23/1/19

Παρακρατικοί του ΣΥΡΙΖΑ επιτίθενται στον παπά-Γιώργη από τη Νιγρίτα - Γνωστά τα κέντρα της τρομοκρατίας και των απειλών εναντίον του

Ο παπά-Γιώργης είναι επικεφαλής στην ενορία του ιστορικού ναού του Αγίου Γεωργίου στη Νιγρίτα. Εκτός από το έργο του ως ιερωμένος, έχει δημόσιο λόγο και αγωνίζεται για τα θέματα που αφορούν την Πατρίδα μας, χωρίς να εμπλέκεται σε κομματικές ή άλλες σκοπιμότητες.
Όσο παρακολουθώ τις αναρτήσεις του, είναι προσηλωμένος στη δημοκρατία και την καταδίκη της βίας, απ' όπου αυτή κι αν προέρχεται.
Ο Παπα-Γιώργης δέχεται κατά καιρούς επιθέσεις από κουκουλοφόρους του διαδικτύου, η φρασεολογία των οποίων προδίδει και τα κέντρα από τα οποία καθοδηγούνται.
Εσχάτως έγινε δέκτης μιας "προειδοποίησης", στην οποία κάνει αναφορά και στο πρόσωπό μου.
Μίλησα με τον παπα-Γιώργη και μου είπε ότι προς το παρόν περιορίζεται στην απάντηση που ακολουθεί, με την επιφύλαξη στο μέλλον να καταφύγει στις αρχές και να μιλήσει η Δικαιοσύνη.
Γιατί οι κουκουλοφόροι και οι κάθε λογής δωσίλογοι έχουν αποδείξει διαχρονικά, από την Κατοχή μέχρι τα σταλινικά καθεστώτα, ότι είναι ικανοί για όλα. Μέχρι και να θέτουν σε κίνδυνο τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, προτρέποντάς τους να τρώνε άφοβα μαρούλια, ενώ ήταν σε εξέλιξη η πυρηνική τραγωδία του Τσερνομπίλ:
Ακολουθεί το κείμενο που ανάρτησε ο παπα-Γιώργης στο διαδίκτυο και μετά η απειλητική προειδοποίηση, που έχει ομοιότητες με προκήρυξη τρομοκρατικής οργάνωσης:

