20/6/18

Δείτε τι "απελευθέρωσαν" με την προδοτική συμφωνία - Βίντεο-ντοκουμέντο με τον Σέλτσα του ΣΥΡΙΖΑ να χορεύει δημοτικό με αλυτρωτικούς στίχους για τη Μακεδονία

«Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία -Egejska Makedonija ne zaboravajte»
Η μία μετά την άλλη διαδέχονται οι ειδήσεις για τον βουλευτή Φλώρινας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα ο οποίος έχει βρεθεί στο προσκήνιο της επικαιρότητας μετά τη συμφωνία στις Πρέσπες. Πρώτα οι δηλώσεις του στα σλάβικα στις οποίες κάνει λόγο για «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα, έπειτα η είδηση ότι είχε προσφύγει το 1997 κατά της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, τώρα ένα βίντεο-ντοκουμέντο….

Παρά το γεγονός ότι εδώ και τρεις μέρες επιχειρεί να μαζέψει τα αμάζευτα επιτιθέμενος στα μίντια και τους δημοσιογράφος, το e-ptolemeos.gr δημοσιεύει ένα βίντεο-ντοκουμέντο με τον βουλευτή να χορεύει δημοτικό τραγούδι στα σλάβικα με τους αλυτρωτικούς στίχους. «Μην ξεχνάτε Μακεδόνες, μην ξεχνάτε – είσαστε Μακεδόνες – μην ξεχνάτε την Αιγαιακή Μακεδονία -Egejska Makedonija ne zaboravajte»  αναφέρεται.
Πρόκειται για τραγούδι που, όπως αναφέρει το «ThePresident», καλεί τους «Μακεδόνες» να μην ξεχνούν την «αλύτρωτη» «Αιγαιακή Μακεδονία», τη «γη των προγόνων τους». Μιλά για τις μάνες και τους γονείς των «Μακεδόνων του Αιγαίου» και τη νοσταλγία τους για τα «δικά τους εδάφη»!
Το τραγούδι αυτό χορεύεται στα πανηγύρια των αυτοαποκαλούμενων «Μακεδόνων του Αιγαίου», γράφτηκε από «Μακεδόνες της Αυστραλίας» και ζητά την απόδοση της «πατρίδας τους», της «Μακεδονίας του Αιγαίου» (δηλαδή της Καστοριάς, της Φλώρινας, ακόμα και της Θεσσαλονίκης) πίσω σε αυτούς. 
Πρώτο Θέμα

10 σχόλια:

  1. I hope his voters are realizing the magnitude of their stupidity.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αγανακτισμένοι φωνασκούντες του συντάγματος που έφεραν αυτό το θίασο στην εξουσία με μοναδικά κριτήρια τις οικονομικίστικες μπούρδες επιπέδου καφενείου (περί δραχμής δολαρίου και άλλες μυθοπλασίες) ας κάνουν επιτέλους μια αυτοκριτική...
    Είναι εδώ και χρόνια γνωστό ακόμα και σε μπαμπουίνους ότι η "Συριζαία Αριστερά" αποτελεί την πιο αντιδραστική εκδοχή της κομματοκρατίας που εχθρεύεται οτιδήποτε έχει να κάνει με την ελληνική κοινωνία, την κληρονομιά της και την ιστορία της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετα το σχολιο σου Α.Τ. ο συλλογος μπαμπουίνων Ελλαδος δηλωσε οτι δεν εχει καμμια απολυτως σχεση με τον ΣΥΡΙΖΑ.

      Διαγραφή
    2. Η αυτοκριτική δεν είναι αρκετή φίλε Α.Τ. Ο Όσκαρ Ουάιλντ θεωρούσε πως "Η αυτοκριτική έχει ένα προνόμιο: Όταν κατηγορούμε τον εαυτό μας, έχουμε την εντύπωση πως κανένας άλλος δεν έχει το δικαίωμα να μας κατηγορήσει". Προσωπικά πιστεύω στην αυτοκριτική, αλλά μέχρι στιγμής την εκλαμβάνω ως πραγματική και παραγωγική μόνο όταν έχουν βιωθεί οι συνέπειες των επιλογών μας. "Δεν μπορείς να αποκτήσεις εμπειρία κάνοντας πειράματα. "Δεν μπορείς να δημιουργήσεις εμπειρία. Πρέπει να την υποστείς" έλεγε ο Καμύ...

