24/6/18

«Εφιάλτης» το θέμα του όρου «Μακεδονία» στα εμπορικά σήματα, λέει ο Τζιτζικώστας

Στον κίνδυνο η χρήση του όρου «μακεδονικός» για τα εμπορικά σήματα και τις επωνυμίες των εταιρειών να εξελιχθεί σε εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε στο 6ο Export-Summit, που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος με θέμα την ψηφιακή εποχή στις επιχειρήσεις. «Η Κυβέρνηση ήρθε να προσθέσει ένα ακόμη πρόβλημα στην ελληνική οικονομία και το επιχειρείν, καθώς η χρήση του όρου ‘μακεδονικός’ μπορεί να εξελιχθεί και σε εθνικό επιχειρηματικό εφιάλτη, για τις εμπορικές ονομασίες, τα σήματα και τις επωνυμίες των επιχειρήσεων», υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:
«Θέλω να είμαι ξεκάθαρος προς όλους. Θα συνεχίσουμε ως Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας σταθερά και αταλάντευτα την πορεία μας μπροστά. Δεν θα σταματήσουμε μπροστά σε κανένα εμπόδιο προκειμένου να προβάλουμε σε όλο τον κόσμο τη Μακεδονία, τον τουρισμό μας, τη Μακεδονική Κουζίνα, τις επιχειρήσεις της Μακεδονίας, τα μακεδονικά προϊόντα. Γιατί μακεδονικά προϊόντα σημαίνει, μόνο και αποκλειστικά, ελληνικά προϊόντα».
Καθημερινή

6 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει σλαβική Μακεδονία
    οι πράξεις του χαζοχαρούμενου και του γουρουνιού Κοτζιά είναι Άκυρες .
    Ο Ελληνικός λαός σας είπε όχι. Να προσέχετε πολύ από εδώ και πέρα , σιχαινόμαστε τους προδότες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Σὰν τὸ Μνημόνιο εἶναι ἄκυρο ὅ,τι ἔκανε ὁ Κοτζιᾶς.
      Ποίου τὴν ἐξουσιοδότησι εἶχε; τῆς Βουλῆς; Γιά νά δώση ὅ,τι δὲν τοῦ ἀνῆκε;
      Τὸ πρόβλημα βρίσκεται στὸ νὰ φύγουν καὶ νὰ ἀναλάβουν τὴν κυβέρνησι πατρωτικὲς δυνάμεις καὶ τότε θὰ δοῦμε πόσα εἶναι τὰ ἄκυρα ποὺ ἔχουν κάνει.
      Τρέμουν οἱ ξένοι μὴ τυχὸν καὶ πέσουν.
      Ἀλλὰ ποῦ θὰ πάη; Θὰ πέσουν τὰ σκύβαλα,θὰ καθαρίσουμε ἀπὸ τὴν κοπριά.

      Υ.Γ
      Διμερεῖς συμφωνίες εἶναι,εὔκολα ἀνατρέπονται.Τὸ γνωρίζει ὁ Ἰβάνωφ.
      Δὲν εἶναι Λωζάνη.

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΠΡΟΣΥΜΦΩΝΟ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ.
      ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ, ΠΑΡΑΤΥΠΗ,ΠΑΡΑΝΟΜΗ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ.
      ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΝ ΕΘΝΙΚΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ-ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ- ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΑ.
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ H ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΛΙΣΗΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΗΚΕ.
      ΤΡΙΤΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ .ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΟΣ,ΩΣΤΟΣΟ ΑΣ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ,ΕΜΕΙΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΛΕΕΙ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ;;
      ΤΕΤΑΡΤΟΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ MAΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ,ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ .

      Διαγραφή
  2. Εδώ και πολύ καιρο ο ηλιθιος Δήμαρχος έλεγε να αλλάξει το όνομα του αεροδρομίου , όλα τα γνώριζαν, όλα βάση σχεδίου! !! Αλίμονο στον Ελληνικό λαό με τέτοιους προδότες !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αχ καλα ο τσιτσικωστας μιλησε....
    ενας ακομη σιχαμενος αδυναμος σφαλιαροφαγος χριστιανοδεξιουλης αστουλης που στεκεται σουζα μπροστα στον μπουταρη και ολους τους νεο-εαμοβουλγαρους φασιστερους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Treason is good for business and people are ok with it. An article in Kathimerini shows us how deep our enemies have gotten from politics to media and beyond.

    http://www.kathimerini.gr/971151/gallery/epikairothta/ellada/prespes-ta-mystika-mias-limnhs-poy-stereye-apo-katoikoys

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.