22/1/19

Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο «Αφρικανός» είναι Ελληνας από τη Νάουσα -Βγήκε και το είπε ο ίδιος [εικόνες]

Κάναμε κι εμείς τη λάθος εκτίμηση και απολογούμαστε γι' αυτό
Ο Δημήτρης Ανθρακέας, αριστερά στο συλλαλητήριο, δεξιά σε προσωπική του φωτογραφία
Στο χθεσινό μεγάλο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στο Σύνταγμα, αίσθηση δημιούργησε η παρουσία ενός μελαμψού άνδρα με την ελληνική σημαία να βρίσκεται σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ στη Βουλή.
Λόγω του μελαμψού χρώματος στο δέρμα του, πολλοί ανέφεραν ότι είναι αφρικανικής καταγωγής και είχε «ύποπτη» παρουσία στα επεισόδια, και μάλιστα μπροστά-μπροστά από όλους στις συγκρούσεις με την Αστυνομία.

Ο πρωταγωνιστής των επεισοδίωνΟ πρωταγωνιστής των επεισοδίων
Τελικά, με... παρέμβαση του ίδιου του πρωταγωνιστή έλαμψε η αλήθεια και αποκαλύφθηκε ότι είναι Έλληνας, κάτοικος Νάουσας και ονομάζεται Δημήτρης Ανθρακέας.
Ο Δημήτρης Ανθρακέας στα επεισόδια και σε μια προσωπική του φωτογραφίαΟ Δημήτρης Ανθρακέας στα επεισόδια και σε μια προσωπική του φωτογραφία
Αρχικά σχολίασε ο ίδιος σε ανάρτηση στα social media ότι είναι Έλληνας, Μακεδόνας, και δεν έχει καμία σχέση με αφρικανική καταγωγή.
Αναλυτικά: «Δεν ισχυει για οσους με γνωριζουν προσωπικα απευθυνομαι σε μια πολλη μεγαλη μεριδα ανεγκεφαλων ατομων. Ειστε τοσο ηλιθιοι ολοι σας γνησιος ορθοδοξος χριστιανος ειμαι μακεδονας γνησιος απογονος του μεγα αλεξανδρου γεννημενος το 1973 απο ελληνες γονεις γεννημα θρεμα ναουσαιος απο την ηρωικη πολη της ναουσας μπειτε στο προφιλ μου να δειτε δεν ειμαι μαροκινοςμπακλαντεσιανος,,ουτε αφρικανος ιρακινος που βγηκα μπροστα για εναν σκοπο και μονο να κανω ως ελληνας το καθηκον μου το χρεος μου απεναντι στην πατριδα βορειο ηπειρο ,θρακη,κυπρο,κωνσταντινουπολη,ευξεινος ποντος,παραλια μικρα ασια .....ραγιαδες προσκυνημενοι εσεις και τα παιδια σας και των παιδιων σας παιδια οχι 400 χρονια θελετε και λιγα σας εβαλα που το μονο που κανετε ειναι να περνετε θεση και να κραζετε καποιον που δεν ξερετε και κατι ακομη δεν ειμαι χρυσαυγιτης ουτε αριστερος ουτε δεξιος δεν ανηκω σε κανενα κομμα προσκυνω την πατριδα μου τους νεκρους της τον χριστο ως θεο μου πραγμα που εσεις δεν εχετε».
Μάλιστα, στο προφίλ του χρήστη στα social media με το όνομα «Δημήτρης Ανθρακέας» υπάρχει φωτογραφία του από τα επεισόδια τραβηγμένη λίγο μετά τη σύγκρουσή του με τα ΜΑΤ, στην οποία υπάρχουν σχόλια από δύο συγγενικά του πρόσωπα, που τον αναγνωρίζουν και σχολιάζουν από κάτω.
Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Ανθρακέα από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook:
Το θέμα αναδείχθηκε από τα ελληνικά hoaxes.
Πηγή: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Ο «Αφρικανός» είναι Ελληνας από τη Νάουσα -Βγήκε και το είπε ο ίδιος [εικόνες] | iefimerida.gr 

