30/10/18

Αθλιότητα των Αλβανών οπαδών της Παρτιζάνι με πανό κατά των Ελλήνων

  • (Πηγή: himara.gr)
Ένα ανθελληνικό πανό εμφανίστηκε το βράδυ της Δευτέρας στις εξέδρες του γηπέδου της Παρτιζάνι Τιράνων από τους οπαδούς των γηπεδούχων οι οποίοι «απαντώντας» στη δολοφονία του 35χρονου Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες έστειλαν το… μήνυμα στους Έλληνες. «Ένας Έλληνας νεκρός, ένας μπάσταρδος λιγότερος», έγραφε το πανό, στον απόηχο και των δηλώσεων του Έντι Ράμα, ο οποίος επέπληξε την Ελλάδα επειδή διαμαρτυρήθηκε «για μια εξτρεμιστική τρέλα».

Η Παρτιζάνι Τιράνων φιλοξένησε την πρωτοπόρα Σκεντέρμπεου από την Κορυτσά για το πρωτάθλημα Αλβανίας. Οι γηπεδούχοι έχασαν με 0-2.
Το πανό πιστεύεται ότι ήταν κάθε άλλο παρά πρωτοβουλία θερμοκέφαλων οπαδών, καθώς ο πρόεδρος της Παρτιζάνι είναι ο Γκαζμέντ Ντέμι, παράγοντας του τσαμικού λόμπι και χρηματοδότης των δράσεων του, ενώ διευθυντής της ομάδας είναι ο Όλσι Ράμα, αδελφός του πρωθυπουργού της Αλβανίας.

24 σχόλια:

  1. Το μέλλον της Αλβανίας, των Σκοπίων, της Βουλγαρίας και άλλων είναι η επιστροφή τους στις Ελληνικές τους ρίζες. Χωρίς τις ρίζες αυτές θα μαραθούν και θα βυθιστούν στο σκοτάδι των εμφύλιων σπαραγμών οι οποίοι θα καταστρέψουν τα πάντα στις χώρες τους. Πάνω από τις χώρες αυτές έχουν μαζευτεί τα σύννεφα μεγάλης δυστυχίας, ακόμα μεγαλύτερης από τη δική μας. Οι χώρες αυτές δεν έχουν καμία άλλη ελπίδα παρα την αναβίωση του Ελληνισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. George, if you seat next to a strong fire in the woods, you will feel its warmth and receive benefit. Explain me now how a group of people being so close to the continent's and arguably the world's greatest civilization, have NOTHING to show. Not a building, not a literature work, NOTHING. Imagine the level of the Albanians that couldn' t even Copy and they want a Great Albania. A Great pile of shit!!!

      Διαγραφή
    2. Κ.Απελλες ...επιτελους επιασες το βαθυ νοημα σχεδον...των διαφορων των φυλων....λογω κληρονομικων χαρακτηριστικων...Κατανοησες την βιολογια των οντων.Αν θελεις ..μολις εκανες σκονη...την παγκοσμιοποιηση....τον διεθνισμο...και την ανθρωπινη βλακεια...που συμπιεζεται στην ανοητη αποψη ..."" ολοι οι ανθρωποι ειναι ιδιοι..και δεν πειραζει το ..ανακατεμα τους..." αρκει το ....συστημα ναναι καλο....

      Διαγραφή
    3. Οι περισσότεροι κάτοικοι της σημερινής Αλβανίας, Σκοπίων και Βουλγαρίας από βιολογικής πλευράς είναι Έλληνες. Αυτό μας δείχνουν μια σειρά από μελέτες τις οποίες ούτε καν το ινφογνώμων που δηλώνει πατριωτικό τις έχει αναρτήσει ή προβάλει. Μέχρι πριν από χίλια χρόνια τα Βαλκάνια είχαν επί το πλείστον Ελληνικούς πληθυσμούς, πολλοί εκ των οποίων άλλαξαν ταυτότητα με το ζόρι, όπως έκαναν και πολλοί πληθυσμοί στην Τουρκία. Μέχρι πριν από χίλια χρόνια το μεγαλύτερο έθνος της Ευρώπης ήταν το Ελληνικό των Βαλκανίων και της Ιταλίας. Οι απόγονοι εκείνων των ανθρώπων είναι οι σημερινοί Βαλκάνιοι και Ιταλοί. Οι Αλβανοί μέχρι πριν από δύο αιώνες ήταν ελάχιστοι πληθυσμιακά, και η κυρίαρχη γλώσσα στην Αλβανία ήταν τα Ελληνικά.

