5/1/19

Α. Συρίγος: Τι συμβαίνει με τη συμφωνία των Πρεσπών - Οι εξελίξεις σε Συρία και ανατολική Μεσόγειο

Οι τελευταίες εξελίξεις στην ΠΓΔΜ οι συνεχείς δηλώσεις Ζόραν Ζάεφ και η τελευταία κίνηση αγοράς 240.000 διαβατήριων από τη σκοπιανή κυβέρνηση στα οποία αναγράφεται ευκρινώς στο εξώφυλλο η ονομασία «Δημοκρατία της Μακεδονίας», αντικείμενο της ανάλυσης του πανεπιστημιακού Άγγελου Συρίγου στον 98.4.
Ο κος Συρίγος επισημαίνει τις δυνατότητες της κυβέρνησης να ξεκαθαρίσει τις όποιες στρεβλώσεις καταγράφονται κι αναφέρεται στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο  και στο ρόλο των ΗΠΑ, σημειώνει δε ότι για τη Τουρκία το κρίσιμο επίδικο σημείο είναι ο θαλάσσιος χώρος μεταξύ Καστελόριζου και Κυπριακής ΑΟΖ.

10 σχόλια:

  1. Για το θέμα των Σκοπίων ένα έχω να πω !!! Μεγαλύτερη ΠΡΟΔΟΣΙΑ δεν θα μπορούσε να γίνει από την ανθελληνική κυβέρνηση του καταληψία Τσιπρα !! Το θέμα βεβαίως είναι διαχρονικό και οι ευθύνες είναι όλων των κυβερνήσεων αλλά του Σύριζα είναι η μεγαλύτερη , η προδοτική αυτό που δεν έκαναν οι άλλοι !!!! Είθε να σας τιμωρήσουν έτσι όπως σας αξίζει !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν καταλαβαίνω που " πάει " το διαχρονικό??? όλες μα όλες οι κυβερνήσεις το χειρίστηκαν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους..... εκτός αν εννοεί κάποιος ακραία μέτρα!!!! Το ανάθεμα και η προδοσία απευθύνεται στην κυβέρνηση των μαδουροκομμουνιστών και στους συνοδοιπόρους αυτής,χοντρομαγουλοηλίθιος και κατσιπλιάριδες. Ας ελπίσουμε ότι η επερχόμενη ψήφος των Ελλήνων θα καθαρίσει το τοπίο και θα επιτρέψει στην Φώφη και τον Κυριάκο να στείλουν στο ειδικό δικαστήριο 'ολη αυτή την συμμορία και επιτέλους να γίνει η δίκη των φανατικότερων υποστηρικτών του τσίπρα... αυτή της χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από τη στιγμή που εμείς δεχτήκαμε να καθίσουμε να συζητήσουμε για συμφωνία μαζί τους, το να προσπαθούμε να τους πούμε εκ των υστέρων τι να κάνουν, πως να ονομαστούν, αν θα μπούνε σε οποιαδήποτε δομή ή τι θα γράφουν στα διαβατήρια και στις ταυτότητες, είναι η απόλυτη γελοιότητα. Μια δουλειά είχαμε να κάνουμε από πλευράς μας, να μην τους αναγνωρίσουμε. Τόσο απλά. Τόσο απλό που μέχρι και ο Κατρούγκαλος θα μπορούσε να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μην ενταχθεί η ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
