18/7/18

Μή σας ξεγελά η ενδυμασία, πρόκειται για καλά εκπαιδευμένη πρακτόρισσα ...


3 σχόλια:

  1. Χχμμμμ ε κάτι είχα υποψιαστεί εγώ! Και το λέγα:"αυτή δεν φαίνεται σόι, η φάτσα είχε κάτι ύποπτο..."😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι εξηγούνται όλα!!!Τι να πει κανείς, μιλάμε για κλαυσιγελω με τις τοποθετήσεις της "κυβέρνησης"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μή σας ξεγελά η ενδυμασία, πρόκειται για καλά εκπαιδευμένη πρακτόρισσα ..."

    Και η ανέκαθεν ευγενική, χαμηλών τόνων και δημοκρατικών πεποιθήσεων γιαγιά μου που έχει αγανακτήσει σαν πωρωμένος Λοκατζής μαζί σου, κόρη αξιωματικού του ναυτικού, με την περπατούρα στα 83 της σε βρίζει Αλέξη. Πρακτόρισσα της Ρωσίας είναι...θα πατήσει κάνα μυστικό κουμπί στη περπατούρα της(όπως ο Μποντ στο αμάξι) θα σου στείλει καμιά ρουκέτα με κεφαλή γεμάτη μεθάνιο.

    Όλοι πράκτορες είμαστε. Όχι μόνο οι γιαγιάδες.

    Και τα παιδιά στην περιφρούρηση Θεσσαλονίκης ήμασταν ειδικό απόσπασμα της GRU...επικίνδυνοι...τρελοί για δέσιμο...ρωσικη έκδοση του 007...ειδικά οι ασπρουλιάρηδες γαλανομάτηδες.
    Μη σας ξεγελά η ευγένεια, η ηρεμία και η Ελληνική γλώσσα.
    Πλέον μπορούμε να το αποκαλύψουμε για να επιβεβαιωθούν και οι υποψίες όχι μόνο στο Μαξίμου αλλά και στο Μπιτς Μπαρ της Χαλκιδικής που μας περνούσαν για Ρώσους ή Γερμανούς τουρίστες και όταν μιλούσαμε τα Ελληνικά "σαν Έλληνες" και ζητούσαμε φραπέ και μπουκαλάκι νερό, μας κοιτούσαν ξαφνιασμένοι. Η μυστική μας αποστολή δυστυχώς αποκαλύφθηκε. Δεν πειράζει...θα συνεχίσουμε έστω κι έτσι. Κάπου εδώ λοιπόν να σας συστηθώ με το αληθινό μου όνομα:

    Yury Αgronov

    Ελπίζω τουλάχιστον η υπηρεσία να μας παρηγορήσει με νεαρές συμπατριώτισες μας (όλους εμάς που αγωνιζόμαστε για τη μητέρα Ρωσία) και να μην προτιμήσουν πάλι τους Έλληνες που οι περισσότεροι απ' αυτούς είναι μελαχρινοί. Αλλιώς αναγκαστικά θα "συμβιβαστούμε" με Ελληνίδες και Δυτικές.
    Δεν ευθυνόμαστε εμείς...ανακάλυψε το σχέδιο ο ειδικά εκπαιδευμένος υπερπράκτορας της ΣΥΠ(ΣυριζΑνελ Υπηρεσία Πληροφοριών) Νικόλαος Καρανίκας. Αυτό το πράγμα που καπνίζουν στο Μαξίμου έχει καταπληκτικές ιδιότητες...στα λέει όλα!!! Δεν χρειάζεται ούτε δίκτυο πρακτόρων αντικατασκοπείας, ούτε παρακολούθηση κινητών, ούτε δορυφόροι κτλ. Έπειτα όταν βλέπεις οπαδούς του ΠΑΟΚ να διαμαρτύρονται για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν θέλει και πολύ μυαλό...δικέφαλος αετός το σύμβολο της ομάδας, ΡωσοΠόντιος πρόεδρος που οπλοφορεί, οι οπαδοί της ομάδας ξέρουν να ρίχνουν και φωτοβολίδες, καπνογόνα κτλ...ε Spetsnaz και πράκτορες είναι...φαίνεται το πράγμα τι συζητάμε τώρα !!!

    Αλέξη, θα σε περιμένουμε όλοι οι Θεσσαλονικείς (κι άλλοι φυσικά από κάθε γωνιά της χώρας) στη ΔΕΘ. Κάτι άκουσα στην Τούμπα εκεί που έτρωγα (είχα βγει να φάω σουβλάκι και όχι καλαμάκι) ότι θα δεις τόσο δικέφαλο έξω από τη ΔΕΘ όσο δεν έχεις δει ούτε σε επίσκεψη στη Μόσχα. Θα σου πούμε και το ...dο svidaniya να τελειώνουμε μαζί σου. Έρχεται ο Κυριάκος και να προσέξει τι θα κάνει με τη Μακεδονία. Δικαιολογίες του τύπου "Παιδιά υπέγραψε ο Αλέξης/Κοτζιάς, δεν φταίω εγώ" δεν έχει. Ο αγώνας συνεχίζεται και κάθε υποψήφιος βουλευτής ανεξαρτήτως κόμματος θα απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα και θα προσέξει να κρατήσει το λόγο του πάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.