26 σχόλια:

  1. Εμ έκανε κοντά 600 χιλιόμετρα για να τραμπουκίζει και να δέρνεται με τα ΜΑΤ, δίνοντάς έτσι την αφορμή να πνίξουν τον κόσμο με χημικά, έμ βρίζει κιόλας!!!!
    Καλύτερα να ήταν Αφρικανός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΧΟΥΝΤΙΚΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΕΡΤΕ ΕΣ-ΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΟΥΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΑΠΙΤΣΑ ΤΗΣ ΟΠΟΥ ΔΟΞΑΣΤΙΚΑΝ ΟΙ ΜΑΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

      Διαγραφή
  2. Μία τέτοια ανάρτηση ενισχύει την αξιοπιστία τού ιστολογίου. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη φωτογραφία δεν είναι το ίδιο άτομο. Τα μαλλιά του είναι σαν Αφρικανού σγουρά και μαύρα. Ο ανθρακεας δεν έχει μαλλιά πολλά και είναι γκρίζα. Επίσης είναι πιο σκουρόχρωμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παντα υπαρχουν καποιοι που μοιαζουν. Τους κοστισε κατι παραπανω για να καλυψουν τον ηλιθιο που δημιουργησε τα εκτροπα. Για το ΣΥΡΙΖΑ τωρα ολα ειναι μια χαρα και το θεμα θεωρειται ληξαν.

      Διαγραφή
  4. Υπήρξε όμως μια σπουδαία ευκαιρία για να αντιληφθούμε τα κοινωνικά αντανακλαστικά μια κοινωνίας σε κλιμακτήριο , κατάθλιψη και σε πλήρη αποσυντονισμό.
    Μπινελίκι, ανοησία , παραπληροφόρηση και ταχεία αναπαραγωγή μιας λανθασμένης πληροφορίας
    Τέλος μια απεγνωσμένη προσπάθεια του συμπατριώτη μας, να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας μαύρος , αλλά άσπρος !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To άτομο δείχνει ότι είναι ¨υψηλού επιπέδου¨ αλλά δεν μας λέει ποιός τον πληρώνει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η διαδήλωση της Κυριακής ήταν ειρηνική, με αυτό το πνεύμα έγινε, όπως και πέρσυ.
    Η προβοκατόρικη επίθεση κουκουλοφόρων, δήθεν διαδηλωτών, έγινε αιτία να διαλυθεί η ειρηνική αυτή συγκέντρωση για την Μακεδονία, ενώ εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες, οικογένειες, ηλικιωμένοι, παιδιά, δέχθηκαν επίθεση με τόννους χημικών.
    Συκοφαντήθηκαν ως δήθεν ακραίοι οι συμμετέχοντες στην μη κομματική πατριωτική διαδήλωση κατά της προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών, από πολιτικούς που ουσιαστικά ήταν οι πραγματικά υπεύθυνοι δια τα βίαια επεισόδια και είναι υπέρμαχοι της άθλιας συμφωνίας.
    Ο νοών νοήτω λοιπόν, για το ποιοί είναι οι ηθικοί αυτουργοί των γεγονότων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Since he admitted causing trouble publically police should arrest him. We heard nothing about that. WHY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. The system has an extended list of peons. Watch now the focus of the media being him and that whoever participated in the march was a racist nationalist.

