14/1/19

Η Άγκυρα «στοχεύει» να αλώσει την Ευρώπη μέσω του Ισλάμ

Σάββας Καλεντερίδης
Είναι γνωστή η στρατηγική που εφαρμόζει η Άγκυρα εδώ και δεκαετίες, για να αποκτήσει δυνατότητες επιρροής στις ευρωπαϊκές χώρες μέσω της μετανάστευσης. Ο Τουργκούτ Οζάλ και ο Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, δύο εμβληματικές μορφές της τουρκικής πολιτικής σκηνής το δεύτερο μισό του 20ού αιώνα, ήταν αυτοί που έστρεψαν τους Τούρκους πολίτες προς την Ευρώπη, με στόχο την άλωσή της.
Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι να έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης –κυρίως στη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Αυστρία– ισχυρές τουρκικές κοινότητες, οι οποίες μάλιστα έχουν αναπτύξει τη δική τους εσωτερική οικονομία, αφού σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ως ιδιότυπα τουρκομουσουλμανικά γκέτο.
Αποτέλεσμα αυτής της στρατηγικής είναι να έχουν δημιουργηθεί σε όλες τις χώρες της Ευρώπης –κυρίως στη Γερμανία, το Βέλγιο, τη Γαλλία και την Αυστρία– ισχυρές τουρκικές κοινότητες, οι οποίες μάλιστα έχουν αναπτύξει τη δική τους εσωτερική οικονομία, αφού σε πολλές περιπτώσεις λειτουργούν ως ιδιότυπα τουρκομουσουλμανικά γκέτο.
Επειδή οι Τούρκοι οικονομικοί μετανάστες έχουν προοπτική να παραμείνουν στην Ευρώπη αυτοί, τα παιδιά και τα εγγόνια τους, με τις οδηγίες της Άγκυρας, έχουν διεισδύσει σε νευραλγικά πόστα κρίσιμων υπηρεσιών, όπως η αστυνομία και οι υπηρεσίες πληροφοριών, λειτουργώντας ως δούρειοι ίπποι μέσα στα κράτη που τους φιλοξενούν. Σε αυτόν τον στόχο τους βοηθάει το γεγονός ότι έχουν διεισδύσει και στα κόμματα, εκλέγοντας δημοτικούς συμβούλους, ακόμα και δημάρχους, αλλά και βουλευτές, αποκτώντας έτσι και πολιτική δύναμη.

Όμως η Τουρκία δεν περιορίζεται σ’ αυτό.
Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, που ο Ερντογάν διεκδικεί ντε φάκτο το χαλιφάτο, δηλαδή να είναι ο ίδιος ο τοποτηρητής του Μωάμεθ στη γη και η Τουρκία ηγέτιδα χώρα στον μουσουλμανικό κόσμο, η στρατηγική που προανέφερα μετεξελίσσεται και η Τουρκία αναζητεί τρόπους να αυξήσει την επιρροή της και στις μουσουλμανικές κοινότητες που ζουν στην Ευρώπη, ο αριθμός των οποίων έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια, ελέω προσφυγικού και λαθραίας μετανάστευσης.
Συνέχεια στο pontos-news

9 σχόλια:

  1. Αυτό λέω οτι δεν είναι μόνο πρόβλημα της χώρας μας. Κατα της άποψη μου θα έχουμε εσωτερικές συγκρούσεις στο μέλλον σε όλη τον δυτικό κόσμο, Γερμανίας και Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων, κάτι που πιστευω οτι άρχισε στη Γαλλία , χωρις να φαινεται καθαρά ακόμα.

    Οι περισσότεροι δεν το καταλαβαίνουν και το μόνο που έχουν να πουν ειναι ναζι,ναζι,ναζι,καπιταλισμος,γερμανοι,ναζι 'η κάπως έτσι.