    Εκτός αν οι κάτοικοι της ΠΓΔΜ αποδεχθούν ότι είναι Έλληνες και μέρος του Ελληνικού έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ή καλύτερα ότι είναι Μακεδόνες, μέρος του Ελληνικού έθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαίνω που " πάει " το διαχρονικό??? όλες μα όλες οι κυβερνήσεις το χειρίστηκαν στα πλαίσια των δυνατοτήτων τους..... εκτός αν εννοεί κάποιος ακραία μέτρα!!!! Το ανάθεμα και η προδοσία απευθύνεται στην κυβέρνηση των μαδουροκομμουνιστών και στους συνοδοιπόρους αυτής,χοντρομαγουλοηλίθιος και κατσιπλιάριδες. Ας ελπίσουμε ότι η επερχόμενη ψήφος των Ελλήνων θα καθαρίσει το τοπίο και θα επιτρέψει στην Φώφη και τον Κυριάκο να στείλουν στο ειδικό δικαστήριο 'ολη αυτή την συμμορία και επιτέλους να γίνει η δίκη των φανατικότερων υποστηρικτών του τσίπρα... αυτή της χρυσής αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε....πανικοβαλουν τα ...ακραια.μετρα ? Εε ?? Πιο καλα...ηρεμα...ολα να τα.χανεις...Δεν ειμαστε λαος της.κολασης. Εδω ειναι η ..Εδεμ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα σε ποια αγκαλιά θα πέσουν τα Βαλκάνια και ποιος ο ρόλος μας. Διαθέτουμε τεράστια δύναμη σε όλους τους τομείς καμία αμφιβολία ότι είμαστε ο ποιο δυνατός στρατός ΣΤΑ ΒΑΛΚΆΝΙΑ . Τώρα στα χαρτιά ΝΆΤΟ ΟΗΕ ΕΥΡΏΠΗ ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΕΊΝΑΙ , ΣΤΗΝ ΠΡΆΞΗ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΌΛΑ ΤΑ ΟΝΌΜΑΤΑ ΓΙΑ ΚΆΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΊΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΊΔΙ ΣΤΗ ΣΦΑΊΡΑ . Η ΕΛΛΆΔΑ ΕΊΝΑΙ 10.000.000 ΜΙΑ ΜΈΣΑ ΚΑΙ ΜΙΑ 10.000.000 ΈΞΩ ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΉΣΕΙ ΝΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΕΝ ΈΤΗ 19 ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΆ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΦΤΙΆΞΟΥΝ ΚΡΆΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις αδικο παρα στο βασικοτερο απ ολα .": το κρατος ειμαστε ..εμεις.!! Οχι ..αοριστα το ..υπερπεραν !!".....Κι εσυ...κι εγω..κι ολοι.Ποιοι να φτιαξουν δηλαδη ?? Εργολαβια κρατος δεν υπαρχει...Μην βλεπεις τον ...Ακτωρα του Μπομπολα που ολα τα σφαζει...διοτι αυτο ναι ...δεν ειναι κρατος...ειναι η κοκκινοσκουφιτσα κι ο λυκος...σε κομικ.

