11/1/19

Όλο και πιο χαμηλά - ΣΥΡΙΖΑίοι μεταφέρθηκαν στη Σαμοθράκη για τον Τσίπρα με σκάφος του Λιμενικού

ΣΥΡΙΖΑίοι μεταφέρθηκαν στη Σαμοθράκη για τον Τσίπρα με σκάφος του Λιμενικού
«Δρομολόγησαν» σκάφος του Λιμενικού Σώματος ώστε να μεταφέρουν «συντρόφους» για να μεταβούν στη Σαμοθράκη και να χειροκροτήσουν τον Αλέξη Τσίπρα για τους εορτασμούς των Θεοφανίων.
Όπως μεταδίδει το «evros-news» ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου, Μενέλαος Μαλτέζος, ενημέρωσε τα μέλη του κόμματος στο νομό, πως έχει δρομολογηθεί το «Γαύδος» για την μεταφορά το πρωί της Κυριακής και επιστροφή στη συνέχεια, όσων επιθυμούν να βρεθούν στο νησί για να χειροκροτήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.
Ο κ. Μαλτέζος αρνήθηκε ότι έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα.
Το «evros-news» παρουσιαζει το  e-mail που στάλθηκε στα μέλη:


mail


Ουδείς γνωρίζει ποιοι ήταν οι... τυχεροί γιατί όπως αναφέρει το mail οι θέσεις ήταν περιορισμένες!
 Πηγή: Λίμπεραλ

6 σχόλια:

  1. 40 άτομα στο Γαύδος :
    15 ένστολοι
    11 διαπιστευμενοι δημοσιογραφοι
    17 θεσμικοί παράγοντες (περιφεριαρχες, βουλευτές, κλπ)

    Εκεί στο λιμπεραλ ας καταλάβουν ότι με τις πορδές δεν βάφονται αυγά, η ανατροπή για να συμβεί χρειάζεται δουλειά σκληρή - αυτή που προτείνουν στους άλλους - και όχι fake news και ταληρισιες μπαρούφες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή σύντροφε ο ΣΥΡΙΖΑ Αλεξανδρούπολης έστειλε mail(Αγαπητοί συντρόφοι και συντρόφισσες, όσοι επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή για στήριξη)στους θεσμικούς παράγοντες, στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους και στους ένστολους; Όσο χάνετε την εξουσία, τόσο χάνετε και τη φαντασία σας και γίνεστε προβλέψιμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είμαι σύντροφος, αλλά δεν είμαι και χαπατο, αρχή άνδρα δεικνυσι, ο δρόμος προς την εξουσία δεν είναι κατήφορος,
      Αν βασίζεσαι στο ποσοστό του λαού με IQ γύρω στο 70 τότε πράττουν καλώς, εαν όχι τότε χάσανε

      Διαγραφή
  3. Άρα συμφωνείς με αυτά που έγραψα και συμπληρώνεις ότι απευθύνονται σε ανθρώπους με χαμηλό iq(όπως και οι ίδιοι), γιατί σε ψηλότερο iq δεν περνούν οι παπάντζες τους. Αρχίζεις να δείχνεις ότι το iq σου είναι ψηλότερο από αυτούς και μπράβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και με την ορθογραφία μαλλωσανε? Το "μεταβείτε" με "αι"? Αν και υπάρχουν θέματα πολύ σοβαρότερα εν τούτοις από τα μικρά αρχίζει το κακό. Μια αγγλική παροιμία λέει " εσύ πρόσεχε τις πέννες σου και οι λίρες θα φροντίσουν τον εαυτό τους". Πέννα είναι η μικρότερη υποδιαίρεση της αγγλικής λίρας. Εφόσον πλέον δεν μας ενοχλούν αυτά τα λάθη γι αυτό βγάζουμε και τους αγράμματους στην εξουσία. Στην αρχαία Σπάρτη ένας νομοθέτης είχε πει : "για να θεωρείται κάποιος ότι μπορεί να κυβερνήσει πρέπει να έχει τις εξής τρεις ιδιότητες :πρώτον, να έχει γνώσεις, δεύτερον να αγαπάει την πατρίδα του και τρίτον, να είναι τίμιος.Εστω και ένα από αυτά τα τρία χαρακτηριστικά να μην έχει, τότε ακυρώνονται αμέσως τα άλλα δύο ". Κάντε σύγκριση με το τι συμβαίνει σήμερα.Καλη σας μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Erdogan's yaght was used by Kotzias and Kammenos. Love story in Bosporos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.