7/2/19

Ρωσικά ΜΜΕ Προειδοποιούν τις ΗΠΑ για Ολοκαύτωμα 100 Μεγατόνων

Mac Slavo, Zero Hedge, 6-2-2019
Μετάφραση: Μιχαήλ Στυλιανού
Ρωσικά MME απείλησαν τις ΗΠΑ με πυρηνικό όπλο 100 Μεγατόνων, μετά την  κατάργηση σημαντικής συνθήκης απαγόρευσης όπλων. Το όπλο του ολοκαυτώματος προβλήθηκε από τα ρωσικά ΜΜΕ και τους Ρώσους στρατιωτικούς, μετά την ανακοίνωση των ΗΠΑ ότι εγκαταλείπουν την συνθήκη ενδιαμέσων πυρηνικών πυραύλων.
Μολονότι οι συνθήκες δεν έχουν μεγάλη σημασία ( η αξία τους εξαρτάται μόνο από την προθυμία των τυράννων να τις τηρήσουν) τα συστημικά ΜΜΕ των ΗΠΑ φαίνονται να είναι τρομαγμένα.
Σύμφωνα με το MSN, η συνθήκη αυτή ήταν το μόνο πράγμα που έστεκε ανάμεσα στην Ρωσία και έναν νέο Ψυχρό Πόλεμο. ΄Ηταν «ένα από τα τελευταία φράγματα σε μια πλήρη ψυχροπολεμική κούρσα εξοπλισμών στην Ευρώπη –και ήδη γίνεται λόγος για μια πυρηνική συσκευή της Αποκαλύψεως που  επισκέπτεται τις ΗΠΑ», έγραψε το MSN news.
Η Συνθήκη INF απαγόρευε χερσαίους πυρηνικής δυνατότητας πυραύλους, βεληνεκούς 300 έως 3.200 μιλίων, το 1987 όταν η Ρωσία και οι ΗΠΑ είχαν εγκαταστήσει σε μεγάλο μέρος της Ευρώπης πυρηνικούς πυραύλους τέτοιου ενδιάμεσου βεληνεκούς.       «Η απαγόρευση εξάλειψε όλη αυτή την κατηγορία πυραύλων και καταγράφτηκε ως η πιο επιτυχής συνθήκη ελέγχου των εξοπλισμών», έγραψε το MSN news.
« Τώρα, με την συνθήκη σχεδόν νεκρή –ανέφερε επισκόπηση του ρωσικού Τύπου από το BBC- μια ρωσική εφημερίδα προειδοποιεί για την δημιουργία « κατάστασης ακόμη πιο επικίνδυνης από την κρίση των πυραύλων στην Κούβα». Και η κυβερνητική εφημερίδα προσθέτει ότι « δεν μπορεί να αποκλειστεί» ότι η Ρωσία θα αναπτύξει ένα πυρηνικό όπλο της Αποκαλύψεως 100  μεγατόνων κοντά στις ακτές των ΗΠΑ.

«Εάν οι Αμερικανοί αναπτύξουν τα νέα πυρηνικά όπλα τους κοντά στα σύνορα της Ρωσίας, και σε αντίδραση τοποθετήσουμε τα δικά μας, τότε, φυσικά, ο κίνδυνος πυρηνικής σύρραξης αυξάνεται κάθετα», δήλωσε ένας εμπειρογνώμονας σε εφημερίδα.
«Εάν οι αμερικανικοί πύραυλοι έχουν εγκατασταθεί στην Πολωνία ή στα Βαλτικά Κράτη, θα μπορούν να πλήξουν την Ρωσία μέσα σε λεπτά. Σε τέτοια περίπτωση, γίνεται αδύνατος ο τρόπος που  η Ρωσία αντιμετωπίζει την χρήση πυρηνικών όπλων, μόνο  ως όπλων ανταπόδοσης πλήγματος, όπλων αποτροπής. Γίνεται αδύνατη η ανταπόδοση επειδή δεν θα υπάρχει χρόνος να εξακριβωθεί ποιας κατηγορίας πύραυλοι  έχουν εκτοξευθεί εναντίον της Ρωσίας, ποια είναι η διαδρομή και οι στόχοι τους», συνέχισε. «Και γι΄αυτό  γεννάται τώρα ο πειρασμός και για εμάς και γι’ αυτούς, να επιλέξουμε το δόγμα του προληπτικού πλήγματος.»
Για όσους δεν κατάλαβαν, προληπτικό πλήγμα είναι να πλήξεις τον αντίπαλο με πυρηνικό όπλο, χωρίς πρόκληση, ή απλά ύστερα από κάποιαν ένδειξη ότι μπορεί να έρχεται σύρραξη. Ο  Ρώσος πολεμικός εμπειρογνώμονας δήλωσε επίσης ότι, με την  κατάργηση της Συνθήκης INF, οι Αμερικανοί και οι Ρώσοι  θα πρέπει να μελετήσουν  εάν θα ρίξουν πρώτοι (προληπτική βολή), επειδή οι πυραυλικές επιθέσεις (ενδιαμέσου βεληνεκούς) δεν θα είναι  προβλέψιμες όσο των διηπειρωτικών πυραύλων, από  τα εδάφη των ΗΠΑ και της Ρωσίας.
Τα ρωσικά ΜΜΕ απείλησαν με την χρήση ενός όπλου της Αποκαλύψεως, που θα κινούσε ένα τρομακτικό τσουνάμι, που θα άπλωνε την καταστροφή και τον θάνατο στις παράκτιες περιοχές των ΗΠΑ..
«Δεν μπορεί να αποκλειστεί ότι μία (από τις πυρηνικές τηλε-πυροδοτούμενες τορπίλες) Ποσειδών, με πυρηνική κεφαλή 100 μεγατόνων, θα καραδοκεί  σε ακτή των ΗΠΑ, για να γίνει το «όπλο της Ημέρας της Κρίσεως». «΄Ετσι μια επίθεση εναντίον της Ρωσίας θα αποδειχτεί μια αυτοκτονική περιπέτεια», γράφει η εφημερίδα.

