1/12/18

Όταν επί αρχικαταληψία γίνονται συλλήψεις μαθητών και γονέων για κατάληψη στο σχολείο τους

Συνελήφθησαν στο Αγρίνιο μαθητές και γονείς για κατάληψη στο σχολείο τους

Σε συλλήψεις μαθητών γυμνασίου αλλά και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων, προέβη η Αστυνομία χθες το απόγευμα στο Αγρίνιο.
Οι μαθητές συνελήφθησαν για την κατάληψη του 2ου Γυμνασίου Αγρινίου, μετά από μήνυση που υπέβαλε ο διευθυντής του σχολείου.
Οι μηνύσεις υπεβλήθησαν την Παρασκευή, όταν το σχολείο τελούσε για δεύτερη ημέρα υπό κατάληψη.
Την προηγούμενη ημέρα, το 2o Γυμνάσιο όπως και πολλά ακόμη σχολεία της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και πανελλαδικά, προχώρησαν σε καταλήψεις με αιχμή το Μακεδονικό, ωστόσο στο 2ο Γυμνάσιο η κατάληψη συνεχίστηκε και την Παρασκευή, χωρίς να είναι γνωστό αν ο λόγος της κατάληψης παραμένει ο ίδιος.
Οι μαθητές που συνελήφθησαν, με την κατηγορία της διατάραξης οικιακής ειρήνης, είναι 14 και 16 ετών ενώ για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων συνελήφθησαν και οι γονείς τους. Αναζητείται και ένας ακόμη μαθητής 14 ετών για τον ίδιο λόγο καθώς και ο γονέας του.

Πηγή: agriniopress.gr

8 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕΣΤΩΣ του βαλκάνιου Μαδούρο: αυταρχισμός, εκφοβισμός κάθε αντιφρονούντα, τεράστια ανεργία και 1 στους 4 πάμφτωχος, με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος να διαθέτει μενού αντάξιο του Χίλτον και του Four Seasons.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αφου το ειπες αλλου....Μαφια ....τι αλλο ?? Κακοποιοι κυβερνουν.χρονια την χωρα....αλλα κανουμε το κοροιδο ολοι...ταχα.ειναι πολιτικες διαφορες...και μαλλια απο τσονια...Εφαρμοζουμε το κολπο της καμηλας...κεφαλι στην αμμο μεσα...και ...."δεν ειδα...δεν ακουσα...δεν μυρισα.."....Οι κακοποιοι δεν κανουν παντα.κακο ?? Αυτοι εδω ολοι τι αλλο κανουν ??? ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΟ.....Δεν λεγεται κακοποιος οποιος ..ποιει μονιμα το κακο ?? Τι δεξιος...κι αριστερος και της γιαγιας μας το τσιμπερι ...λεμε ολοι ?? Δεν λεγεται κακοποιος οποιος ποιει το κακο ?? Λεγεται ....απ το 6.000 π.Χ.....Αριστερος και δεξιος μονο ο ...ψαλτης στις κηδειες λεγεται...

      Διαγραφή
    2. You are getting philosophical here Dimitri :) Have you read Garcia Marquez's book Amor en los Tiempos de Cholera? You should right one, Humor in the Times of SYRIZA. Seriously. !!!

      Διαγραφή
    3. Τιεμπος ντε χολερα....!!! Ωραιο...Επεσα απ τα γελια.
      Τιεμπος ντε λος ουεδος περδιδος ..!!!....Υ ..πανουκλος.....αλ τιερα σονιαδα ....!!!! Αριμπα λος ...κοχονες .....

      Διαγραφή
    4. Νικο .καταλαβα...!! Μολις μπηκε.η Ισπανιδα ...γυναικα σου στο δωματιο !!!!

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. «Ήταν τρεις μαθητές που έκαναν κατάληψη στο σχολείο. Η διαδικασία είναι αυτεπάγγελτη για την αστυνομία από τη στιγμή που υπάρχει εισαγγελική εντολή», δήλωσε ο διευθυντής του 2ου γυμνασίου Αγρινίου Γιώργος Κομπορόζος
      Από
      https://www.protothema.gr/greece/article/843730/dieuthudis-sholeiou-agriniou-den-zitisa-tin-poiniki-dioxi-ton-mathiton-pou-ekanan-katalipsi/

      Διαγραφή
  3. Αφού διαψεύστηκε, τουλάχιστον έτσι διάβασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.