25/1/19

Ἀλυτρωτισμός καί στήν "Ἐκκλησία" τῶν Σκοπίων - Εξέλεξε Μητροπολίτη Κιλκίς παρακαλώ!!!


Μητροπολίτη μέ τό τίτλο "Πολυανής" ἐξέλεξε ἡ κρατική - σχισματική ἐκκλησία τῶν Σκοπίων. Τό ὄνομα Πολυανής ἀνήκει παραδοσιακά στή Μητρόπολη Κιλκίς (Ἱερά Μητρόπολη Πολυανής καί Κιλκισίου). «Αὐτό εἶναι ἀπόδειξη τοῦ ἀλυτρωτισμοῦ τῶν Σκοπίων, ἀφοῦ ἀφορᾶ γεωγραφικά σύνορα», ἀναφέρει ὁ Ἀρχιμανδρίτης καί Καθηγούμενος τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίου Νεκταρίου Κιλκίς, π. Ἐπιφάνιος Θεοδωρίδης. Ἐπίσης, ὅπως ἀναφέρει, «ὑπάρχουν δύο Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες στά Σκόπια, ἡ κρατική, πού εἶναι σχισματική καί πληρώνει τό κράτος τῶν Σκοπίων τή μισθοδοσία τῶν κληρικῶν καί ἡ...
κανονική, ἡ Ὀρθόδοξη, πού εἶναι σέ κοινωνία μέ ὅλες τίς Ὀρθόδοξες Ἐκκλησίες». Τήν πρώτη, τή σχισματική «ἐκκλησία», τήν ὀνομάζουν μακεδονική.
orthodoxia-ellhnismos

12 σχόλια:

  1. Μία ακόμη από τις δεκάδες παραβιάσεις της "συμφωνίας" (μειοδοσίας) των Πρεσπών. Αν υπάρξει στο μέλλον πατριωτική κυβέρνηση μπορεί να ακυρώσει τις Πρέσπες βάσει του Συμφώνου της Βιέννης του 1969.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυσικά. Ὅσοι πολτικοί κάνουν ὅτι δέν τό ξέρουν, προδίδουν.
      Καί συμπορεύονται μέ Τσίπρα.

      Διαγραφή
    2. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΟΙ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΒΕΤΟ ΧΑΘΗΚΑΝ!!!!


      Διαγραφή
  2. Ευριπίδης Μπίλλης
    Με την ανοχή του "ημετέρου" κ,αοχικού Αρχιεπισκοπου του κ. Τσίπρα, που ως είχε προ καιρού, "ότι δεν θέλει αίματα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν ο ανεκδιηγητος παπα-τσαρκνιας υποδυετο τον αρχιεπισκοπο σκοπιων,εμεις εδω κοροιδευαμε.
    Οτι σπειραμε θεριζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολα καλά, αλλά πότε επιτέλους θα αρχίσετε να γράφετε στο επίσημα καθιερωμένο μονοτονικό σύστημα της Δημοτικής γλώσσας μας? Επινεναιώνετε εσείς οι αργυραμοιβώμενοι από τον Ελληνικό Λαό παπάδες τον ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΣΣΑΙΩΝΙΣΜΟ σας!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φασισμός παντού, όπως θέλει, όποτε θέλει, εάν θέλει και για όποιον θέλει, ο καθένας θα γράφει.-