      Διαγραφή
    4. Σωστα τα λες..κ.Γιωργο.Μονο ενα.θα σε ρωτησω ..."" Εεε και ??"....Τι θα γινει δηλαδη τωρα...αν ειναι ετσι ?? Εδω θελαμε μια απαντηση κυριως.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ, αυτό που εύκολα θα γίνει αν το μελετήσουν οι ισχυροί και τους αρέσει είναι να κοπεί η Αλβανία σε πέντε κομμάτια λόγω των εθνοτικών της διαφορών.

      Διαγραφή
  2. Όταν έχτιζα μια οικοδομή, ελλείψει ελλήνων εργατών, χρησιμοποίησα αλβανούς. Ένας απ' αυτούς μου είπε την παρακάτω ιστορία. : " Στις αρχές του 90, όταν άρχισαν να καταφθάνουν στη χώρα μας οι πρώτοι αλβανοί, ένας απ' αυτούς πήγε και ζήτησε δουλαιά σε έναν γέροντα που έμενε μόνος του. Ο γέροντας αγκάλιασε τον αλβανό και τον είχε σαν παιδί του. Μετά από λίγους μήνες ο αλβανός λέει στο γέρο: Παππού θα φύγω. κι άρχισε ο παρακάτω διάλογος: "Γιατί παιδί μου; έχεις παράπονο; - "όχι αλλά νοστάλγησα τη γυναίκα και το παιδί μου. - Κανένα πρόβλημα. Θα κάνω χαρτιά να τους φέρω επίσημα".
    Ο γέρος έκανε τα χαρτιά κι έφερε τη γυναίκα και το παιδί του. Αυτό το τελευταίο έγινε η αχώριστη παρέα του γέρου που το φρόντιζε καλυτερα κι από εγγόνι του. Μετά πάροδο λίγων μηνών ο αλβανός ξαναλέει στο γέρο: ¨Παππύ θα φύγω" - Γιατί παιδί μου; Δεν σας φέρομε καλά¨; - Δεν είναι αυτό αλλά πρέπει να γυρίσω στο χωριό μου. Ο γέρος δεν μπόρεσε να τον μεταπείσει και ζήτησε να τους συνοδεύσει στο τρένο. Μπήκε ο αλβανός με την οικογένειά του και πριν ξεκινήσει το τρένο, κατέβηκε και πήγε κοντά στο γέρο. "Παππού θέλω να σου πω κάτι. Θυμάσε που έσπαε το σκαλί κι έσπασες το πόδι σου; Εγώ το έφτιαξα. Θυμάσε που έπεσε το καδρόνι της πόρτας και κόντεψε να σε σκοτώσει; Κι αυτό εγώ το έφτιαξα. Ο γέρος δεν πίστευε στα αυτιά του. "Γιατί τα έκανες όλα αυτά; Σου έκανα κάτι και δεν το κατάλαβα; - "Όχι. Τίποτα δεν μου έκανες γι αυτό σου λέω άλλη φορά να μην βάλεις αλβανό στο σπίτι σου".
    Ο έχων νουν νοείτο. Τους αγκαλιάζουμε, τους υποστηρίζουμε κι αυτοί φέρονται σαβ γνήσιοι αλβανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολλοί Αλβανοί μέσα στους αιώνες έμαθαν να ζουν λεηλατώντας τους γείτονές τους. Το χωριό της μητέρας μου στην Θεσσαλία δύο φορές λεηλατήθηκε, κάηκε και ερήμωσε από Αλβανούς. Εάν δεν εξελληνιστούν, πολλοί Αλβανοί θα συνεχίσουν να καταστέφουν με πρώτο θύμα τους τον ίδιο τον Αλβανικό λαό και την Αλβανία.

      Και εγώ μίλησα με Αλβανούς στην Ελλάδα που δεν θέλουν ποτέ τα παιδιά τους να ζήσουν στην Αλβανία. Είναι τρομοκρατημένοι από το οργανωμένο έγκλημα το οποίο εκεί ελέγχει τα πάντα. Το μέλλον της Αλβανίας είναι μαύρο. Εμείς, παρόλα τα μεγάλα δεινά, έχουμε μέλλον. Το Αλβανικό γένος όμως έχει μπροστά τους το γκρεμό των εμφυλίων διαμμαχών διότι το βασανίζουν πλήθος σοβαρών θρησκευτικών και εθνοτικών ποβλημάτων. Μόνο ο Ελληνισμός μπορεί να τους ενώσει και να τους σώσει από τις μεγάλες σφαγές που θα πέσουν εκεί αργά ή γρήγορα.

