17/10/18

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Κυβέρνηση μαφίας, ο Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας και θα αναλάβει όλες τις εξουσίες

«Θα αναλάβει όλες τις εξουσίες για να υλοποιήσει τις εντολές που έλαβε από το εξωτερικό» σημειώνει η πρώην πρόεδρος της Βουλής σε ανάρτησή της 

Σε μια ασυνήθιστα σκληρή δήλωση προχώρησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο εσωτερικό της κυβέρνησης και την απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά.

Η πρώην πρόεδρος της Βουλής επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα  καθώς σημείωσε ότι εκτελεί συμβόλαιο θανάτου (!) και ότι είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, να αναλάβει όλες τις εξουσίες, προκειμένου να υλοποιήσει τις εντολές που έχει λάβει από το εξωτερικό.
Πιο συγκεκριμένα, στην ανάρτησή της σημειώνει: 
zoe kontsantopoulou
«Ο @atsipras εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας κ των Ελλήνων. Θα αναλάβει κ όλες τις εξουσίες για να υλοποιήσει τις εντολές.
Οι εκκαθαρίσεις Υπουργών που προηγουμένως ήταν εκλεκτοί κ συνένοχοι στην προδοσία αποκαλύπτουν μια Κυβέρνηση Μαφίας»

Ο @atsipras εκτελεί συμβόλαιο θανάτου της χώρας κ των Ελλήνων. Θα αναλάβει κ όλες τις εξουσίες για να υλοποιήσει τις εντολές.
Οι εκκαθαρίσεις Υπουργών που προηγουμένως ήταν εκλεκτοί κ συνένοχοι στην προδοσία αποκαλύπτουν μια Κυβέρνηση Μαφίας

Πρώτο Θέμα

9 σχόλια:

  1. Δυστυχῶς, κα Κωνσταντοπούλου, ἡ σημερινή ἐξουσία, οὖσα δύναμις σκότους ἀκολασίας, ἔχει ἀνδροίκειλα ὡς ὀπαδούς της, τάχα ἡγέτες.....
    ὅσες ἐξουσίες καί ἀν τυχόν συγκεντρώνουν ἐπιφανειακῶς/τυπικῶς.

    Οὐσιαστικῶς, ἐξουσία δέν ἔχει κανένας Πόντιος Πιλάτος. Τοῦ δίδεται ὄντως ἄνωθεν, δηλαδή ἀπό τόν Θεόν, καί αὐτός νομίζει... ἀπό τόν ...Καίσαρα!
    Ἀλλά σήμερα, προσχωρεῖ στόν Μαμωνᾶ, ὡς ἰσχυρότερο τοῦ Καίσαρος πράγματι, ἀλλά δέν ὑπάρχει δολιότερο ἀφεντικό.

    Δέν πρέπει κανείς τους νά πάῃ φυλακή, διότι θά αὐτοκτονήσῃ.
    Σέ Μοναστήρι πρέπει νά πᾶνε, καί νά μείνουνε, ἄχρι καιροῦ!

    Ἄν δέν εἴχατε ἀντιδράσει στόν πολύ καλό Μητροπολίτη στήν Πελοπόννησο τό 2015, κατά τήν εὐσεβιστικῶς (πρός τήν ἰδεολογία) ἀσεβή (οὐσιαστικά), λογική τῶν Φίλη-Γιατζόγλου,
    καί εἴχατε λίγο συζητήσει μαζί του,
    ἴσως θά καταλαβαίνατε καλλίτερα τί λέω, καί ἴσως θά βλέπατε νωρίτερα περί τίνος ἐπρόκειτο.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι θεωρῶ ὅτι κινδυνεύει ἡ Δημοκρατία ὄχι ὡς τύπος, ἀλλά ὡς ούσία στόν πυρῆνα της πλέον, πολύ σοβαρά:
    Τό ὅτι θέλει νά ἀνάλαβει ὅλες τίς ἐξουσίες εἶναι δυστυχῶς φανερό ἀπό τό ὕφος τῶν δηλώσεων, καί ἀπό τό ἀόριστον τοῦ ποιά εἶναι ἡ "διγλωσσία" πού δέν θά ἀνεχθῆ :
    Δέν θά ἀνεχθῆ, εἶπε, οὔτε τήν ἐξ ἀγνοίας, τήν "ἄνευ συνειδήσεως", διαφοροποίηση κάποιου!
    (ἐννοεῖται, μᾶλλον (99%), ὅτι "δέν θά ἀνεχθῆ", καμία διαφοροποίηση οὔτε κάν μέ λόγια!)