Αγαπητοί φίλοι, δέχθηκα χθες μια επίθεση από κάποιο τρολάκι των 0,60€/μήνυμα. Με απείλησε μάλιστα ότι αν συνεχίσω τον αγώνα μου θα παίρνω δημόσιες απαντήσεις... Του απαντώ λοιπόν, επειδή τον μπλόκαρα δεν μπορεί να το δει μα μπορούν να του το μεταφέρουν οι κοινοί μας "φίλοι", ότι δεν πτοούμαι! Μπορεί ή μπορούν να κάνουν ό,τι νομίζουν αλλά με επώνυμα... Ακόμη κι ο Ιούδας δεν φορούσε κουκούλα, ούτε χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο, αλλά πήγε και φίλησε τον Δάσκαλό του μπροστά σε όλους!
Περίμενα την επίθεση από το Σάββατο το βράδυ -ξέρετε εσείς- κύριε διευθυντά και αγαπητέ συνταξιούχε πρώην διευθυντά (σε διαφορετικές υπηρεσίες βέβαια), καθυστερήσατε! 
Μου γράψανε: "...ποσό πολύ απέχουν όλα αυτά από τη διδασκαλία του ιδρυτή της Εκκλησίας μας;" 
Τί λέτε; Από πότε είστε μέλη της Εκκλησίας; Εμείς βέβαια σας μνημονεύουμε, επειδή είχατε την ευλογία να βαπτιστείτε από τους καλούς γονείς σας! Τον Χριστό και την Εκκλησία Του τους θυμάστε όποτε νομίζετε ότι σας βολεύει! Εσείς (οι δυο σας αλλά και οι ομοΐδεάτες σας επικεφαλής σας) δημόσια έχετε ξεκαθαρίσει ότι ο Χριστός και η Εκκλησία Του δεν σας αφοράν και δεν ασχολείστε! Μάλλον ασχολείστε αλλά ειρωνευόμενοι και χασκογελούντες! Αφήστε λοιπόν τον λόγο μου να τον κρίνουν τα πραγματικά και ενεργά μέλη της Εκκλησίας! 
Εγώ όσο και να με πολεμάτε, (απορώ για τί; τί σας έκανα;) θα συνεχίσω να σας μνημονεύω!
"Μνήσθητι Κύριε πάντων των διωκώντων και συκοφαντούντων με" 
Πληρώνω την στήριξή μου στην Πατρίδα μας!
Νομίζουν ότι θα με εκδικηθούν για αυτά που λέω... Ότι και να μου κάνουν, όχι μόνο διαδικτυακές απειλές, ακόμη και αν εξαντλήσουν όλους τους φασιστικούς τρόπους, που καλά αυτοί ξέρουν, εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ να έχω λόγο Χριστιανικό, Ελληνικό, αφυπνιστικό και εθνεγερτικό, όπως οι πριν από μένα παπάδες!
Με είπατε "αμόρφωτο"! Δεν θα αναφέρω τους ακαδημαΐκούς μου τίτλους αλλά σας λέω ότι οι αμόρφωτοι παπάδες κράτησαν στο υπόδουλο Γένος τον Χριστιανισμό και την Ελληνικότητα! 
Εδώ και 23 χρόνια υπηρετώ με αυταπάρνηση -έστω με τις ατέλειες και τις αμαρτίες μου- τον Χριστό, την Εκκλησία και τον ενδέη Λαό Του, ακόμη και τους αλλόδοξους και τους αλλόθρησκους, όλους ανεξαιρέτως. Μα είμαι και Έλληνας Πατριώτης, όπως οι περισσότεροι, που εσείς μας συκοφαντείτε! 
Το ράσο του παπά έχει συγκεκριμένη διαδρομή στην Πατρίδα μας αλλά και αλλού... Πολλοί παπάδες αφοσιωμένοι στο έργο τους πότισαν με το μαρτυρικό αίμα τους το ράσο υπηρετώντας τον διττό σκοπό, την Αγία Πίστη του Χριστού και την ευλογημένη Ελλάδα! 
Παραμένω προσηλωμένος και υπηρετώ τις αρχές της Δημοκρατίας, της πραγματικής Δημοκρατίας, αυτής που δημιουργήθηκε σε αυτόν τον τόπο και πολλοί εξ υμών τα τελευταία 40 χρόνια ευτελίσατε. Όμως δεν υπηρετώ ή ασπάζομαι κανένα κόμμα ή καμιά ιδεολογία! Μακρυά από μένα οποιαδήποτε κομματική ανάμειξη. Είμαι πιστός στα δημοκρατικά ιδεώδη και καταδικάζω την βία από όπου κι αν προέρχεται, όποιον και αν απειλεί.
Το κλίμα που επικρατεί σήμερα στην Ελληνική κοινωνία είναι κάτι ξένο για μένα, δεν το έχω ζήσει στα 42 μου χρόνια. Προφανώς όμως ΕΣΕΙΣ και άλλοι μεγαλύτεροί μου σε ηλικία το έχετε ζήσει προ 45ετίας... Το ξέρετε λοιπόν, και επιτυχημένα το επιβάλλεται στον ταλαίπωρο Ελληνικό λαό! 
Μακριά από εμένα κομματικές σκοπιμότητες! Δεν είμαι με κανένα κόμμα! 
Υπηρετώ την ΕΝΟΤΗΤΑ του λαού!
Στηρίζω όποια ακομμάτιστη κίνηση που σκοπό έχει να στηρίξει την Πατρίδα!
Η Εκκλησία είναι η ενοποιός ειρηνική δύναμη του Ελληνικού λαού αλλά και η δύναμη της ΑΛΗΘΕΙΑΣ!
Όσο για τον αγώνα μου αυτόν για τον Χριστό και την Ελλάδα θα τον συνεχίσω μέχρι της τελευταίας μου αναπνοής, είτε αυτή έρθει φυσικά είτε "αφύσικα"!

