2/11/18

Σ. Καλεντερίδης: Η Ελλάδα να απαντήσει με ισχυρά αντίμετρα στην Αλβανία και τον Ράμα - Το casus belli είναι παγίδα για την ίδια την Τουρκία (ηχητικό)

Η Ελλάδα πρέπει να αντιληφθεί, ότι η πολιτική κατευνασμού εδώ και 15 χρόνια έναντι της Αλβανίας δεν ωφέλησε σε τίποτα την χώρα μας και αντίθετα οδήγησε στην εντύπωση διαχρονικά , ότι είμαστε αδύναμοι να προστατεύσουμε στοιχειωδώς τα δικαιώματα της ελληνικής μειονότητας στη γειτονική χώρα κι ας περιγράφονται αυτά στο Σύνταγμα της Αλβανίας, λέει ο γεωπολιτικός αναλυτής Σ. Καλεντερίδης  στον 98.4. 
Στις προκλητικές πολιτικά κινήσεις του Ράμα, μετά τη δολοφονία  του 35χρονου ομογενή, χρειάζεται μια αντίδραση ισχύος , ώστε η άλλη πλευρά να αντιληφθεί ότι όλα έχουν ένα όριο και  όλοι οι δρώντες στη περιοχή να μας λάβουν σοβαρά υπόψη τους, όπως ένα άμεσο πρώτο βέτο στην πορεία των ενταξιακών συνομιλιών της Αλβανίας με την Ε.Ε. και όχι λάθη όπως το 2010 που δεχτήκαμε την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, πριν καν ολοκληρώσουν την συμφωνία με τις θαλάσσιες ζώνες μαζί μας. 
Η ένταση σε Κυπριακή ΑΟΖ και Αιγαίο είπε ο Σ.Καλεντερίδης, είναι για την ώρα ελεγχόμενη από την Τουρκία και δεν πρέπει να πέσουμε στη παγίδα κλιμάκωσης της εμείς στρατιωτικά, ώστε να αντιληφθούν και οι παίκτες ισχύος στη περιοχή, ότι εδώ διακυβεύονται και τα δικά τους ενεργειακά συμφέροντα. Εξήγησε όμως γιατί τελικά το περίφημο casus belli της Τουρκίας από το 1995 σε ενδεχόμενη επέκταση  των χωρικών μας υδάτων στα 12 ναυτικά μίλια, μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμη παγίδα για την ίδια την Τουρκία.

18 σχόλια:

  1. Γι αυτό αναρωτιέμαι. ....... δούλοι είμαστε ; Έχουμε χιλιάδες Αλβανούς στην χώρα, για ταρακουνήστε τους λίγο ! Ποιος θα το κάνει ; ξυπνηστε πριν είναι αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Για την απίστευτη διπλωματική ήττα ένταξης της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ το 2009 ενώ δεν έχει επιλυθεί ούτε μια βασική διαφορά με την Ελλάδα δεν λογοδότησε κανείς.

    2. Το casus belli της Τουρκίας λειτουργεί εναντίον της για έναν ακόμη λόγο : επιβεβαιώνει διεθνώς την νόμιμη ελληνική θέση στο θέμα των 12 μιλίων.

    Ο πόλεμος είναι δαπανηρό εγχείρημα για όλους τους συμμετέχοντες ανεξαρτήτως έκβασης του. Εάν οι θέσεις της Ελλάδος ήταν αντίθετες προς το διεθνές δίκαιο δεν θα υπήρχε λόγος για ένα δαπανηρό ρίσκο πολέμου. Αντιθέτως θα την έσερνε η Τουρκία στα διεθνή δικαστήρια όπου θα έβρισκε, χωρίς κόστος ουσιαστικά, το δίκιο της.