10 σχόλια:

  1. Το μεγάλο πρόβλημα είναι στην τήρηση των συμφωνηθεντων !!!!! Αν δεν τηρηθούν υπάρχει κίνδυνος να ξεφύγουν στην παραγωγή και τότε το κακό κάπου θα ξεσπάσει. ..... Και τώρα δεν θα είναι μια ατομική βόμβα απλά αλλά 100 φορές πιο ζόρικη !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από τότε που η Δύση επέλεξε να στρέψει τις ακραίες ιδεολογίες του Ναζισμού και του Ισλαμισμου κατά των αντιπάλων της, έδωσε το ηθικό δικαίωμα σε Ρωσία και Κίνα να την καταστρέψουν με πρώτα στρατιωτικά πλήγματα.

    Ακόμα και η ακραία ιδεολογία του Κομμουνισμού που πήρε τη ζωή εκατοντάδων αθώων ανθρώπων είναι φτιαγμένη στη λεγόμενη Δύση και εστάλει στην Ανατολή για να την καταστρέψει.

    Η Κίνα δείχνει να μεριμνά πολύ ενεργά για την ευμάρεια των πολιτών της με πακτωλό παροχών, με αποτέλεσμα αυτή πλέον και όχι ο Δυτικός κόσμος να έχει πάρει το ηθικό δικαίωμα να γίνει αρχηγός του κόσμου. Υπάρχει πραγματική, όχι όμως θεαματική, βελτίωση της ζωής των Ρώσων επίσης. Σε αντίθεση, το προσδόκιμο ζωής στη Δύση έχει αρχίσει να πέφτει, ο κόσμος φτωχαίνει.

    Οι Ρώσοι σε σύνολο γενοκτονημένων και από απώλειες γεννήσεων έχουν χάσει συνολικά μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ψυχές τα τελευταία εκατό χρόνια. Είναι βλακώδες να μην κάνουν χρήση πυρηνικών εφόσον πράγματι έχουν το πάνω χέρι στους πυραύλους, όπως λένε.

    Από πυρηνικές μπορεί να έχουν, από ιδεολογικές κεφαλές πάντως οι Ρώσοι δεν βλέπω να έχουν ικανές να βοηθήσουν ούτε τη Βενεζουέλα. Την έδωσαν και αυτή, όπως την Ουκρανία; Για να δούμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η τήρηση των συμφωνηθέντων έχει να κάνει με την ισχύ.
    Όταν ο ένας φοβάται τον άλλο κανένας από τους δυο δεν τολμά να περάσει την "κόκκινη" γραμμή. Όταν η απέναντι πλευρά δεν σέβεται την φιλειρηνική και χαμηλών τόνων πολιτική σου τότε πρέπει να σε φοβάται. Εγώ είμαι της άποψης ότι όχι απλώς πρέπει να σε φοβάται αλλά να τρέμει. Τρόμο στον τρόμο. Ακραία αποφασιστικότητα την ώρα που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την ΘΕΛΗΣΗ σου.
    Είναι λοιπόν θέμα ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ στην παραμικρή λεπτομέρεια και ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ που εξασφαλίζουν την ΑΠΟΤΡΟΠΗ και την ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

    Υπάρχει βέβαια η πιθανότητα η μία πλευρά να κρατήσει υπερβολικά χαμηλούς τόνους και να μην εκπέμψει εγκαίρως το κατάλληλο μήνυμα του τύπου: "Μην τολμήσεις θα σε ισοπεδώσω ".