Ακολουθεί η απειλή-προκήρυξη των κουκουλοφόρων του διαδικτύου, που κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν τα πρόσωπά τους:

ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΗ: Με ποια δημοκρατική νομιμοποίηση (πέραν της σκανδαλώδους εύνοιας που δείχνει προς το πρόσωπό σου ο δεσπότης), κρίνεις μια εκλεγμένη από το λαό κυβέρνηση ως φασιστική;
Με ποιους αγώνες προσωπικούς με ποία διαδρομή με ποιο προσωπικό ήθος γίνεσαι τιμητής όλων, κοινός υβριστής και συκοφάντης εκμεταλλευόμενος τη θέση που σου έδωσε ο Θεολόγος;
 Σκέψου ότι στον τόπο που υπηρετείς ως δημόσιος υπάλληλος ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πρώτη δύναμη στις τελευταίες εκλογές. Αναλογίστηκες ποτέ ότι η επαναλαμβανόμενη αντιδημοκρατική ακραία συμπεριφορά σου προκαλεί το δημόσιο αίσθημα και προσβάλλει τους ανθρώπους που έρχονται στην εκκλησία αλλά δεν ενστερνίζονται τις ακροδεξιές ιδέες σου. Βλέποντας την πολωτική και διχαστική συμπεριφορά σου που ξεχειλίζει μίσος, διαπιστώνει κάθε καλοπροαίρετος πιστός ποσό πολύ απέχουν όλα αυτά από τη διδασκαλία του ιδρυτή της Εκκλησίας μας
ΓΙΩΡΓΟ ΚΕΛΕΜΠΕΚΗ πρέπει να σου πω: Μπορεί να φοράς τα τσολιαδίστικα, να ζώνεσαι με φυσεκλίκια, να προσκυνάς γοργόνες και μεγαλεξάνδρους, μπορεί  να συναναστρέφεσαι με περικεφαλαίες και σάρισες, άλογα και λιβανιστήρια και να συγχρωτίζεσαι με το συρφετό των Λαγών, των Κασιδιαραίων, των Φράγκων και των Καλεντερίδηδων, αλλά όλα αυτά δεν σε καθιστούν  πατριώτη. 
Η καθημερινή χρήση από  σένα  του φασιστικού ιδεολογήματος της Δεξιάς για την εθνική καθαρότητα και τα μυθεύματα της, η παραχάραξη της Ιστορίας και της Γεωγραφίας, δεν προκαλεί κατάπληξη. 
Είναι γνωστόν ότι και ανιστόρητος είσαι και αμόρφωτος. 

Συνέχισε λοιπόν έτσι. 
Αλλά να ξέρεις ότι από τώρα και στο εξής αν, όπως τώρα χρησιμοποιείς την εκκλησία για να κάνεις ΠΟΛΙΤΙΚΑ κηρύγματα μίσους, θα λαμβάνεις απαντήσεις άμεσα και δημόσια.

16 σχόλια:

  1. Οι προκλησεις που δεχεται ο Παπα-Γιωργης ειναι η πιο τρανη αποδειξη οτι κανει καλα τη δουλεια του.
    Παντα στη Ιστορια μας ειχαμε Εφιαλτες, Δωσιλογους και Πρασινο/Ερυθρο-Φρουρους.
    Η πιο τρανταχτη αποδειξη της συνχρονης Ιστοριας ειναι οτι το Ελληνικο κρατος εβαλε στη Φυλακη τον ανθρωπο που το δημιουργησε - τον Κολοκοτρωνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νέρωνας! Ἔβαλε φωτιά στό πολτικό σκηνικό προξενώντας ἀκραῖο Διχασμό, καί τώρα εἶναι ἕτοιμος νά πῆ ὅτι φταῖνε οἱ Χριστιανοί. Ποιοί κουκουλοφόροι; Τοῦ Τσίπρα εἶναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nikola, use your knowledge for Greece. Leave the Christians out of every conversation.

