1/12/18

Εκπληκτικό, διαβάστε και διαδώστε το παντού! Η γενιά της Μακεδονίας θα σώσει τη χώρα από τη γενιά του πολυτεχνείου...

Γράφει ο Αιμίλιος Σάλαζαρ
Ο μεγάλος ξεσηκωμός των μαθητών της Βορείου Ελλάδας κατά της προδοσίας των πολιτικών και του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, είναι μία πραγματική Ελληνική «ιντιφάντα» (στα Αραβικά σημαίνει «σεισμός»).
Οι συντονισμένες επιθέσεις που εξαπολύουν οι πολιτικοί προδότες εναντίον των μαθητών, θυμίζουν τις ίδιες αήθεις επιθέσεις των ίδιων προδοτών κατά των σύγχρονων Ελλήνων ηρώων που συμμετείχαν στα ένδοξα συλλαλητήρια για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας. 
Οι κατηγορίες περί φασισμού πλέον έχουν ξεφτίσει, ενώ ακούγονται ως αστειότητες, λόγω της κατάχρησης της έννοιας από τους προπαγανδιστές της αριστεράς. Άλλωστε έχει γίνει πλέον σαφές ότι οι μεγαλύτεροι φασίστες στη χώρα είναι η οργανωμένη αριστερά, και έπονται οι δεξιοί ναζιστές
Οι «τσακίστε τους φασίστες» είναι δηλωμένοι υμνητές της βίας και του αίματος, κοκκινοβαμμένα Ορκ στα οποία το μόνο που αξίζει είναι η πολιτικοιδεολογική αλληλοεξόντωση με τους ναζί. 
Σε κάθε περίπτωση οι Έλληνες πολίτες, εν αντιθέσει με τους εξωνημένους δούλους του Στάλιν και του Χίτλερ, δεν έχουν καμία σχέση με το φασισμό, όσο δηλητήριο και αν εκσφενδονίζουν τα φίδια της κυβέρνησης.
Ωστόσο, θα ήλπιζε κανείς ότι μέχρι και τα ερπετά έχουν κάποιο όριο. 
Υπάρχει κάτι πιο αχρείο, άθλιο και αισχρό από το να κατηγορεί κανείς μαθητές 15-16 χρονών για φασισμό και τραμπουκισμό; 
Πόσο απάνθρωπος και μισάνθρωπος μπορεί να είσαι, πόσο κανίβαλος και αρχιφασίστας για να καθυβρίζεις τη νεολαία της χώρας σου; Τα μιάσματα του πολιτικού συστήματος μας αποδεικνύουν πως βρίσκονται στον μαύρο πάτο της εξέλιξης του ανθρώπου.

Απαντώντας σε όλους τους προδότες της απεχθούς συμφωνίας, Κοτζιά, Καμμένο, Τσίπρα, αλλά και στο λοιπό πολιτικό σύστημα που δεν παραιτήθηκε, νομιμοποιώντας έτσι την συγκυβέρνηση να ξεπουλήσει τη Μακεδονία, ένα σχολείο της Βορείου Ελλάδος έστειλε επιστολή στο φασιστικό υπουργείο παιδείας και ανθελληνισμού ρωτώντας το αυτονόητο: «Είστε μια χούφτα νοματαίοι και θέλετε να επιβάλετε την άποψή σας για τη Συμφωνία των Πρεσπών στη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού. Και λέτε εμάς φασίστες;».

Οι καταληψίες της κυβέρνησης και τα κοράκια του δικομματισμού και του πολυτεχνείου που ποτέ δεν έδωσαν δημοκρατία και συμμετοχή στους πολίτες, τολμούν με θράσος να κατηγορούν τους μαθητές, επειδή επαναστατούν με όσα μέσα έχει αφήσει ανέπαφα η κοινοβουλευτική δικτατορία. Και τα άφησε ανέπαφα ακριβώς για να μπορούν να διαμαρτύρονται οι γελοίοι συνδικαλιστές, με γνώμονα πάντα το κακό της Ελλάδας.