    Στην Γερμανία είναι π.χ. πολύ ευκολο να δεις σημαίες Τουρκικές ακόμα και Γκρίζων Λύκων (!) απλωμένες σε σπίτια ειδικά σε τουρκοκρατούμενες περιοχές όπως το Ντούισμουργκ. Στο δρόμο αν υπάρχει περίπτωση να δεχθει κάποιος επίθεση σωματική , θα είναι κατα πάσα πιθανότητα απο Τούρκους σε παρέες ή απο άλλους μουσουλμάνους , δεν θα είναι σκινχεντ Γερμανοι όπως σας δείχνουν στις ταινίες.

    Στην Κολωνία υπήρξαν αντιδράσεις οι οποίες φυσικά και καταστάλθηκαν με τις γνωστές μεθόδους, όλοι ονομάστηκαν ναζί , οι υποτηρικτές του τζαμιου δημοκράτες και η βια η σωματική ασκήθηκε απο αντιφα , γκριζους λύκους κλπ.

    Επίσης στην Κολωνία το 2016 την Πρωτοχρονιά μαζευτηκαν 1000 με 1500 άτομα βορειο αφρικανικής προέλευσης οργανωμένα και έγιναν επιθεσεις σεξουαλικές , αλλά η Κολωνία είναι πολυ προοδευτική πόλη και δεν συζητιέται το θέμα.

    Στο Βερολίνο το κρατος έχει χάσει το παιχνίδι απο τις Φατριες στις οποίες δεν μπορεί να κάνει τπτ πλέον με αποτέλεσμα να τις φοβαται (!)

    Επίσης για να προλάβω μερικους , η Γερμανία έχει ανάγκη ειδικευμένο προσωπικό όχι ανειδικευτο.

    Και η ΜΙΤ αλωνίζει σε τετοιο βαθμό μέσα και στην Ελλάδα ωστε και εδω π.χ. στα σχόλια να γράφουν οτι για τις Γενοκτονίες στην Μ.Ασία ευθυνονται οι Γερμανοι και όχι οι Τούρκοι.

    Επίσης Ευρώπη με παιδιά Μοχάμεντ και Άισα , δεν γινεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε,τόπαμε. Κατά ένα παράδοξο τρόπο οι Αμερικανοί χρησιμοποιούν το ισλάμ για αποσταθεροποίηση της Ευρώπης.

      Η τρέχουσα "ελίτ" της Γερμανίας η οποία είναι ρωσό-κινεζόφιλη, προσπαθεί να αποφύγει την απειλή με ένα πρωτότυπο τρόπο. Προσπαθεί να αφομοιώσει την απειλή.

      Είναι κάτι σαν την στρατηγική υποχώρηση που κάνουν οι στρατοί στα πεδία των μαχών. Υποχωρούν για να κυκλώσουν τον εχθρό.

      Ετσι, καταστέλλεται κάθε ναζιστική κίνηση.

      Το ερώτημα όμως είναι : έως πότε;

      Και δεύτερον: Θα πετύχει αυτή η τακτική;

      Διαγραφή
    2. Πιθανολογώ οτι το σχόλιο σου δεν έχει σχέση με αυτά που γράφω.

      Το Ισλαμ δεν το φερανε τωρα στην Ευρώπη ,οι Τούρκοι π.χ. που αναφέρει το άρθρο μπορεί να είναι 3ης ή 4ης γενειάς, τωρα ίσως το αντιληφθηκαν κάποιοι. Εννοώ δεν είναι κινηση τακτικης ειναι στρατηγική / πολιτική και είναι πολύ πάνω απο τα μικροσυμφέροντα των ΗΠΑ (αν καν τους συμφέρει τέτοιο γεγονος)

      Η "ελιτ" της Γερμανίας λειτουργεί υπο ανοχή ξένων, ποιων; Αυτων που κατακτήσανε τη Γερμανία , πότε; Μετά το 2ππ.

      "Ετσι, καταστέλλεται κάθε ναζιστική κίνηση." Στη 2η παράγραφο το αναφέρω αυτό.

      Διαγραφή
    3. Η μεταπολεμική Ευρώπη χτίστηκε στα αποκαϊδια ενός πολέμου που προκάλεσαν οι Βρετανοί,όπως το έκαναν πάντα όσο ήταν μεγάλη δύναμη.