      The Hellenic World put a woman in charge of the world's largest scientic institution, the Library of Alexandria, and Christians cut her to pieces with sea shells.
      When the church is ready to apologize for its crimes and embrace our philosophy, we will listen. Until then let us focus on what is urgent. Saving Macedonia.

      PS If I burn down Boule as a new Nero will you call me crazy or a hero?

      Διαγραφή
    2. Τι θλιβερή προπαγάνδα γραμμένη από τον μοναδικό άνθρωπο που γράφει στα αγγλικά σαν ιθαγενής αγγλοσαξωνικής αποικίας... Οι χριστιανοί έχουν αποδεδειγμένα τουλάχιστον έντεκα εκατομμύρια (11000000) μάρτυρες των ρωμαϊκών διωγμών. Η πληρέστερη ιστορική τεκμηρίωση για αυτούς βρίσκεται στο αρχείο του μοναστικού τάγματος των Βολλανδιστών στο Βέλγιο. Η αντιχριστιανική προπαγάνδα κραδαίνει μονότονα την περίπτωση της Υπατίας, της οποίας ο φόνος διόλου δεν ταιριάζει με το χριστιανικό πνεύμα και χρησιμοποιείται για να συγκρίνει τα μη συγκρινόμενα.

      Διαγραφή
    3. Εκτός από το οικονομικό, στρατιωτικό κ.λπ. υπάρχει και ο πολιτιστικός ιμπεριαλισμός στον οποίον, ο Απελλής, παραδίδεται 23 ώρες στο 24ωρο προτάσσοντας το γλωσσικό μόρφωμα της Αγγλικής ομιλουμένης έναντι της Ελληνικής γλώσσας (κάποτε - κάποτε γράφει και Ελληνικά)... Νίκο αντιστάσου στους μολυσμένους αέρηδες τής Δύσης που δύει και διάβασε ΑΝ θες εδώ : https://www.impantokratoros.gr/D093876A.el.aspx

      Διαγραφή
    4. NikoApelles να γράψω εγγλεζικα ή στα ελληνικά να με καταλάβεις; Μαλλον στα ελληνικά. Από τοτε που αναφερεσαι έχουν περάσει 1600 χρόνια και τα γεγονοτα του τοτε δεν επηρεαζουν το σημερα. Τους τελευταιους αιώνες να ξέρεις ο κλήρος ως κομμάτι του λαού και του γένους έπεφτε μαχόμενος. Και δεν βρισκόταν στο America ή το Canada ή το Australia να πωλεί αρχαιολατρεία όταν μαλιστα δεν υπήρχαν καν σλαβοι τοτε.

      Διαγραφή
    5. One by one,

      @AP How many Ethnikoi were killed? Please provide the sources that 110 million Christians were exterminated for their beliefs. If there were that many, they would have to fear anything. To the contrary, European Christians exterminated about 90 million in the Americans alone

      @Anastasia, Has the Christian Chirch committed attrocities against the Ethnikoi and Greek culture? All I asked was an apology and a clear message Orthodoxy is a continuation of the Greek Philosophy. If not, its roots has to be the Judaic tradition and Yahweh. CHOOSE that´s all I am asking

      @Pns_Exe, Wrong my friend. We are a bunch of confused people unable to connect to our culture and be able to move forward. We have agreed many times that one of the fundamental problems we face is EDUCATION. But what education are you suggesting? Judaic?

