17/1/19

Η «ρόμπα» του Αρκά για τους 151 πρόθυμους της κυβέρνησης-κουρελού

Η κενού περιεχομένου ρόμπα λέει «ναι» στην ψήφο εμπιστοσύνης

Ένα μοτίβο που είχε χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν επανέφερε ο Αρκάς προκειμένου να σχολιάσει την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση-κουρελού.
Σχολιάζοντας τη στασή των έξι προθύμων από τα άλλα κόμματα που στήριξαν με την ψήφο τους την κυβέρνηση προκειμένου να εξασφαλίσει τις 151 ψήφους, ο σκιτσογράφος δημοσίευσε στη σελίδα του στο Facebook μια... ρόμπα!
Η κενού περιεχομένου ρόμπα εμφανίζεται να λέει «ναι» - προφανώς στην ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.
rompa-nai1
Η προηγούμενη φορά που ο Αρκάς είχε χρησιμοποιήσει τη ρόμπα ήταν πριν από έναν χρόνο προκειμένου να σχολιάσει τις - τότε - 154 θετικές ψήφους για το πολυνομοσχέδιο από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.
Πρώτο Θέμα

12 σχόλια:

  1. ΜΠΟΥΡΔΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΗ ,ΜΟΝΟ 147 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΧΘΕΣ.Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΤΕ ΕΥΘΑΡΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιο χοντρόπετσους πολιτικούς δεν έχω ξαναδεί. Να μην παραιτούνται με τίποτα, όχι μόνο οι νυν κυβερνώντες, αλλά και παλαιότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τους ειδαν οι ..κροκοδειλοι και τρομαξαν....οι γαιδαροι ..εσκασαν....κι οι εξωγηινοι απο ...πυριτιο ...τρεμουν...Τετοια τουβλα δεν ξαναγιναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όποιος σέβεται το αστικό- δημοκρατικό κοινοβουλευτικό πολίτευμα της χώρας, σέβεται και την εκάστοτε ετυμηγορία της Βουλής τη οποία εφαρμόζει η κυβέρνηση που απολαμβάνει την ψήφο εμπιστοσύνης που αποφάσισε η βουλή των Ελλήνων κατά απόλυτη πλειοψηφία.
    Όποιος γνωρίζει στοιχειωδώς την ελληνική γλώσσα και παράλληλα όποιος παρακολουθεί την πολιτική επικαιρότητα , γνωρίζει ότι η δεδηλωμένη πλειοψηφία ανανεώνεται κάθε φορά που η κυβέρνηση ζητά ψήφο εμπιστοσύνης από την Βουλή των Ελλήνων και η βουλή αποφαίνεται θετικά κατά πλειοψηφία.Οι βουλευτές ψηφίζουν κατά συνείδηση και δεν αποφασίζουν οι αρχηγοί των κομμάτων ερήμην των εκλεγμένων βουλευτών.
    Όποιος έχει διαβάσει τον κανονισμό λειτουργίας της Βουλής των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο αρχηγός του κόμματος της Αξιωματικής αντιπολίτευσης δηλαδή ο εκάστοτε Κούλης Μητσοτάκης δικαιούται να καταθέτει πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης οπότε αποφασίζει σχετικά η ολομέλεια της Βουλής.
    Όποιος δεν σέβεται την θεσμική λειτουργία της νομοθετικής εξουσίας, επιχειρηματολογεί με χυδαιολογίες , ύβρεις, και βρωμόλογα. Έτσι ακριβώς «επιχειρηματολογούν » οι ναζί οι φασίστες οι ακροδεξιοί εν γένει που δεν σέβονται την πλειοψηφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το....."οχι"....πως εγινε ..."ναι"...κ .Πατριαρχα της νουθεσιας ?? Λυσατε διαφορικες εξισωσεις βασει εξαγνησμενων λειτανιων σε τοτεμ ?? Θερμα ευχαριστουμε για την αναγνωση των κανονων.. σε εναν τοπο ....μη κανονικο πουθενα..ποτε...ουδεποτε...Τι τρωτε στο υπερπεραν ?? Σαμαλι
      ??

      Διαγραφή
    2. Κόψε κάτι ρε αστικο - δημοκράτη καραγκιόζη...Που σε πήρε ο πόνος για την αστική δημοκρατία οταν κρατάς εσύ την κουτάλα...

      Διαγραφή
    3. Βάση ποιου προγράμματος εξελέγησαν; Τηρήθηκε; Τώρα μιλάνε για ύβρεις και για σεβασμό στο δημοκρατικό πολίτευμα οι καθοδηγητές των μπαχαλάκηδων και οι υπερασπιστές των δολοφόνων της 17 Νοέμβρη. Αλλά ξέρουμε, όποιος διαφωνεί με την κυβέρνηση είναι ακροδεξιός και φασίστας.

      Διαγραφή
    4. Για θύμισέ μας κύριε δημοκράτη, το κόμμα που υπερασπίζεσαι γιατί επέβαλε στους βουλευτές του να υπογράψουν πριν τις εκλογές έγγραφο ότι, εφόσον διαφωνούν, θα παραδίδουν την έδρα τους γιατί ανήκει στο κόμμα; Γιατί παρέδωσαν τις έδρες τους Σακελλαρίδης και Κατριβάνου; Αυτό η αρχηγάρα για πάρτυ του για τους άλλους ξευτέλισε κάθε αρχή, κάθε αξία, κάθε δεοντολογία. Μας κάνεις και μαθήματα δημοκρατίας κασμά; Για τους άλλους είναι αποστάτες για πάρτυ σας ψηφίζουν κατά συνείδηση ΕΙΣΠΡΑΤΤΩντας όπως λέει το άλλο χαρούμενο, που κάνει αλλαξοκολιές και ρεπό με τους βουλευτές του Κινέζους και μή. Άντε λίγος καιρός έμεινε και κάτι χιλιαρικάκια, μετά ξανά πορείες, παπαρολογίες, μπάφος και ακτιβισμός στα διόδια.

      Διαγραφή
    5. Και τι σε νοιαζει τι λενε πως εισαι ?? Πες κι εσυ τι ειναι αυτοι ...κατα την γνωμη σου..Στα ...γνωστα μας τι λενε...Δεν ειναι και ...ευαγγελιο η τρελα του καθενα...ουτε πρωτοτυπο...ουτε προτυπο...ουτε νομος...ουτε ευφανταστο...ουτε και νιαζει η γνωμη κακοποιων ...σε οτιδηποτε...

      Διαγραφή
  5. Σε ποια πλειοψηφία αναφέρεστε; Δεκάδες σημαντικές αποφάσεις της Κυβέρνησης -με πιο πρόσφατη την στάση της στο σκοπιανό- έρχονται σε ευθεία σύγκρουση με την βούληση της συντριπτικής πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.
    Επιπλέον, φάνηκε ξεδιάντροπα, ότι η "πλειοψηφία" στην οποία αναφέρεστε αποτελείται από πολιτικούς καιροσκόπους που αποφασίζουν με γνώμονα το ατομικό τους συμφέρον, κυρίως μισθολογικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.