18/1/19

Του φευγάτου η μάνα…


Μέρες που είναι, θα μου πείτε ότι πετάω τη μπάλα στη κερκίδα.
Εδώ χάνεται η Μακεδονία κι εγώ ακόμη ασχολούμαι με τις απάτες του Σύριζα, και με τις κωλοτούμπες του πολιτικού μας προσωπικού.
Και θα έχετε ένα δίκιο…
Όμως για το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν φταίει ο Αλέξης, ο οποίος και σε αυτό το ζήτημα εφαρμόζει όλα όσα υποστήριζε επί χρόνια.
Οι μισοί μόνο από το 36% που ψήφισαν τον Σύριζα αν είχαν διαβάσει το καταστατικό του, ή αν φρόντιζαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του, θα ήξεραν ότι οι μισές και βάλε συνιστώσες του έδωσαν χρόνιο και λυσσαλέο αγώνα για να ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία.

Όπως κάποιες άλλες, αγωνίζονταν για καιρό για ανοιχτά σύνορα, ελεύθερη είσοδο και επιδόματα στους λαθρομετανάστες, αφοπλισμό της αστυνομίας, και άλλα τέτοια πολλά φαιδρά κι αριστερά…
Όμως ο κοΖμάκης, ανάμεσά τους και πολλοί ντεμέκ νεοδημοκράτες,  δεν έδινε σημασία, αρκεί να έδιωχνε τον Σαμαρά, που ήταν φασίστας αφού… Έτσι δεν είναι;
Για τη συνέχεια Ορθογράφος


1 σχόλιο:

  1. αληθη το ανωτερω σχολιο.
    Πιστευουμε οι περισσοτεροι, οτι δεν θα ειμαστε ποτε στην θεση αυτης της γιαγιας που αρπαξαν οι απαγωγεις μεταφεροντας την στο αυτοκινητο των.
    Για οσους δεν το χουν παρει χαμπαρι,εκτος απο τις προοπτικες στο εξωτερικο, για τους εναπομειναντες ξεροκεφαλους που θελουν ελλαδα με ελληνες, εχει ηδη τεθει σε εφαρμογη το γνωστο σχεδιο.
    δηλ
    βιαιη απομακρυνση του εναπομειναντος πληθυσμου οπως κων πολη ιμβρο και τενεδο.Τοτε το εργο αυτο το ανελαβαν οι βαρυποινιτες στις νεοιδρυθεισες αγροτικες φυλακες.Τωρα το εργο αυτο στην ελλαδα το ανελαβαν μισθοφοροι αλλοδαποι,παρανομα εισελθεντες στο ελληνικο κρατος.
    Αφου λοιπον μετα απο ολα αυτα, αντι να δωσουνε προαγωγη στον αστυνομικο και υλικη αμοιβη, που ενεπλακη εμπρος στο παιδι του με κινδυνο να εκτεθει σε κινδυνο ζωης η θανατου, φερονται με αυτον τον τροπο τοτε θα επαναλαβω τα λογια του κολοκοτρωνη,,,,,ετσι θα σουρνεται αυτος ο τοπος,,,,,,,,,
    και μετα μου λετε για συλλαλλητηρια
    να κανω τι
    ικετης δεν εγινα ποτε
    τοπα και το ξαναλεω
    για να ρθω εκει θαρθω μονο για να πεταξω προδοτες απο παραθυρα.
    οχι αλλο κλαμα και παρακαλι
    τοπα μια φορα και εναμισυ εκατομμυριο ανθρωποι
    ΟΧΙ στην προδοσια
    αποφασιστε τι θα κανουμε
    τετοια ξεφτιλα δεν ξαναπερασε ο τοπος

    να αγασει το χερι σου μορτη
    σου μιλαει παλιος
    μην το παρεις στα σοβαρα αυτα που θα σου κανουν,
    οταν ελθει η ωρα να βρεθεις σε τοπο και ανθρωπους που θα αναγνωριζουν την αξια σου και σε παρακαλανε να δουλεψεισ γι αυτους , τοτε θα καταλαβεις
    απλα θα πρεπει να διαλεξεις και να επιλεξεις
    κανε το με συνεση
    Εδω δεν αλλαζει αυτος ο τοπος
    ρωτηστε ποσοι δολοφονοι ληστες απαγωγεις βιαστες ειναι ελευθεροι.
    μεγα χαλι
    ποιος θα το αλλαξει αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.