      Finally, please do not use my choice of writting in English to attact me. Arguements. In English, Greek, Spanish, French and I dare you to write to me in Ancient Greek with a Homeric touch as well. All welcome

      Erosso my friends

      Διαγραφή
    6. Νίκο, είναι τραγικό, αφενός να μας καλείς να σου απαντήσουμε με Ομηρικές πινελιές (όποιος μπορεί ας το κάνει εγώ δεν μπορώ) και αφετέρου να χρησιμοποιείς (έστω και λανθασμένα) την Ομηρική λέξη έρρωσο (αντί του σωστού έρρωσθε αφού αναφέρεσαι σε πολλούς) και να την γράφεις με γράμματα που χρησιμοποιεί η λατινική ... Σε ό,τι αφορά στο ερώτημά σου διάβασε και την ιστοσελίδα για την Υπατία που νωρίτερα σου πρότεινα αλλά κυρίως το κείμενο του Αγίου Νεκταρίου με θέμα την Ελληνική φιλοσοφία ως παιδαγωγού των Ελλήνων προς τον Χριστιανισμό.... Επίσης θα εκπλαγείς ευχάριστα διαβάζοντας έστω τις 200 πρώτες σελίδες από το επιστημονικό βιβλίο του Φιλιππίδη Λεωνίδα με τίτλο "Ιστορία της εποχής της Καινής Διαθήκης εξ απόψεως παγκοσμίου και πανθρησκειακής" όπου, μεταξύ άλλων, αποδεικνύει την μονοθεϊστική αναζήτηση καθώς και την θεανθρώπινη προσδοκία των αρχαίων μας φιλοσόφων ... Να σημειώσω στο τέλος ότι, θεωρώ την συζήτησή μας καλόπιστη, επομένως δεν υπάρχει καμμία επίθεση στο πρόσωπό σου...

      Διαγραφή
    7. Το κείμενο τού αγίου Νεκταρίου εδώ:
      http://users.uoa.gr/~nektar/orthodoxy/tributes/agios-nektarios/historic-role-of-the-hellenes.htm

      Διαγραφή
    8. Επίσης Νίκο σου αναρτώ το παρακάτω σχόλιο άλλης ιστοσελίδας, σχόλιο με το οποίο, εννοείται, συμφωνώ: "... στην Παλιά Διαθήκη ο Θεός μιλάει διαφορετικά στους ανθρώπους, γιατί δεν έχει ακόμα ωριμάσει η ανθρωπότητα να δεχτεί τον μοναδικό Θεό

      Και εσύ αλλιώς μιλάς σε ένα παιδί 3 χρονών και αλλιώς σε έναν ώριμο άνδρα, καταρτισμένο πνευματικά. Η Καινή Διαθήκη είναι η τελείωση του νόμου του Θεού.Κατά τα άλλα Γιαχβέ και Ιησούς Χριστός είναι το ίδιο πράγμα.

      Αν δεν θέλεις τη συμβουλή μου να μη διαβάσεις αποσπασματικά την Αγία Γραφή, γιατί θα φτάνεις σε λάθος συμπεράσματα.

      Σου συνιστώ να διαβάσεις το τρίτομο έργο του Ν. Σωτηρόπουλου Ερμηνεία Δυσκολων χωρίων της Γραφής, εκδόσεις Σταυρός.
      και τα βιβλία του ιδίου, ο Ιησούς Γιαχβέ και το Άγιο Πνεύμα Γιαχβέ, όπου αποδεικνύεται η τριαδικότητα του ενός Θεού."

      Διαγραφή
    9. Anastasia, thank you for your links. I choose English for technical reasons and I hate "latinized" Greek. I refuse to write errasthe or thauma idesthai or anything that does no favor to our wonderful language.
      My question is very simple and fundamental; why our church cannot accept responsibility and close a wound that is still open AND why at its highest ranks (personal experience with Archibishop Dimitrios and Patriarch Bardolomeo) refuses to accept how much Christianity owes to the Greek Philosophy even after it was butchered and reduced to an almost legal code by Augustine? Two why's that need an answer.

      In addition, if Hellenism is part of your belief system and admired, why everytime there is the slighest positive mention of our ancestors they are people (I guess deeply religious) who ALWAYS write something negative to counter it?

