21/1/19

Ανοικτή επιστολή του καθηγητή Πολυτεχνείου Ευρ. Μπίλλη προς όλους τους βουλευτές - Είδα μία ομάδα περίπου 30 μαυροφορομένων κουκουλοφόρων...

Κύριοι Βουλευτές,
Για  λόγους που θα αναλυθούν αλλού, βρέθηκα σήμερα πριν τις 2μ.μ. στη γωνία των οδών Βασιλίσσης Σοφίας και Πανεπιστημίου. Ακριβώς απέναντι από το ιστορικό  ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας.
Για να συμμετάσχω,  στο μεγαλύτερο σύμφωνα με την πολύ μεγάλη εμπειρία μου, παλλαϊκό συλλαλητήριο που έγινε ποτέ.  Για την επικείμενη τυχόν εσχάτη προδοσία,  εφαρμογής των από μακρού διαδιδόμενων σχεδίων ακρωτηριασμού της Ελλάδας. Σε πρώτη φάση με τη δημιουργία, ως επί σειρά ετών διαδιδόταν,  της καλούμενης, «Μακεδονίας για τους Μακεδόνες». 
Και πληροφορώ σχετικά όσους ζουν  στον κόσμο τους, ότι εδώ και πολλά χρόνια, οι διαδόσεις προέβλεπαν και μάλλον ακόμα προβλέπουν και την σε πρώτη φάση, ανεξαρτητοποίηση της Θράκης. Και ακόμα προέβλεπαν και ίσως ακόμα προβλέπουν, ακόμα και την αυτονόμηση της Κρήτης μας. Όσον αφορά δε το Αιγαίο, κάτι είπε ο υφυπουργός Εθνικής («συγνώμην» για τη λέξη) Άμυνας.
Όντας λοιπόν για τους ανωτέρω  αναφερόμενους λόγους, στη γωνία της Πανεπιστημίου απέναντι από το ξενοδοχείο της Μεγάλης Βρετανίας και  λίγο μετά την ομιλία της αδελφής του δολοφονημένου άνανδρα Βορειοηπειρώτη Έλληνα (που με τη δολοφονία του «χάλασε» τη γιορτή της ως λέγεται εχούσης ΜΗ.ΚΥ.Ο του Σόρος, Γιώργος Καραμπελιάς έφη, υπουργίνας συντρόφου του γνωστού Ανανιακού κτλ  Σημητικού Καθηγητή).

Είδα μία ομάδα περίπου 30 μαυροφορομένων κουκουλοφόρων, που ένας ή δύο τους κρατούσαν παραπλανητικά και Ελληνικές σημαίες, να έρχονται από την οδό Πανεπιστημίου και τρέχοντας να πηγαίνουν προς το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Άνωθεν του οποίου υπήρχε πολύ μικρός αριθμός αστυνομικών με συσκευές δακρυγόνων. 
Και όχι καμία τουλάχιστο εκατοστή αστυνομικοί από αυτούς που έπρεπε να διαφυλάξουν την τάξη.

Αμέσως μετά άρχισε ένας από τους γνωστούς «πολέμους», μεταξύ των προβοκατόρων κουκουλοφόρων και των αστυνομικών.  Που οι αστυνομικοί άρχισαν, προφανώς μετά από διαταγές των δύο Στρατηγίνων μας, αλλά μάλλον και άλλων άνωθεν, να κατακλύζουν εγκληματικά την πλατεία και κυρίως λόγω του ανέμου,  την οδό Βασιλίσσης Σοφίας και την οδό Πανεπιστήμιου.

Mε «τόνου» χημικών - δακρυγόνων.
Εναντίον των μικρών παιδιών, εναντίον  ηλικιωμένων με προβλήματα καρδιάς κτλ και εναντίον όλου του κόσμου. Με προφανή κατοχικό στόχο, τη διάλυση της μεγαλειώδους πατριωτικής συγκέντρωσης

Κυρίες στρατηγίνες ερωτάστε.
Γιατί αφήσατε να περάσουν οι αναρχικοί «σας», «σας» ως πολλοί λέγουν και δεν θέλω να το πιστέψω;

Επίσης γιατί αντί του εγκλήματος σας των τόνων χημικών εναντίον του κόσμου, εναντίον των παιδιών, εναντίον των ηλικιωμένων κτλ,  γιατί δεν είχατε προβλέψει μικρή δύναμη απλώς να συλλάβει τους ως λέγεται (και δεν θέλω να το πιστέψω) προβοκάτορες «σας»;;

Η λέξη ντροπή είναι λίγη,  για σας και όσους τυχόν άνωθεν υμών διέταξαν τα ανωτέρω προβοκατόρικα κατά πολλούς (και δεν θέλω να το πιστέψω),  για να διαλύσουν, ως έγινε,  την παλλαϊκή συγκέντρωση. Και προφανώς είτε αυτεπάγγελτα, είτε μετά από καταγγελία, θα πρέπει να κριθείτε για τα ανωτέρω, αν όλα είναι ως περιγράφονται.

Ευριπίδης Μπίλλης

1 σχόλιο:

  1. Οι προβοκάτορες κουκουλοφόροι, κυριολεκτικά διέλυσαν με τις ταραχές και τα βίαια επεισόδια που προκάλεσαν, την ειρηνική διαμαρτυρία στο Σύνταγμα κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.
    Συνελήφηθησαν μεταξύ άλλων, όπως ανακοινώθηκε, δύο τούρκοι και μία γερμανίδα.
    Όποιος έχει συμφέρον να ψηφισθεί η συμφωνία των Πρεσπών, προφανώς έχει και το κίνητρο να προκαλέσει τα επεισόδια, ώστε να συκοφαντηθούν οι εκατοντάδες χιλιάδες των διαδηλωτών, ώς δήθεν ακραίοι.
    Οι ταραξίες έπρεπε να είχαν συλληφθεί και ανακριθεί, ώστε να αποκαλύπτοντο, ποιοί τους κατεύθυναν.
    Αλλά δεν υπάρχει για ευνόητους λόγους η πολιτική βούληση για κάτι τέτοιο, έτσι δεν είναι?

    Να θυμώνται οι όποιοι υπεύθυνοι, τι επακολούθησε την προδοσία της Κύπρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.