    Όπως υπάρχει και η πιθανότητα η απέναντι πλευρά να υποτιμήσει την ισχύ ή την αποφασιστικότητα του αντιπάλου να απαντήσει στο πλήγμα και μάλιστα με ισχυρότερο χτύπημα ή και χτυπήματα μέχρι ολοκληρωτικής καταστροφής.

    Δεν έχει να κάνει με ακραίες ιδεολογίες κτλ. Έχει να κάνει με την παγκόσμια επικράτηση και την ενέργεια. Δηλαδή έχει να κάνει με το χρήμα. Η βασική αιτία όλων των πολέμων είναι η οικονομική. Θρησκεία, ιδεολογίες κτλ είναι το απλό περιτύλιγμα του χρήματος.

    Ωμά και ψυχρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στις νεες φρεγατες και συντομα και σε αλλα πλοια ....ηδη ...εχουν βαλει οι Ρωσοι ενα οπλο πληρως λειτουργικο...που σε 5 -6 χιλιομετρα τυγλωνουν πληρως ανθρωπους...οπτικα οργανα μερας νυχτας...λεηζερ εχθρου...συν ζαλαδες σε ανθρωπους...εμετους...συγχιση του νου..κλπ.Η νεα φραγατα ναυαρχος Γκορτσωφ...εχει ηδη τετοιο...και πλεει γυρω απο Κυπρο...τωρα.Τα συμπτωματα δεν ειναι μονιμα αλλα κρατανε μερες...(θαχει πλακα ...αν φερνει κι ευκοιλιοτητα...και δεν ξερω τι θα γινει σε αεροπλσνοφορο 5.000 ναυτων τοτε..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Δημήτρη, λακωνικέ και ευθύβολε.
    Αν έχει και την τελευταία ιδιότητα που αναφέρεις το θαυματουργό όπλο της Φρεγάτας, θα γράψω στον Πούτιν να την στείλει στον Πειραιά και να καλέσει σε δεξίωση όλλη την πολιτική αλήτ, από πρόεδρο μέχριτελευταίο βουλευτή και να τους σερβίρει μια δόση του όπλου, σε εορτασμό της Συμφωνίας τους στις Πρέσπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τσιαο Αστεριε αρχηγε.Το οπλο υπαρχει ..ειδα φωτο στην φρεγατα.Εχει 6 γυαλινους οφθαλμους.Ειναι τα 6 ματια της Σφιγγας....τα αινιγματικα.Δεν ξερω αν γνωριζεις ...αλλα οι Αμερικανοι η ....απο πεσιμο θα πανε η....απο χ..........!! Ελπιζω να σου εφτιαξα το κεφι...διοτι αν λειψει θα παθουμε καταθλιψη απ τους ανεραστους γραφειοκρατες...Οντως τα κανει το οπλο τα πρωτα.Τα εσχατα θα γινουν ....διοτι πολυ απλωθηκε ο τραχανας...

      Διαγραφή
    2. 1) Δημητρης Κ. είπε: (θαχει πλακα ...αν φερνει κι ευκοιλιοτητα...και δεν ξερω τι θα γινει σε αεροπλσνοφορο 5.000 ναυτων τοτε..)

      2) Asterios Toxotis είπε: "Αν έχει και την τελευταία ιδιότητα που αναφέρεις το θαυματουργό όπλο της Φρεγάτας, θα γράψω στον Πούτιν να την στείλει στον Πειραιά και να καλέσει σε δεξίωση όλλη την πολιτική αλήτ, από πρόεδρο μέχριτελευταίο βουλευτή και να τους σερβίρει μια δόση του όπλου"

      Ρε παιδιά... γιατί δεν στηρίζετε την εγχώρια αμυντική βιομηχανία? Όπλο των Ρώσων λέει, των Αμερικανών, των Γερμανών. Αμάν πια. Έχουμε και δικά μας όπλα που μπορούν να είναι άκρως καταστροφικά! Δικιά μας παραγωγή!
      Τρία C130 χρειαζόμαστε και τρία καζάνια φασολάδα σπέσιαλ του στρατού. Τίποτα άλλο!
      Ταϊζουμε από ένα καζάνι τον Καμμένο, από το άλλο τον Πάγκαλο και από το τρίτο τον Βενιζέλο και το θέμα τελείωσε. Τρεις βομβαρδισμούς και τίποτα άλλο.
      Σμύρνη, Άγκυρα και Κωνσταντινούπολη Ολοκληρωτική καταστροφή των ΙσλαμοΜογγόλων!

      1) LGB PVK MK65 (Laser Guided Bomb Phaseolus vulgaris Kammenus Mark 65), κωδικό όνομα: " Hungry Boy". Με αυτήν τη βόμβα θα εξουδετερώσουμε γέφυρες Βοσπόρου και τα δύο σώματα τουρκικού στρατού στην Ανατολική Θράκη.Το μόνο που θα μείνει όρθιο θα είναι η Αγιά Σοφιά στην Πόλη.