      Διαγραφή
  8. Το αν έγινε λάθος ως προς την καταγωγή του δεν ήταν εκ του πονηρού. Δεν κατηγορείται ως "αφρικανός" αλλά ως κάποιος που συνέβαλε τα μέγιστα συνεργαζόμενος για να διαλυθεί μια μεγαλειώδης και υψίστης σημασίας εκδήλωση, και χωρίς κανένα φόβο δηλώνει την ταυτότητά του, λες και γνωρίζει ήδη πως η δικαιωσύνη δεν θα τον ακουμπίσει καν... Πόσο χρήσημος ήταν άραγε στους σκοπούς του συλλαλητηρίου; Ύποπτο μού φαίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανθρακέας ? Ναουσαίος? ααα όχι μόνο έχει και πλοκή το παραμύθι αλλά είναι και ψαγμένο κιόλα.. επίπεδο Τόλκιν και βάλε.. και άντε ας υποθέσουμε για μια στιγμή ότι ο Ανθρακέας είναι ο Μακεδόνας από τη Νάουσα.. αυτοί ποιοι είναι? https://www.protothema.gr/greece/article/857708/poioi-einai-oi-koukouloforoi-pou-vgainoun-apo-to-ktirio-tis-voulis/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ζηλευετε ε?
    το οτι ο εν λογω ανθρωπος εκανε το αυτονοητο?
    και ανελαβε την ευθυνη των πραξεων του?
    Η
    μηπως ζηλευετε διοτι εκτεθηκατε οι περισσοτεροι?
    τελικα ο εν λογω ανθρακεας ειναι η δεν ειναι ελλην?
    Πως προκυπτει αυτο?
    μηπως τελικα ειστε ρατσιστες και σας επηρεασε το χρωμα του δερματος του?
    Δωστε λοιπον ορισμο, ποιος ειναι ελλην?
    Αυτος που καιει την σημαια και τον συγχαιρει ο βαρβιτσιωτης ? Η αυτος που την ενεδυεται και ορμα?Διοτι αγαπητοι εαν ειμεθα αποφασισμενοι απαντες να τελειωσουμε το θεμα των πρεσπων , και εσκεπτομεθα οπως ο ανθρακεας, το θεμα θα ειχε τελειωσει απο την κυριακη.Εναμισυ εκατομμυριο κοσμος δεν σταματιεται με τιποτε, ουτε με σοβιετικα τανκς στην βουδαπεστη.
    Και εδω η αοριστη τοποθετηση πολλων οτι...ναι μεν αλλα.... οδηγησε στο να μετονομασθει η πλατεια συνταγματος σε πλατεια κλαυθμωνος.
    Απο τα πολλα χημικα.
    Τι προτεινετε λοιπον? συγκεντρωσεις επι συγκεντρωσεων και να κλαιμε ομαδικα ?
    Τοτε χαιρεται. Εγω το εδηλωσα.Αυτα που ειχα να πω τα ειπα.Θα συμμετασχω σε συσκεψη ελληνων(οχι πλεον συγκεντρωση) εφοσον πρωτα θα εχουν πεταχθει απο τα παραθυρα ολοι οι προδοτες.Νομιζω οτι στην επερχομενη κατασταση ισως θα ηταν συνετο να προσφερω τις πολυτιμες υπηρεσιες μου στο νεο σχημα.
    Διατι κατακρινετε τον ανθρακεα?
    Μαθατε να σκεφτεστε πρωτα τους πισινους σας.Ετσι δεν προκειται να γινει τιποτε ποτε.Εαν ομως ακολουθουσε ολο το πληθος και εμπουκαριζε στην βουλη και σημερα ειχαμε μια νεα κυβερνηση με πολεμαρχο με αποφαση και εριχνε για πλακα καμμια εξηνταρια αεροπλανα και καραβια τουρκικα ανακηρυσσοντας αοζ και καθαριζε το δανειο σε εικοσιτεσερις ωρες , θα λεγαμε ολοι ..ζητω ο ανθρακεας....
    Τωρα ομως ...
    vaya con dioς


