20/1/19

Βίντεο: «Γιατί θα πάω στο συλλαλητήριο»- Αθηναίοι, σηκωθείτε από τις πολυθρόνες - Σήμερα είναι ημέρα κρίσης

«Δεν είναι δική τους περιουσία για να την πουλήσουν»

Με ένα βίντεο όπου παρατίθενται τα επιχειρήματα για την παρουσία κατά της συμφωνίας των Πρεσπών, προσκαλούν οι διοργανωτές όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο στο αυριανό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα. 
Με 18 επιχειρήματα που σύμφωνα με τους διοργανωτές καθιστούν επιβεβλημένη την παρουσία, προτάσσουν ως βασικό λόγο ότι «τίποτα δεν έχει τελειώσει» με μια συμφωνία που κάποιοι «αποφάσισαν για εμάς χωρίς εμάς».
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Ευριπίδης Μπίλλης
    Γιατί μετείχα στο μεγαλύτερο που έγινε ποτέ συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας.
    Ων «ακραίος εθνικιστής στα όρια του ναζισμού», κατά τον εξοχότατο Πρόεδρο της κατοχικής μας Δημοκρατίας. Του όρκου του άρθρου 33 του Ελληνικού Συντάγματος, για τις ελευθερίες των υπόδουλων Ελλήνων

    Και του όρκου του για την απειλούμενη ακεραιότητα της Ελλάδας και από το ισχύον άρθρο της αλυτρωτικής διακήρυξη του ΑΣΝΟΜ για την "Αιγαιακή Μακεδονία", του τροποποιημένου Συντάγματος των σκοπιανών, που σιωπηλά δείχνουν να αποδέχονται άπασαι αι κατοχικαί πολιτικαί μας δυνάμεις.
    Όντας επίσης και «φασίστας μέλος του ετεροκλήτου όχλου των συλλαλητηρίων», κατά τον «αριστερό» κατοχικό Πρωθυπουργό της εντός μνημονίου για πάντα υπόδουλης Ελλάδας, που όμως την έβγαλαν από τα μνημόνια ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος, ξεχνώντας ο τελευταίος «για το καλό» μας τις αρχές του για Ευρώπη των Εθνών κτλ,
    Που «γλίτωσε» ο κ. Καμμένος με τον κ. Τσίπρα την Ελλάδα το 2015 από την «καταστροφή», συναινούντος σχεδόν άπαντος του πολιτικού κόσμου της κατοχικής Ελλάδας. Ήτοι της ΝΔ του τότε κ. Μεϊμεράκη και απάσης της ΝΔ, συναινούντων και όλων των κατοχικών, «προοδευτικών», «σοσιαλιστικών», «δεξιών» κτλ δυνάμεων, αλλά και του εξοχότατου Προέδρου κ. Παυλόπουλου.
    Όταν όλοι μαζί «για το καλό» μας το ΟΧΙ του Ελληνισμού στην υποδούλωση και στα μνημόνια το έκαναν με πραξικόπημα ΝΑΙ.
    Όντας λοιπόν «ακραίος εθνικιστής στα όρια του ναζισμού» κατά τον εξοχότατο Πρόεδρο της κατοχικής μας Δημοκρατίας και «φασίστας» μέλος του ετεροκλήτου όχλου των συλλαλητηρίων», κατά τον «αριστερό» κατοχικό Πρωθυπουργό μας.
    Και τέλος έχοντας προγόνους που πολέμησαν και θυσίασαν τη ζωή τους για τη Μακεδονία και τον Ελληνισμό, αποφάσισα, παρά τις αντίθετες προτροπές και ύβρεις του εξοχότατου κ. Τσίπρα και του εξοχότατου Προέδρου μας

    Αποφάσισα να συμμετάσχω στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονίας μας.

    Που δείχνουν να την θυσιάζουν οι πολύ μεγάλοι «αριστεροί» ήρωες» του Πολυτεχνείου (όχι όλοι).
    Που «έδιωξαν» τη Χούντα και μας «έφεραν» τη δημοκρατία τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.