13/2/19

"Εάν θέλαμε να δώσουμε όνομα και αριθμό στη συντήρηση, την οπισθοδρόμηση και τον αναχρονισμό, αυτό είναι: ΣΥΡΙΖΑ – 16."

Την άρνηση της κυβέρνησης για την αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα Πανεπιστήμια, που δείχνει το αναχρονιστικό και εν τέλει βαθύτατα αντιλαϊκό της πρόσωπο, σχολιάζει σε δήλωσή της η Άννα Διαμαντοπούλου.
Η κα Διαμαντοπούλου σημειώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τη Χρυσή Αυγή, εμμένει σε ένα ξεπερασμένο παρελθόν, όταν ο κόσμος κινείται με μεγάλες ταχύτητες προς το ψηφιακό μέλλον. 
«Ο 21ος αιώνας, βρίσκει την Ελλάδα, με συνταγματικές διατάξεις του 19ου αιώνα. Μετά από χρόνια συγκρούσεων κι ενώ η Δ' βιομηχανική επανάσταση αλλάζει τα πάντα αδυνατούμε να συναινέσουμε στα προφανή», τονίζει, προσθέτοντας πως ο Αλέξης Τσίπρας αρνείται στον ελληνικό λαό την δυνατότητα να αποφασίσει, στις εκλογές που μεσολαβούν, για το άρθρο 16 και το περιεχόμενο των αλλαγών.
«Βάζει έτσι την σφραγίδα του σε μια απόφαση κόντρα στην πρόοδο του λαού μας που θα τον συνοδεύει… Δυστυχώς και την χώρα», καταλήγει. 
Αναλυτικά, η δήλωσή της: 

Για τη συνέχεια Liberal

5 σχόλια:

  1. Εδώ 100% απόδειξη ότι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα είναι εφάμιλλά των Ελληνικών:

    Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια δεν θα έχουν τον απαιτούμενο υλικοτεχνικό εξοπλισμό.
    Καλώς η κυβέρνηση της 1ης φοράς αριστεράς να τα απαγορεύει δια ροπάλου.

    Τα ιδιωτικά πανεπιστήμια θα είναι κερδοσκοπικά.

    ‘Ακουσον-άκουσον Ελληνες: τα ιδιωτικά πανεπιστήμιά δεν θα έχουν καν εργαστήρια παραγωγής μολότοφ.

    Τι σόι πανεπιστήμια θα είναι αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν εξαιρέσουμε τις μολότοφ, τότε το κρατικό πανεπιστήμιο της Χαϊλδεμβεργης της Βατης Βινδεμβεργης έχει 35 Νόμπελ, αντιθέτως το ιδιωτικό γιουνιβερσιτι οφ Πουτσεστερ βγάζει ημιμαθείς επιστήμονες που οι μπαμπάδες τους είχαν 50 χιλιάρικα και σαφώς δεν συγκρίνεται με το Χάρβαρντ το οποίο θέλει ο μπαμπάς να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και να βγάλει 500 χιλιάρικα!
    Άλλο βούρτσα κι άλλο...χτενα.
    Τσουβαλιαζοντας όλα τα ιδιωτικά φαίνεται ο εκπονησας την ανάρτησην δίκαιος σχολιαστής αλλά δυστυχώς είναι απλώς σπεκουλαδωρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελληνα φοροφαγά το αν θα τσουβαλιαστούν ή όχι τα ιδιωτικά πανεπιστήμια είναι ευθύνη του κράτους.
      Θα μπορούσε χρόνια τώρα να διεξάγει τις εξετάσεις αυτό στα ιδωτικά πανεπιστήμια για να μη μπορεί ο τυχάρπαστος να ανοίγει colleges.
      Στα αγγλικά πανεπιστήμια η διόρθωση των γραπτών γίνεται απο external examiners.
      Τί προβλημα έχεις αν τις εξετάσεις στα μαθήματα τις δίνουν στα δημόσια πανεπιστήμια.
      Αν στο Ποινικο Δίκαιο ο φοιτητής του ιδιωτικού πανεπιστημίου εξετάζεται μαζί με τον φοιτητή του δημόσιου τι θέμα υπάρχει;
      Αυτός που έχει λεφτά για το Harvard θα πάει θες δε θες.
      Μιλάμε για τους χιλιάδες που πάνε και σπουδάζουν στη Βουλγαρία, Ρουμανία, Βοσνία, Κύπρο, Ηνωμένο Βασίλειο και εδώ τα πτυχία τους τα αναγνωρίζουμε.

      Δες τις λίστες http://www.shanghairanking.com/ και www.timeshighereducation.com για τα γιουνιβερσιτι οφ Πουτσεστερ.


      Διαγραφή
    2. @Φορoλογούμενε:
      Μία που ανέφερες Harvard,

      FYI:
      Περίπου το 70% των φοιτητών (ξένων ή ιθαγενών) του λαμβάνουν κάποια μορφή βοήθειας και πάνω από το 50% λαμβάνουν υποτροφίες με βάση τις ανάγκες και πληρώνουν κατά μέσο όρο $12.000 ετησίως. Το 20% των γονέων δεν πληρώνουν δίδακτρα στο Χάρβαρντ.

      Επίσης μπορεί να ξέρεις ότι πολλές εταιρίες στην Αμερική πληρώνουν τα δίδακτρα των εργαζομένων τους όταν αυτοί σπουδάζουν πανεπιστήμιο της αρέσκεια τους .
      Σχεδόν όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να δουλεύουν στα αμερικάνικα Πανεπιστήμια σαν Teaching ή Research Assistants. Οπότε όχι μόνο δεν πληρώνεις αλλά σε πληρώνουν και φυσικά πολύ περισσότερα από τον κατώτατο μισθό του Τσίπρα.

      Επομένως όρεξη και ικανότητες να έχεις μπορείς να σπουδάσεις σε ιδιωτικά πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ ή ΜΙΤ αρκεί να μην είσαι ηττοπαθής και μίζερος.

      Το Χάρβαρντ πήρε σε δωρεές 1,19 δισεκατομμύρια δολάρια μόνο το 2016. Επομένως, money is no object…

      Διαγραφή
    3. δηλαδή εγώ που έχω 3 παιδιά και ξέρω ότι το Poutsester είναι μούφα και γουστάρω Harvard θέλω 125 χιλιάρικα το χρόνο για το 80% των παιδιών μου , ενώ υπό προϋποθέσεις το 20% των παιδιών μου μπορεί να σπουδάσει με 12 χιλιάρικα συν σπίτι , μάσες , βόλτες μπύρες .
      Κρίμα που δεν έβλεπα την ευκαιρία.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.