      Ας σοβαρέψουμε, ας ηρεμήσουμε, ας φτιάξουμε τις κοινότητές μας, τις γειτονιές μας, τις οικογενειές μας καλύτερες, και όλοι οι Βαλκάνιοι σε εμάς θα κοιτάξουν για τη σωτηρία τους.

      Διαγραφή
    2. Αυτα λυπαμαι κ.Γιωργο ...ειναι ευχες.Μακαρι ναταν ετσι.Στον Παραδεισσο...ομως.Οχι σ αυτον τον κοσμο.Αντε εμεις να ηρεμησουμε κι αλλο.( εδω παιρνουμε ηρωινη απ την πολυ μεγαλη ηρεμια...και πες οτι δεν ηρεμουν οι αλλοι οσο εμεις διοτι δεν παιρνουν ηρωινη.Μονο την πουλανε σε οσους παιρνουν)...Και πες οτι δεν ηρεμουν διοτι τους βαζουν αλλοι ..δαιμονες.Δεν τους βαζουν ?? Το ξερεις οτι ..ναι.Αν το ξερεις τοτε γιατι κανεις μια τετοια αγονη ευχη ?? Δεν στεκει αυτο.Ειναι σαν να λες ..."ας ηρεμησει το συννεφο...μην ριξει κεραυνο.".....θα ηρεμησει λες ??

      Διαγραφή
    3. Όλα είναι θέμα διακινησης ιδεών και ανάπτυξης ιδεολογιών. Όποιος καταφέρνει να περνάει καλύτερα τις δικές του ιδέες και το δικό του παράδειμα σε άλλους, έχει μέλλον.

