20/1/19

Μυστήριο με 58 δισ $ στην Τουρκική Τράπεζα – Ποιος στήριξε Ερντογάν

Μυστήριο με κεφάλαια 58 δισ $ στην Τουρκική Κεντρική Τράπεζα – Ποιος στήριξε Ερντογάν – Ουδείς γνωρίζει την προέλευσή τους
Τα μυστήρια κεφάλαια που υπάρχουν για πολλά χρόνια αναφέρονται ως «λάθη και παραλείψεις» και οι οικονομολόγοι που τα χειρίζονται γνωρίζουν καλά και προστρέχουν σε αυτά όταν χρειάζεται. Το περίεργο όμως είναι ότι το 2018 αυτά τα κεφάλαια που ουδείς γνωρίζει την προέλευσή τους φθάνουν τα 58 δισ. δολάρια, ένα αστρονομικό ποσό καλά κρυμμένο στην Τουρκική Κεντρική Τράπεζα. Είναι ή όχι κεφάλαια άλλων χωρών που στηρίζουν Ερντογάν και δεν θέλουν να εμφανίζονται; Και ποιες χώρες είναι αυτές; Τα μυστηριώδη κεφάλαια εντόπισαν Έλληνες επιστήμονες της έδρας στρατηγικών σπουδών «Θουκυδίδης» του ΓΕΕΘΑ στο επιστημονικό δελτίο που εκδίδουν  με τις τρέχουσες εξελίξεις.  Το Δελτίο επιμελείται ο καθηγητής Διεθνών Σχέσεων Ηλίας Κουσκουβέλης. Τι αναφέρει η έκθεση:
Σε προηγούμενες εκθέσεις είχε γίνει αναφορά στις επείγουσες ανάγκες της εξωτερικής χρηματοδότησης της χώρας που ανέρχονταν τον Οκτώβριο 2018 περίπου σε $236 δισ..

Για τη συνέχεια ArmyVoice

3 σχόλια:

  1. Εχει πλάκα να του τα χώνουν του ερδογάν οι Αμερικανοί ή η κερά Μέρκελ και να λέει ο Κουσκουβέλης ότι έρχονται από τις χώρες του κόλπου.
    Τον πιο πιθανό ότι εισρέουν από παντού,γιατί όλοι ποντάρουν ή εξαγοράζουν την τουρκική δύναμη.Μπορεί και από εμας...
    Εννοώ,ότι όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις,όλα είναι πιθανά και ύποπτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αφορμή πρόσφατη ανάλυση του Κυρίου Καλεντερίδη με θέμα αν η Ευρώπη κινδυνεύει από την μουσουλμανική αδελφότητα έθεσα το ζήτημα εκεί που απαιτείτε.

    Άλλωστε οι αναλύσεις είναι πηγή αδυναμίας. Είτε είναι λάθος, είτε είναι ημισωστές και άρα επικίνδυνες ή σωστές αλλά ακολουθούν των γεγονότων.

    Στην πηγή λοιπόν της δημιουργίας των γεγονότων η απάντηση είναι:

    "Όχι, δεν αποτελεί κίνδυνο διότι είναι απόλυτα ελεγχόμενη. Την στιγμή που κλείσουμε την κάνουλα σβήνει".

    Το πρόβλημα είναι ότι η απάντηση δεν αφορά τον κίνδυνο για την Ελλάδα... Για την Ελλάδα συγκεκριμένα η αναφορά είναι "αν η Ελλάδα αποδειχτεί ενοχλητική σαν μύγα, τότε απλά είναι μια μύγα" αν και προστέθηκε και κάποιος αστερίσκος ασύμμετρης επικινδυνότητας των δυνατοτήτων της Πατρίδας Μας.

    Επί του πρακτέου, τα μαύρα ταμεία της τουρκίας διατηρούνται, η μουσουλμανική αδελφότητα αποτελεί ύψιστη απειλή για τα βαλκάνια, την "Νότια Μακεδονία των Πρεσπών" και στρατηγικό εχθρό του Αγίου Όρους και της ύπαρξης Αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Erdogan is feeding politicians in Skopje, Akbania and Greece. Specially the "communists" of Greece have expensive habits. But they do deliver;

    1. Macedonia - SOLD
    2. Thrace - DONE Turkish is mandatory language at public schools
    3. Northern Epirus - SOLD
    4. Aegean - SOLD
    5. Cyprus - SOLD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.