Αντικινητοποίηση λοιπόν όπως πάντα κάνουν οι αληθινοί φορείς του φασισμού στη χώρα: οι νεολαίες των κομμάτων της αριστεράς και τα εξωκοινοβουλευτικά, αναρχικά παραπαίδια τους. Γνωρίζουμε άλλωστε πλέον ότι όπου αναφέρεται η λέξη «συντονιστικό» μαθητών, δεν υπάρχει καμία σχέση με κανονικούς ανθρώπους, αλλά πρόκειται για κομματικά κακέκτυπα του κομματικού, στομωμένου πλέον σωλήνα. Δηλαδή οι αυριανοί κρατικοδίαιτοι της αριστεράς. Οι λούμπεν αούγκανοι με τα καδρόνια, τις κόκκινες σημαίες και τα προκάτ συνθήματα του περασμένου αιώνα, που αν και αρέσκονται στη δήθεν επανάσταση, είναι οι πλέον προσκυνημένοι και ξεπλένουν την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ στο Σκοπιανό.

Η ιντιφάντα της Βορείου Ελλάδος ωστόσο είναι η πραγματική επανάσταση. Ο ξεσηκωμός των μαθητών της Μακεδονίας αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι ζωντανή. Ότι η χώρα δεν είναι αποχαυνωμένη όπως η Αθήνα, και οι πολίτες δεν είναι προδότες όπως οι πολιτικοί. Η Αθήνα μπορεί να είναι μια ξοφλημένη ιδεολογικά, πολιτικά και εθνικά πόλη, αλλά δεν έχει ξοφλήσει μαζί της και η χώρα. Η ιντιφάντα δεν γυρίζει πίσω. Δημιουργεί και γαλουχεί την νέα γενιά της Ελλάδας. Αυτήν που επιτέλους θα αντικαταστήσει το αίσχος της γενιάς του βρώμικου πολυτεχνείου, με όραμα και αγάπη για τον Ελληνισμό. Η γενιά της Μακεδονίας γεννήθηκε.

Είναι μια γενιά παιδιών που αγαπάει την πατρίδα της, και κάνει πέρα τους προδότες σε βουλή, δημοσιογραφία και πανεπιστήμια που προσπαθούν να την νουθετήσουν εναντίον της Ελλάδας. Είναι η γενιά που παραμερίζει και ξεφτιλίζει τους ψευτοκουλτουριάρηδες της αριστεράς και της όζουσας «τέχνης» οι οποίοι ξεπουλούν τη χώρα στο βωμό του κόμπλεξ και της ξεφτιλισμένης πολιτικής τους ορθότητας.

Είναι η γενιά που δεν έχει καμία σχέση με τους κηφήνες του πολυτεχνείου που κατέστρεψαν την Ελλάδα στη σύγχρονη ιστορία της. Που γελούν με τους κίβδηλους πολιτικούς ήρωες της μεταπολίτευσης, οι οποίοι μετά τη χούντα, αντί για δημοκρατία, επέφεραν διχασμό, κομματοκρατία, διαφθορά και πελατειακό κράτος για να βολευτούν εσαεί αυτοί και οι οικείοι τους. Στις πλάτες των Ελλήνων πολιτών. 
Αλλά τώρα τα έβαλαν με μία νέα γενιά οι οποίοι δεν λυγάει. Η γενιά της Μακεδονίας δεν τσιμπάει στα ιστορικά ψέματα των προδοτών – εθναρχών, ενώ γελάει με τις πολιτικές καρικατούρες του σήμερα και τις φαιδρές τους ιδεολογίες. Είναι αυτή που υπερασπίζεται τη Μακεδονία, που ακυρώνει το σάπιο βουλευτικό αξίωμα των ριψάσπιδων του κυνοβουλίου. Είναι η μόνη υγιής δύναμη αυτή τη στιγμή στη χώρα και είναι αυτή που θα ενώσει τους πολίτες και θα τιμωρήσει την «ανθρωποφάγα φυλή του πολυτεχνείου» που ερήμωσε τη χώρα με την προδοσία και την ασυδοσία της.

Είναι αυτή η γενιά που μπορεί να οδηγήσει τους προδότες πίσω από τα σίδερα, με παραδειγματική τιμωρία για κάθε ανθέλληνα και εχθρό αυτής της χώρας. 

Είναι αυτή που μπορεί να απελευθερώσει την πατρίδα μας από τον κομμουνισμό και τον φασισμό – τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Τα δύο τέρατα της Ελλάδας.

Είναι αυτά τα παιδιά που μπορούν να σώσουν τη Μακεδονία και την Ελλάδα.

Βοηθήστε τα με κάθε τρόπο.

