29/1/19

Οι ξένοι υπερασπίζονται τις εθνικές μας θέσεις που ξεπούλησε η κυβέρνηση - Βέλγος φιλέλληνας για τη Μακεδονία

16 σχόλια:

  1. Ειναι μεγαλος εξευτελισμος να λενε "ξενοι" αυτα που θα επρεπε να λεει μια Ελληνικη κυβερνηση για να υπερασπιστει την Ελλαδα εναντι της συμφωνιας των Πρεσπων.
    Αυτο το παιδι ειναι πολυ πιο Ελληνας απο περισοτερους απο αυτους που ζουν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εαν ο ανωτερω συμμετεχει εις το ΝΕΟΝ ΣΧΗΜΑ , ως υπευθυνος εξωτ πολιτικης της Ελλαδος , θα συναινεσετε? Η θα προτιμησετε ενα ...γνησιο ελληνα..σε εισαγωγικα, δηλ ΚΟΥΛΗ ΜΠΟΥΛΗ . οπου στο πρωτο συλλαλλητηριο πηρε τα βουνα της κορινθου για σκι με την κοκκινη φορμα σκι?
    Τι λετε εσεις που ,,αντιτιθεστε στην συμφωνια των πρεσπων?
    Επειδη ομως ζω σ αυτον τον τοπο χρονια πολλα, λεγω οτι ΔΕΝ θα συναινεσετε.Θα προτιμησετε κουλη μπουλη, οπως κανατε παντα.
    Μην παραξενευτειτε οτι ο ανωτερω δυναται να χαρακτηρισθει ως αΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ απο το Ελληνικο κρατος.Και αν χρειαστει υπαρχουν και τροποι να σιωπησει καποιος.Μην ξεχνατε την ΜΑΡΦΙΝ, οπου εψηθησαν ζωντες τρεις και μια αγεννητη ψυχη, παρουσια και των αστυνομικων.Δεν καταλαβετε με τι εχουμε να κανουμε.Ουτε ο ΙΣΙΣ δεν τολμα να τα βαλει με αυτο το συνοθυλευμα και πληρωνει κανονικα οτι χρειαζεται για διοδια και παραμονη και διελευση σε αυτον τον τοπο που τεινει να γινει κοινοχρηστος.
    Ποια η αποψις των Ελληνων δια τον ανωτερω ΕΛΛΗΝΑ νεαρο?(Οχι φιλελλην) Ο Φιλλελην ειναι Ελλην. Ενω ο (καθε) Ελλην, που του χρεωσανε το ονομα βερεσε, ΔΕΝ σημαινει οτι θα ειναι ΠΑΝΤΑ φιλελλην.
    Παραδειγματα πολλα.
    Κυπρος 1974.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιστεύω ακράδαντα! ότι επειδή έχουμε ΚΑΘΕ δίκιο με το μέρος μας! το μόνο που χρειάζεται για να ανατραπεί η κατάσταση και να επανέλθουμε στη κανονικότητα είναι η ευαισθητοποίηση πάνω στο θέμα, όσων ζουν στο εξωτερικό Ελλήνων και μη. Δεν λέω ο επηρεασμός της γνώμης τους, αυτή τη δουλειά θα την αναλάβει η ίδια η ιστορία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε εμείς είναι αυτό που λένε "raise awareness" η ευαισθητοποίηση. Αυτό για να γίνει το πρώτο βήμα είναι η μετάδοση των νέων πάνω στο ζήτημα και στα Αγγλικά. Σκεφθείτε μια απύθμενη δεξαμενή ατόμων να πάρουν θέση πάνω στο ζήτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ὀρθή ἐπανάληψη:
    Θέλει προσοχή! Γίνονται ἔντεχνες παγιδεύσεις στήν ἐνημέρωσή μας, καί ὅπως φαίνεται ἔχουν ἐτοιμασθῆ ἀπό καιρό καί μεθοδικά, γιά νά γελοιοποιηθοῦμε ἐπικοινωνιιακῶς, ὅλοι οἱ Ἔλλληνες, καί νά μήν ἐμπιστευόμαστε ὅσους πρωτοστατοῦν στίς ἀντιδράσεις κατά τῆς προδοτικῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν.