      Αγαπητέ Δημητριε, χωρις ηρεμία δεν μπορούμε να πάρουμε σωστές αποφάσεις και να βρουμε σωστές λύσεις. Σκοπός των διαχειριστών των ΜΜΕ είναι πάντα να μας έχουν σε κατάσταση πίεσης για να μην μπορούμε να βγάζουμε σωστά συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  3. Η αληθινη ιστορια μας λεει οτι οι Αλβανοι εχουν εθιστει να μας σφαζουν ανα τους αιωνες.Οι διαδοχικες ηττες τους 2 τελευταιους αιωνες,η συρρικνωση τους και το παραπανω τους κανουν και φερονται ετσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή το κλίμα με την Αλβανία γίνεται τεταμένο ξαναβάζω το κείμενο που έγραψα πριν περίπου ένα χρόνο. Για να μην ξεχνάμε.
    "Ήμουν ήδη στο Πανεπιστήμιο. Το 1989 είχαν αρχίσει να έρχονται οι πρώτοι Αλβανοί. Η κατάρρευση του κράτους ενός ακόμα σοσιαλιστικου παραδείσου ώθησε εκατομμύρια ανθρώπους να αναζητήσουν την τύχη τους κάπου καλύτερα. Τα πρώτα χρόνια μαζί με τους φουκαράδες έρχονταν σωρηδόν και όλοι οι βαρυποινιτες της χώρας μιας και η διάλυση του κράτους άνοιξε και τις φυλακές.
    Η ελληνική τηλεόραση ήταν έτοιμη. Τα δελτία των 9 γέμιζαν με ειδήσεις όπου τα βράδια ανημπορες γριούλες έπεφταν θύματα Αλβανών. Ταυτόχρονα την ημέρα ήταν οι καλύτεροι μας φίλοι ή υποζυγια μάλλον.
    Προερχόμενος από οικογένεια οικοδόμων μιλούσα με πολλούς από αυτούς μιας και η οικοδομή ήταν και είναι η κύρια ασχολία τους.
    Τους θυμάμαι να μου περιγράφουν σε τι φτώχεια και τι τρόμο ζούσαν. Το κράτος του Εμβερ Χότζα τους έλεγε συνεχώς ότι στην Ελλάδα πεινάνε και γι αυτό να ετοιμάζονται για πόλεμο μιας και θα έρθουν οι παμφτωχοι και άγριοι Έλληνες να τους πάρουν τα ανύπαρκτα πλούτη.
    Κάποιοι από αυτούς είχαν οσμιστει ότι δεν είναι έτσι. Μερικοί έβλεπαν στα κλεφτα ελληνικά κανάλια, άλλοι από τα παράλια έβλεπαν τη φωτισμένη Κέρκυρα απέναντι.
    Ξεκίνησαν οι περισσότεροι με ένα παντελόνι και ένα ζευγάρι φθαρμενα παπούτσια. Ακόμα θυμάμαι να μου περιγράφει ένας φίλος μου Αλβανός πως ερχόμενος στην Ελλάδα του έπεφτε το παντελόνι καθώς αδυνάτισε από την πείνα και τις κακουχίες και δεν είχε ζώνη να το σφίξει. Βρήκε ένα σκουριασμενο σύρμα σε μια οικοδομή μόλις πέρασε τα σύνορα στην Ελλάδα, γιατί στην Αλβανία ούτε σκουριασμένο σύρμα δεν άφησε ο σοσιαλισμός, και το εσφιγγε, το εσφιγγε.... Τον θυμάμαι ακόμα μετά από χρόνια να μου λέει "Αντώνη είμαι ευτυχισμένος εδώ. Για μένα εδώ είναι η Αμερική μου. Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέφτω στο κρεβάτι μου χωρίς να πεινάω."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μερικά χρόνια μετά, με τη βοήθεια τους φτιάξαμε και καθαρίσαμε τα σπίτια μας, μαζέψαμε τις ελιές μας, φτιάξαμε τα Ολυμπιακά έργα, πετροχτίσαμε τις μάντρες μας, σπειραμε τα χωράφια μας ακόμα και Ολυμπιακά μετάλλια πήραμε.
    Όσο εμείς διοριζόμασταν, πολλοί από αυτούς προκοψαν έγιναν καλοί μαστόροι και αφεντικά, πήραν σπίτια, έκαναν παιδιά εδώ. Μερικοί έγιναν μέχρι Ολυμπιονικες. Σε αυτούς τους τελευταίους δώσαμε με τιμή να κρατούν τη γαλανόλευκη και τους χαρίσαμε και την ελληνική ψυχή.
    Ο ρατσισμός όμως εναντίον τους ήταν πάντα εδώ. Ακόμα θυμάμαι πόσο σοκαρίστηκα όταν άκουσα πως στο δημοτικό σχολείο των παιδιών μου υπήρχε σύνθημα "Αλβανός πεινάει, κατσαρίδα φάει, Αλβανός πεθαίνει, κατσαρίδα μένει"
    Παρακολουθώ πολλά παιδιά Αλβανών εδώ και χρόνια. Οικογενειαρχες όλοι. Τον τελευταίο καιρό φαίνεται η οικονομική τους πίεση. Η οικοδομή στη χώρα έχει εξαφανιστεί. Κλείνουν πάντα τα τελευταία ραντεβού στο ιατρείο, γιατί τρέχουν όλη μέρα για το μεροκάματο και αρχίζουν δουλεύοντας μαύρα πια, να μην έχουν ασφάλεια. Τα ρούχα τους παλιωνουν. Τα παπούτσια τους ξεφτίζουν
    Τα παιδιά τους μιλούν άριστα ελληνικά. Πολλά από αυτά έχουν ξύπνιο και σπινθηροβόλο βλέμμα. Μερικά είναι εξαιρετικοί μαθητές. Δεν τα ξεχωρίζεις πια από τα ελληνόπουλα. Αλλά θα τολμήσω να πω ότι σχεδόν όλα, όταν τους μιλάς κατεβάζουν το κεφάλι. Την ξέρω αυτή την αίσθηση. Είναι η συστολή του μετανάστη που δεν θέλει να γίνεται στόχος. Ή η συστολή του φτωχού που έχει μάθει να κοιτάει κάτω, να μην βλέπει ορίζοντα και ουρανό. Που φοβάται πως δεν θα τα πει και δεν θα τα κάνει σωστά.
    Ως χώρα που έχει δώσει εκατομμύρια μεταναστών στον κόσμο θα πρεπε να ξέρουμε τι σημαίνει μετανάστης. Δεν ξέρω για κάποιο λόγο ταυτίζομαι με αυτά τα παιδιά. Μου θυμίζουν λίγο τον εαυτό μου μικρό, όταν ακόμα τα παιδιά χαμηλωναν το βλέμμα στους μεγάλους.
    Και θέλω να ζητήσω μια συγγνώμη στα παιδιά αυτά που ακόμα χαμηλώνουν το βλέμμα σε αντίθεση με τα "δικά μας" παιδιά. Για τους τοίχους που θα βρουν μπροστά τους. Γιατί θα είναι εγκλωβισμενοι σε δύο πατρίδες χωρίς να ανήκουν σε καμία. Που και οι δυο πατρίδες εγκλωβισμενες στον Βαλκανικό σοσιαλιστικό κατσαπλιαδισμό τους, θα συνεχίσουν να τους πληγώνουν.
    Αναγκασμένοι να προσπαθήσουν δύο φορές περισσότερο για τα πάντα.
    Αναγκασμένοι ακόμα να χαμηλώνουν το βλέμμα για να μην δίνουν στόχο.
    Εμβερ, Αουρόρα, Γκεντιάνα, Μάριο , συγγνώμη που σας αναγκαζουμε ακόμα να χαμηλώνετε το βλέμμα.
    Ήμασταν λίγοι. Αλλά ήμασταν λίγοι και για τους εαυτούς μας."
    Antonios Darzentas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!!!!!ΓΙΑ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ,ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ....

