5/12/18

Δείτε το βίντεο και πάρτε πίσω την πατσαβούρα των Πρεσπών - Ο Ζάεφ τα είπε ακόμα χειρότερα για «μακεδονική» μειονότητα και γλώσσα!

Παρά την προσπάθεια της ελληνικής και της σκοπιανής κυβέρνησης να υποβαθμίσουν το μεγάλο θέμα που δημιουργήθηκε από τις δηλώσεις του Ζόραν Ζάεφ περί εκμάθησης της μακεδονικής γλώσσας στην Ελλάδα, το βίντεο με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού της FYROM όχι μόνο δεν καθησυχάζει αλλά δημιουργεί πολύ μεγαλύτερες ανησυχίες επιβεβαιώνοντας τις εκτιμήσεις ότι η συμφωνία των Πρεσπών ανοίγει την όρεξη στους Σκοπιανούς για νέες διεκδικήσεις έναντι της Ελλάδας!
Απαντώντας σε βουλευτές του αντιπολιτευόμενου VMRO που ρωτούσαν τι θα γίνει με την υποτιθέμενη «μακεδονική» μειονότητα σε Βουλγαρία και Ελλάδα, ο Ζόραν Ζάεφ δεν άντεξε και... ξεφούρνισε τι αλλάζει με τη συμφωνία των Πρεσπών
«Μιλάτε για τους Μακεδόνες στην Ελλάδα με τόσο πάθος και αυτό είναι θαυμάσιο. Ας αναρωτηθούμε τι κάνουμε για αυτούς εδώ και 27 χρόνια. Ας είμαστε ειλικρινείς κάναμε κάτι γι αυτούς; Η επίλυση αυτού του προβλήματος που είχαμε για 27 χρόνια, αυτό ήταν ένα βάρος στους ώμους μας» είπε ο κ. Ζάεφ. Με τρόποξεκάθαρο, που δεν επιδέχεται την παραμικρή αμφισβήτηση, ο Σκοπιανός πρωθυπουργός έθεσε θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα! Η φρασεολογία και οι ξεκάθαρες διατυπώσεις του Ζόραν Ζάεφ αφήνουν πλήρως εκτεθειμένους εκείνους από την ελληνική κυβέρνηση που προσπάθησαν να ξεγελάσουν την εσωτερική κοινή γνώμη ότι δήθεν με την συμφωνία των Πρεσπών μπαίνει τέλος στις αλυτρωτικές βλέψεις των Σκοπιανών.
«Τώρα έχουμε καλύτερες πιθανότητες, τώρα έχουμε ευκαιρίες για τα παιδιά στη Ελλάδα να μάθουν την μακεδονική γλώσσα, μέχρι τώρα αυτό απαγορευόταν, ήταν ένα θέμα ταμπού. Η ελληνική γλώσσα ήδη διδάσκεται στη Μακεδονία. Έχουμε μια ευκαιρία να τους βοηθήσουμε αληθινά να απομακρύνουμε τα σύνορα», επισήμανε ο Ζόραν Ζάεφ.
Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Ζάεφ στη Βουλή των Σκοπίων το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου 2018 και τις δηλώσεις με τις οποίες ο Σκοπιανός πρωθυπουργός ανοίγει ξεκάθαρα θέμα μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα:

Πρώτο Θέμα

12 σχόλια:

  1. Μετα το ΝΑΙ της Ελλάδος στην είσοδο στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ κανένας δεν θα εμποδίζει τα Σκόπια να ασκούν αυτή την πολιτική. Ο μοναδικός λόγος που ανασκευάζει ο Ζάεφ τώρα είναι για να πέσει πρώτα η υπογραφή της Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ο Καμμένος μπορεί να μας σώσει από Πρέσπες αλλά δεν το κάνει… Γιατί? Τι είναι πιο σημαντικό από την προδοσία της Μακεδονίας ρε Πάνο?