    Ὁ ἀνωτέρω Βἐλλγος δέν εἶναι τό ἴδιο πρόσωπο, μέ αὐτόν πού ἐμφανίζεται στό κάτωθι βίντεο καί ὁμολογεῖ ὅτι εἶναι Ἔλληνας, καί ὅτι μᾶς δουλεύει;..παίζοντάς μας καί τόν τρελλό;
    Δεῖτε "RE: ΣΟΚ! Ποιός είναι στ΄αλήθεια ο Βέλγος φιλέλληνας;;", https://www.youtube.com/watch?v=pix8r3TFc10.

    Ὅπως καί μέ τόν σκουρόχρωμο πού εἶχε ντυθῆ τήν Ἑλληνική σημαία καί τάχα τά ἔβαζε μέ τήν ἀστυνομία μπροστά στήν Βουλή, καί τόν ὁποῖο, τί παράξενο!, ὑπερασπίσθηκε ἀστυνόμος ,ραντίζοντας μέ σπρέϋ τόν διαδηλωτή πού πῆγε νά τοῦ πάρῃ τό ξύλο πού ὁ σκουρόχρωμος Ἕλληνας κράδαινε!!!. Αὐτός μετά βγῆκε και ἔλεγε ὅτι δεν εἶναι μετανάστης ὅπως ἔλεγαν στά κοινωνικά δίκτυα, και ὑποστήριζε ὅτι εἶναι ἕνας ἁγνός Ἕλληνας διαδηλωτής… πού ὅμως με το πολύ σκοῦρο χρῶμα του προκάλεσε εὐλόγως την ψευδή ἐντύπωση, και καταγγελίες,
    ὅτι ἦταν ἀλλοδαπός πού μετεῖχε στα βίαια ἐπεισόδια μπροστά στην Βουλή (χτυπώντας ἀστυνομικούς καί ντυμένος μέ τήν Ἑλληνική σημία, ὡς γνήσιος "ἐθνικιστής", στήν δεξιά πλευρά σκαλοπατιῶν πρός τό κτίριο τῆς Βουλῆς).
    Ἔτσι, ἐνῶ ὑπῆρχαν πράγματι και ἀλλοδαποί προβοκάτορες στα ἐπεισόδια στην Ἀθήνα (ὅπως και στην Θεσσαλονίκη λίγο παλαιότερα),
    ἡ περίπτωσή του χρησιμοποιήθηκε για νά θολώσουντά νερά οἱ χρησιμοποιοῦντες ἀλλοδαπούς βίαιους προβοκάτορες,
    για νά διαβάλλουν και για να διαλύσουν μἐ χημικά, την εἰρηνική διαδήλωση τῶν Ἑλλήνων πολιτῶν στο Σύνταγμα κατά τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν στις 22-23 ἰανουαρίου 2019.

    Πόσα πῆραν αὐτοί λοιπόν, πού κάνουν «κινήσεις μπρός-πίσω» στα μέσα ἐπικοινωνίας, για να ἀπαξιώσουν τίς ἀντιδράσεις μας ὡς Ἑλλήνων κατά τῆς συμφωνίας τῶν Πρεσπῶν, και καί ἀπό ποιούς;

    ΥΓ. Να δεῖτε, πού μέχρι σήμερα, κανείς ἀστυνομικός δεν θα ἔχῃ ζητήσει ἀπό Εισαγγελέα τήν ἄσκηση ποινικῆς διώξεως καί τήν σύλληψη τοῦ ὡς ἄνω σκουρόχρωμου …….πού τόσο «θαρραλέα» και «ἀναγκαστικά», ἀποκάλυψε ὅτι εἶναι Ἕλληνας...πού διαδήλωνε "ἁγνά" ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε ο άνθρωπος ειρωνεύεται έναν άλλον χρήστη του youtube που βγήκε και είπε ότι ο φιλέλληνας δεν είναι Βέλγος αλλά Έλληνας στην πραγματικότητα. Είναι πράγματι Βέλγος και ονομάζεται Fred Grun.