      Διαγραφή
    10. And one more thing now that you got me excited :)

      Imagine an 18 year old boy out of Greece entering the doors of the NY Public Library. By chance, he comes accross books about Libanius and Julian's Misopogon.
      A librarian approaches him and asks "political sciece major?" The boy replies, "no, just combating my ignorance". The librarian smiles and says "with these readings you can combat the Gods themselves"

      Anastasia, tell me of one generation in Greece that was taught those books at school. Now tell me, would Greece had been a better place if we had had? Misopogon describes the Greece of today as much as it does its own time.

      Διαγραφή
    11. Dear Anastasia,

      I will try to find the book when I am in Greece. I will suggest a further investigation from your part onto the Hellenistic Kingdoms. On topics like the creation of Serapis in Egypt or the attempt by Epiphanes to ¨marry¨ Dias and Yawheh.

      You should be more carefull trying to connect Yawheh to Jesus as the latter has more Greek elements than the former. The existance of paradise for example is totally foreign to the Judaic tradition, but it is the focal point of Christianity. Without it, the whole religion would collapse.

      But your belief of Yahweh as your God (and congratulations for being honest), is the fundamental base of my arguement. That of a confused nation trying to balance two distinct worlds. For me, the winner of this internal strife is clearly the Greek Philosophy. But to others, Judaism seems to be more appealing. I do not judge.

      Διαγραφή
  3. οι Κατσαπλιάδες είναι εντός των τειχών με τη ψήφο του 'σοφού' λαού ... τρομάρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ασχετο με το αρθρο αλλα σχετικο με τους προδοτες.
    Έλληνες αστυνομικοί που υπηρετούν στη Βουλή οι κουκουλοφόροι που φαίνονται σε βίντεο να περνούν ανενόχλητοι ανάμεσα από τους άντρες των ΜΑΤ, την ώρα των επεισοδίων στο Σύνταγμα, αποκάλυψε-ομολόγησε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη!

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/745506_omologia-sok-apo-olga-gerovasili-oi-koykoyloforoi-sto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο, αναφέρεσαι θετικά στον Αντίχο Δ τον Επιφανή ... όμως όταν διαβάσεις, στην ιστορία, τί βεβηλώσεις έκανε στα ιερά των Εβραίων (στην Ιερουσαλήμ) θα ντραπείς... Εννοείται, ότι, εξ αυτού τού γεγονότος δεν (είναι σωστό να) καταδικάζεται σύσσωμος ο Ελληνισμός... Εσύ όμως εξαντλείς τον ανθρωπισμό σου στην δολοφονία της φιλοσόφου Υπατίας και κατηγορείς την Εκκλησία για αυτό που διέπραξαν κάποιοι φανατικοί... Αναφέρεσαι επίσης και στην Εβραϊκή ονομασία τού Θεού (Γιαχβέ) η οποία ερμηνευομένη στην Ελληνική σημαίνει Κύριος... Νίκο, νομίζω ότι δεν έχεις, μέχρι τώρα, ασχοληθεί σε βάθος με τα θέματα αυτά γι' αυτό και, φυσικά χωρίς να το θέλεις, γίνεσαι νεροκουβαλητής τού Σιωνισμού που τόσο μισεί τον Θεάνθρωπο Ιησού Χριστό και γι αυτό θέλουν οπωσδήποτε να τον "ξεφορτωθούν" από πρόγονό τους και βγάζουν τις θεωρίες περί Ελληνικής καταγωγής του (διότι, όπως ξέρουμε από την Π. Διαθήκη, ο Μεσσίας θα προερχόταν από την φυλή Ιούδα και με το ισχυρισμό ότι ο Ιησούς είναι Ελληνικής καταγωγής αυτοδικαιώνονται που τον αρνήθηκαν...)... Δεν εξαντλείται το θέμα μέσα από σχόλια ιστοσελίδων αλλά μέσω προσωπικού κόπου και αναζήτησης ... με φιλαλήθη διάθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.