      Διαγραφή
    2. ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ,Ο ΤΣΕΝΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΥΡΑΜΥΔΑ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. I always hear "we too are or were immigrants somewhere". Granted. Now, in how many countries the Greek immigrants represent 90% of the criminals and prisoners?

      Διαγραφή
    4. αληθης παρατηρηση.Συμπληρωνω οτι το υπολοιπο εγκληματιων ειναι γεωργιανοι (ψηφοφοροι δηθεν ελληνες).Για να εχει καποιος αποψι θα πρεπει να ζεις τις καταστασεις απο πρωτο χερι.Ας δοθει στην δημοσιοτητα καταλογος εγκληματιων με τι εγκληματα διεπραξαν και εθνικοτητα και τα συμπερασματα θα βγουν.
      Επι του παροντος , διεπιστωνουμε οτι δυστυχως δεν εχουμε κρατος.
      Δολοφονηθηκε Ελλην Υπηκοος και η γειτονικη χωρα αρνειται να δεχθει μηνυση οιογενειας θανοντος και ιατροδικαστη.Λετε να μην ξερουν στην Ελλαδα οτι θα πρεπε να σταλει ηδη κλιμακιο για ερευνα?
      Αποφευγω να επεκταθω και να κανω τον εξυπνο.Εικαζω ομως οτι ανοιξε ο ασκος του Αιολου και οι ανεμοι δεν μαζευονται πλεον.Εις την Ηπειρο και Β Ηπειρο προβλεπεται ζορικο ανταρτικο, λογω ιδιομορφιας εδαφους.Πιο πολλες ελπιδες εχει η Τουρκια να προσβαλλει την Ελλαδα μεσω Αλβανιας παρα απο Αλλου.
      Να μεταφερθει η σορος στο Πανεπιστημιο ιωαννινων. Οι βολες αποκλειεται να ηταν τυχαιες.Γι αυτο και οι Αλβανοι αρνουνται.Τον εκτελεσαν .Ας αρχισουμε με τα δεοντα λοιπον.

      Διαγραφή
  6. ΕΝΩ ΜΑΣ ΤΑΛΑΝΙΖΕΙ Η ΑΛΒΑΝΟ-ΤΣΙΠΡΙΚΗ ΦΙΛΙΑ,ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και από μη αναθεωρητικη βουλη Ο προδοτης ΝΕΟΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ ΩΣ AΛΛΟΣ ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΡΟΒΕΣΠΙΕΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι θακαναν οι Αλβανοι αν ειχαν μεγαλο στρατο και πολλα συγχρονα οπλα ?? Τωρα δεν εχουν σχεδον τιποτε..κι ομως .θελουν ...μεγαλη Αλβανια ...εναντιον ολων των διπλα...αδιαφορουν για την αδυναμια τους...και συμπεριφερονται σαν....υπερδυναμη γυρω.Αν ειχαν δυναμη δηλ.....τι θα γινοταν ??? Θα βομβαρδιζαν την ...Μοσχα και την Ουασιγκτον .??? Δεν εχουν συναισθηση που πατανε....κι ονειρευονται Κοσσοβα...Πρεβεζες...ισως και την Μοσχα...Κατι δεν παει καλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimitri you just touched another crítical point; the "Great Albania" and how Greece is arming yet another enemy. We have to ARM the Greek community and make Albanians think twice before they march East. Our neutrality is not guaranteed in a war with Serbia. Second, destroy any chance Turkey has in using them in a more regional conflict.

