24/8/18

Η παραπάνω εικόνα δεν είναι ούτε από την Σαουδική Αραβία, ούτε από το Πακιστάν


Είναι από το πομακοχώρι Γλαύκη του νομού Ξάνθης. Μικρά παιδιά   ¨εφορμούνε¨ με σπαθιά  στους γκιαούρηδες…Aν μάλιστα αυτά είναι που προβάλλονται δημόσια, αναλογιστείτε τι θα διδάσκονται εντός των αιθουσών στα μαθήματα Κορανίου…
Ιμάμης στην Γλαύκη είναι ο γνωστός μας ο Ερκάν Αζίζογλου, που φυσικά υπάγεται στην ψευδομουφτή Αχμέτ Μέτε .
Ας δούμε όμως τι έγραψε σχετικά ο ίδιος ο ιμάμης στο FB.
Ερκαν Αζίζογλου :  H 2η Καλοκαιρινή μας εκδήλωση που οργάνωσαν οι μαθητές των μαθημάτων Κορανίου, πρόσθεσε γιορτή στην γιορτή μας…Συγχαίρω τους μαθητές μας. Ο Δημιουργός μου να παραχωρήσει να ζούνε στηρίζοντας τις πνευματικές και εθνικές τους αξίες…    Συγχαίρω τις αδερφές μας Εμινέ Μπόζογλου, Ιπέκ Σαρί, Σογκούλ Ρόγκο και Μπουσρά Μπέλτσο που καταβάλλοντας προσπάθεια το καλοκαίρι, ετοίμασαν τους μαθητές μας… 
Ο Αλλάχ να βοηθάει αυτούς που βοήθησαν υλικά και ηθικά στην διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης.  
Εκ μέρους του λαού της Γλαύκης ευχαριστώ τον πρόξενο της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή Κύριο Ιμπραήμ Χαλίλ Σακλί, τον ενάρετο μουφτή Ξάνθης Κύριο Αχμέτ Μέτε, τον βουλευτή Κύριο Χουσείν Ζεϊμπέκ , τον δήμαρχο Μύκης Κύριο Τζεμίλ Καμπζά και όλους του μουσαφίρηδες που μετείχαν στην εκδήλωση.¨

Για τη συνέχεια TourkikaNea

8 σχόλια:

  1. Δεν φταίει μόνο ο κοπρο σύριζα αλλά όλα τα κόμματα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που κατ ουσία όλα αυτά τα γουρούνια δημιουργούν προβλήματα στον Ελλαδικό χώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να εξετασθεί στα πλαίσια της επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάννης αν αυτό είναι δυνατό ή με όποια άλλη συμφωνία μπορεί να γίνει :η ανταλλαγή των εδώ μουσουλμάνων που παρέμειναν στην Ελλάδα με το Ελληνικό Πατριαρχείο της Κωνσταντινούπολης στο Αγιο Ορος. Μόνο τότε πιστεύω θα λήξει αυτό το τσίρκο και θα ησυχάσουμε και εμείς και αυτοί πηγαίνοντας στη πατρίδα τους που τόσο αγαπάνε και θέλουν να την επεκτείνουν. Ηδη από ότι φαίνεται κάτι τέτοιο μετά από το 1924 πάει να εφαρμοσθεί μεταξύ Αλβανών και Σέρβων στο Κόσοβο , για δεύτερη φορά στα Βαλκάνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. α) Μέσα στο πλαίσιο και όχι "τα πλαίσια". Ένα είναι το πλαίσιο όχι πολλά.

      β) Δεν υφίσταται θέμα "επικαιροποίησης της Συνθήκης της Λωζάννης". Μην ρίχνεις νερό στον μύλο τού Ερνταγάν, έστω και άθελά σου.

      γ) Έχω πολλές φορές υποστηρίξει την άποψη τής απομακρύνσεως τού Οικ. Πατριαρχείου από την Τουρκία, ώστε να μπορεί ελευθέρως να ασκεί την όποια λειτουργία του. Το Άγιον Όρος δεν ενδείκνυται, διότι το Πατριαρχείο έχει και υπηρεσίες, οι οποίες πρέπει να είναι ενίοτε προσιτές. Δεν είναι μοναστήρι.

      Διαγραφή
    2. α)ευχαριστώ για την διόρθωση
      β)βλ: ή με όποια άλλη συμφωνία μπορεί να γίνει
      γ)στις Καρυές
      δ)έχεις κάποια πρόταση ή μόνο επισημάνσεις;

      Διαγραφή
    3. β) Το νόημα τής παρατήρησής μου ήταν ότι είναι λάθος να μιλούμε για "επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάννης", διότι ρίχνομε νερό στον μύλο των Τούρκων.

      γ) Έστω, αν και πρακτικότερο θα ήταν σε μία μεγάλη πόλη, π.χ. Θ/νίκη. Εν πάση περιπτώσει πρέπει να φύγει εκτός Τουρκίας, άλλως κινδυνεύει να χάσει την όποια οικουμενικότητά του.

      δ) Δεν έχω πρόταση για το θέμα των μουσουλμάνων τής Θράκης, διότι περιπλέκεται λόγω Συνθήκης τής Λωζάννης. Βέβαια, υπάρχει το προηγούμενο τής απελάσεως Ρωμηών από την Πόλη, Ίμβρο, Τένεδο, αλλά το θέμα είναι καθαρά νομικό και μάλιστα περίπλοκο.

      Διαγραφή
  3. Θα έρθει (σχετικά σύντομα) πάντως η στιγμή, που θα θέλουμε διαβατήριο για να πάμε στη Γλαύκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η...η Γλαυκη θα παθει ..γλαυκωμα..
      Η Παλλαδα Αθηνα απο πανω ..γυαλιζει.ασπιδες και δορατα τωρα...Εχεις δει ..τα ορφανα στην Αιγυπτο τι κανουν ορφανα ?? Προς το παρον εχουν κηδεμονα.Οταν δεν θαχουν...θαναι ορφανα...Εκει θα καταλαβεις τι θα πει Μ.Ανατολη..

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.