25 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με την ΕΡΤ οι μαθητές είναι φασίστες. Όποιος μάχεται για Μακεδονία είναι Φασίστας κατά την ΕΡΤ
    Αυτή είναι η ΕΡΤ που εσείς οι υπεύθυνοι εκεί στον Ινφογνώμονα αγωνίζονταν πιο σκληρά και από την αγωνίστρια Δούρου για να ξανά-ανοίξει από το μαύρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακολουθῶ τον Ινφογνώμονα ἐπί ἔτη τώρα, καί πουθενά δέν εἶδα κάποια προσπάθεια ὑπέρ τῆς λειτουργίας μιᾶς κομματικῆς ἤ μιᾶς φιλοκυβερητικῆς ΕΡΤ. Ἀντιθέτως, κατά καιρούς σέ ἄρθρα καταγγέλλεται ὁ συντεχνιακός καί κομματικός της χαρακτῆρας.

      Διαγραφή
    2. Τρικυμια εν κρανιω. Μη δινεις σημασια

      Διαγραφή
  2. Στα βασικα δεν εχει πουθενα αδικο το αρθρο.Γιαυτο μπραβο.Γιατι ετσι ειναι...οσο λυπηρο κι αν ειναι αυτο.
    Λοιπον ειναι φανερο πως στο εξης οποιος αβιαστα λεει την λεξη φασισμος οπου.ναναι ειναι ενα ...γελοιο υποκειμενο.τοσο γελοιο...που πρεπει να γελαμε μαζι του σαν να βλεπουμε τον χαζο του χωριου μπρος μας...Κι ετσι και ...ειναι...Οι χαζοι του χωριου.....οι γελοιοι της γειτονιας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπραβο!!! Και που να βγεί στην δημοσιότητα τι ζητούν οι σκοπιανοί για το περιεχόμενο των βιβλίων μας. "Σε βυθό πέφτει από βυθό ώσπου δεν ήταν άλλος!!! " (Σολωμός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το γενικό πνεύμα που διαπερνά το κείμενο είναι καλό. Ας μου επιτραπεί μια ένσταση:

    H γενιά της Μακεδονίας «είναι αυτή που μπορεί να απελευθερώσει την πατρίδα μας από τον κομμουνισμό και τον φασισμό – τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη. Τα δύο τέρατα της Ελλάδας» αναφέρει ο αρθρογράφος.

    Και ως προς το τρίτο τέρας; Αυτό του δήθεν φιλελευθερισμού και στην ουσία νεοφιλελευθερισμού; Οι παγκόσμιες ελίτ, οι ελίτ της συνολικής Δύσης, οι «εγχώριες» οικονομικές ελίτ είναι κομμουνιστικές ή φασιστικές; Ο Σόρος είναι κομμουνιστής ή φασιστής; Ή μήπως σοσιαλφιλελεύθερος «δημοκράτης»της «Ανοικτής Κοινωνίας»; Αλήθεια ο ΣΥΡΙΖΑ που πρακτορεύει ξεδιάντροπα τα συμφέροντα αυτών των ελίτ έχοντας την αμέριστη στήριξη τους, είναι κομμουνιστικός σχηματισμός ή σχηματισμός της σοσιαλφιλελεύθερης αυταρχίας; Το Ποτάμι, το ΚΙΝΑΛ , η Ν.Δ. που καταδικάζουν τις πατριωτικές μαθητικές κινητοποιήσεις και καταλήψεις τι είναι; Κομμουνιστές ή φασίστες; Ή μήπως νεοφιλελεύθεροι;

    Τρείς λοιπόν και όχι δύο οι «Κήρες» οι «γρήγορες σκύλες του Άδη», οι ολέθριοι δαίμονες της καταστροφής της άμοιρης χώρας μας.




    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι μπερδευεσαι τοσο με τις λεξεις.? Μια λεξη για ολους δεν φτανει ? Πχ....Μαλακες ? Ο Σορος μαλακας δεν ειναι ??

      Διαγραφή
    2. @ Δημητρη Κ ---> Εντάξει Δημήτρη σε καταλαβαίνω να το παίρνεις προσωπικά με το ‘Μαλάκας’ αλλά με το ‘Σορός’ όμως γιατί ζορίζεσαι σε κάθε ανάρτησή σου Σορο-λακέ?