      Διαγραφή
  2. Όλοι οι αληθινοί Έλληνες πατριώτες αντιλαμβανόμαστε τά αυτονόητα καί δέν περιμέναμε τόν Ζάεφ γιά νά πεισθούμε ότι "ο λύκος πρώτα ψοφάει καί μετά τού βγαίνει τό χούϊ". Οι απάτριδες εθνομηδενιστές πού μισούν τήν Ελλάδα ακόμη κι άν ακούσουν τόν Ζάεφ νά λέη χύμα ότι η Μακεδονία είναι Σκοπιανή, κατά βάθος θά ικανοποιηθούν διότι πολύ απλά ενεργούν εκ προθέσεως καί μέ δόλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ...βλέπω η μούρη του από το λιφτινγκ είναι τέζα λες και έχει κάνει μπότοξ...τους έκανε ο Σόρος αυγό, και είναι τα μούτρα του μια κοψιά με του Τσίπρα και το ύφος,πως θα σας φαινόταν τα μούτρα του Τσίπρα έτσι? Για κάντε το εικόνα! Δεν θα ήταν ίδιος? Έχει επαναστατήσει και η τελευταία φυλή στο Αμαζόνιο κι εμείς τους κάνουμε χάζι να πουλούν την Μακεδονία και να αφήνουν να χυθεί αίμα στην χώρα! Αίμα που οπωσδήποτε θα χυθεί είτε επί των ημερών μας είτε των παιδιών μας...ξέρετε γιατί? Γιατί φοβόμαστε μην μας πουν "φασίστες"...κάτι που οι μαθητές, τα "φασιστάκια" αψήφησαν...
    https://www.youtube.com/watch?v=5X4xCvnZLdo&t=19s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην πραγματικότητα ότι παλεύουν τόσα χρόνια οι Ακρίτες ντόπιοι Μακεδόνες Έλληνες,να προστατευτούν από την προπαγάνδα των γειτόνων και την προσβλητική καπηλεία της γλωσσικής τους ιδιαιτερότητας έρχεται ο κ.τσιπρας να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου και χωρίς αίσθηση του εγκλήματος που διαπράττει να καταδικάσει τον Μακεδονικό Ελληνισμό να υφίσταται έναν μόνιμο πειθαναγκασμο.Αυτο συμβαίνει όταν η εξουσία δεν καταλαβαίνει,δεν νιώθει και δεν πονάει τον Ελληνικό Λαό, αλλά κυρίως όταν αγνοεί την Ελληνική μας Ιστορία! Δυστυχώς εδώ αντιστοιχούν τα λόγια του Κυρίου,που συσταυρωνεται όλα αυτά τα χρόνια,από το 1870 μεχρι σήμερα με τους Έλληνες Μακεδόνες,"Πάτερ αφες αυτοίς ου γαρ οιδασι τι ποιουσι"!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΦΟΔΡΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ. ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΙΝΣΜΟΥ.

      Διαγραφή
  5. Αγώνα έδωσε το 2015 ινφογνώμον και σχολιαστές του για Σύριζα τώρα πάρτε τον Πουλάκο .. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή υπάρχει κάποια απογραφή που να δείχνει ότι υπάρχουν στην Ελλάδα έστω και χίλιοι "παπαρομακεδόνες" στους οποίους θα πρέπει,κατά τις φαντασιώσεις του Ζάεφ,να...διδάξουμε την παπαρομακεδονική (σλαβοβουλγαροαλβανική)γλώσσα; Μιά ζωή μέσα στο ψέμμα οι τύποι. Πλαστό όνομα, πλαστή εθνικότητα, πλαστή γλώσσα. Τώρα ανακάλυψαν και πλαστή μειονότητα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν η κυβέρνηση Τσιπρα έκανε σωστή επιλογή, όπως λέει, βλέποντας τώρα τον Ζαεφ να λέει και να προκαλεί την χώρα μας, αν είχε ..... γόνατα θα τα έφερνε τα πάνω κάτω !!!! Οχι μόνο δεν κάνει κάτι , αλλά αποφεύγει να αναφέρετε στο Σκοπιανο !!! Δεν υπάρχει ούτε μια στα εκατό να δούμε εμείς την συμφωνία καλή ....
    ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ο καταληψίας τίποτε άλλο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.