4/7/18

Ψήφο στους Ελληνες εξωτερικού

4 σχόλια:

  1. Aγαπητε δυστυχως επτωχευσαμεν,
    αν ηταν μονον οικονομικα, θα ημεθα ευτυχεις
    δυστυχως ειναι ηθικα.
    Αυτο που επραξε η Τουρκια , το επραξε οικεια βουλησει.
    Ενω εδω η ελλας θα ψαχνει να βρει αλλους υπαιτιους δια την ανικανοτητα της περι ψηφου ελληνων διαβιουντων εν εξωτερικο.(Εοκ νατο ρωσια ΑΟΖ 12 μιλια ΚΚΕ )
    Εδω φαινεται η πονηρια του οναμασθενντος νεοελληνος. Σου λει εγω ειμαι ο αγας εδω, δεν θα κανει κουμαντο στην καλαματα ο ελληνας απο την ροδεσια.Καντε ενα πειραμα.Ν α σταλει νοτα οτι εαν ψηφιζουν και ελληνες εξωτερικου, το χρεος θα μειωθει ενενηντα τα εκατο.
    Στοιχημα οτι ουτε τοτε θα δεχθουν να ψηφισουν. Καταλαβες λοιπον το εστι η λεξις Σ Υ Ν Ο Θ Υ Λ Ε Υ Μ Α
    Διχως να χρειαζεσαι ετυμολΟγικο λεξικο.Γι αυτο λοιπον δεν μας παιρνει ουδεις στα σοβαρα.Ουτε και Αλβανος τουριστα;, οχι ευρωπαιοι αμερικανοι ρωσοι και φυσικα Τουρκοι. Το Σ Υ Ν Ο Θ Υ Λ Ε Υ Μ Α ζε και βασιλευει και δεν κουνιεται ΟΥΤΕ με σφαιρες-πραγματικα.Ουτε ΝΑΤΟ με Ρωσια και ΚΙΝΑ δεν μπορουν να διωξουν το συνοθυλευμα. Ειναι τετοια η γαγγρραινα που ολοι ξερουν οτι οποιος μας αγγιξει θα π
    εθανει φρικτα απο χολερα..
    Κυριοι πατε για υπνο.
    Η αληθεια ειναι πικρα. ΜΕΤΑ το 1821, απεδειχθη οτι ειμεθα ανικανοι να οργανωσωμεν και διοικησωμεν κρατος.Καλλιτερα να αναλαβει καποιος ειδικος.Σιγουρα θα υπαρχει καποιος αριστουχος αποφοιτος πολιτικων επιστημων.Θα δεχθει ομως να ρθει ελλαδα. η θα προτιμησει ζιμπαμποε?
    Οι ψηφοι στην ελλαδα πλερωνονται αδρα.Τι νομισατε .Το τζαμπα πεθανε. Θυμαστε που ολοι γινοτανε αθιγγανοι για να μεταναστευουνε και να μπορουν να ψηφιζουν σε μονοεδρικες , οπως και οι βλαχοι στα χειμαδια.Ξερεις τι θα πει ελληνας . Βρεθηκε η ελλαδα με εικοσι εκκατομμυρια ψηφοφορους, κι αμα λαχει ΟΛΟΙ οι λαθρο ψηφιζουν κι αυτοι. Δηλ πρωτα πεφτουν τα ψηφοδελτια στην καλπη και μετα υπογραφουν στηην ονομαστικη κατασταση. οτι εψηφισαν.Καταλαβατε τι θα πει νεοελληνας. Τρεμουν απαντες.Θα γυρισεο το καπαρο αναποδα και στο τελος θα μας χρωστανε ολος ο πλανητης.
    Αντε και στην βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακόμα και σήμερα, οι ομογενείς μιάς ηλικίας και άνω, θεωρούν ότι οι Ελλαδίτες έχουν μείνει πολιτικο-κοινωνικό-οικονομικά, στην εποχή που οι ίδιοι εγκατέλειψαν την Ελλάδα γιά μία καλλίτερη τύχη.
    Έτσι, έχουν την ισχυρότατη τάση να μας αντιμετωπίζουν ως περίπου απολίτιστους ακόμα, και δεν χάνουν ευκαιρεία, όταν έρχονται εδώ, να επιχειρούν να μας νουθετήσουν σύμφωνα με τα πρότυπα που ασπάσθηκαν στην δεύτερή τους πατρίδα.

    Κατά βάσιν έχουν δίκιο, αλλά ΑΝ, τους αφήσουμε και ψηφίσουν, η ψήφος τους θα είναι κυρίως πρός την ονομαζόμενη "προοδευτική" κατεύθυνση, έτσι όπως έχουν μάθε τα πολλά τελευταία χρόνια εκεί που ζούν.

    Ήτοι, θα ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ κ.λ.π ΟΠΕΡ ΑΤΟΠΟΝ!!

    ΔΕΝ πρέπει όμως να ξεχνάμε ότι, η ΔΕΞΙΑ τους έδιωξε εν τέλει από την πατρίδα και τους έστειλε να βρούν την τύχη τους αλλού.

    Ίσως θάπρεπε να περιμένουμε δυο δεκαετίες ακόμα, να αναχωρήσουν από αυτή την ζωή όσοι είναι μετανάστες πρώτης γενιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ πάρα πολλοί Ελληνες του εξωτερικού ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΜΕ ΦΕΣΙ.Και παλαιότερα είχαμε τέτοια φαινόμενα αλλά τότε δεν δεχόντουσαν ΤΗΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ,ΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ,ΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΤΑΙΝΕ.

      Διαγραφή
    2. Οσο για τον κ Νησιώτη ΕΙΝΑΙ Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΕΥΡΩΛΙΓΟΥΡΗΣ που έφυγε από το χωριό του και ΘΑΥΜΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.Προφανώς δεν γνωρίζει την Ευρώπη και την Ιστορία της,ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΥ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ 4 ΡΑΙΧ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ που 1/7 γερμανους ψάχνει στα σκουπίδια ενω Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΕΙ ΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ......ΕΛΕΟΣ

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.