31/8/18

Διπλωμάτης συλληφθείς με μπόλικη ηρωίνη σύμβουλος κορυφαίου υπουργού

Συλλήψεις, ηρωίνη, υποψίες για λαθρεμπόριο χρυσού… Τα παραπάνω δεν αφορούν κάποιον διαβόητο εγκληματία, αλλά έναν εν ενεργεία διπλωμάτη με σημαντικά πόστα στο βιογραφικό του, με σημαντική υπηρεσιακή ανέλιξη και σήμερα σε νευραλγική θέση. Από το 2016, ο εν λόγω διπλωμάτης υπηρετεί στο γραφείο κορυφαίου υπουργού ως διπλωματικός του σύμβουλος! Και όλα δείχνουν ότι και μετά την αλλαγή υπουργού θα παραμείνει στη θέση του.
Θα μπορούσε να αποτελεί ένα πολιτικό θρίλερ, το οποίο συνομιλεί με το μακιαβελικό House of Cards. Και ως τέτοιο, όμως, δεν θα γινόταν εύκολα πιστευτό. «Μπα! Δεν συμβαίνουν τέτοια πράγματα στην αληθινή ζωή». Εξάλλου, ο άνθρωπος που αποτελούσε έναν από τους πιο στενούς συνεργάτες του κορυφαίου στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, με πρόσβαση και επιρροή σε σημαντικές αποφάσεις, εκ πρώτης όψεως μοιάζει άτομο υπεράνω υποψίας. Και, όμως, το παρελθόν του είναι γνωστό στο υπουργείο Εξωτερικών και κατά πάσα πιθανότητα και στον μέχρι τον ανασχηματισμό κορυφαίο υπουργό, του οποίου διετέλεσε διπλωματικός σύμβουλος.
Για τη συνέχεια SlPress

9 σχόλια:

  1. Ρίξτε και μία σωματική έρευνα και στον Καρανίκα ... και τι δεν θα βρείτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο το σημείο του εγκεφάλου θα είναι κενό. Εκεί δεν χρειάζεται να ψάξετε.

      Διαγραφή
  2. Προφανῶς ἐκβιάζει κάποιους, διότι τοὺς κρατᾶ πολὺ γερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κακοποιος σε οποια θεση και οποιο κομμα ..παντα κακοποιος θαναι...*( για τους αφελεις μονο η ιδεολογια ταχα ...αλλαζει ψυχες και ηθη...Τριχες κατσαρες..βλακων.)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. είθισται στα υπουργική γραφεία να συναγελαζωνται διάφοροι τύποι του υποκοσμου, νταραβεριτζηδες κοντραμπατζηδες λαθρεμποροι, κλεφτοκοταδες και άλλοι τινες.
    Προς τι ο ενθουσιασμός τις ανακάλυψεως ενός πλέον λαμογιου?
    Σαματις ξένοι είμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φαινεται εχετε ξεχασει το NOOR-1. 1 δις ηταν η τιμη της ηρωινης στους δρομους. Αν παρατηρησετε προσεκτικα, θα δειτε πως το επιπεδο ζωης στην Ελλαδα ξε[περνα κατα πολυ την παραγωγικοτητα παρα τον ορυμαγδο των φορολογικων μετρων. ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ειναι η χωρα. Τι νομιζετε? η λαθρεμπορια στα καυσιμα παταχτηκε?Οεο? Γιατι οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.