30/10/18

Μητέρα Κ. Κατσίφα: «Επίτηδες σκότωσαν το παιδί μου. Έχουν μίσος για τον ελληνισμό»

«Κανένας δεν μας εξηγεί τίποτα»

Facebook/ Katsifas Konstantinos
Ο 35χρονος ομογενής Κωνσταντίνος Κατσίφας τραυματίστηκε θανάσιμα στην Αλβανία κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς ύστερα από καταδίωξη.
«Επίτηδες σκότωσαν το παιδί μου. Έχουν μίσος για τον ελληνισμό» δήλωσε η μητέρα του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος έπεσε νεκρός την Κυριακή στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών με αστυνομικούς στο χωριό Βουλιαράτες στην Αλβανία.
«Το παιδί μου ήταν δραστήριο και λεβέντης. Ήθελαν να το λυγίσουν γι’ αυτό μου το έφαγαν» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ. «Δεν χωνεύουν την Ελλάδα, δεν χωνεύουν τη Βόρεια Ήπειρο» ανέφερε, εκφράζοντας την άποψη ότι όσα έγιναν αποσκοπούσαν στον «εκφοβισμό της ελληνικής κοινότητας».

«Κανένας δεν μας εξηγεί τίποτα. Αν έκανε το παιδί μου τίποτα υπήρχε η δικαιοσύνη» είπε, συμπληρώνοντας ότι «όλα τα χρόνια (ο 35χρονος) ερχόταν στις 28 Οκτωβρίου, σήκωνε σημαίες και στόλιζε το χωριό».
Εξέφρασε τέλος την ελπίδα ότι «θα λάμψει η αλήθεια για να αναπαυθεί η ψυχή του παιδιού μου».
Στο μεταξύ, το αλβανικό κανάλι «Report TV» δημοσιοποίησε βίντεο, το οποίο, όπως μεταδίδει, δείχνει την ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ του ομογενούς και αστυνομικών στις Βουλιαράτες.
Στο βίντεο, που είναι τραβηγμένο από καφενείο, ακούγονται πυροβολισμοί και εικονίζεται ένας άνδρας που φορά ρούχα παραλλαγής και κρατά όπλο να τρέχει.
Υπενθυμίζεται πως το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών προχώρησε σε διάβημα διαμαρτυρίας για τον θάνατο του 35χρονου Έλληνα ομογενούς και το απόγευμα της Δευτέρας κλήθηκε στη Βασ. Σοφίας η πρέσβης της Αλβανίας.
naftemporiki.gr

13 σχόλια:

  1. Το υπουργείο Εξωτερικών να παρέμβει και να δει γιατί δεν παρέλαβε και δεν εδέχτη την μήνυση της μάνας η ειδαγγελία στα Τίρανα! Να στείλει νομική κάλυψη δτην μητέρα επίσημα!Τι είναι εδώ Τουρκία? Θα έχουμε μινι υπόθεση Κασόγκι από Αλβανούς? Δεν είσαστε καλά! Αυριο το πρωί θα γίνει το ίδιο και δτην Ελλάδα μέσα! Θα εκτελείτε και δεν θα δέχεται η Ειδαγγελία μήνυση! Άντε μου στον αγύριστο καρδούλες μου!! Πάρτε ένα τηλέφωνο την Πρέσβη μας στα Τίρανα να δει τι γίνεται αν δεν έχει ενημερωθεί! Αντε μου γαμώ το φιλοτιμάκι που έχετε ( που δεν έχετε) χαρούλες μου! Άντε λοιπόν κάνετε μια φουλειά της προκοπής που όπως λέει η μάνα ο Κωστής έβαζε ολα τα χρόνια σημαίες! Τις έβαζε ρε κερατάδες για να έχουμε Ελλάδα! Να είστε κυβερνήτες και να ιφυσταται ως Κράτος η Ελλάδα αλλιώς θα σκάβατε με τις αξίνες στα χωριά σας! Άντε καρδούλες μου πάρτε τα ποδαράκια σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Sakis, are you forgetting that the State Department is Tsipras. You just have unrealistic expectations.

      Διαγραφή
    2. Παναγιώτη μόλις άκουγα αυτό από την τοποθέτηση του πρώην Έλληνα Πρέσβη στα Τίρανα και τα λόγια του δικαιώνουν από την πρώτη στιγμή και την αντίδρασή μου και την αγανάκτηση μου αλλά και την οργή μου καθώς επίσης και για την ανύπαρκτη αντίδραση της πατρίδας μας! Άκουσε τι λέει ο άνθρωπος κι το υπουργείο Εξωτερικών κοιμάται! Τα καντήλια της γης! Πήραν τον άνθρωπο και απέρριψαν τον Έλληνα ιατροδικαστή? Γ@μώ την Ευρώπη...δεν έχουν τσίπα? Θα δείτε την συμπεριφορά με αυτην την ανοχή στους Βορειοηπειρώτες στο άμεσο μέλλον! Πρέπει γι αυτό το θέμα να γυρίσει η Ελλάδα την γη ανάποδα! Το θέμα αυτό κρύβει πολλές προεκτάσεις! Θα έχουμε φαινόμενα εθνοκάθαρση στην Βόρειο Ηπειρο με αποθράσυνση....και τότε θα πρέπει να επέμβουμε αλλιώς!! Δεν είναι αστεία να μην τελειώνεις το κακό πρίν ξεκθνήσει!!! Άμεσα ισχυρά αντίμετρα!! Άμεσα...είναι δήλωση πρωθυπουργού αυτή του Ράμα! Τέτοιες δηλώσεις κάνουν τα πρεζόνια! Δεν εξέφρασε καν την λύπη του στην οικογένεια? Το σπίτι του, το σπίτι του λέω θέλει πέρασμα ένα χέρι χρώμα όλο πατόκορφα από τα θεμέλια!! Πρεζόνια κάνουν τέτοια δήλωση και Αλβανοί πρωθυπουργοί...θα τον χαιδέψουμε κιόλας...
      https://youtu.be/qNCB3xmLuhg