      Διαγραφή
  3. διατ φωνασκειτε?επειδη καποιοι λενε την αληθεια?ο εν λογω κυριοςς απλα ΔΕΝ ειναι ελλην.Επειδη δεν γουσταρει να πουμε.ποιον ειναι το παραξενο?οτι εμεις εδω θελουμε σωνει και καλα να νιωσει ελληνας την στιγμη που δεν θελει, Η να παραδεχθουμε οτι δεν ειναι ελλην?και να τελειωνουμε.Οποιος εζησε ψαραδες πρεσπες φλωρινα εννοει τι εννοω.Μερις πολιτων ειχαν σλαβικα φυλογεννητικα χαρακτηριστικα, οπως ο ανωτερω, σλαβικη διαλεκτο και σλαβικες συνηθειες(σλαβα γιορτη) και φυσικα εκτος απο τους χορους ειχαμε και αποκαθηλωσεις σημαιων σε σταθμους αστυνομιας και αλλα πολλα.Οι ανθρωποι εκει δεν αισθανοντα ελληνες.Το διατι ειναι αλλη υποθεση.Τωρα αφου λοιπον ξεκινησε το πανηγυρι , αποφασισατε επιτελους.Ποιος ειχε δικιο . ο ζαχαριαδης ,το κκε, ο δσε. η ο εθνικος στρατος.Αφου νομιμοποιηθηκε το κκε το 1974 απο νδ, ηλθα ν τα αποτελεσματα.Τα λοιπα ακολουθουν οπως και κυπρο.
    Λυπαμαι ειναι αργα.
    Τα πανΤΑ ρει και μπορει αυριο να αλλαξουν ολα υπερ μας , σημερεα ομως ετσι ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΕ ΡΕ μπερδεμα.Στο τελος θα τους πιστευσουμε και μεις.Τωρα εδω που τα λεμε χορος ειναι.Σαν να λεμε οτι οποιος χορευει γιωργο παπαδοπουλο ειναι δεξιος και ελληνας.
    Και οι χοροι ομως της δυτ μακεδονιας μοιαζουν με τους σερβικους χορους.Οταν ημουνα γιουγκξοσλαυια. του εδινα και καταλαβαινε .Δεν αφηνα πανηγυρι για πανηγυρι.,Το καλιτερο γλεντι το καναμε στο παλε, αφου τους εδειχνα και φιγουρες και τους εδινα σι ντι με χορουσ κοζανης και χαλκινα γουμενισας.Να εξηγουμεθα.
    Οπως τα ηπειρωτικα ας πουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Thank God the Supreme Court is taking actions. NOPE just joking. Thought we needed to laugh a little.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να σας πω τι λέει το τραγούδι; τουλάχιστον αυτά που καταλαβαίνω;

    "αναγνωρίστε άμεσα (ότι) είμαστε μακεδόνες
    αιγαιάτισσες μάνες μας γέννησαν
    ... με αιγαίο μας θήλασαν
    μητρική ευχή/ κατάρα* μας άφησαν

    ευχή/ κατάρα για την Μακεδονια ΜΑΣ

    *ευχή και κατάρα είναι η ίδια λέξη (κλέτβα)

    το ζήτημα είναι ότι χορεύονται κατά κόρον στα πανηγύρια μας, από χορευτές που στην πλειοψηφία τους ΔΕΝ καταλαβαίνουν τα λόγια

    ο βουλευτής όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ την γλώσσα άρα διαπράττει προδοσία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο Λιάνης του πασοκ τα ίδια έκανε. Όταν του ζήτησαν εξηγήσεις σε εκπομπή του κ.Χαρδαβέλλα, δήλωνε άγνοια για τους στοίχους. Πριν τους χορούς δήλωνε πως γνωρίζει τη "γλώσσα" από την μητέρα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.