7/1/19

Η Ευρώπη κάποτε είχε ηγέτες με κάκαλα - Τώρα έχει κάκαλα ηγέτες - Μιτεράν: Να πάρουν τα Σκόπια όποιο όνομα θέλουν, εκτός από το Μακεδονία

9 σχόλια:

  1. Κύριε Καλεντερίδη, ένα σχόλιο παρακαλώ, πως πήγαμε από αυτή τη κατάσταση σε αυτή που είμαστε σήμερα; Τι μπορεί να μεσολάβησε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιταγες τραπεζης..και δωρο καθρεφτακια στους φυλαρχους...

      Διαγραφή
  2. TΟ κακό είναι ότι το πρώτο ΥΠΕΞ που σχεδίασε τον χάρτη των βαλκανίων του 16ου αι, ήταν εκείνο της Γαλλίας, μετά από πρόταση της Γαλλικής Ακαδημίας, η οποία στην πραγματικότητα λειτουργεί σαν σχετική Διεύθυνση του δικού μας ΥΠΕΞ.
    Εστω κι αν το σχετικό σχέδιο το χρησιμοποίησε αυτούσιο η Ρωσία και εν συνεχεία το ενστερνίσθηκε και σήμερα μας το επέβαλλε η Γερμανία.
    Για να λέμε και κάποιες ιστορικές αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλε μας Κρις..Ρωτας τι μπορει να μεσολαβησε και μας αραδιάζεις και τα περι 16ου αιωνα….Ο κοσμος εχει γινει ανω-κατω από τοτε που'ταν οι Λουδοβίκοι και οι Αψβούργοι εξουσια .Το θεμα είναι την καταλληλη στιγμη οι "δικοι"μας να ΜΗΝ είναι Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ !

      Διαγραφή
  3. Ο Μεγας "κουτσομπόλης" Σαρρης, πολύ πριν πεθανη ,ελεγε ότι ΗΞΕΡΕ ποιος "ελληνας" πολιτικος ετρεχε πισω από τον Κλιντον,οταν ειχε ελθη στην Ελλαδα,προσπαθωντας να τον πειση να αναγνωριση τα σκοπια ως Μακεδονια !!!
    Γεγονός είναι ,παντως ,ότι για να κυβερναν προδοτες,φταιν'οι πατριωτες…!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θαχε προβλημμα ορασης ο κ.Σαρρης...διοτι εμεις βλεπουμε 300 να τρεχουν...με διαφορα κολπα
      στο τρεξιμο....κορδελακια...Σε τελικη αναλυση ..δεν μας το....ειπε παιζοντας κρυφτουλι...στους αρμοδιους του ...λαου..Μονο ο Αγιος Πετρος θα ..μαθει αυτο το ...οφθαλμοφανες...( δεν μπορω να ξεχασω την Ντορα στην Βουλη ...πως πεταχτηκε σαν ελατηριο..και τι ειπε ...μην τυχει και γινει ..καμμια κουφη αλλαγη...στο τροπαριο...Μονο παιδι νηπιαγωγειου.δεν ...καταλαβε )...

      Διαγραφή
  4. Ο πατριωτισμός του καθενός θα φανεί στις κάλπες,
    αν είναι όντως πατριωτισμός ή ωχαδερφισμός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι περα απο γελοιο ....αν δειτε πως χτυπιεται σαν χταποδι...η ΝΔ να πει απ ευθειας ενα καθαρο ..Ναι η Οχι...Λεει τα παντα ....εκτος αυτου .!!! Ναι μεν αλλα....οχι μεν αλλα....υπο ταδε συνθηκες ετσι....υπο ταδε ανεμο ...υπο ταδε εκεινο...κλπ....Μιλαμε νηπιαγωγειο..Ειναι εκπληκτικο.....αλλα λενε οι δημοσκοπησεις...οτι το 35% του λαου θελει να ξαναγραφει στο νηπιαγωγειο..!!!!! Βαλε και 20% του Συριζα....που ηδη ειναι γραμμενο !! Συνολο ??? .....Βαλε και ..Φωφες...μολοχες....Ποταμια ...λαμνιες...παραποταμοι...και τρακατρουκες....Συνολο ?? Μα ...ηρθαν οι ...αποκριες !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.