    lord help me

    dark skin H I S only discrage




    Καταλαβατε ελληναραδες.
    Μπλεξαμε με τα χρωματα,
    στο τελος θα χουμε μαυρο αρχηγο στρατου (το φανταζεστε ) που να λεει κυπρο και βορειο ηπειρο σε μια μερα.
    Η να χουμε ΜΠΟΝΑΝΟ αραπακη και σια που να καθονται να βλεπουν πως μακελευονται τα ελληνοπουλλα της ελδυκ?
    Τελικα αποφασισατε τι θα κανετε?θα ξαναμαζευτειτε ειρηνικα στο συνταγμα ?. η τελειωσε η ιστορια?
    Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν τα λες κι ασχημα φιλαρακο..απλως απευθυνεσαι σε οπαδους κομματων..μπορεις να κανεις τον Ολυμπιακο να γινει Αεκτζης ή το αναποδο με λογικα επιχειρηματα? ΠΟΤΈ!!

      Διαγραφή
  11. Γατί πήγε ο σκουρόχρωμος ‘κύριος’ με αναπνευστική μάσκα και ρόπαλο αλά κνίτης?

    Γιατί ο αλήτης hijacked το συλλαλητήριο για να προκαλέσει το χημικά με αποτέλεσμα να πνιγούν στα χημικά τα παιδάκια που συμμετείχαν?

    Γιατί δηλαδή ο αληταράς προβοκάρισε το συλλαλητήριο των Ελλήνων? - αμφιβάλω αν είναι από Νάουσα πιο πιθανόν να είναι από Τουρκία όπως οι 'συναγωνιστές' του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευθυμα
    Αν ο παππους του ηταν και ....καρβουνιαρης....εδενε το γλυκο το καρυδακι... Τι παιδαριωδεις συμπτωσεις...Ανθρακες ...υδατανθρακες....εξ ου και η μασκα καταδυσεων....Δεν ειδα τουμποφλο στην μυτη...για τα ...βρωμικα νερα της ιστοριας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΚ – πάντα κρατάς σταθερή θέση - Ούτε το ΚΚΕ να ήσουν –Πάντα θολώνεις την συζήτηση με ασυναρτησίες υπέρ Σόρου ..

      Διαγραφή
    2. Κοσμα...εχει..καμμια μαντρα κοντα σου ??Κανε μια γυρα και δες...Καθε ποτε μασας ...μεσκαλιτο ??

      Διαγραφή
    3. Αφηνω τις ...συναρτησεις και τις εξισωσεις πεδιου ..σε σενα Κοσμα..

      Διαγραφή
  13. Το περιεργο ειναι οτι ομολογησε δημοσια τη συμμετοχη του σε επεισοδια εναντιον της αστυνομιας και δεν του εχουν απαγγελθει ακομα κατηγοριες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ''Ανθρακεας '' απο την Ναουσα με τον ποταμο ''Αραπίτσα'' ε ρε γελιο!!! Να συλληφθεί άμεσα ο έγχρωμος όχι για τα επεισοδια φυσικα αλλα μονο και μονο επειδη τολμησε να δηλωσει Ελλην!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ομολογια, και φωτογραφιες απο την πολυ "εξυπνη" πολιτικη του δραση, κια ωριμοτητα! Τι απεγινε ο αρχοντας αυτος της πολιτικης ? τον αξιοποιησε η Ασρτυνομια, η δεν την συνεφερε, βασει υπογειων διαδρομων ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχω να αναφέρω σε όλους τους σχολιαστές που αμφισβητούν κάποια γεγονότα ότι τα εξής είναι αληθινά:
    1. Είναι ο Δημήτρης Ανθρακέας
    2. Είναι Ναουσαίος
    3. Είναι Χριστιανός Ορθόδοξος
    4. Αντέδρασε στα γεγονότα με ρόπαλα μόνο όταν οι αστυνομικοί έριξαν στα καλά καθούμενα χημικά μπροστά σε παιδιά και γυναίκες για να διαλύσουν το συλλάλητηριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ροπαλο ...υλοποιηθηκε απο μονο του ...εκ του μηδενος ? Οπως στον πολεμο των αστρων ...τα σπαθια απο ...φακο ??

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.