      Διαγραφή
  5. Συμφωνώ με τον κ. G.K. Έχουν στηθεί με τέτοιο τρόπο τα πράγματα, ώστε να μην μπορεί να μείνει τίποτα εκτός ελέγχου.
    Τα υπερεθνικά σχήματα όπως η Ε.Ε., δημιουργήθηκαν για να ελεγχθούν και να μεταλλαχτούν όλες μαζί οι χώρες με την αιτιολογία της προσαρμογής σε μια νέα κοινή κατάσταση, όπως και τα πολιτικά κόμματα (εκτός λίγων εξαιρέσεων), αφού ακολουθούν επί της ουσίας κοινή πολιτική γραμμή.
    Δεν υπάρχει 'δεξιός' και 'σοσιαλιστής' με την παλιά έννοια, αλλά όλοι αυτοί, Ν.Δ., ΠΟΤΑΜΙ, ΚΙΝΑΛ, κλπ.. είναι ακριβώς το ίδιο. Τεχνοκράτες προσαρμοσμένοι στις απαιτήσεις του νεοφιλελευθερισμού και της Ε.Ε.
    Πολλές φορές ακούμε για την 'αναγκαιότητα' κάποιων πραγμάτων, έχουν π.χ. μια γραμμή για την Παιδεία στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των οικονομικών αναγκών (με βασικό περιεχόμενο την μάθηση των νέων τεχνολογιών και την απόκτηση συγκεκριμένων δεξιοτήτων όπως αναφέρουν στα προεκλογικά τους προγράμματα).
    Ανεξάρτητα από το γεγονός ότι κατανοούμε τις βιωτικές ανάγκες και την σημασία των επαγγελματικών γνώσεων, και της προσαρμογής στα νέα δεδομένα, δεν μπορούμε όμως να μην παρατηρήσουμε τη ρηχότητα των νεοφιλελεύθερων κομμάτων (που είναι εργαλεία για την εξυπηρέτηση ενός συγκεκριμένου συστήματος που έχει μεταβάλλει τον άνθρωπο σε ένα homo economicus, και τα οποία δεν έχουν επί της ουσίας πολιτιστικό υπόβαθρο με την πραγματική έννοια του όρου).
    Υποστηρίζουν ένα τεχνοκρατικό εκπαιδευτικό σύστημα χωρίς να τους ενδιαφέρει η καλλιέργεια του ανθρώπου, ούτε η δημιουργία της εθνικής και ιστορικής του ταυτότητας. Δεν τους ενδιαφέρει η ικανότητα σκέψης και κρίσης. Το πνεύμα τους είναι ο ωφελιμισμός. Για τον άνθρωπο ως μονάδα υπάρχει για μαζική κατανάλωση άφθονο υλικό υποκουλτούρας, όταν όλοι αυτοί θέλουν άλλου επιπέδου μόρφωση για τον εαυτό τους και τα παιδιά τους.
    Επιπλέον θεωρούν ότι για να υπάρχουν οικονομικές συνεργασίες στα πλαίσια της παγκοσμιοποιημένης οικονομίας, είναι απαραίτητο να αμβλυνθούν οι διαχωριστικές γραμμές και η Ιστορία π.χ., να διδάσκεται με πιο light τρόπο. Και το αποτέλεσμα είναι τελικά το ίδιο. Εργάζονται προς την ίδια κατεύθυνση, οι μεν διεθνιστές και άθεοι επειδή βδελύσσονται την έννοια του έθνους και της πατρίδας, οι δε νεοφιλελεύθεροι παγκοσμιοποιητές, επειδή θεωρούν ότι αυτό εξυπηρετεί το οικονομικό συμφέρον, και τις απαιτήσεις των καιρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευθυμα : Δεν περιμενα να συμφωνησεις με μενα και τον κ.Μυροβουλο....
      Στο θεμα εχεις απολυτο δικιο.Απο ποτε η μορφωση εγινε ...ΟΑΕΔ ?? Χομο οικονομικους ...ανεγκεφαλους ?? Την γνωση δεν την παιρνεις για σενα ?? Για αλλον την παιρνεις απροθυμα ? Για πσροχη ..υπηρεσιων ?? Την χρησιμοποιεις αν μπορεις για καλο..Οκ...Αν την χρειαζεται το συνολο κι εσυ.Αλλα να σε καθοδηγουν και πως...και ποια...και ποσο....και αν.....και εφ οσον.......παει παρα πολυ.Να μην διαλλεγεις με βαση την επιθυμια της...την δικη σου αναγκη....αλλα την αναγκη αλλου...και δη της τσεπης του....με δελεαρ κλασματα τσεπης για σενα....παραπαει πολυ...Και τι θα γινει αν πας λαθος μερος....απροθυμσ...ανικανα...και ζητας τα ...κλασματα τσεπης και δεν στα δινει η αναγκη και κανεις ?? Κι εσυ στηλωσεις τα ποδια.." θελω αυτα...θελω αυτο...φτιαξτε μια ..αναγκη με το ζορι ?? Αυτο βεβαια αφορα μια επιλογη γνωσης του ...στομαχιου....οχι του νου..Αυτου του τυπου ειναι η γνωση οπως την φτιαχνουν πια...και η απεραντη εξειδικευση αεναα....κανει κρα κρα που οδηγει....στην γνωση ολο και μικροτερου κλασματος του ολου...της συνολικης γνωσης .! Και το κυριοτερο ολων....της συνολικης κριτικης ικανοτητος του ατομου....!!!!! Στο τελος αυτου του δρομου...του αφρονα....προβαλλει ο στοχος των κατασκευαστων....Το ηλιθιο ρομποτ...μιας χρησης !!!! Καλως τα ..δεχτηκαμε !! Επιστροφη απ εκει που ξεκινησαμε !! Νομιζω στις σπηλιες....στις μονοσυλαβες λεξεις...κλπ....Απ ενα σημειο και μετα ..ουτε τεχνολογια θα υπαρχει για τον ηλιθιο..θαχει κλαπει απο λιγους ...και το πληρως εξειδικευμενο προβατο με κλασμα γνωσης τοσο μικρο...που θα τεινει στο πλην απειρο...θα αναρωτηθει :"" αν ηταν να κανω ολη αυτην την ..γυρα...γιατι δεν καθομουν στην σπηλια και ξεκινησα να φυγω ??"""
      Και υπαρχει και χειροτερο απ το χομους οικονομικους....ο χομο αουστραλοπιθηκους τουβλους......
      Μεταξυ σοβαρου κι αστειου λεγονται οι αληθειες ...
      Για τους αλλους επιμενω...μια λεξη φτανει και πολυ ασχοληθηκαμε ...