    Με το casus belli η Τουρκία πρακτικά ομολογεί ότι η Ελλάδα ενεργεί νόμιμα εντός διεθνούς δικαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σωστά όσα είπε ο κ. Σάββας.Δεν χτίζονται σωστές σχέσεις με την υποχωρητικότητα και την πολιτική αφέλεια. Τα κράτη-συμμορίες σκοτώνουν όσους δεν τους είναι αρεστοί.Η Ελλάδα έπρεπε να απειλήσει με άσκηση VETO τις ενταξιακές διαδικασίες της Αλβανίας στην Ε.Ε..Δίνουμε λάθος μηνύματα με τη στάση μας...
    Με τη λογική των Αλβανών θα έπρεπε και εμείς να έχουμε σκοτώσει όλους όσους εμπλέχτηκαν σε παράνομες ενέργειες, αντί να συλληφθούν και να δικαστούν.
    Δείτε τι λέει ο Θ.Πάγκαλος (!):
    "Όποιος κραδαίνει όπλο να πυροβολείται, όπως συμβαίνει στις ΗΠΑ"
    https://www.businessnews.gr/article/124338/pagkalos-opoios-kradainei-oplo-na-pyrovoleitai-opos-symvainei-stis-ipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με τοση αλβανικη εγκληματικοτητα ισως να μας βγει σε καλο αυτη η ιδεα!!!!

      Διαγραφή
    2. Σωστό κι αυτό... Πέρα απ΄ την πλάκα, το πρόβλημα είναι ότι ο Πάγκαλος βγήκε σαν «προβοκάτορας» των Αλβανών απ΄το πουθενά, να μας πει με πλάγιο τρόπο, ότι καλά έκαναν και πυροβόλησαν τον Κωνσταντίνο.. (αφού υποτίθεται ότι πρόταξε όπλο).. Μήπως μπορέσει να δικαιολογήσει την δική τους πολιτική ανυπαρξία και δειλία..