      Διαγραφή
  2. «Δεν χωνεύουν την Ελλάδα, δεν χωνεύουν τη Βόρεια Ήπειρο»

    Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Πώς να την χωνέψουν οι Αλβανοί κατσαπλιάδες, όταν δεν την "χωνεύομε" εμείς οι ίδιοι και την ξεπουλάμε;

    Τί «μαγείρευαν» Κοτζιάς και Μπουσάτι για τη Βόρειο Ήπειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ταϋγέτη.

    «Η Ελληνική Αεροπορία πρέπει να ισοπεδώσει το διοικητήριο και το στρατόπεδο των ειδικών δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας, να μην μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα και να εξοντωθούν οι δολοφόνοι του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
    Φαῆλος ἔφα,καὶ πολὺ σωστά.
    Ἰσραήλ πρέπει νὰ γίνουμε γιὰ νὰ ἐπιβιώσουμε.
    Τὶ νομίζετε ὅτι θὰ ἔκανε τὸ Ἰσρσὴλ σέ παρόμοια περίστασι;
    Ἄλλωστε αὐτὸ δὲν εἶναι κράτος ἀλλὰ χασισοφυτεία καὶ ἡ κυβέρνησί τους,συμμορία φονιάδων.

    Μετὰ τὰ μολὸτωφ ποὺ ἔσκασαν κάπου στὴν Ἀθήνα ἡ Ἀστυνομία θὰ .....προστατεύη (ὄχι ἐμᾶς,μὴ χαίρεσθε)τοὺς Ἀλβανούς τῆς χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ταϋγέτη.

    ΠΟΤΕ δὲν θὰ ξεχάσουμε τὴν Β.Ἤπειρο.
    Φιλίες μὲ Ἀλβανοὺς ναρκέμπορους δὲν θέλουμε καὶ βάσει τοῦ "Ὁ καλὸς ὁ φράκτης κάνει τὸν καλὸ τον γείτονα" νὰ γκρεμοτσακιστοῦν νὰ γυρίσουν ὅλοι πίσω(καὶ νὰ μὴ περνᾶ οὔτε πετούμενο τὰ σύνορα),νὰ ἰσχύση δὲ γιὰ τὴν Β.Ἤπειρο ὅ,τι ζητοῦν αὐτοὶ γιὰ τὸ Κόσσοβο, ἀλλοιῶς οἱ ἐδῶ προδότες δὲν θὰ ἔχουν καλὸ τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είναι δυνατόν να μάθουμε τι ακριβώς έγινε;
    Δηλαδή να πληροφορηθούμε για το πως ξεκίνησε το επεισόδιο,
    για τα γεγονότα που ακολούθησαν,
    για το ιστορικό του Ελληνα που έχασε τη ζωή του
    για το βίντεο που παρουσιάζει το Αλβανικό κράτος
    Σε διαφορετική περίπτωση εμείς θα αποκαλούμε φονιάδες τους Αλβανούς και Αλβανοί θα αναρτούν πανό στα γήπεδα , και τελικά δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Let us talk facts:
      1. Greek community unprotected
      2. SYRIZA does not recognize Northern Epirus and its autónomous status
      3. SYRIZA started talks recognizing rights to Tsamides, yes the Albanian Nazi group
      4. No action of support to the family of the victim
      5. Greece has never used its veto rights to block Albanian's NATO / EU entry

      Διαγραφή
  6. Η ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΥΣΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ
    ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ.ΟΙ ΙΘΑΓΕΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΛΒΑΝΩΝ
    ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ,ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΚΡΕΜΕΙ ΣΤΟ ΣΤΕ (ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ
    ΠΑΡΟΜΟΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΕ).
    ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ!!!!!!
    ΑΠΕΛΑΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Let us start with a red Line that can never be crossed or moved:
    NO MORE ENEMIES OF GREECE IN NATO OR EU
    If our allies want Skopje, Albania, Turkey, etc, they can spend their money and influence to change their hostility towards Greece.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εάν το αλβανικό κράτος είναι ανίκανο να προστατεύσει το ελάχιστο ανθρώπινο δικαίωμα της ζωής των πολιτών του που είναι ελληνικής καταγωγής, τότε και μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους επιβάλλεται η επέμβαση του ελληνικού στρατού για να αποκατασταθεί η έννομη τάξη και να διαφυλαχθούν οι ζωές των ανθρώπων.

    Πόσο δε μάλλον εάν αυτές οι πράξεις του αλβανικού κράτους γίνονται από πρόθεση και εσκεμμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. https://www.youtube.com/watch?v=LQ_Rdw1AKmM ΔΕΝ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. https://www.youtube.com/watch?v=9CvADxF2mjY ΕΠΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.