10/1/19

Ποιος είναι ο ορισμός του πολιτικού απατεώνα;


11 σχόλια:

  1. Μά τώρα τὄχουν ὅλοι τους αὐτοί, οἱ τραγικά μόνοι ψυχικῶς - καί πολιτικῶς ὀσονούπω!- τόσο πολύ ἀνάγκη! Ποιό;
    La Mamma (Charles Aznavour) https://www.youtube.com/watch?v=ADYDZMc1GbU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ιδιος με του κανονικου κακοποιου...Τωρα γιατι ο κοσμος ψηφιζει κακοποιους...ισως γιατι το ...εγκλημα ειναι μια ροπη του συνολου...αρκει να αφορα τον διπλανο...Δεν διορθωνεται ευκολα αυτο...καθολου...Διοτι εχει σχεση με την ψυχη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολιτικός απατεών, εστι οστις καταχραζεται την εμπιστοσύνη του λαού του, για ιδίον όφελος, οστις επί πολλαπλά συναπτά έτη εταιζε το ποπολον φύκι για μεταξωτή κορδέλα πχ η Ελλάς ανήκει εις τον σκληρον πυρήνα της ΕΕ, ότι η οικονομία της χώρας είναι θωρακισμένη και άλλες τέτοιες μπούρδες.
    Ονομαστικά θα μπορούσα να αραδιάζω επί ώρες ονόματα και διευθύνσεις, αλλά ΌΛΟΙ οφείλουμε να θυμόμαστε ΌΛΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι 'αυτό και ο Τσίπρας συνέχισε το έργο των προηγούμενων. Άξιος μαθητής του κλεπτοπασόκ και των βλημάτων της ΝΔ, στα οικονομικά. Μετά τον Σημίτη το 1997 στη Μαδρίτη και στο Ελσίνκι το 1999, αυτός αποφάσισε να παραχωρήσει Εθνότητα και γλώσσα Μακεδονική στους σκοπιανούς, και να το βρούμε μπροστά μας, όπως βρίσκουμε και την Τουρκία στο Αιγαίο, μετά από τους τραγικούς χειρισμούς του διδύμου Σημίτη-Παγκάλου. Εάν συνεχίσει η διακυβέρνηση της χώρας από τον Συριζα με ή χωρίς εταίρο θα τελειώσει και τα υπόλοιπα Εθνικά θέματα, με τραγικά αποτελέσματα για την χώρα.

      Διαγραφή
  4. Το νο1 ζήτημα που θα έπρεπε να τεθεί σε συζήτηση πλέον είναι εάν δικαιολογείται ή όχι η βία για να σταματήσουμε την προδοσία, ή θα σεργιανάμε και θα συζητάμε την ώρα που προδίδεται το έδαφος που πατάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Elections are closer than we think. Lets see how strong is the memory of the Greek people. Usually we suffer amnesia and unfortunately I dont think this time around it would be any different.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχουν νόμοι γιατί όλοι έχουν όχι παράθυρο, αλλά πόρτα με δύο φύλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.