      Διαγραφή
  5. Η μόλυνση της προδοσίας επηρεάζει πολλούς !! Αυτός ο σύριζα, διχασε τον ελληνικό λαό !!!!
    Τι ντροπή !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άν και έχετε καλές προθέσεις και μπράβο σας για τις προσπαθειές σας, φαίνεται πως έχετε σκοτάδια σε κρίσιμα και βασικά θέματα που αφορούν το έθνος. Πέφτετε από τα σύννεφα για την είδηση αυτή; ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΊΝΑΙ ΜΗ ΣΥΜΒΑΤΑ. Και δεν μιλάμε για τα παπαδακια, τα οποία δεν έχουν ρόλο στις επισημες θέσεις, τις ανθελληνικές και τις ενάντιες στο κράτος των Ελλήνων. Αλλά για το επίσημο ιερατείο που εκτελούσε και εκτελεί κατα γράμμα τις εντολές των γνωστών αγνωστων επιθυμούντων παγκόσμια εξουσία. Θέλετε παραδείγματα; Πολλά. Να πούμε για το συστηματικό και με μίσος γκρέμισμα και καταστροφή όλων των ελληνικών πολιτισμικών κτισμάτων από τον 4ο αιωνα μ.α.χ.χ, να πουμε για την πολιτική ες έδαφος φέρειν και διωγμού των Ελλήνων, να πούμε για τη χαμερπή ψευτοκοσμοθέαση της παγκόσμιας εβραιοθρησκείας που στόχο εχει τη κατασκευή αμορφωτων δουλόφρονων μαζών, να πούμε για όλους τους χαλασμούς των ελληνικών επαναστάσεων, από τα πρώτα χριστιανικά χρόνια, εναντίον της βαρβαρότητας; Να πούμε για την παράδοση των εναπομείναντων εδαφών του λεγόμενου Βυζαντίου στους μογγόλους με στόχο την εξασφάλιση των δικών τους προνομίων; Να πούμε για το χαλασμό της επανάστασης του 1805 και άλλων πολλών; να πουμε για τα παραμύθια που λέγαν στο λαό για να τον μαστουρώνουν στο σκοτάδι και στην υποδούλωση: πάλε με χρόνια με καιρους...ο καλός θεός μας έστειλε το σουλτάνο κοκ. Και σήμερα στο σκοπιανό ποια είναι η θέση ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ της επίσημης εβραιοχριστιανικής εκκλησίας; Τίποτα, μηδέν, οι παπαδες λένε στο πόπολο: μην ανησυχείτε, υπάρχει θεός, ο θεός θα φροντίσει για την Ελλάδα. Φούμαρα δηλαδή στο σκεπαστό και στο στημένο με τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας. Μέχρι τα σήμερα πιάνουν τα ελληνόπαιδα από μικρά και τους αλλάζουν τα φώτα. Είναι δυνατόν μέσα από μια βιομηχανία προπαγάνδας να παρουσιάζονται προφητείες και θαύματα, και ψευτοάγιοι οι οποιοι δεν έχουν πάει ούτε στην πρώτη δημοτικού. Λέει κανείς: είναι δυνατόν ο ελληνικός λαός να βρίσκεται σε τέτοιο αποπροσανατολισμό και σκοτάδι, ο ελληνικός λαός με τέτοιο μεγαλείώδη ελληνικό πολιτισμό να θεωρεί προγόνους του τον αβρααμ, ισαακ, τη σαρα, τη μαρα και να πηγαίνει σε ψευτοεκκλησίες και να ακούει κείμενα που υβρίζουν τον ελληνισμό και τους Ελληνες; Να προσκυνάει ψευτοαγίους οι οποίοι οι μισοί ηταν εβραίοι, και όλοι τους ήταν ή απατεώνες ή σχιζοφρενείς;, και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τον ελληνισμό μας και τους αγώνες του έθνους μας;
    Ο εβραιοχριστιανισμός και συνολικά οι τρεις αβρααμικες θρησκειες ηταν βασικα οχηματα επικράτησης της ιουδαιας στον κοσμο. Ο,τι είναι σημερα τα στοκ μαρκετς, οι τραπεζες, οι πολυεθνικες, οι μκο, τα κατευθυνόμενα μμε, (το γεγονος πως καθε πρωι σε όλες τις χώρες από συγκεκριμενη μητρα βγαινουν 20-30 ειδησεις που τις παιζουν τις ιδιες ολα τα πορτς και τα σαιτς δεν τα ξέρετε;), ό,τι έιναι όλα αυτά σήμερα λοιπόν, ήταν την εποχη εκείνη οι αβρααμικές θρησκειες και η επικρατησή τους με όλα τα πρόστυχα και δόλια μέσα. Διαβάστε ιστορια, παντα ανοιχτα παντα αγρυπνα τα μάτια της ψυχης σας και ελληνικο,εθνικο είναι ο,τι είναι αληθινό. Λέτε για το έγκλημα του τσιπρα. Ναι έγκλημα μεγάλο, και ποιος πυλώνας ή τμήμα πυλώνα του κράτους, του έθνους αντέδρασε στοιχειωδώς; Τα πολιτικά κόμματα; Όχι. Ο εβραιοχριστιανισμός; Όχι. Ο ακαδημαικός κόσμος; Οχι. Ο στρατός; Όχι. Μία απλή συντόνισμένη αντίδραση, και ο τσιπρας θα φευγε νυχτα.. Και δεν αντέδρασε κανείς, ενώ η κοινωνία η ελληνική βράζει.
    Κάνετε λάθη στην ενημέρωση. Το θέμα είναι εθνικό, αλλά πρέπει να λέτε στον κόσμο πως είναι θέμα ζωής και θανάτου. Ναι, είναι θέμα υπαρξεώς μας, αν θα έχουμε ενα καρβέλι ψωμι αύριο να φάμε ή θα γεμίζουμε τα καράβια να φευγουμε μετανάστες για άλλα μέρη. Πρακτικά σημαίνει πως με έναν τουρκικό επεκτατισμό, με έναν νέο αλβανικό επεκτατισμό, με έναν σκοπιανό επεκτατισμό και μεθαυριο με τη μισή σε έκταση ή σε επιρροή Ελλάδα, δε νομίζω πως θα υπάρχει δουλειά για τους μισούς Ελληνες πλέον εντός συνόρων. Χώρια τη διεθνή επιρροή της χώρας και άλλα τέτοια σημαντικότατα, τα οποία όμως δεν αντιλαμβάνεται ο απλός κόσμος.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ ΜΝ.
      Κανατε ολοκληρη θρησκοπολιτικη αναλυση για να επιβεβαιωσετε οτι δεν καταλαβατε το νοημα του αρθρου.