      2) LGB PVV MK57((Laser Guided Bomb Phaseolus vulgaris Venizelus Mark 57), κωδικό όνομα: " Big Boy". Με αυτή τη βόμβα θα εξουδετερώσουμε οποιαδήποτε στρατιωτική δύναμη των Τούρκων από Μικρασιατικές ακτές μέχρι 80 χιλιόμετρα από Άγκυρα

      3) MOΑB PVP MK38 ((Mother of All Bombs Phaseolus vulgaris Pagkalus Mark 38), κωδικό όνομα: "Old Man". Αυτή η βόμβα, θα είναι το σούπερ στρατηγικό μας όπλο. Το απόλυτο υπερόπλο μας. θα τη ρίξουμε μετά τα δύο προηγούμενα πλήγματα και εφόσον δεν δεχθούν το τελεσίγραφο οι Τούρκοι. Θα τη ρίξουμε στην Άγκυρα και δεν θα μείνει ούτε Τουρκικό γενικό επιτελείο(και το κανονικό και τα εφεδρικά υπόγεια...τα πάντα όλα) ούτε το παλάτι του Ερντογάν..μέχρι Συρία θα πιάσει..θα σκοτώσει και τους Ισλαμιστές εκεί. Θα τους στείλουμε στη λίθινη εποχή.

      Όσο για τη σκλαβωμένη Βόρεια Κύπρο εκεί δεν θα βομβαρδίσουμε. Η τιμωρία τους θα είναι η πιο σκληρή απ'όλες για να μάθουν. Θα παρακαλάνε να τους είχαμε ρίξει μία από τις τρεις προηγούμενες βόμβες. θα στείλουμε στο τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος τον Τσίπρα ως πρωθυπουργό τους. Θα του αλλάξουμε και το όνομα πριν τους τον στείλουμε: Αχμέτ Τσιπρίκ Χαμογέλογλου. Σε 6 Μήνες στην Αμμόχωστο θα έχουμε συμφωνία που θα μας τα δίνει όλα χωρίς να χρειαστεί να πέσει ούτε μια σφαίρα.

      Επίσης κατά τη διάρκεια του πολέμου:

      Μέχρι να βομβαρδίσουμε τους Τούρκους θα βάλουμε τον Άδωνι Γεωργιάδη να φωνάζει σε ρόλο πολεμικής σειρήνας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι όλοι θα τρέξουν εγκαίρως να κρυφτούν όπου βρουν όταν θα έρχονται τουρκικά μαχητικά.

      Τον Γαβρόγλου και τον Νίκο Φίλη να μας λένε ότι δεν είναι ΙσλαμοΜογγόλοι ιμπεριαλιστές αλλά κάτι έχουν αυτά τα παιδιά και πρέπει να το ψάξουμε και να μην βιαστούμε.

      Τον Τσίπρα να οργανώνει δημοψήφισμα για το αν θα πρέπει να βομβαρδίσουμε.

      Τον Καμμένο να φωνάζει με παράπονο “Τι τώρα θα φοράνε κι άλλα παιδάκια με κοιλίτσα τη στολή τους με ανοιχτό το χιτώνιο σαν εμένα κι εμένα?! Αυτό ήταν δικό μου στυλ! Μου το κλέψανε!”

      ΓΟΥ ΧΟΥ
      Βαλκάνιος Γεωπόνος αποσπασμένος στην BCARPA (Βalkan Circus Advanced Research Projects Agency).

      Διαγραφή
  6. Σπασε πλακα τι θα γινει στα Βαλκανια με την δυτικη σουπα...χυλο....Εδω θαμαστε...Εχουν αποτυχει στα παντα...κι αυτοι εκει...θα μετρησουμε κι αυτην την ....επιτυχια...Αν ζουμε...Καποια συμπαντικη δυναμη τους κοντραρει με αυξουσα δυναμη και συχνοτητα.Αλλιως θαχαν κερδισει ηδη ολα....κι ουτε σκεφτηκαν οτι ειναι πιο δυνατη απ αυτους.Το βλεπεις ηδη...παντου.Αλλο αν το προσπερναμε ακριτα.Τους κοντραρει μια δυναμη περα απο καθε αμφιβολια.Αλλιως δεν θα υπηρχε Ρωσια η Κινα....η...οτι.θαχαν καθαρισει ολα....Υποπτευομαι εντεινεται η παρεμβαση..της.Οποτε ...εκπληξεις...στις σιγουριες.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμενα παντως μου λειπει ο Μπαμπυλονιαν...Κατι σοφο θαλεγε εδω...Ισως παροιμια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.