      Διαγραφή
    2. Aγαπητέ μου Δημήτρη δεν είδα πουθενά να διαφωνείς εσύ και ο Μυροβόλος με τον G.K. άσχετα αν θεωρείς ότι κάποια απ΄αυτά είναι αυτονόητα και δεν πρέπει να ασχολούμαστε πολύ. Επομένως ως προς το γενικό νόημα και την ουσία, όλοι συμφωνούμε.
      Aυτό που έγραψες:«Και το κυριοτερο ολων....της συνολικης κριτικης ικανοτητος του ατομου....!!!!! Στο τελος αυτου του δρομου...του αφρονα....προβαλλει ο στοχος των κατασκευαστων....Το ηλιθιο ρομποτ...μιας χρησης !!!! » είναι η καρδιά όλων αυτών.
      Θέλουν αναλώσιμα του συστήματος, και ανθρώπους 'μαζικής κοπής' («του εργοστασίου» όπως λέμε), ΄πολιτικά ορθούς' και ελεγχόμενους.

      Κάπου διάβαζα ότι όλοι αυτοί που προπαγανδίζουν την αναγκαιότητα κάποιων πραγμάτων, πηγαίνουν τα παιδιά τους σε high class Κολλέγια, στα οποία η χρήση υπολογιστή είναι ελάχιστη (γιατί γνωρίζουν ότι με διαφορετικό τρόπο γίνεται η μελέτη με βιβλίο, όπως και την αδυναμία συγκέντρωσης και τον εθισμό κ.α. που προκαλεί η υπερβολική χρήση), υπάρχουν υψηλού επιπέδου βιβλία, παίρνουν κλασική παιδεία (με το πλήρες περιεχόμενο) ώστε να αναπτύξουν ικανότητα κρίσης, ικανότητα αυτοελέγχου, και κυριαρχίας, ενώ οι «μάζες» τρέφονται με σκουπίδια. Καταργούν σταδιακά τα Αρχαία Ελληνικά, μεταλλάσσουν την Ιστορία, τα εκλεκτά κείμενα των Ελλήνων φιλοσόφων και των Πατέρων της Εκκλησίας είναι άγνωστα (που βοηθούν τα παιδιά να κατανοήσουν αληθινά τον εαυτό τους και τον κόσμο και να γίνουν ολοκληρωμένοι άνθρωποι).
      Τα παιδιά κινούνται μεταξύ της υποκουλτούρας του Φρόιντ (της ασυδοσίας της ανθρώπινης φύσης που είναι διαλυτική και κάνει τον άνθρωπο υποχείριό τους) και του καταναλωτικού ζώου (της ευτέλειας και υποδούλωσης σε τεχνητές ανάγκες που αντικαθιστούν τις πραγματικές).
      Τα σχολεία μετατρέπονται σε νεοεποχίτικα εργαστήρια, σε συνδυασμό με τον γενικό βομβαρδισμό των ανθρώπων, και όλα σχεδόν τα κόμματα συμφωνούν (πλην λίγων εξαιρέσεων που αυτές πρέπει να στηρίξει ο κόσμος).
      Δες π.χ. αυτή τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη: «Η επένδυση για το μέλλον, για την επόμενη γενιά, είναι η υποχρεωτική ένταξη του μαθήματος της σεξουαλικής αγωγής και σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης στα σχολεία. Έτσι ώστε να μπορούν τα παιδιά να μην είναι θύματα προκαταλήψεων και να διαχειρίζονται τις δικές τους σεξουαλικές προτιμήσεις με τρόπο που δεν θα τα κάνει να αισθάνονται ενοχικά».