    Βλ. δηλώσεις καί ὕφος: https://www.youtube.com/watch?v=4Go0JHSPUPM.

    Ἀποδέκτης ὅμως εἶναι ποιός; Καί ὁ Πρόεδρος τῆς Δημοκρατίας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο θα τον δούμε και αρχιεπίσκοπο!!! Ε τι... Μόνο ο Παπαδόπουλος θα αναλάμβανε όλες τις εξουσίςς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος Παπαδόπουλος...το γατάκι. Εδώ το παιδί έχει επίπεδο και κάνει ότι θέλει χωρίς να βαράει καν παλαμάκια...εξελιγμένο μοντέλο. Δεν χρειάζονται παλαμάκια και παρακαλώ. Τακ τακ ο Αλέξης.

      Ποιον αρχιεπίσκοπο? Εδώ μιλάμε για Άγιο! Όσιος Αλέξιος ο Σχιζομνημονίτης!!! Πνευματικό τέκνο του Οσίου Ξεφωνημένου Καννάβιου.
      Μεγάλη η χάρη τους!

      Αχάριστοι όλοι, φτου δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ, το κατηγορούμε το παιδί που έσωσε την πατρίδα, δεν έσκισε τα μνημόνια αλλά μας έβγαλε από αυτά.Θα σου πει στην προεκλογική "Ρε παιδιά δεν τα έσκισα αλλά βγήκαμε, άρα πρακτικά είναι το ίδιο (τι κι αν η χώρα μέχρι το 2060 υπογράψαμε κι εμείς και θα υποφέρει) η προεκλογική υπόσχεση τηρήθηκε...σας σκίσαμε, συγνώμη τα σκίσαμε εννοώ, τα μνημόνια, βγήκαμε παιδιά".

      Έκανε τις αγορές να χορεύουν, αλλά όχι τις εξωτερικές αγορές τις εσωτερικές, της Ελλάδας. Μια φορά το είχε πει οι αγορές θα χορεύουν. Τώρα ποιες αγορές εννοούσε δικό σας θέμα. Δεν βλέπετε έξω όλοι στον ρυθμό του Αλέξη χορεύουμε! Εκτός από Όσιος είναι και DJ. Αυτό το παιδί δεν πιάνεται. Είναι πανέξυπνο, ικανότατο στα πάντα. Μαζί με τον Πάνο παίζουν κι ένα απίστευτο παιχνίδι "Εδώ Τσίπρας εκεί Τσίπρας που είναι ο Τσίπρας?". Δεν τον πιάνεις. Αφήστε πια όταν μιλάει αγγλικά τρελαίνομαι.

      Έλυσε και το Μακεδονικό και έχει και υπουργό άμυνας άνθρωπο ο οποίος όταν ήταν μικρός στο δημοτικό μάλλον δεν τον έβαλε η δασκάλα να παίξει τον ρόλο του μεγάλου στρατάρχη σε μια παιδική παράσταση. Τότε έγινε και η ζημιά.
      Φοράει το στρατιωτικό χιτώνιο ανοιχτό με εκείνο το στυλ του Βαλκάνιου κυνηγού που σκέφτεται "Ε ρε και να πιάσουμε κανένα αγριογούρουνο σήμερα και να αρχίσουμε μετά τα κρασιά και τα τσίπουρα. Ω ρε τι έχει να γίνει...θα φέρω και την χορωδία των Ενόπλων Δυνάμεων να πει κάνα τραγουδάκι χεχε"

      Αλέξη προχώρα γκρέμισε τα όλα! Και μετά, στο επόμενο στάδιο θα έρθει ο Κυριάκος να ισοπεδώσει κι αυτός και τότε θα πέσει το ξύλο της αρκούδας σε αυτό τον τόπο.

      Ελλάς, κάποτε ένα τσίρκο, τώρα πια ένα ατελείωτο τρελοκομείο!!!