      Διαγραφή
    2. https://www.athensvoice.gr/world/418650_milisame-me-ton-velgo-poy-milaei-aptaista-ellinika

      Διαγραφή
    3. Προσοχή στίς χειραγωγικές "κινήσεις μπρός πίσω"
      Εἶναι τό ἴδιο πρόσωπο ἀλλά (καί ἄν τυχόν δέν εἶναι, πράγμα ἀπίθανο) πρόκειται ἀπολύτως γιά τόν ἴδιο χῶρο τοῦ τάχα "Βέλγου". Συκρίνετε στό βίντεο καί τό πρόσωπο καί τό περιβάλλον μέ τά ἀντικείμενα τοῦ δωματίου, χάρτες, βιβλία,κλπ. Εἶναι 1000% στόν ἴδιο χῶρο- Τυχαῖο; ὅχι δά!. Συγκρίνετε καί δεῖτε
      τό ἀνωτέρω βίντεο, καί τό .

      Διαγραφή
    4. Συγκρίνετε καί δεῖτε
      τό ἀνωτέρω βίντεο, καί τό https://www.youtube.com/watch?v=pix8r3TFc10

      Διαγραφή
  5. Τώρα το «ζαβό» που μας κυβερνά θέλει να πάει τα ελληνοτουρκικά στη Χάγη!!!
    Εκεί που η Μάλτα(νησί) έχασε την μισή υφαλοκρηπίδα από την Λιβύη(ηπειρωτική χώρα) και η Τυνησία έχασε και αυτή την μισή υφαλοκρηπίδα από την Λιβύη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς. Και γι αυτό ίσως του δώσουν τη δυνατότητα να πάει μέχρι Οκτώβριο.

      Διαγραφή
  6. Καλά αυτός είναι παραπάνω Έλληνας από τους πλείστους μας. Λεβεντόπαιδο πραγματικά, μπράβο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και ο The Golden One στο Youtube το έχει πει οτι Μακεδονια ισον Ελλάς , οι εθνικιστές ευρωπαίοι ξέρουν ιστορια (δεν αναφερω το παιδι στο βιντεο σαν εθνικιστη) τα ιστορικά αλλαλούμ είναι απο τους δεξιους (ΝΔ , CDU κλπ) και τους αριστερούς (Συριζα, Ανταρσυα ,SPD, Linke κλπ).

    Το πρόβλημα είναι το επίσημο Ελληνικό Κρατος (πλέον και με τη βούλα!), ο Δυτικός / Λευκος / Ευρωπαίος που νοιαζεται για την καταγωγη του δέχεται την Ελλάδα σαν αφετηρία, το ξέρει οτι ο Αλέξανδρος δεν μιλούσε βουλγαρική διάλεκτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. BRAVO to the friend from Belgium! As long as people like him exist in the world, Greece is not lost. Unfortunately, Greeks have lost their morale, I fear.
    BRAVO again to this very Greek in spirit. And, Thank you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Πουθενά το «Βόρεια» στην ανακοίνωση του σκοπιανού ΥΠΕΞ για το ΝΑΤΟ! pentapostagma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλας πρεπει λαβει την αρμοζουσα θεση στην διεθνη σκακιερα.
    Ειναι ταλαιπωρημενη σχετικα χωρα, αλλα με σωστη αναδιοργανωση δυναται επιτευχθουν πολλα.
    Πρωτιστως στην προκειμενη περιπτωση, καλον ειναι να ετοιμαστει ενα υπομνημα , στο οποιο θα συνυπογραψουν απαντες ελληνες.
    Ως απλοι πολιτες δυναμεθα να ερωτησωμεν ΟΛΑ τα κομματα τι προτιθεται πραξουν , δια την ακυρωση της συμφωνιασ.(εκτος συριζα και ψηφισαντων την συμφωνια).
    Τουλαχιστον , να μην εκλεγουν ανθρωποι που δεν προκειται πραξουν τιπποτε θετικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.