18/1/19

Συλλαλητήριο για Μακεδονία: «Δεχόμαστε απειλές» - Το παρακράτος της Αριστεράς κάνει αντισυγκέντρωση

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για το μεγάλο συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή το μεσημέρι στο Σύνταγμα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας καθώς αναμένεται να φτάσουν διαδηλωτές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Την ίδια στιγμή όμως, αίσθηση προκαλούν οι καταγγελίες που έκανε το πρωί της Παρασκευής ο  πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων Γεώργιος Τάτσιος, ο οποίος έκανε λόγο για καθεστώς τρομοκρατίας που επικρατεί πριν το μεγάλο συλλαλητήριο. «Έχει ενοχλήσει κάποιους η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων. Δεχόμαστε μηνύματα ότι θα συλληφθούν οι «κεφαλές» ώστε να μη γίνει. Παίρνουμε μηνύματα στα κινητά μας» τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Ο κ. Τάτσιος υποστήριξε μάλιστα ότι οι εκπρόσωποι θα πάνε στον Εισαγγελέα στην Αθήνα για να καταγγείλουν τις απειλές που δέχονται.
Διαδηλωτές από όλη την Ελλάδα θα έρθουν στην Αθήνα για το μεγάλο συλλαλητήριο στην πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα στην κυβέρνηση αλλά και στους βουλευτές οι οποίοι με την ψήφο τους ετοιμάζονται να κυρώσουν τη συμφωνία των Πρεσπών.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, έχουν εξαντληθεί όλα τα πούλμαν από Μακεδονία και Θράκη ενώ οι εκπρόσωποι των παμμακεδονικών οργανώσεων ανέφεραν ότι τη Δευτέρα θα γίνει μία συμβολική εκδήλωση στις Πρέσπες όπου απλοί πολίτες και μέλη συλλόγων θα συνυπογράψουν ένα μήνυμα ότι διαφωνούν με τη Συμφωνία.
Αντισύγκεντρωση στα Προπύλαια από αντιεξουσιαστές
Την ίδια στιγμή, συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ. εξαιτίας της αντισυγκέντρωσης που προγραμματίζουν για την Κυριακή  στα Προπύλαια, ομάδες αντιεξουσιαστών. Η συγκέντρωση αναμένεται να πραγματοποιηθεί στη μία το μεσημέρι.
Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.