20/11/18

Ο νέος γγ Ενημέρωσης ήταν κάποτε… τσαμπουκάς του πληκτρολογίου για τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρήστος Σίμος όταν πολεμούσε για τα «ιδανικά» του ΣΥΡΙΖΑ από το πληκτρολόγιο |Youtube 
Ο Χρήστος Σίμος που ανέλαβε καθήκοντα για λογαριασμό της κυβέρνησης κάποτε δήλωνε στην κάμερα του Protagon ότι απολαμβάνει να τσακώνεται ηλεκτρονικά 
Η είδηση κυκλοφόρησε το πρωί της Δευτέρας: νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας ορίζεται ο Χρήστος Σίμος, με απόφαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκου Παππά, η οποία δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ. 
Ποιος είναι όμως ο Χρήστος Σίμος που εμφανίστηκε ξαφνικά και ανέλαβε μία από τις πιο νευραλγικές θέσεις – αφού αναμφίβολα οι γενικοί γραμματείς παίζουν κομβικό ρόλο στην εκπόνηση και κυρίως στην εκτέλεση του κυβερνητικού έργου; 
Ο Χρήστος Σίμος είναι απόφοιτος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία» από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. 
Τα προσόντα του όμως δεν τελειώνουν εδώ: ο κ. Σίμος, το 2012 έδινε τον δικό του αγώνα για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ. Εναν αγώνα μέσα από τα πληκτρολόγια στα… άδυτα της Κουμουνδούρου. 
Ειδικότερα, πριν από τις κρίσιμες εκλογές του 2012, η Λίνα Παπαδάκη και το Protagon.gr είχαν κάνει ένα ρεπορτάζ για τους «admins του ΣΥΡΙΖΑ». 
Τότε στην κάμερα είχαν εμφανιστεί αρκετοί νέοι που ουσιαστικά πρωταγωνιστούσαν στον διαδικτυακό αγώνα του κόμματος της Αριστεράς. 
Φυσικά, ο ρόλος αυτών των ομάδων έκτοτε έχει θεωρηθεί από πολλούς «βρώμικος» -και έχει πάρει τον τίτλο «τρολ»- αφού έχει πρωταγωνιστήσει στη διασπορά ψευδών ειδήσεων, σε προσωπικές επιθέσεις και σε στοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων. 
Σε αυτήν την ομάδα λοιπόν, στην οποία συμμετείχε και η σημερινή δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Νατάσα Γιάμαλη, συναντάμε και τον Χρήστο Σίμο που είχε συστηθεί στην κάμερα και είχε δηλώσει ότι αυτό που του αρέσει προσωπικά να κάνει είναι να… τσακώνεται ηλεκτρονικά. 
Ο νέος γενικός γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας στο 02:30 

Πηγή: Protagon.gr

5 σχόλια:

  1. κ. Σάββα Καλεντερίδη.
    Διαβάζοντας το άρθρο σας θεώρησα ότι θα παρουσιάσετε μια συνταρακτική είδηση που αφορά τα
    προσόντα του Χ Σίμου.
    Είδα λοιπόν παρακάτω ότι «ενέχεται» για διασπορά ψευδών ειδήσεων (fake news) , και στη συνέχεια γράφετε ότι ο ρόλος αυτός από πολλούς θεωρείται «βρώμικος»
    Προσωπικά θεωρώ ότι το fake news θα πρέπει να εξαλειφθεί έστω και σταδιακά.
    Χαίρομαι που θυμηθήκατε τις ψευδείς ειδήσεις του 2012 και αναδείξατε σήμερα το θέμα.
    Σας υπενθυμίζω ότι πρόσφατα και εγώ από το site αυτό έγραψα για κάποιο γραπτό σας που αναρτήσατε ότι είναι fake news.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο συνάδελφος σου ανέβηκε κατηγορία, θα το γιορτάσετε τι λέει;

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Δημήτρης κ (20/11/18 7.25 μμ)
      Αν με το «αυτός» εννοείς εμένα , σε ενημερώνω ότι κάνεις λάθος, γιατί εγώ δεν είμαι «αυτός». Εγώ είμαι εκείνος .

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.