4/7/18

ΤΩΡΑ - Μπλόκο από κλούβες των ΜΑΤ στη διαδήλωση για τη Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη - Δυο σειρές αστυνομικών για να μην περάσει κανείς (φωτό)

Αντιμέτωποι με έναν ολόκληρο στρατό θα έρθουν οι διαδηλωτές που πριν από λίγο ξεκίνησαν πορεία στη Λεωφόρο Γεωργικής Σχολής στη Θεσσαλονίκη  θέλοντας να διαμαρτυρηθούν στον ίδιο τον πρωθυπουργό για τη συμφωνία των Πρεσπών (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: http://seleo.gr/thessalonikh/273892-twra-me-mia-ellhnikh-shmaia-diadhlwtes-bghkan-ston-dromo-gia-th-makedonia-liga-metra-makria-apo-tis-synanthseis-toy-tsipra-binteo). 
500 μέτρα μετά το ΙΚΕΑ έχουν παραταχθεί κλούβες τον ΜΑΤ φράζοντας τον δρόμο ενώ δεξιά κι αριστερά βρίσκονται δυνάμες των μέτρων τάξης. Πίσω από τις κλούβες έχουν παραταχθεί αστυνομικοί μέτρων τάξης αλλά και των ΜΑΤ προκειμένου να μην περάσει κανένας διαδηλωτής από το σημείο και να πλησιάσει το ξενοδοχεία όπου γίνεται η τετραμερής σύνοδος.


Αυτή την στιγμή γίνονται διαβουλεύσεις με τους επικεφαλής των δυνάμεων ώστε να συνεχιστεί η  πορεία.

8 σχόλια:

  1. Προστασία του Τσίπρα από την υπερβολική αγάπη του κόσμου... Δεν την αντέχει τόση αγάπη και έβαλε τα ΜΑΤ να τον προστατεύσουν...!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ο Παπαδόπουλος στη χούντα δεν είχε τόση προστασία...
    Και ενώ ο Ιωαννίδης έδωσε το 40% της Κύπρου, το τωρινό μπουμπούκι μας δίνει όλη τη Μακεδονία και βλέπουμε και τι άλλο θα προλάβει να χαρίσει σε Γερμανούς, Τούρκους κλπ.
    Σταματήστε τον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμεις ?? Γιατι εσυ που θασαι ?? Πας για καφε ??...Δεν βλεπω κατι αν δεν εσαι κι εσυ....

      Διαγραφή
    2. Το 40% της Κύπρου δεν το έδωσε ο Ιωαννίδης, η μεταπολίτευση το έδωσε. Προσωπική εκτίμηση είναι οτι το δώσανε οι αμερικάνοι στους τούρκους και φυσικά τις βάσεις στους Άγγλους που δεν μιλάμε για αυτές, για λόγους που ξεπερνάνε τα εσωτερικά μας προβλήματα.

      Διαγραφή
    3. Η στιγμη τωρα ειναι ιστορικη.Γραφεται ιστορια.Ποσο χρησιμο ειναι να μιλαμε για αλλες ιστορικες στιγμες τωρα ..αφηνοντας το τωρα για ...υστερα ??

      Διαγραφή
    4. Εσύ τι φεύγεις? Που θα πας? Έχεις κάποιο θέμα? Πονάς κάπου? 😂😂

      Διαγραφή
  3. Γιατί χρειάζεται τόση πολλή προστασία; Δέν εἶναι πλέον Πρωθυπουργός τῆς χώρας;
    Ἄν εἶναι, πρέπει νά τήν ἀρνηθῆ....νά περπατήσῃ στήν Θεσαλονίκη, νά χαιρετήσει τούς Ἔλληνες πολίτες....
    Τί φοβᾶται, ἄν ἡ συμφωνία εἶναι καλή καί μόνο οἱ ...ἐθνικιστές ἀντιδροῦν;
    Ὅλη ἡ Ἑλλάδα ἐθνικιστές εἶναι;
    Φτάνει πιά τό ψέμμα!

    Δέν ε/χει νομικούς συμβούλους; Γιατί δέν δηλώνει ὅτι θά φέρη τήν συμφωνία στήν Βουλή πρίν ἀπό τήν Σύνοδο τοῦ ΝΑΤΟ, ὥστε ἀφοῦ τήν φέρει, καί ἐλεγχθῆ κοινοβουλευτικά ἡ τυχόν ἰσχύς της κατά τό Ἑλληνικό Σύνταγμα, νά ἐνεργῆ νόμιμα καί συνταγματικά, πρός τό ΝΑΤΟ;
    Δικτάτορας εἶναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός ο άνθρωπος θα πάει να μιλήσει με 3 άλλους πρωθυπουργούς χωρών της περιοχής οι οποίοι θα βλέπουν τα χάλια του και το ότι πέρα από το αεροδρόμιο δεν μπορεί να πάει και αλήθεια πιστεύει ότι κανείς από αυτούς τους πρωθυπουργούς θα τον παίρνει σοβαρά και δεν θα χαχανίζουν με τον καρά άσχετο πρόεδρο του 15μελούς που τους κάλεσε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.