      Διαγραφή
  4. ΝΑΙ Νikos, είμαστε δυστυχώς δούλοι, αφού όλες οι "συνταγματικές " πολιτικές κομματικές δομές εκτελούν εντολές ( και με το αζημίωτο ) του ίδιων Δυτικών νεοταξιτών εργοδοτών τους, που υπαγορεύει εδώ και 70 χρόνια εξωτερική πολιτική και συμπεριφορές της Ελλάδας μόνο με τον τρόπο που ευνοεί τους αντισοβιετικούς τότε και αντιρωσικούς τώρα σχεδιασμούς τους, με συνεχείς θυσίες των Ελληνικών συμφερόντων υπέρ Τούρκων και Βαλκάνιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑΙ Νikos, είμαστε δυστυχώς δούλοι, αφού όλες οι "συνταγματικές " πολιτικές κομματικές δομές εκτελούν εντολές ( και με το αζημίωτο ) του ίδιων Δυτικών νεοταξιτών εργοδοτών τους, που υπαγορεύει εδώ και 70 χρόνια εξωτερική πολιτική και συμπεριφορές της Ελλάδας μόνο με τον τρόπο που ευνοεί τους αντισοβιετικούς τότε και αντιρωσικούς τώρα σχεδιασμούς τους, με συνεχείς θυσίες των Ελληνικών συμφερόντων υπέρ Τούρκων και Βαλκάνιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λεμε παρα πολλα ""πρεπει""...και σωστα.Ομως υπαρχει ενα μεγαλο θεμα εδω.
    Σε ποιον τα λεμε ?? Μεταξυ μας ?? Δεν ειναι λογικο αυτο.Προφανως κανεις δεν εχει χωνεψει οτι ....Δεν προκειται να τα κανουν αυτοι της Βουλης...Δεν προκειται ποτε..Ουτε οι ξενοι που διευθυνουν τον θιασο αυτον...Αντιθετως μαλιστα θα σνοιξουν θεματα πιο μεγαλα κι εξω...και μεσα.Ολοι βλεπουμε οτι πυκνωνουν τα μετωπα που ανοιγουν.Οχι μονο δεν σταματανε σε ενα θεμα...αλλα σαν ποταμι κατακλυζουν ολη την πεδιαδα.Ενα μπαραζ πυροβολικου σαρωνει το πεδιο ..απο θεμα σε αλλο νεο θεμα...και μετα σε αλλο.Προκαλουν μια συγχιση ανευ προηγουμενου...για να μην προσηλωθουμε στην κυρια ενεργεια που θαρθει.Θαρθει μεσα σε μια χαοτικη κατασταση...μια κυρια τρομερη ενεργεια ...σε ενα κοσμο που ταχει χαμενα απ την εκταση και τον αριθμο των χτυπηματων..Αυτα ολα που γινονται συστηματικα..ενα νεο καθε μερα ...κρυβουν τον στοχο.Φαινεται καθαρα πως στοχος ειναι η χωρα μας ολη..Ουτε η Ρωσια...ουτε η Αλβανια...ουτε τα Σκοπια....ουτε τιποτε αλλο απο εμας.Αυτο γινεται..οικονομικα...χρονια τωρα....κοινωνικα....ηθικα...πολιτιστικα...πολιτικα...στην παιδεια...στην θρησκεια...στο υπεδαφος....στο εδαφος ...στον αερα...στην.θαλασσα...στα βουνα...στις πολεις...στα χωρια...στην νεολαια....στα αγροτικα...στα βιομηχανικα....στην υγεια...και τωρα...τωρα. στα συνορα....και στην διαλυση της κοινωνιας μας απο εισβολεις εποικους βαρβαρους...σε ορδες.Απ την Αλβανια....εως την Γαυδο...ολα φλεγονται.Και καθε μερα ενα.νεο θεμα ...εθνικο...και μεσα στον ορυμαγδο αυτο ..αλλαζουν βιβλια..νομους..χωριζουν εκκλησιες...γεμιζουν τον τοπο ομοφιλοφιλους..κλεφτες...διεστραμενους...χαχανιζοντες ηλιθιους...κλπ..Στα μερη που ζω ο μισος πληθυσμος κοιταει το ταβανι η τον ουρανο ..χωρις σκεψεις..χωρις συνειδηση. .της δραματικοτητας των στιγμων.Κανει οτι η στρουθοκαμηλος στην αμμο..Δεν βλεπει..δεν ακουει..δεν οσμιζεται....δεν ειναι καν περιεργος ...Ολη αυτη η σταση ειναι μια πονηρη σταση μη συμετοχης...για να μην πει πως φταιει...μια αποδραση απ την πραγματικοτητα...μηπως γλυτωσει σπο τυχη...σαν το λαχειο.Και ετσι περισωσει την παρτη του...λαθραια..Μια κστασταση ανυμπορων εαυτουληδων.
    Ο στοχος των "οπλων" ειμαστε εμεις.Μας σημαδευουν οπλα.Και τα χαχανα δεν στεκουν.Θα ....( θελουν) ..μας διαλυσουν απο στιγμη σε στιγμη..Και λιγοι το κατανοουν...γιαυτο λενε ..πρεπει..Δεν λες ποτε στην ερημο ..στον βροντο...ενα ματαιο ..."πρεπει"..Η καταλαβες οτι ειναι ματαιο η οχι.Στην θεση του επρεπε μονο ενα .." να ενεργησεις "...σαν αυτοαμυνα..σαν ενστικτο επιβιωσης.Δεν θα γινει κανενα πρεπει...οσο αυτοι ειναι στο τιμονι..Αυτο ειναι το πρωτο των πρωτων.Η τους πεταμε απ το τιμονι....η παμε στα βραχια σε ολα τα
    θεματα...ζωης...Η αμμος στην κλεψυδρα σωνεται....Αυριο θαχουμε ενα "αλλο" θεμα που θα ανοιξουν...και μεθαυριο αλλο....μεχρι την χαριστικη βολη....την κυρια ενεργεια που ετοιμαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολοι εχετε δικαιο για οτι γραφετε, αλλα ο Δημητρης Κ. ανελυσε την κατασταση καιρια και οπως εχει αυτη πραγματι....

