28/6/18

Τελικά δεν θα σφυρίξουν την Αχτσιόγλου οι του ΣΦΥΡΙ-ΖΩ - Η εκδήλωση αναβλήθηκε

Αναβάλλεται λόγω σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής η προγραμματισμένη για αύριο εκδήλωση, στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, με θέμα «Ο ΣΥΡΙΖΑ μπροστά σε νέες Προ(σ)κλήσεις: Σχεδιάζοντας την επόμενη μέρα από τα Αριστερά», της εφημερίδα Η ΕΠΟΧΗ.
Η εκδήλωση, στην οποία επρόκειτο να είναι ομιλητές η υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου, ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Α' Θεσσαλονίκης, Νίκος Παρασκευόπουλος, ο πανεπιστημιακός, πρόεδρος ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης και το μέλος νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Αρκούδης, θα πραγματοποιηθεί σε νεότερη ημερομηνία.
Πηγή: http://www.voria.gr/article/ekdilosi-sti-thessaloniki-me-achtsioglou-paraskevopoulo-ke-kresteniti

5 σχόλια:

  1. Ρε Συριζαιοι σταματηστε να αναβαλετε τισ συγκεντρωσεις σας. Ο κοσμος εχει αγορασει ντοματες και αυγα και θα χαλασουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυνηγητό μέχρι να πατήσουν μαύρο χιόνι οι αμερικανόδουλοι νεοφιλελέ αριστεροί ΣΥΡΙΖΑΑΘΝΕΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τί κάνουν εργασίες στο Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, μάλλον δε είναι θέμα Βουλής! Ελάτε στην Τούμπα παιδιά! Ανοίξαμε και σας περιμένουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @sakis mantas

      Όχι στην Τούμπα! Ούτε για αστείο μην το λες . Τα έχουμε πει και σε άλλη συζήτηση μας εδώ μέσα. Δεν θα βγουν ζωντανοί από την Τούμπα. Θα πεθάνει κόσμος.Θα καεί κόσμος ζωντανός.Προσοχή δεν είναι αστείο. Δεν καταλαβαίνουν τίποτα! Είναι αυθεντικοί τρελοί! Από το λύκειο, από τα 16 τους
      ΠΑΟΚ-Ορθοδοξία-Μακεδονία γι' αυτούς είναι ένα πράγμα. Σε τέτοια θέματα είναι ισάξιοι ειδικοδυναμιτών(μερικοί απ' αυτούς είναι κιόλας).

      Προχθές έδειραν και αναρχικούς κοντά στην Καμάρα. Μάλλον ήταν η απάντηση για έναν απλό περαστικό νεαρό που είχαν δείρει (πριν μερικούς μήνες) περίπου 20 αναρχικοί επειδή έκανε το"έγκλημα" να φοράει μπλούζα με τη φράση "Μολών Λαβέ" και για τις δυο 15χρονες κοπέλες που αναρχικοί τις είχαν αρπάξει τις Ελληνικές σημαίες ενώ πηγαίνανε στο συλλαλητήριο της 21ης Ιουνίου και γενικά επειδή έχουν γίνει διάφορα εκεί.
      Όρμηξαν περίπου 50 άτομα κοντά στην Καμάρα, σε ένα από τα βασικά "κάστρα" των αναρχικών και τους δείρανε μέσα στο "κάστρο" τους.
      Δεν είναι αστεία αυτά!!! Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ(με ΜΑΤ φυσικά) στην Τούμπα για εκδήλωση σχετικά με τη Μακεδονία ακόμα και αναρχικούς να χρησιμοποιήσει από την κατάληψη της ΥΦΑΝΕΤ κι άλλες καταλήψεις της πόλης, θα τους δείρουν και θα τους κάψουν όλους μαζί...αναρχικούς, ματατζήδες και συριζαίους.
      Θα χτυπήσει "κόκκινος συναγερμός" στους συλλόγους και θα μαζευτούν το λιγότερο 5.000 άτομα με γαλανόλευκες και σημαίες του ΠΑΟΚ, μολότοφ,φωτοβολίδες, πέτρες, θα σπάνε πεζοδρόμια κτλ, θα ορμάνε καταδρομικά μέσα από τα στενά της Τούμπας σε πολλές μικρές ομάδες, θα βαράνε κτίριο και διμοιρίες από πολλές μεριές και και θα υπάρξουν θύματα. Αρκετοί ήταν φαντάροι στους καταδρομείς και αρκετοί από μικροί έχουν περάσει από σχολές πολεμικών τεχνών της Τούμπας που έχουμε αρκετές εδώ.
      Από τα γήπεδα είναι "εκπαιδευμένοι" από μικροί να αντέχουν περισσότερο τα δακρυγόνα σε σχέση με τον μέσο όρο και ξέρουν τις μεθόδους αντιμετώπισης-πρώτες βοήθειες.

      Θα πεθάνουν άνθρωποι αν το τολμήσει ο ΣΥΡΙΖΑ στην Τούμπα. Προσοχή! Όταν ξυπνήσουν είναι πολλά επίπεδα πιο επικίνδυνοι από Εξάρχεια. Ο άλλος, νεαρός οπαδός του Ολυμπιακού δεκαετία 90 (θυμάσαι που στο είχα πει) είχε φωνάξει για να τους προκαλέσει "Βούλγαροι!" μέσα από το λεωφορείο.
      Σε 5 δευτερόλεπτα σπάσανε πεζοδρόμιο και ρίξανε με σημάδι τον οδηγό να τους σκοτώσουν όλους και οι Ζητάδες ιδρωμένοι φώναζανε: "Πάμε! Γρήγορααα!!!"(μηχανές, λεωφορείο) με το που σιγουρεύτηκαν ότι ο οδηγός ήταν καλά.
      Σκηνές από "Blackhawk down" https://www.youtube.com/watch?v=JO_ttMJwmUY
      Όπου οι Μαύροι Σομαλοί, οι Παοκτσήζες της Τούμπας.

      Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο βουλευτής του κ. Μηταφίδης μετά τα πρόσφατα επεισόδια στον χώρο της ΔΕΘ, μίλησαν για μια "μικρή ακροδεξιά μειοψηφία που αποτελεί ντροπή για το σύλλογο και την ιστορία του".
      Ξαναπροκάλεσαν και μυαλό δεν βάζουν. Αυτή τη φορά δεν απάντησε ο σύνδεσμος φίλων ΠΑΟΚ Τούμπας που τους είχε προειδοποιήσει(ευτυχώς πήγαν ΔΕΘ τελικά) να μην έρθουν στο πολιτιστικό κέντρο Τούμπας. Απάντησε ο Πανελλήνιος σύλλογος φίλων ΠΑΟΚ Αθηνών:

      "Προσφιλείς στην διχαστική και πάγια τακτική τους να βγάζουν φασίστα και ακροδεξιό όποιον δεν συμφωνεί με τις εξευτελιστικές συμφωνίες που παρουσιάζουν ως επιτυχία, οι κωλοτούμπες του Σύριζα κάνουν και υποδείξεις
      στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, με την προσμονή ότι θα αποδειχτούν και αυτοί τόσο ξεφτίλες ωστε να ακυρώνουν την βούληση του κόσμου για δικά τους πολιτικά οφέλη. Τους ενημερώνουμε ότι στον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει περίπτωση να διχαστούμε για χάρην κανενός πολιτικού μορφώματος και τους πληροφορούμε ότι θα κάνουμε αγώνα για να μαυρίσουμε τόσο αυτούς όσο και τον κουμπάρο του Μαρινάκη.
      Η Μακεδονία είναι και θα παραμείνει Ασπρόμαυρη και Ελληνική"

      Διαγραφή
    2. Καταλαβαίνετε τι γίνεται τώρα? Μετά τα πρόσφατα επεισόδια στη ΔΕΘ αντί να κρατήσουν χαμηλούς τόνους τους ξαναπροκάλεσαν Τούμπα-ΠΑΟΚ και τώρα όχι μόνο απαντάνε στον ΣΎΡΙΖΑ να μην τολμήσουν να έρθουν Τούμπα αλλά τους στείλανε δεύτερο "Μολών Λαβέ" και για καταστάσεις εκτός Τούμπας οι παλαβοί. Πιστεύω ότι μέσα στους επόμενους μήνες κι εκτός Τούμπας και Θεσσαλονίκης θα τους κυνηγήσουν με "στυλ" όπως στη ΔΕΘ και χειρότερα.

      Τώρα για το μνημείο ολοκαυτώματος αν δεν ήταν προβοκάτορες, ήταν οι ίδιοι οπαδοί του ΠΑΟΚ και μάλλον του ρίξανε μπογιές εξαιτίας του Μπουτάρη. Αλλιώς δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί το κάνανε. Δεν πιστεύω ότι το κάνανε για τους Εβραίους. Δεν έχει ακουστεί στη Τούμπα αυτές τις μέρες(και γενικά) κάτι εναντίον των Εβραίων.

      Ότι έχει να κάνει με ΣΥΡΙΖΑ και Μπουτάρη τους είναι κόκκινο πανί όπως στους ταύρους. Αν τους πει κάποιος για πλάκα πχ "Παιδιά αυτό τη πινακίδα(ασχέτως τι θα γράφει) την έβαλε χθες ο ίδιος ο Μπουτάρης" θα την σπάσουν.
      Το καζάνι βράζει πολύ. Δεν σκέφτονται καθόλου μερικοί. Τέτοια ώρα τέτοια λόγια εδώ που έχουμε φτάσει. Είναι να μην τους προκαλέσεις. Όσο κλιμακώνεις με δηλώσεις κτλ τόσο θα κλιμακώνουν στο τριπλάσιο. Θέλουν ειδική μεταχείριση. Να το καταλάβουν αυτό στο ΣΥΡΙΖΑ.

      Θέλει προσοχή. Να μην γίνουμε ζούγκλα. Δημοψήφισμα για τη συμφωνία με τα Σκόπια ή εκλογές. Στη Δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα.

      Δυστυχώς η κυβέρνηση υπολόγισε λάθος τις αντιδράσεις για το Μακεδονικό.

      Προς Θεού(ή έστω κοινή λογική για τους άθεους), όχι τέτοιες εκδηλώσεις στην Τούμπα ούτε για αστείο! Θα πεθάνουν άνθρωποι. Να το καταλάβουμε όλοι αυτό.

      Και κάτι ακόμα. "Υπογράψανε"... "συνθήκη ειρήνης" με τους οπαδούς του Άρη και πλέον κατεβαίνουν οι σύλλογοι ενωμένοι στα συλλαλητήρια σε αυτό το θέμα μέχρι το τέλος.

      Πλέον και Χαριλάου να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ για τέτοια εκδήλωση και εκεί θα έχουν πολύ σοβαρό πρόβλημα. Παίζει να δούμε το απίστευτο σε τέτοια περίπτωση:΅

      Θύρα 4 μαζί με Σούπερ 3 να καταδιώκουν Συριζαιους επί της Παπαναστασίου.

      Τούμπα - Χαριλάου μακριά "σύντροφοι"...μακριά...το καζάνι για τη Μακεδονία βράζει πάρα πολύ στις συζητήσεις των νεολαίων.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.