10/10/18

Τα ευχαριστώ Μάτις στον Καμμένο για το 1,5 δις των F-16 και για τις “δράσεις κατά Ρωσίας”


Η επίσημη ανακοίνωση του Πενταγώνου για τη συνάντηση Μάτις-Καμμένου, είχε δύο “ευχαριστώ”. Το ένα είχε να κάνει με το 1,5 δις δολάρια που θα πληρώσει η Ελλάδα για τον εκσυγχρονισμό 84 μαχητικών αεροσκαφών F-16 από τη Lockheed Martin. Ο εκσυγχρονισμός όπως έχει γράψει κατ΄ επανάληψη το Militaire.gr έχει προβλήματα πριν καν ξεκινήσει και αύριο ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στην έδρα της κατασκευάστριας εταιρείας, όπου ελπίζουμε ότι θα λάβει τις σχετικές εγγυήσεις.

Το δεύτερο ευχαριστώ Μάτις έχει να κάνει με “τις πρόσφατες ενέργειες της Ελλάδας για την καταπολέμηση των κακόβουλων ρωσικών δραστηριοτήτων στην περιοχή”. Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος του Πενταγώνου οι δύο υπουργοί συμφώνησαν “να συνεχίσουν να συνεργάζονται για να διατηρούν τη Ρωσία υπεύθυνη”.
Όλα αυτά έχουν τη σημασία τους, όταν το πρώτο εξάμηνο του 2015, ο Καμμένος εθεωρείτο από την τότε αμερικανική διοίκηση ως ένας πολιτικός που είχε καλές σχέσεις με τη Μόσχα. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει προγραμματιστεί επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Μόσχα.
Ο ανακοίνωση της εκπροσώπου του Πενταγώνου Dana W. White :

5 σχόλια:

  1. Κανά "ψιλό" πότε θα πάρει ο μπούλης κε Μάτις μου! Έχει ζαλιστεί από τις κωλοτούμπες, κουτουλάει στους τοίχους! Κι όταν συνέρχεται λίγο λέει θα ρίξω την κυβέρνηση! Πόσο άλλο κι εσείς θα ξεφτιλίσετε! Δώστε το χαρτζιλίκι του από την αναβάθμιση! Τον φέρατε και στο Τέξας να του πείτε κάτι στ αυτί? Στην Ελλάδα το μάθαμε πια πως όποιος περνάει από το Τέξας μετά μαύρη βουή μας βρίσκει! Μην καρφώνεστε κι εσείς...ούτε τράνζιτ στο αεροδρόμιο του Τέξας δεν είναι να κάνετε εσεις! Με τις βαλίτσες να περπατάει ο άλλος θα τον βρείτε τον τρόπο σας εσείς...ούτε τράνζιτ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σακη αυτος ο ..σουβλακιας...κανει για δεξιος ψαλτης στα νεκροταφεια....η ..πορδοβουλωμα στα ιερατεια..

      Διαγραφή
    2. Ἀπάντηση πρός τήν ἰστοσελίδα: Γιατί ἐπιτρέψατε τήν ὡς ἄνω ὑβριστική βλασφημία;

      Διαγραφή
  2. If there are russian "malign activitioes in the region",
    are they russian only ?
    What about american, turkish and FYROM malign activities?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.