27/6/18

Το «φιλάνθρωπο» πολιτικό ισλάμ στην Θράκη

Παρά τους αλλεπάλληλους αναπτυξιακούς νόμους, η περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αντί να πλησιάσει τον μέσο όρο του ΑΕΠ της χώρας απομακρύνθηκε περαιτέρω από αυτόν, καθιστώντας την ως την φτωχότερη της Ελλάδας.
Σύμφωνα με έρευνα της ΕΛΣΤΑΤ, το 2015 έκλεισε με την περιφέρεια ΑΜΘ να έχει το χαμηλότερο κατά κεφαλήν εισόδημα μεταξύ όλων των περιφερειών της χώρας (με μόλις 11.164 €), ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι από το 2000 ως και το 2015 η ΠΑΜΘ λαμβάνει τον «τίτλο» της φτωχότερης περιφέρειας σε ολόκληρη την χώρα τις περισσότερες χρονιές από κάθε άλλη περιφέρεια!
Στο παρελθόν (μέχρι και τα μέσα τις δεκαετίας του ‘80) και λόγω των αποκλεισμών που υπέστη η μειονότητα, οι ανισότητες ήταν αρκετά μεγάλες. Τα τελευταία χρόνια, όμως, μπορούμε με σχετική βεβαιότητα να ισχυριστούμε πως δεν υπάρχουν διαφορές κι αυτό είναι εμφανές στην οικονομική δραστηριότητα στις πόλεις αλλά και στην κοινωνική ανέλιξη που επήλθε και λόγω της πρόσβασης των νέων στην εκπαίδευση. Βέβαια, συνεχίζουν να υπάρχουν οικονομικές ανισότητες μεταξύ των κατοίκων των πόλεων και των ορεινών περιοχών, ενώ όλοι οι κάτοικοι της Θράκης (Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι) βιώνουν από κοινού τις συνέπειες της κρίσης, της απαξίωσης της περιφέρειας αλλά και της νεανικής μετανάστευσης.
Για τη συνέχεια ViaDiplomacy

3 σχόλια:

  1. Οι μωαμεθανοί ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ από το ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το χρήμα, την καλοπέραση και τη νιρβάνα, οι "χριστιανοί" ψηφίζουν τα πάντα!. Ας σκεφτούν λοιπόν να γίνουν "μωαμεθανοί" και να εγγραφούν και αυτοί στην προξενική λίστα, αν αυτό τελικά τους προκύπτει βολικό και συμφέρον...
      Και εξηγούμαι:
      Εκλογές 9/2015 - ΣΥΡΙΖΑ / ΠΑΣΟΚ / ΝΔ (όσοι δηλαδή μπορούν να θεωρηθούν, όχι με σειρά προτεραιότητας, οι βασικοί υπεύθυνοι, ...)
      Ν. ΕΒΡΟΥ - 32/7/34 = 73%
      Ν. ΡΟΔΟΠΗΣ - 39/5/23 = 67%
      Ν. ΞΑΝΘΗΣ - 50/4/24= 78%
      Περαστικά μας λοιπόν...

      Διαγραφή
    2. ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΔ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΜΩΑΜΕΘΑΝΟΥΣ

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.