      Διαγραφή
    2. Αν πηγαινουν οι Αμερικανοι απο χρονια και τους ξεσηκωνουν και τους λενε ειναι δρομολογημενα γιατι να μην εχουν αυτη την επαρση?Καταλαβατε τι στρατος δημιουργηθηκε στη Συρια(Isis) μεσα σε πολυ ελαχιστο χρονο?Ε ενας εθνικος στρατος ακομα και αοπλος φτιαχνεται στο μισο αν θελουν καποιοι.

      Διαγραφή
    3. Αυτό που φαίνεται από τα γεγονότα, εκτός του άκρατου εθνικισμού, και του μίσους του Αλβανικού κράτους απέναντι στους Βορειοηπειρώτες, είναι η προκλητικότητα και το θράσος (που δεν μπορεί να συμβαδίσει με την πραγματική τους κατάσταση όπως είπε ο Δημήτρης Κ.).Το βλέπουμε και με τη δολοφονία του παλικαριού, και με τις δηλώσεις του Ράμα που δεν έκανε τον κόπο ούτε καν τυπικά να εκφράσει τη λύπη του για το γεγονός, και (το αποκορύφωμα) από την ΠΑΡΑΝΟΜΗ και αντιδεοντολογική ενέργεια να πλυθεί το σώμα, και να ράψουν τα τραύματα από τις σφαίρες (!), ενώ περίμεναν τον ιατροδικαστή, τον οποίο άφησαν μόνο 5 λεπτά (!), ώστε να μην μπορεί να βγάλει συμπεράσματα και να μαθευτεί η αλήθεια.
      Αυτά φανερώνουν ότι έχουν θράσος και είναι εκτός τόπου και χρόνου. Δεν έχουν ούτε καν επίγνωση των ενεργειών τους, ώστε να τηρήσουν την στοιχειώδη νομιμότητα, λειτουργούν όπως τα δικτατορικά καθεστώτα, με φανερό μάλιστα τρόπο.Τέτοια φαινόμενα θρασύτατης συγκάλυψης τύπου Τουρκίας, χωρών Λατινικής Αμερικής, και τριτοκοσμικών, φανερώνουν πόσο επικίνδυνους γείτονες έχουμε και στα Βορειοδυτικά σύνορά μας...

      Διαγραφή
    4. Ο τροπος που επεξεργαζονται οτι ..μαθαινουν τωρα στην Δυση..δειχνει πολλα.Το υποβαθρο του νου τους..Δεν εχουν υποβαθρο.Ακουνε λεξεις..εννοιες νεες σ αυτους...και κανουν μια ..χοντρικη του ποδαριου επεξεργασια..χωρις καν το ιστορικο των εννοιων και λεξεων..Τα δανειζονται αστραπιαια αν υπαρχει οφελος ανευ σκεψης.Κατι σαν ..πλιατσικο υλικο.Θα το δειτε αν μιλησετε σε εναν απλο ανθρωπο τους εδω.Ιδιοποιειται σε χρονο ρεκορ οτι επωφελες γιαυτον σε υλικα.Αρκει να μετατρεπεται σε οφελος ατομικο.Τις λεξεις τις λενε ...χοντρικα...τακα τακα μαμ..χωρις επεξεργασια.Ενα χοντρικο απλοικο πλιατσικο...Οι δηλωσεις Ραμα
      ειναι ενα τετοιο πραγμα.Χοντρικα αυτο καταλαβε απ την δημοκρατια..κι αυτο νομιζει οτι ειναι..Ενας χοντρικος δικαιωματισμος....ουτε τακτ..ουτε δεον...ουτε εκλεπτισμος...ουτε τεχνικη...ουτε αναλυση..ουτε τιποτε..Ενα πλιατσικο με σελοφαν μοντερνο...Δυστυχως ετσι ειναι...Ειναι μια πιο πρωτογονη κοινωνια που βγηκε στο φως και τυφλωθηκε...Δινει τις δικες της ερμηνειες..απ οτι καταλαβε..

      Διαγραφή
  8. 5η (αλβανική) φάλαγγα...
    6η (αφγανική)...
    7η (πακιστανική)...
    ....
    Να συνεχίσωμε ;
    Σε περίπτωση πολέμου ποιούς θα πρωτο - περιορίσωμε, οπως εκαμαν οι "ανοικτές κοινωνίες" το 39 - 40 ;
    Ποιός θα φυλάξει τα νώτα μας ;
    Ειρήσθω εν παρόδω οτι οι της 5ης ...μετέχουν και στις ημέτερες φάλαγγες.Στέλνουν τα παιδιά τους στον ΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.