11/7/18

Κατρούγκαλος, Κωνσταντινέας και Κοζομπόλη δεν πάνε σε εκδήλωση για τη Μακεδονία γιατί φοβούνται μη σηκωθεί ο Τέλος Άγρας από το μνήμα του

Ανακοίνωση με την οποία εξηγούν για ποιο λόγο δεν θα πάνε σε εκδήλωση προς τιμήν του Τέλλου Αγρα παρότι όπως τονίζουν "θέλαμε πολύ" εξέδωσαν οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας μεταξύ των οποίων και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος.  
Όπως τονίζουν, η κ. Γιώτα Κοζομπόλη-Αμανατίδου, ο Πέτρος Κωσταντινέας και ο Γιώργος Κατρούγκαλος "και οι τρεις μας θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στα "Αγαπήνεια 2018", να τιμήσουμε τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπεταν Τέλλο Άγρα και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί εμείς τη θεωρούμε εθνικά ωφέλιμη.
Πώς είναι δυνατόν να γίνει όμως κάτι τέτοιο, όταν στο ίδιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκ των προτέρων γίνεται λόγος για "εθνική μειοδοσία της 17ης Ιουνίου 2018"; 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Και οι τρεις μας θέλαμε πολύ να συμμετέχουμε στα "Αγαπήνεια 2018", να τιμήσουμε τον ήρωα του Μακεδονικού Αγώνα καπεταν Τέλλο Άγρα και να συζητήσουμε με τους συμπολίτες μας τις απόψεις και τις αντιρρήσεις τους για τη Συμφωνία των Πρεσπών και γιατί εμείς τη θεωρούμε εθνικά ωφέλιμη.

Πώς είναι δυνατόν να γίνει όμως κάτι τέτοιο, όταν στο ίδιο το πρόγραμμα της εκδήλωσης εκ των προτέρων γίνεται λόγος για "εθνική μειοδοσία της 17ης Ιουνίου 2018";

Είναι μεγάλο το ολίσθημα και ακόμη μεγαλύτερη η ευθύνη της δημοτικής αρχής για την προσπάθεια αυτή διχασμού των δημοτών της Τριφυλίας.

Οι εκδηλώσεις μνήμης έχουν σκοπό να κάνουν την ιστορία σχολείο, όχι αρένα μίσους ή φυλακή συνειδήσεων. Κακές υπηρεσίες προσφέρουν όσοι στάζουν το δηλητήριο του διχασμού, παίζοντας πολιτικά παιχνίδια που πολλές φορές τα πλήρωσε πανάκριβα ο τόπος.

Οι Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μεσηνίας

Γιώργος Κατρούγκαλος

Παναγιώτα Κοζομπόλη

Πέτρος Κωνσταντινέας

Μ. Νταλιάνη 

4 σχόλια:

  1. Και πολυ καλα θα κανουν, να κατσουν σπιτι τους. Δε θελουμε ουτε να τους δουμε, τους αγραμματους, αμορφωτους, ανθελληνες, διεθνιστες. Να πανε στα Σκοπια να κανουν εκδηλωση. Ή αλλιως στο Βερολινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο πλήρης τίτλος της ομιλίας μου στα Αγαπήνεια 2018, που παρέλειψαν ευσχήμως να αναφέρουν οι εν λόγω Συριζαίοι ήταν: "7 Ιουνίου 1907 - 17 Ιουνίου 2018: Από την ηρωική θυσία στην εθνική μειοδοσία…" όπου τεκμηρίωσα τον λόγο που θεωρείται μειοδοσία. Όσες/όσοι ενδιαφέρονται υπάρχει εδώ: https://ethnologic.blogspot.com/2018/07/7-1907-17-2018.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EΛΛΗΝΕΣ ενωθειτε.
    οχι αλλες αναβολες και δικαιολογιες.
    Καλλιτερα μιας ωρας ελευθερη ζωη παρα σαραντα χρονια σκλαβια και φυλακη.ρηγας φεραιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.