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστούμε και μείς για την διασκέδαση. Νάστε καλά!

      Διαγραφή
  7. Κατ’ρχας να δηλωσω την ευχαριστία μου στον ιστότοπο για την ελευθερια λογου, αυτην την πραγματική ελληνική πανάρχαια αξία και δομική ουσία του λαμπερού Μέγα Ελληνικού Κόσμου.
    Να ευχαριστήσω τον συμπολίτη για το σχόλιο του.
    Και να πω πως πράγματι με αφορμή την είδηση κάνω μια ανάλυση που επιβεβαιώνεται από το περιέχομενο της είδησης εως ένα σημείο και από την άλλη αναλύω σε μικρό και σύντομο επίπεδο την κακή επίδραση και δράση του εβραιοχριστιανισμού, αλλά και των υπολοίπων πυλώνων, δυστυχώς, του παρόντος ελληνικού κράτους.
    Αναφορικά με την είδηση: ο συμπολιτης παππας προφανώς καλόβουλα και αθώα μας ενημερώνει για αυτήν την είδηση. Δηλαδή, όπως προείπαμε, καίνε το σπίτι μας και εμείς απλά διαμαρτυρόμαστε ησύχως και έχει ο θεός! Δεν αποδεικνύει η ζωσα ιστορία για άλλη μια φορά πως ο εβραιοχριστιανισμός(ο χριστιανισμός ξεκίνησε ως αίρεση του ιουδαισμού, οι επιστολές του σαουλ προς Κορινθιους, Θεσσαλονικείς κοκ προς τις συναγωγές τις έστελνε, δεν υπήρχαν χριστιανοι στην ελληνική γη τότε), αυτή η παγκόσμια θρησκεία ιουδαικής προέλευσης χρησιμοποιείται για άλλη μια φορά ως όχημα πραγμάτωσης και διεκπεραίωσης πολιτικών των παγκόσμιων αφεντικών. Γιατί εξεγείρεται ο αθωος παπας; Δεν έχει διαβάσει στα εβραιοχριστιανικά συγγράματα τις ύβρεις εναντίον των Ελλήνων; Είναι ο εβραιοχριστιανισμός ελληνική εθνική θρησκεία; Όχι. Διάβασε πουθενά μέσα στα συγγραματά τους φράσεις όπως: υπερ της ελληνικής πατρίδας, του ελληνικού έθνους. Ο εβραιοχριστιανισμός είναι μια παγκόσμια θρησκεία, δεν το κρύβει. Μάλιστα επισήμως αποδοκιμάζει οτιδήποτε εθνικό. Εκπροσωπεί το γένος των χριστιανών, και όχι το ελληνικό έθνος.Μασκαρεύεται σε κάθε τόπο και χρόνο ώστε να προσαρμόζεται και να γίνεται αποδεκτός από τον ντόπιο πληθυσμό. Αφήνει τότε μερικούς παπαδες να λένε εθνικές κορώνες για εσωτερική κατανάλωση. Πολλοί από τους παπαδες είναι απλά πλανεμένοι, και όχι όλοι ένοχοι. Άρα ο παπάς αν είναι πραγματικός χριστιανός, τότε τι τον νοιάζει το ελληνικό έθνος; Ο εβραιοχριστιανισμός δεν δέχεται τα έθνη, αναγνωρίζει και ασχολείται μόνο με την εβραιοχριστιανική κοινότητα. Ο παπάς ας πάει λοιπόν να σφιχταγκαλιαστεί με τα αδέλφια του τους χριστιανούς σκοπιανούς κι ας μην ασχολείται αθώως ή πονηρώς με κορώνες για το ελληνικό έθνος. Γιατί με το γράμμα του εβραιοχριστιανισμού οι αρμόδιες χριστιανικές επιτροπές θα πρέπει να τον αφορίσουν. Αν από την άλλη είναι και νοιώθει Ελληνας, τότε να βγάλει το αντερί και το ράσο και να ερθει πλήρως με το Μέγα Εθνος των Ελληνων, και να αφήσει την πονηρή συτή θρησκεία που δεν αναγνωρίζει έθνη. Και αν τώρα αυτή η αιρετική κρατική σκοπιανή χριστιανική εκκλησία δεν αναγνωρίζεται, ας περιμένει ο καλός και αθώος παπας και όλοι οι αθωοι και αμόρφωτοι συμπολίτες μας , την ώρα που οι επικυρίαρχοι θα την κάνουν νόμιμη, μακεδονική, αυτούσια κραταιά ή ορθόδοξη αναγνωρισμένη ή και ό,τι άλλο σταδιακά που θα εξυπηρετεί τα σχεδιά τους. Πόσες και πόσες αιρέσεις και δόγματα του εβραιοχριστιανισμού δεν υπήρξαν και υπάρχουν; Στην ακόμα μία θα διστάσουν;
    Θα την φτιάξουν έτσι όπως θα εξυπηρετεί τα σχεδιά τους.

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.