      Διαγραφή
  7. " όχι λάθη όπως το 2010 που δεχτήκαμε την ένταξη τους στο ΝΑΤΟ, πριν καν ολοκληρώσουν την συμφωνία με τις θαλάσσιες ζώνες μαζί μας":
    Στίς διεθνεῖς σχέσεις, ὅπως καί στίς συναλλαγές τοῦ σκληροῦ καπιταλισμοῦ,

    δέν δίνεις παρά μόνο ὅταν συγχρόνως παίρνεις τά ἰσάξια.
    Καί ἄν θεωρὴς ὅτι σοῦ ὑποσχέθηκαν καί ὅτι αὐτό ἀρκεῖ, τότε ἔχεις ὑποχρέωση, ἐπί ἀθετήσεως τῆς ὑποσχέσεως, νά τούς κάνῃς νά πληρώσουν ἀκριβά τήν ἀθέτηση.
    Ἀλλιῶς, δεδομένου ὅτι οἱ τόσο μεγάλες ἠλιθιότητες ἁπλῶς δέν ὑπάρχουν στίς διεθνεῖς σχέσεις καί ἄρα δέν ἀπαλλάσσεται κανείς λόγω βλακείας σέ τόσο ὑψηλές θέσεις καί γιά τόσο κραυγαλέα ζητήματα,
    ἦσουν ἀπό τήν ἄλλη πλευρά ἐξ ἀρχῆς, καί ἀπό τήν ἀρχή κορόϊδευες αὐτούς πού ἐκπροσωπεῖς.
    Πρόκειται γιά τόν ὁρισμό τῆς προδοσίας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ίσως η Μικρή Αλβανία είναι η απάντηση για μια γενικευμενη λυση στα Δ.Βαλκάνια,ενα φολκλορ κρατικό μορφωμα εξαρτημενο απο την ΕΕ, θα εβαζε τις βασεις για μια διαρκή ειρηνη στην περιοχή
    Θα διασφαλιζε τους εμπορικους δρομους και θα σταθεροποιουσε ολη την περιοχή.
    Η αποσπαση της Β. Ηπειρου στην Ελλαδα του Κοσσοβου στη Σερβία και οι Αλβανοι αναποσπαστοι να καλλιεργουν χασισιες για τα χασιοσοποτεια του Αμστερνταμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.sfeva.gr/35A151BF.el.aspx
    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

    Ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανῆς καὶ Κονίτσης κ. ΑΝΔΡΕΑΣ, ἔκανε τὶς ἀκόλουθες Δηλώσεις :

