18/6/18

Αποσπάσματα από τη συνέντευξη του Νικόλα Ματαράγκα, αναρχικού μαχητή του Διεθνους Τάγματος Ελευθερίας στον πόλεμο ενάντια στον ISIS.



Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των γυρισμάτων του Ντοκιμαντέρ Belkî Sibê: A journey through the Syrian War and the Rojava Revolution, από τους Alexis Daloumis and the Shadow Crew. https://www.facebook.com/alexis.daloumis

8 σχόλια:

  1. Με παραστρατημένους γονείς, καλα τα λεει και καλα κανει...,.,Δεν είναι και υπόδειγμα και σημείο αναφοράς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ , ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΩΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ειναι ελληνας ειναι αναρχικος
    το σωστο ειναι/αναρχικος απο την ελλαδα

    οπως και το κκε δεν εναι ελληνικο κομουνιστικο κομμα αλλα κομουνιστικο κομμα ελλαδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κουραδόμαγκες πήγε κανείς σας να πολεμήσει Σουνίτες δολοφόνους ;Γράφετε μαλακίες για "παραστρατημένους"...Αναρχικός η οχι, εχει @ρχίδια !Εσάς σας ξεφτίλισαν δέκα ψωροδιμοιρίες στην Φλώρινα...Πού είναι οι Λέσχες Καταδρομέων, οι Εφεδροι, τα κομμάντα ; Μόνο για φωτό στο Facebook ;
    Πού ηταν οι Παπάδες ; Πού ηταν οι "εθνικόφρονες" περιφερειάρχες ; Αν εμπαιναν μπροστά τι θα εκαμναν τα ΜΑΤ ;
    Γιαυτό θα κυβερνά ο Σύριζα για αλλα 10 χρόνια...Η Δεξιά στην Ελλάδα δεν μπορεί να κινητοποιηθεί ούτε για το Αγιο Δισκοπότηρο της την Μακεδονία !
    Ούτε να κάμει ανορθόδοξο πόλεμο σε μια ιδανική για τέτοια δράση περιοχή...Ούτε για την τιμή της μετωπικής αντιπαραθέσεως με μισθοφόρους των 1000 € που δεν εχουν ούτε Πατρίδα, ούτε Θεό, ούτε συνείδηση :Μόνο τα φράγκα (που δεν τους φθάνουν κιόλας...) και την "προσήλωση στο Σύνταγμα"...Κατ'επιλογήν ! Τσακίζοντας γυναικόπαιδα ! Γιατί τα κομμάντα εβλεπαν Μουντιάλ, αφηναν μούσια και αραζαν στις καφετέριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι δεξιοί είναι ότι χειρότερο υπάρχει στην Ελλάδα, όχι απλά δεν κάνουν κάτι αλλά είναι και τροχοπέδη. Ίσως το πιο γελoίο σχόλιο απο δεξιό που άκουσα είναι να ψήφίσουμε Κούλη γιατί είναι καινούργιο προσωπο!

      Διαγραφή
  5. Αυτοαποκαλούμενος αναρχικός, πιόνι των αμερικανών και αν ανήκει στον ρουβίκωνα και επίσημα παρακρατικός του καθεστώτος Τσίπρα.
    Για την διεθνή ταξιαρχία αναρχικών της CIA μπορείτε να διαβάσετε την ανάλυση του Τιερί Μεισάν έχει παρουσιαστεί και σε αυτό το ιστολόγιο.
    Η προβολή ισχύος με τα καλάσνικοφ, σκόρπιον κτλ του ρουβίκωνα και η ασυλία που του παρέχεται από το καθεστώς θα τελειώσει με κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως να ξέρετε οτι αν (αν;) γίνει κανένα μπαμ μέσα στην Ελλάδα, οι αναρχικοί / ακροαντίφες / σοροάπλυτοι, οι μαφιόζοι, οι ουτσεκάδες, τα λάθρο κλπ θα έχουν όπλα και θα ξέρουν να πολεμάνε. Εμείς τι κάνουμε;

    Να σας πω και ένα μυστικό , αν περιμένετε τον Κούλη να σας σώσει , αυτός θα είναι εκτός Ελλάδας. Ισως έρθει μετά μόλις στρώσει η κατάσταση να μας "σώσει", ίσως. Οι υπόλοιποι που ίσως περιμένετε την "ηρωική αριστερά απο τα σπλάχνα του λαού" κλπ κλπ, για αρχή απλά σταματήστε τη χρήση ναρκωτικών, μετά βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.