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή κ. Καλεντερίδη ποιά είναι η μανδάμ ώστε οι λόγοι της νά ενδιαφέρουν όσοι είναι αληθινοί Έλληνες πατριώτες;Μέχρι χθές έγλυφε εκεί που σήμερα φτύνει! Οι λόγοι της δέν έχουν ως βάση τό πραγματικό της ενδιαφέρον καί αγάπη πρός τήν πατρίδα αλλά τήν προβολή της καί μόνον εκμεταλευομένη τήν αγανάκτηση τού κόσμου! Αυτήν που πάντα βρίσκεται πρώτη σέ όλες τίς εκδηλώσεις τών ανωμάλουν που δυναμιτίζουν τίς αρχές καί τίς αξίες μας. Καί σύ τήν προβάλλης! Σφάλλεις καί αδικείς τόν εαυτόν σου κ.Καλεντερίδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριε Λιάκο, ελπίζω ότι δεν είσαι ο περιβόητος εθνοφονιάς "καθηγητής" και πως πρόκειται
    για ατυχή συνωνυμία. Και μόνο με αυτή την ελπίδα δεν απαξιώ να συνεχίσω. Θυμίζοντάς σου ότι:
    Αυτή η Κυρία ("Μανδάμ"; Που έμαθες τόσο κακά γαλλικά;)είναι κακόηθες ψέμα και κραυγαλέα συκοφαντία ότι "έγλυφε παντού". Το αντίθετο ακριβώς είναι. Δεν έγλυψε ποτέ και κανέναν.
    Ορθώθηκε, σαν μοναδική περίπτωση στην μεταχουντική πολιτική ιστορία της χώρας, αλύγιστη και θαρραλέα εναντίον προέδρου, πρωθυπουργού, καμαρίλαςκαι κόμματος εναντίον της προδοσίας του προγράμματος με το οποίο κατέβηκε στην πολιτική και εναντίον της προδοσίας της λαϊκής ετυμηγορίας στο δημοψήφισμα. Και συνέχισε μόνη των αγώνα εναντίον όλων, ξένων δυνάμεων και ντόπιων βαλέδων, από την έδρα προέδρου της Βουλής, μέχρι την αποκαθήλωσή της. Μπορεί ίσως να της καταλογίσει κανείς άλλα. Όχι όμως την έλλειψη συνέπειας και ενός απαράμιλλου, αξιοθαύμαστου Ανδρισμού!
    Πρόσεχε λοιπόν κ.Λιάκο, γιατί σε τέτοιες περιπτώσεις η κατάφωρη συκοφαντία επιστρέφει σαν μπούμεραγκ στα μούτρα του συκοφάντη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατ' αρχάς δέν είμαι ευτυχώς αυτός που έχει μαγαρίσει τό επώνυμό μου. Κατά τά άλλα δέν θά υπεισέλθω σέ διάλογο μαζί σου διότι πρεσβεύουμε άλλες αξίες. Από τήν στιγμή που παραβλέπεις ότι υπήρξε στέλεχος ενός πολιτικού φορέως που οι προγραμματικές του διακηρύξεις καί αρχές αποσκοπούν στήν αποδόμηση όλων τών τιμαλφών τού Έθνους, κάθε συζήτηση περιττεύει. Άν δέν έγλυφε πολύ απλά δέν θά συμμετείχε σ' αυτόν τό κόμμα! Δέν συκοφαντώ, αυτή είναι η πραγματικότης.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητήρια αγαπητέ για την μετρημένη και ζυγισμένη απάντησή σας! Ίσα-ίσα που δεν προβάλλεται κι από πλευράς Ινφογώμων είναι σωστό να προβάλλονται αφενός όλοι όσοι έχουν μια άποψη για το καλό της Πατρίδας αλλά και διαφορετικές απόψεις! Ο Λεβέντης, ο Λαφαζάβης, η Κωνσταντοπούλου κι άλλα μικρά κόμματα όπως και απόψεις πρέπει να έχουν θέση! Όλοι κρινόμαστε από τις θέσεις μας φτάνει να είναι υπό του φωτός! Ο δημοσιογράφος είναι λειτουργός και έτσι πρέπει, προφανώς μέσα στα όρια και τις δυνάμεις του...

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.