    «Ὅταν στὶς ἀρχὲς τοῦ 1991 γκρεμίστηκαν τὰ ἠλεκτροφόρα συρματοπλέγματα στὴν Ἀλβανία, καὶ ἄρχισε δειλὰ – δειλὰ νὰ φυσάῃ ἄνεμος ἐλευθερίας, ὕστερα ἀπὸ τὴν ὀλέθρια λαίλαπα τοῦ κομμουνισμοῦ, ὁ κόσμος ἀνάσανε μὲ ἀνακούφιση. Ὅλοι πίστευαν, ὅτι τὸ τελευταῖο ἔγκλημα τῶν Ἀλβανῶν, ἡ δολοφονία τῶν 4 Ἑλλήνων παλληκαριῶν στὸ Ἀλύκο στὶς 12 Δεκεμβρίου 1990 θὰ ἀποτελοῦσε πλέον παρελθόν, μαζὶ μὲ τὴν κομμουνιστικὴ δικτατορία τῶν Χότζα – Ἀλία.
    Ὅμως, γρήγορα ἡ αἰσιοδοξία παραχώρησε τὴν θέση της στὴν νέα ἀλβανικὴ τρομοκρατία καὶ τὸ ἔγκλημα, σὲ βάρος τῶν Ἑλλήνων τῆς Βορείου Ἠπείρου. Ἔτσι, τὸν Αὔγουστο τοῦ 2010 δολοφονεῖται ἕνα παλληκάρι ἀπὸ τὴν Χειμάρρα, ὁ Ἀριστοτέλης Γκούμας. Τὸ “ἔγκλημά” του ; Μιλοῦσε Ἑλληνικά ! Καὶ τώρα, στὶς 28 Ὀκτωβρίου 2018, ἔρχεται ἡ δολοφονία τοῦ λεβέντη Κωνσταντίνου Κατσίφα, ἀπὸ τὸ Βουλιαράτι τοῦ Ἀργυροκάστρου, ἐπειδὴ ὕψωσε τὴν Ἑλληνικὴ Σημαία – μεγάλων διαστάσεων – στὸ στρατιωτικὸ κοιμητήριο τοῦ χωριοῦ του, ὅπου εἶναι θαμένοι ἑκατὸ περίπου ἥρωες τοῦ Ἔπους τοῦ 1940. Τὸ γενναῖο Ἑλληνόπουλο, προτοῦ ἐκτελεστῆ, φώναξε – ὅπως μετέδωσαν τὰ ἀλβανικὰ μέσα ἐνημερώσεως - “Ζήτω ἡ Ἑλλάς – Ζήτω ὁ Ἑλληνισμός”. Κι’ ὕστερα, ἀφοῦ σύρθηκε βάναυσα 60 -70 μέτρα πάνω στὸ χῶμα καὶ στὶς πέτρες, τοῦ δόθηκε ἡ χαριστικὴ βολή. Αὐτὸ τὸ διεπίστωσε καὶ τὸ ἔχει καταγγείλει γιατρός, μέλος τοῦ Πανελληνίου Συλλόγου Βορειοηπειρωτικοῦ Ἀγώνα, ὁ ὁποῖος μαζὶ μὲ ἄλλους νέους τῆς ΣΦΕΒΑ εἶχαν ἐπισκεφθῆ τὴν περιοχή, γιὰ νὰ γιορτάσουν, μαζὶ μὲ τοὺς Βορειοηπειρῶτες τὴν ἐθνικὴ ἑορτὴ τῆς 28ης Ὀκτωβρίου 1940.
    Τώρα, οἱ Ἀλβανοὶ θὰ προβάλλουν συνεχῶς χίλιες δυὸ δικαιολογίες, γιὰ νὰ καλύψουν τὸ ἔγκλημά τους. Ὅμως, ὅ,τι κι’ ἄν κάνουν δὲν μποροῦν νὰ κρύψουν τὸ μῖσος τους γιὰ τὸν Βορειοηπειρωτικὸ Ἑλληνισμό, τὸν ὁποῖον ἐπιδιώκουν νὰ τὸν σβήσουν ἀπὸ τὶς πατρογονικές τους ἑστίες.
    Καλοῦμε τὴν Ἑλληνικὴ Πολιτεία καὶ τὶς ἁρμόδιες Ἀρχὲς νὰ ἐπιμείνουν στὴν διαλεύκανση τοῦ στυγεροῦ ἐγκλήματος. Προκειμένου δὲ νὰ σταματήσῃ ὁ κατατρεγμὸς τῶν Βορειοηπειρωτῶν ἀπὸ τοὺς ἀδίστακτους Ἀλβανούς, ἀπευθυνόμαστε σὲ ὅλους τοὺς Ἕλληνες καὶ τοὺς καλοῦμε νὰ συνειδητοποιήσουν, ὅτι ἡ μοναδικὴ λύση γιὰ τὴν σωτηρία τοῦ Ἑλληνισμοῦ ἀπὸ τὴν βάρβαρη γειτονικὴ χώρα εἶναι μία :
    Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    Αὐτὸ ἐτόνιζε ὁ μεγάλος καὶ ἅγιος Προκάτοχός μου, ἀείμνηστος Μητροπολίτης ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ, αὐτὸ τονίζω καὶ ἐγὼ ὁ ταπεινὸς διάδοχός του. Ἄς τὸ ἀκούσουν ὅλοι. Ἄν, ὅ μὴ γένοιτο, δὲν γίνῃ αὐτό, “οὐκ ἔσται παῦλα τῶν δεινῶν”. Πάντως, ἐμεῖς δὲν ἔχουμε σκοπό, μὲ κανένα τρόπο, νὰ γίνουμε νεκροθάφτες τοῦ Βορειοηπειρωτικοῦ Ἑλληνισμοῦ. Τελεία καὶ παῦλα”.