      Περιττό βέβαια να πούμε τι θα είναι αυτό το μάθημα. Θα είναι η νομιμοποίηση των διαστροφών, και η προώθησή τους.Το λέω με κάθε επίγνωση γιατί αυτό ακριβώς συμβαίνει στο εξωτερικό.
      Πήγε ένα συγγενικό μου πρόσωπο να σπουδάσει Ψυχολογία σε Κολλέγιο στην Ελλάδα (παράρτημα ξένου) και ειλικρινά δεν μπορώ να περιγράψω τι τους δίδασκαν, παρόλο που από τις 3 επιλογές δηλ. Παιδοψυγολογία, Ψυχολογία για χρήση στην Εγκληματολογία, και Ψυχολογία γενικότερη (και για χρήση σε θέματα σεξουαλικής αγωγής), αυτή διάλεξε την πρώτη. Και όμως το περιεχόμενο σε καθημερινή βάση ουσιαστικά νομιμοποιούσε τη διαστροφή. Τους ήρθε με e-mail απ΄την Αγγλία (απ΄το Κολλέγιο), ένα έντυπο για να συμπληρώσουν, με τα ενδιαφέροντά τους και άλλα στοιχεία, και επιπλέον με τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις (έγραφε συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς όπως gay κτλ.. για να συμπληρώσουν), δηλαδή αυτό πλέον γίνεται ένα 'φυσικό' στοιχείο ταυτότητας όπως είναι π.χ. η ιθαγένεια... Περιττό να πω για την υποτίμηση που εκδήλωναν απέναντι στη χώρα μας για τον 'αναχρονισμό' μας πάνω σε αυτά τα θέματα. Δεν υπήρχαν μαθήματα επιπέδου όπως π.χ. φιλοσοφίας ή διαπαιδαγώγησης παρά μια υποκουλτούρα και τίποτα άλλο. Μια ψευδοεπιστήμη με το μανδύα της εισαγόμενης εξέλιξης απ΄τη Δύση. Έτσι θα γίνουν και τα Δημόσια σχολεία.

      Διαγραφή
    3. Maria, hoy touched an interesting point. Look for GAP'sGAP' s funeral speach for his father.
      "Remember father what you told Nikolaki when at the age of 13 was trying to correct Plato?....."

      Yes, María the same person who eliminated Classical Education for the rest of the Greek kids, made sure his own had all the tools to lead.

      That speach made me confront GAP years later in NY

      Διαγραφή
    4. Niko, στον επικήδιο ο ΓΑΠ αναφέρεται στον αδερφό του (το Νίκο), αλλά προφανώς και ο ίδιος είχε λάβει κλασική παιδεία... Είναι όντως παράδοξο να βλέπεις αυτό το φαινόμενο (υπάρχει εξήγηση), της στέρησης απ΄τα σχολεία αυτών που προσφέρονται στα παιδιά σου...
      Πάντως (για να κάνουμε και λίγο χιούμορ) όσον αφορά τον ΓAΠ μάλλον τελικά δεν πήρε τα εργαλεία του ηγέτη :)

      Διαγραφή
    5. Φυση εναντιον ...μονοφυσιτισμου...

