2/7/18

Πάιατ: Σημαντική και ευπρόσδεκτη εξέλιξη οι συμφωνίες για τον ελληνοβουλγαρικό αγωγό

Τις συμφωνίες που υπεγράφησαν στη Σόφια για την υλοποίηση του αγωγού φυσικού αερίου Ελλάδας - Βουλγαρίας, χαιρέτησε ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Τζέφρι Πάιατ.
«Μια σημαντική και ευπρόσδεκτη εξέλιξη, καθώς επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την ποικιλομορφία της προσφοράς και των διαδρομών στην ευρωπαϊκή αγορά φυσικού αερίου.
Συμπληρώνει επίσης τη σχεδιαζόμενη πλωτή μονάδα αποθήκευσης και αεριοποίησης υγροποιημένου φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη», αναφέρει σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter o Αμερικανός πρεσβευτής. 


Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, οι συμφωνίες προβλέπουν, μεταξύ άλλων, συνεργασία μεταξύ της κοινοπραξίας κατασκευής του έργου ICGB και της Trans Adriatic Pipeline (TAP) AG, μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ της Βουλγαρικής Εταιρείας Συμμετοχών στον Τομέα της Ενέργειας (BEH) και της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων (ΕΤΕπ), συνεργασία μεταξύ της ICGB και του ΔΕΣΦΑ, για τη διασύνδεση του αγωγού IGB με το Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς φυσικού αερίου της Ελλάδας.
Καθημερινή

2 σχόλια:

  1. "Όλα είναι ατμός...." https://www.youtube.com/watch?v=tagkxupbDhY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει αυτος ο μπουλης που δουλευει (νομιζει) τον κοσμο. Χαιρεται γιατι αποκλειοντας το φτηνο Ρωσικο αεριο, θα μπορεσει απο το σταθμο εξαερωσεως της Αλεξανδρουπολεως (περαν των 6 μιλιων για να μην πληρωνουν φορους-Ακομα περιμενετε βα ανκηρυχθει η ΑΟΖ ???) θα πωλουν το δικο τους σχιστολιθικο σε 3πλασια τιμη !!!!!! Για να γινουν τα Βαλκανια ..... ανταγωνιστικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.