5/10/18

Αυτή η χώρα θα σωθεί από τους ψυχωμένους - Δ. Νατσιός: Δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών

Eπειδή, "Όταν μου πειράζουν την πατρίδα μου και θρησκεία μου, θα μιλήσω, θα 'νεργήσω κι ό,τι θέλουν ας μου κάμουν", κατά τον πατριδοφύλακα στρατηγό Μακρυγιάννη.
Επειδή, ορκίστηκα ως δάσκαλος, να υπηρετώ το Σύνταγμα της πατρίδας μου και να σέβομαι την θεμελιώδη επιταγή του, η οποία ορίζει ότι η  "H παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του Kράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Eλλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελεύθερους και υπεύθυνους πολίτες". 
Επειδή, κατά την εντολή της Αγίας Γραφής, "πάντες οι θεοί των εθνών δαιμόνια" (Ψαλμ. 95.5) και "πειθαρχείν δει Θεώ μάλλον ή ανθρώποις".

Επειδή, έμαθα να ακούω τους αγίους της Εκκλησίας μας και όχι "ιερές μουρμούρες" συμβιβασμένων ιεραρχών, να υπακούω σε λόγια παλληκαρίσια σαν του αγίου Παϊσίου "...Η Ελλάδα, η Ορθοδοξία, με την παράδοσή της, τους Αγίους και τους ήρωές της, να πολεμείται από τους ίδιους τους Έλληνες και εμείς να μη μιλάμε! Είναι φοβερό! ...
Αν οι Χριστιανοί δεν ομολογήσουν, δεν αντιδράσουν, αυτοί θα κάνουν χειρότερα. Ενώ, αν αντιδράσουν, θα το σκεφθούν..."


Επειδή, δεν ανέχομαι μια δράκα εκκλησιομάχων να μαγαρίζει ευαίσθητες και αθώες παιδικές ψυχές.

Επειδή, είμαι οργισμένος εξαιτίας της υλικής και πνευματικής λεηλασίας της πατρίδας μου, από ημέτερα και αλλογενή αρπακτικά-"οι μη οργιζόμενοι εφ' οις δει ηλίθιοι δοκούντες είναι" (κατά τον Αριστοτέλη, δάσκαλο του πρώτου καπετάνιου της προδομένης Μακεδονίας μας, του Μ. Αλεξάνδρου).

Επειδή, ντρέπομαι να ντροπιαστώ ενώπιον της ιστορίας μας και σκέφτομαι ότι κάποτε κάποιοι δάσκαλοι και δασκάλες,  υπέγραφαν με το αίμα τους την διδασκαλία τους, σαν τις ηρωικές δασκάλες του Μακεδονικού Αγώνα.
 
Επειδή, είμαι Έλληνας, Χριστιανός Ορθόδοξος και όχι Γραικύλος της σήμερον.

Επειδή, δεν φοβάμαι και "δεν ξέρω εγώ να τσακάω την μέση μου", όπως έλεγε ο απροσκύνητος κλεφταρματολός του '21,  Δημήτριος Μακρής.

Για όλους αυτούς τους λόγους και για άλλους τόσους, δεν διδάσκω τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, αλλά "ψυχή και Χριστό", όπως μας κανοναρχεί ο εθναπόστολος άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, πράγμα που κάνω εδώ και πολλά χρόνια.
 
 
Δημήτρης Νατσιός
δάσκαλος-Κιλκίς

7 σχόλια:

  1. Έτσι πρέπει να αντισταθεί ο λαός, και να ακυρωθούν στην πράξη οι αποφάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Να μην δέχονται οι εκπαιδευτικοί να εφαρμόσουν τις εντολές του Υπουργείου, είτε πρόκειται για την αποδόμηση των έμφυλων ταυτοτήτων, που είδαμε στην λεγόμενη «θεματική εβδομάδα», είτε για την αποχριστιανοποίηση με το πρόσχημα του αντι-ρατσισμού, και του σεβασμού στους αλλόθρησκους.
    Χρειάζεται όμως προσοχή για να μην γίνει η αποχή από το μάθημα, ή η άρνηση δασκάλων να το διδάξουν, η αφορμή που ζητούν ώστε να καταργηθεί εντελώς, όπως θα ήθελε η κυβέρνηση. Να το διδάξουν οι δάσκαλοι με τον τρόπο που τους λέει η καρδιά και η συνείδησή τους, όπως άλλωστε ορίζει και το Ελληνικό Σύνταγμα... (γι αυτό άλλωστε επιμένουν τόσο πολύ στην αναθεώρησή του)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΔΑΣΚΑΛΕ!!!!! Φυσικά δεν περίμενα κάτι λιγότερο από σένα, αφού δεν είσαι μεσοτσακιστής και κιοτής. Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κύριε Νατσιέ επειδή σε παλιότερο άρθρο σας είχα προτείνει αυτό ακριβώς αναλαμβάνω την δέσμευση αν οτιδήποτε συμβεί και χρειαστεί οικονομική βοήθεια να είμαι ο πρώτος που θα συμβάλω με την μικρή μου δυνατότητα! Είτε σε περίπτωση χρησιμοποίησης νομικής κάλυψης είτε σε περίπτωση αργίας να ανοιχτεί ένας λογαριασμός για όσους δασκάλους βρεθούν σε δύσκολη θέση! Ο Γαβρόγλου με τεχνάσματα "της εφημερίδας της Κυβερνήσεως" βάλει κατά του Έθνους! Έχω την αίσθηση πως το Συμβούλιο της Επικρατείας θα δικαιώσει για μια ακόμα φορά τους θεολόγους! Συγχαρητήρια, έχετε την αμέριστη υποστήριξη μας, σε κάθε περίπτωση που θα επιβληθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η φωτογραφια του ανωτερω ηρωωος θα πρεπε να κοσμει ολα τα αστυνομικα τμηματα της ελλαδος και ολες τις πρεσβειες στο εξωτερικο.Δεν ειναι τυχαιο ομως οτιν κατεργηθη το συνταγμα χωροφυλακης Μακρυγιαννη και ο ενδοξος αιματοβαμμενος τοπος παρεδοθη σε ορεξεις απατριδων εξουσιομανων και πλαστογραφων.Ποιος ξερει σημερα για μΑκρυγιανη και Συνταγμα Χωροφυλακης Μακρυγιαννη που αντιμετωπισε τους εχθρους της ελλαδος που εκαλυπτοντο με προβια δηθεν κομμουνιστη.
    ΗΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακρυγιάννη - Ο ΗΛΙΟΣ ΕΒΑΣΙΛΕΨΕ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ
    Στίχοι: Μακρυγιάννη

    https://www.youtube.com/watch?v=eAFrtnbP-EY

    Ο Ήλιος εβασίλεψε,
    -Έλληνα μου, βασίλεψε-
    και το Φεγγάρι εχάθη
    κι ο καθαρός Αυγερινός που πάει κοντά την Πούλια,
    τα τέσσερα κουβέντιαζαν και κρυφοκουβεντιάζουν.
    Γυρίζει ο Ήλιος και τους λέει, γυρίζει και τους κρένει:

    «Εψές οπού βασίλεψα πίσω από μια ραχούλα,
    άκ' σα γυναικεία κλάματα κι αντρών τα μοιργιολόγια
    γι' αυτά τα 'ρωικά κορμιά στον κάμπο ξαπλωμένα,
    και μες στο αίμα το πολύ είν' όλα βουτημένα.
    Για την πατρίδα πήγανε στον Αδη, τα καημένα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.