      Διαγραφή
  6. Τά παιδιά μας, μέ τήν δύναμη καί τήν φώτιση τοῦ Κυρίου ἡμῶν Χριστοῦ, πού εἶναι ὁ νικητής "τοῦ κόσμου", δηλαδή Αὐτός πού συντρίβει παιδαγωγικῶς γιά ὅλους κάθε σύστημα ἀδικίας, μποροῦν τά πάντα.
    Ἀρκεῖ νά ἐνεργοῦν πράγματι ἁγνά (δηλαδή χωρίς ἁμαρτία ὅσο περισσότερο μποροῦν), ταπεινά, μέ ὑπακοή σέ πνευματικό-ἐξομολόγο καί ἄρα μέ διάκριση (δηλαδή εὔστοχα), μέ ὑπομονή καί ἐπιμονή.

    Ἔτσι, δέν θά εἶναι προβλέψιμα τά παιδιά μας, ἀπό τά κλειστά στήν Ἀλήθεια "συστήματα" μέ τά παραπλανητικά ἀφηγήματα καί τίς μισο-ἀλήθειές τους.
    Γιά τά δέ ἐπείγοντα, ἰδίως ἐφ' ὅσον κινηθοῦν ἔτσι ὅπως προαναφέρθηκε τά παιδιά μας καί ὅποιος μεγάλος θέλει νά τά ἐνισχύσῃ, ἀναλαμβάνει ὁ ἴδιος ὁ Κύριος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστός καί ἡ Παναγία.

    ΥΓ. Γι' αὐτό μελετᾶνε προσεκτικά τά νομικά τους, καί προσπαθοῦν μέ ἐπιμονή λύσσας ὁρισμένοι, ἐμπνεόμενοι ἀπό ἀντίχριστο φρόνημα, προκειμένου νά μᾶς χωρίσουν ὅλους, ἀλλά ἰδίως τά παιδιά μας καί τούς νέους μας, ἀπό τήν Ὀρθοδοξία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένα καταλαβαίνω εγώ από τα παραπάνω, ότι εισπνέεις πολύ λιβάνι και σού "φτιάχνει" κεφάλι, σαν την πυθία στους Δελφούς.

      Διαγραφή
    2. Συμπέρασμα: Nativist πολλά δεν καταλαβαίνεις ... και τώρα που νομίζεις ότι κατάλαβες (σχετικά με τον Νικόλαο) πάλι έξω έπεσες... Ασχολήσου με θέματα που καταλαβαίνεις και άσε τα "αστειάκια" ...

      Διαγραφή
  7. Προς ΙΝΦΟΓΝΟΜΩΝ:
    ''οι μεγαλύτεροι φασίστες στη χώρα είναι η οργανωμένη αριστερά, και έπονται οι δεξιοί ναζιστές.
    Οι «τσακίστε τους φασίστες» είναι δηλωμένοι υμνητές της βίας και του αίματος, κοκκινοβαμμένα Ορκ στα οποία το μόνο που αξίζει είναι η πολιτικοιδεολογική αλληλοεξόντωση με τους ναζί..''

    Αυτά και άλλα γράφονται στην παραπάνω ανάρτηση.
    Θεωρώ ότι η παρούσα ιστοσελίδα ΙΝΦΟΓΝΩΜΟΝ έχει αντικειμενική και ώριμη άποψη σε πολύ κρίσιμα θέματα που αφορούν όλους τους Έλληνες - είναι μια επιμορφωτική ιστοσελίδα. Αλλά, αν συνεχίσετε να ανεβάζετε τέτοιες χαμηλούς νοημοσύνης αναρτήσεις δύστυχος θα καταντήσετε σαν όλες τις συναφείς ιστοσελίδες που μοιράζουν κουτόχορτο και παπάτζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χιουμορ Νο 2: Παιδια αυτες οι δυο κυριες...ανω..μας κανουν ..κοσκινο ..οποτε θελουν...Μας ..ξεπουπουλιαζουν ανετα ..στο ρελαντι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Let us move beyond the positive message our students send.
    How can we help them? How can we build a momentum? The government has to go. Nothing less is acceptable.
    I am afraid it will turn out to be more of steam blowing than anything tangible.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τα ματια μου και τα αυτια μου ρε παιδια.πωπω τι σουργελικου τυπου κειμενο.
    Εχουν γειρει μερικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.