    (Ἐκ τῆς Ἱερᾶς Μητροπόλεως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα άτομα σας εσάς και έτσι η ελπίδα υπάρχει για τον Ελληνισμο !!! Εκείνο που με ανησυχεί είναι ότι όλοι η πολιτική ηγεσία είναι βαθιά νυχτωμένη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μετά το failed state status στην οικονομία, η ...καρριέρα μας συνεχίζεται ως "κράτος - καρπαζοεισπράκτωρ" της Βαλακνικής και της Α. Μεσογείου...
    Σβουρίζουν οι σφαλιάρες, απο Ανατολάς, απο Βορρά και τώρα και απο Βορειοδυτικά...Απο την ναρκο - Αλβανία, της οποίας εξασφαλίζομε το "air - policing" κατ εντολήν ΝΑΤΟ, της οποίας ταίζομε, σπουδάζομε και περιθάλπομε κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες "οικονομικούς μετανάστες"...Που κάνουν τουλουμοτύρι τα χρήματα και τα στέλνουν για...επενδύσεις στο Λαζαράτι...
    Και υμείς αδετε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εμείς εδώ στηρίζουμε τους Αλβανούς με κάθε τρόπο, έχουν τα ίδια δικαιώματα με τους Έλληνες σε Παιδεία, Υγεία, σε επιδόματα... (από τους φόρους μας δίνουν κυρίως σε αυτούς τις εισφορές αλληλεγγύης), επιπλέον εδώ και 2-3 δεκαετίες, η Αλβανία οφείλει στην Ελλάδα την επιβίωση του εναπομείναντος πληθυσμού της, λόγω των εκατομμυρίων ευρώ που ερχόταν απ΄ τους Αλβανούς της Ελλάδας, είτε σαν βοήθεια προς συγγενείς τους, είτε για οικονομική δραστηριότητα στο χώρο της οικοδομής, (επειδή όλοι έχτιζαν ή ανακαίνιζαν τα σπίτια τους στην Αλβανία, με σκοπό κάποια στιγμή να επιστρέψουν θεωρώντας ότι τα πράγματα θα αλλάξουν, και στήριζαν έτσι τις τοπικές οικονομίες),
    ενώ το Αλβανικό κράτος συμπεριφέρεται με τέτοια αχαριστία, και τέτοιο θράσος, και με τις πράξεις του και με τις απαράδεκτες δηλώσεις του.. Συμπεριφέρεται όντως σαν ένα είδος γκάγκστερ επιπέδου χασισέμπορου του υποκόσμου.
    Βγαίνουν συνέχεια στοιχεία στην επιφάνεια που δείχνουν ότι η δολοφονία δεν ήταν τυχαία, αλλά μάλλον ηθελημένη, γιατί ο Κωνσταντίνος ενοχλούσε...


    Σε αυτή τη συζήτηση:https://www.youtube.com/watch?v=NMy2inzl7g0&t=303s
    o δημοσιογράφος αναφέρει όσα είπε ο Ν.Λυγερός που ήταν προσκεκλημένος στις εκδηλώσεις στην Β.Ήπειρο:
    «Ήταν εσκεμμένη, προμελετημένη δολοφονία, ο Κωνσταντίνος ήταν πατριώτης είχε πάει στο Συλλαλητήριο για την Μακεδονία, ανακινούσε συνεχώς τα ζητήματα των Ελλήνων γιατί μεγάλωσε στην Ελλάδα, και τα τελευταία χρόνια είχε πάει εκεί και «τους είχε μπει στη μύτη»...
    Ο Φ.Κρανιδιώτης συμπληρώνει:

    «Στην Β.Ήπειρο γίνεται μεθοδευμένη εθνοκάθαρση, σκότωσαν τον Αριστοτέλη Γκούμα στην Χειμάρρα γιατί μιλούσε ελληνικά, γκρεμίζουν Εκκλησίες, γκρεμίζουν σπίτια, αλλάζουν τις εκλογικές Περιφέρειες προσθέτοντας στις ελληνικές περιοχές αλβανικά χωριά, για να μην μπορούμε να βγάλουμε Έλληνες Δημάρχους, για να επηρεάζουν το εκλογικό αποτέλεσμα κάνουν νοθεία, απειλούν τους ανθρώπους, τα Δικαστήριά τους δεν έχουν ανεξαρτησία, αστυνομικοί στις πόρτες των Δικαστηρίων απειλούν τους Έλληνες που πάνε να διεκδικήσουν τις περιουσίες τους, αφού επί χρόνια δεν μπορούσαν να το κάνουν γιατί δεν είχαν χαρτιά (όπως πριν από 100 χρόνια που δεν είχε κανείς χαρτιά ιδιοκτησίας, ούτε κτηματολόγια υπήρχανε, και πολλές φορές δια λόγου μεταβίβαζαν περιουσίες)...

