18/6/18

Ιστορική ντροπή... η ιστορική συμφωνία Ελλάδος – FYROM - Η απάντηση από το state department των ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ


Η Ελλάδα πούλησε την ιστορική Μακεδονία μετά από πιέσεις του ΝΑΤΟ και με αντάλλαγμα μια θολή λύση στο χρέος
Τα τελευταία εικοσιτετράωρα χωρίς καμία αμφιβολία επικρατεί θυμός και απογοήτευση στην πλειοψηφία και ικανοποίηση στην μειοψηφία των ελλήνων για την ιστορική ντροπή ή ιστορική συμφωνία Ελλάδος με την FYROM…μια συμφωνία όπου πλέον τα Σκόπια θα μετονομαστούν Βόρειος Μακεδονία.
Οι δημοσκοπήσεις αποδεικνύουν ότι η ξεκάθαρη πλειοψηφία σχεδόν το 73% είναι ενάντια σε αυτή την συμφωνία και μόλις 23% είναι υπέρ.
Η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα των δημοκρατικών επιλογών στο παρελθόν επέλεξε το δημοψήφισμα για να το παραβιάσει και αμφισβητήσει σε 48 ώρες, ωστόσο για ένα τόσο σημαντικό εθνικό θέμα όπως το Μακεδονικό…κρίθηκε ότι δεν είναι απαραίτητο.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος δηλώνει ότι η επιλογή είναι πατριωτική και εθνικά συμφέρουσα αλλά δεν απαντάει στο πιο καίριο ερώτημα γιατί το 73% των ελλήνων τάσσεται κατά της χρήσης Μακεδονία από τους σκοπιανούς;
Είναι ξεκάθαρο ότι η συμφωνία με την FYROM είναι ενάντια στα εθνικά συμφέροντα και αυτό γιατί η πλειοψηφία των ελλήνων εναντιώνεται σε αυτή την αισχρή εξέλιξη.
Για τη συνέχεια BankingNews

1 σχόλιο:

  1. Αντί για κεφαλαιακό μαξιλάρι ας απαιτούσαν δραστικότατο κούρεμα και 2 μοίρες (της νέας δομής που στήνεται, 30άρες ήτοι) F35 και 4 Arleigh Burke με όλα τους τα όπλα και τα έξοδά τους για την επόμενη 30ετία (κι ας έλεγαν ότι είναι Νατοϊκά) να αρχίσω να το σκέφτομαι... όπως και να αρχίσουν να το σκέφτονται και όσοι μέσα από την συμφωνία αυτή θέλουν να εγγράψουν μελλοντικές υποθήκες! Τουλάχιστον να καθορίζαμε ξανά οι ίδιοι τη τύχη μας από εδώ και πέρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.