      Δεν φταίνε απόλυτα οι Βρετανοί,αλλά τους ήταν πολύ εύκολο να υποκινούν και να ρίχνουν λάδι στην φωτιά των εν Ευρώπη εθνικισμών.

      Αυ΄την την κατάσταση ήρθαν κάποια αμερικανικά "θινκ τανκς" να το διορθώσουν κατά κάποιο τρόπο,υποδεικνύοντας ότι πρέπει να σπάσουν οι εθνικισμοί και ανάμεσα στους τρόπους για κάτι τέτοιο υπόδειξαν την μετανάστευση άλλων πληθυσμών.

      Ετσι,παρατηρηθήκε η συρροή στις μεγάλες κυρίως ευρωπαϊκές δυνάμεις την εποχή που ο ισλαμικός φονταμεταλισμός είχε καταντήσει ανύπαρκτος.
      Η Ελλάδα είχε μείνει εκτός σχεδιασμών,γιατί ήταν ίσως ο τελευταίος τροχός της αμάξης.Ασήμαντη για τις οποιεσδήποτε εξελίξεις.

      Μετά το κυπριακό όμως,οι εδώ ιδιοφυίες νόμισαν ότι μπορούν να εφαρμώσουν τα της κενρικής Ευρώπης και στο Αιγαίο,ανάμεσα σε Ελλάδα και τουρκία.

      Ελπίζω να καταλαβαίνεις λίγο.

      Στην συνέχεια,λόγω της ανόδου της Ρωσίας ως απειλής κατά του αγγλοσαξωνικού καταστημένου, οι αγγλοσάξωνες θεώρησαν ,κυρίως μετά την εισβολή του Πούτιν στην Γεωργία,ότι πρέπει να βγάλουν τα παλιά τους σχέδια από το συρτάρι.

      Και αυτό έχουμε πλέον από το 2008 και εντεύθεν: Την οικονομική και κοινωνική αποσταθεροποίση της Ευρώπης και μαζί με αυτήν και των Ηλιθίων ημών.

      Διαγραφή
  2. Στοὺς πολιτικῶς ὀρθοὺς πέστα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι...ακριβώς.
    Ετσι στοχεύει η αμερίκα να αποσταθεροποήσει την Ευρώπη.
    Με αυτές ακριβώς τις εύλογερς και καταφανείς αφορμές,εκθέτοντας τον δεύτερο μεγαλοατζέντη της, την Τουρκία,στα μάτια των ευρωπαίων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και να ολοκληρώσω: οι γερμανοί πατούν στον εθνικισμό των τούρκων,οι Αμερικανοί επίσης,οι ρώσοι του έσπασαν τον τσαμπουκά στην Συρία και τον χρησιμοποιούν προς όφελός τους.

      Και εμείς οι ηλίθιοι,το παίζουμε αντεθνικιστές για να πατά επάνω μας όποιος θέλει.Ακόμη κι'οι σκοπιανοί.

      Η τακτική είναι απλή: άντε να δούμε τι να γίνει...

      Διαγραφή
  4. Από την ανωτέρω περιγραφή είναι προφανές ότι οι μουσουλμάνοι είναι όργανα κάποιων εγκληματικών υπερεθνικών εγκεφάλων με εμφανή τη θρησκευτική απόχρωση. Το ποιοί είναι δεν είναι δύσκολο να βρεθεί. Είναι κράτος της Μέσης Ανατολής που ήταν χρόνια σύμμαχος της Τουρκίας και που τώρα καμώνεται πως δεν είναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ενω οι Ελληνες (που θα μπορουσαν να το κανουν ΚΑΙ αυτοι) ....προσαρμοζονται στη νεα πατριδα τους και γινονται γενιτσαροι ......Μην καtηγορειτε λοιπον τους Τουρκους. Αλλωστε ειδαν τι εκαναν οι Εβραιοι πριν απο αυτους (επιτυχως).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.