    Τις τελευταίες 15 μέρες απ΄ότι λένε όλες οι πληροφορίες, τον Κωνσταντίνο του παρενοχλούσαν και τον προπηλάκιζαν συνέχεια, του είχαν κάνει 3 παράνομες προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα για τον νόμιμο σημαιοστολισμό που έκανε στο χωριό του, με τελευταίο το κατέβασμα της σημαίας και την απειλή με όπλο, με αποτέλεσμα λόγω της πολυήμερης πρόκλησης ο Κωνσταντίνος να χάσει την ψυχραιμία του έχοντας αυτή την πίεση, και αυτό που έχει αποδειχτεί πλέον είναι ότι ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.
    Αυτό δείχνουν τα γεγονότα της άρνησης της παρουσίας Έλληνα Ιατροδικαστή, που όταν τελικά έγινε με την παρέμβαση του Προξενείου, είδε μία σωρό που είχε πλυθεί και είχαν συρραφεί τα τραύματα, ώστε να μην μπορεί να βγάλει συμπεράσματα.
    Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, το παιδί το τραυμάτισαν, τον έσυραν ζωντανό σε κάποια απόσταση, και εκεί τον εκτέλεσαν. Αυτό δεν μπορεί να μείνει αναπάντητο.
    (συνεχίζεται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Αλβανία δεν είναι μια κανονική χώρα.Είναι μια χώρα στην οποία οι αστυνομικοί που είδατε στα ρεπό τους μπορεί να φυλάνε χασισοφυτείες και εργαστήρια παραγωγής ηρωίνης, τα άτομα της πολιτικής ηγεσίας αλληλοκατηγορούνται ως έμποροι ναρκωτικών, λαθρέμποροι κ.α., άρα έχουμε να κάνουμε με ένα κράτος ληστών, που καταδυναστεύει και το λαό του με την αυθαιρεσία του..
    Το Λαζαράτι ήταν η Κολομβία της Κολομβίας,και από εκεί έρχεται η πλειοψηφία των ναρκωτικών στη χώρα μας.Αυτοί που τον σκότωσαν δεν είναι όργανα θεσμικά ενός κανονικού κράτους!
    Αν αυτό είχε γίνει στην Γαλλία ή την Ιταλία, η Δικαιοσύνη θα είχε θέσει σε διαθεσιμότητα αυτούς που το έκαναν.
    Αλλά το πιο θλιβερό απ΄όλα είναι η ΑΙΣΧΡΗ και ανύκουστη προσπάθεια που έγινε, ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΗΣ του νεκρού και δυστυχώς με συμμετοχή Αξιωματικών του κράτους και της Ελληνικής Αστυνομίας, ότι δήθεν είχε συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διακίνηση ναρκωτικών!
    Ευτυχώς βγήκε ο δικηγόρος της οικογένειας και είπε ότι το παιδί έχει αθωωθεί γι΄αυτές τις κατηγορίες. Αθωώθηκε απ΄το Δικαστήριο, αλλά διακινούσαν αυτές τις αισχρολογίες, και έλεγαν ότι σκότωσαν ένα χασισέμπορο!Και ότι είχε ψυχολογικά προβλήματα!
    Και είναι οι ίδιοι που θεωρούν σχεδόν ήρωα έναν τραβεστί, τοξικομανή, και θεωρούν τον πατριώτη, ότι «έχει ψυχολογικά προβλήματα» (!)..
    Καθένας έχει του ήρωες που του αξίζουν..».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελλάδα προφανώς ο κύριος Καλεντεριδης εννοεί την κυβέρνηση. Νομίζω όμως πως έχει έρθει η ώρα να δούμε την πραγματικότητα κατάματα. Αυτή η κυβέρνηση με την Ελλαδα δεν έχει καμία σχέση εκτός από το ότι είναι εχθρός της και εχθρός κάθε τι ελληνικού. Δεν είναι προδότες γιατί δεν ανήκαν ποτέ στην Ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΩΡΕ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ , ΑΡΚΕΤΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.