      Διαγραφή
  9. Η συνεχής (για περίπου ΕΝΑ ΑΙΩΝΑ) προδοσία της ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ αριστεράς δείχνει να επικρατεί και να πραγματοποιείται με την τυχαία επικράτηση (19% των Ελληνων ψηφοφόρων) ενός αμόρφωτου Κνίτη καταληψία στις εκλογές του 2015.
    Η παράδοση της Μακεδονίας μας έγινε μεταξύ των τέκνων των κομμουνιστοσυμμοριτών (ένθεν - κακείθεν..) που πολέμησαν και αιματοκύλησαν την Ελλάδα για να της αποσπάσουν Μακεδονία και Θράκη υπερ του (τοτε) Σοβιετικού πάτρωνα τους.
    Δεν θα μπω σε ανάλυση της επαίσχυντης συμφωνίας ΠΡΕΣΠΩΝ της αριστεράς δεδομένου ότι έχει αναλυθεί στο έπακρο από πλήθος αρμοδίων, ένα μόνο θα πω , ότι από τον επόμενο μήνα έχοντας αναγνωρίσει χώρα με όνομα ΒΟΡΕΙΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ (άρα υπάρχει και νότια τέτοια
    ΧΩΡΑ..)και κυρίως έχοντας αναγνωρίσει ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΟΤΗΤΑ κανείς Ελληνας δεν θα μπορεί πλέον να λέει ότι είναι Μακεδόνας διότι τότε θα αρνείται την Ελληνική του ταυτότητα..
    Μέχρι τώρα ο Μακεδών , ο Αθηναίος, ο Κρητικός, ο Πελοποννήσιος, ο Ηπειρώτης κλπ υποδήλωνε την γεωγραφική του καταγωγή και όχι την ΕΘΝΟΤΙΚΗ, τώρα όμως όποιος λέει ότι είναι Μακεδόνας θα εκλαμβάνεται ως ΜΗ ΕΛΛΗΝ !
    Ασφαλώς έτσι δημιουργούμε και Μακεδονική μειονότητα στην χώρα μας και κατοχυρώνουμε πλέον μοναδικό εκπρόσωπο της πλούσιας ιστορίας των ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΡΟΝΩΝ (που διδάσκονται σε όλα τα ξένα Πανεπιστήμια και εννοούν την Ιστορία του μεγάλου Αλεξάνδρου και των επιγόνων του) στο παγκόσμιο σκηνικό ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ πλέον να ζητήσουν να ΜΗΝ λέγονται ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΙ ΧΡΟΝΟΙ αλλά 'ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΙ' ακρωτηριάζοντας έτσι την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ και αφανίζοντας το Ελληνικό έθνος από την Ιστορία δεδομένου ότι την Ελληνική συνέχεια-σύνδεσμο μεταξύ της αρχαίας Ελλάδος και του Βυζαντίου ΓΕΦΥΡΩΝΑΝ οι ΕΛΛΗΝΙΣΤΙΚΟΙ χρόνοι....επομένως (ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ) θα μπορούν πλέον να αμφισβητούν επισήμως ότι υπάρχει Ελληνικό έθνος και ότι οι κάτοικοι της χώρας μας κάθε άλλο παρά Ελληνες είναι...ανοίγοντας έτσι και την όρεξη άλλων στην γειτονιά μας.
    Όλα αυτά αν νομίζουν 5-10 ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ότι θα περάσουν 'στο έτσι' και θα το καταπιεί ο Ελληνικός λαός αβρόχοις ποσί ΓΕΛΙΟΥΝΤΑΙ...η ποινή τους δεν θα είναι ότι θα χάσουν τις εκλογές αλλά ότι ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ. Τέτοιας έκτασης εθνικής προδοσίας δεν νοείται να υπάρξει χωρίς ΑΙΜΑ . Οι στιγμές που ζούμε είναι ζοφερές, η πολλαπλή προδοσία της χώρας μας με επιστέγασμα τον ΑΥΤΟ-ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΣΜΟ της από μια συμμορία ακροαριστερών πολιτικών απατεώνων και προδοτών δεν προμηνύει καμιά καλή και ειρηνική εξέλιξη και δυστυχώς δεν υπάρχει καμία πλέον κοινοβουλευτική λύση στο απέραντο χάλι που έχουμε διότι έχει σχεδόν ισοπεδωθεί κάθε στήριγμα της Εθνικής-Κοινωνικής-Κρατικής μας υπόστασης (Παιδεία-Δικαιοσύνη-Οικονομία-ΜΜΕ-Βουλή-Προεδρία κλπ κλπ) και δυστυχώς βαίνουμε ολοταχώς (ΜΕ η ΧΩΡΙΣ νέα καινούρια εθνική καταστροφή) σε άλλου είδους λύσεις..
    Ελληνες γρηγορείτε και όπως μας άφησε παρακαταθήκη ο τελευταίος Ελληνας με αξίωμα (Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ «Κράτα γερά μέσα σου τα ζώπυρα της πίστεως που παρέλαβες από τους γονείς σου. Η Ελλάδα είναι η χώρα των μεγάλων αγώνων για την κατίσχυση των μεγάλων ιδανικών. Μη αφήσεις τη χώρα σου να χάσει το χαρακτήρα της και να μετατραπεί σε μάζα ανθρώπων, χωρίς συνείδηση, χωρίς εθνικότητα και χωρίς ταυτότητα. Μέσα σ’ αυτή τη μάζα κινδυνεύεις να γίνεις ένα νούμερο, ένας αριθμός, να χάσεις την ελευθερία της προσωπικότητάς σου. Αδελφοί, μείνατε εδραίοι και αμετακίνητοι σε όσα μάθατε και σε όσα επιστώθητε. Μείνατε σταθεροί στην πίστη και στα ιδανικά του Γένους. Αυτό είναι το χρέος μας.»
    ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ και προετοιμαστείτε για τα μελλούμενα που είναι προ των θυρών μας, θα πληρώσουμε πάλι τα λάθη μας , θα ματώσουμε πάλι , θα πληγωθούμε βαριά πάλι, αλλά να ξέρετε όμως ότι στο τέλος ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.