2/2/19

Οι Τούρκοι φτιάχνουν το "κατάλληλο" κλίμα για την επίσκεψη Τσίπρα - Νέο μπαράζ 34σσάρων παραβιάσεων στο Αιγαίο από τουρκικά μαχητικά

REUTERS/MURAD SEZER
Δύο σχηματισμοί-ζεύγη τουρκικών F-16, εκ των οποίων τα δύο οπλισμένα, κι ένα κατασκοπευτικό CN-235 πέταξαν την Παρασκευή πάνω από το Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο.
Τα F-16 προχώρησαν σε 34 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου και τέσσερις παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Τα εν λόγω αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν κι αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
naftemporiki.gr

3 σχόλια:

  1. Σιγα μη μασισουν επειδη θα τους επισκευθει το γιουσουφακι , για να παρει εντολες παει στον αφεντι του και να τις επιβαλει στους Ελληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιδι του κεμαλ ειναι και κυβερναει την Πατριδα μας , ξυπνατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τσου!!!
    Ο τσίπρας εκτελεί χρέη κομισσάριου του Τράμπ...

    Πάει δε στον Ταγίπ να βολιδισκοπήσει την κατάσταση, προσφέροντας δώρα κατόπιν συμφωνίας με το Στεϊτ Ντηπάρτμεντ μέσω του κου Πάϊατ -μεγάλη η χάρη του-.

    Μπορεί όμως και να εκτελεί χρέη κομισσάριου της κας Μέρκελ, οπότε τα πράγματα μπερδεύονται,αλλά πάντως δεν νομίζω ότι η γερμανία θα είχε αντίρρηση η τουρκία να παρουσιάζεται ως εμπόδιο κατά του EASTMED, παρά την θέληση του AIPAC...
    Αυτό εξάλλου θα βόλευε αφάνταστα και την Ρωσία.

    Αρα,ένας "σκληρός" τσίπρας δεν βολεύει κανέναν,ενώ ένας ενδοτικός τους βολεύει όλους.
    Και ο Τσίπρας το τελευταίο που θα σκεφθεί είναι το στενώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον, όπως εξάλλου και όποιος άλλος θα ήταν στην θέση του.

    Και το στενώς εννοούμενο εθνικό συμφέρον θα ήταν: Δεν συζητάμε με την τουρκία αν δεν αποχωρίσει από την Β.Κύπρο.Επεκτείνουμε τα Χ.Υ. στα 12 μίλια.Ανακηρύσσουμε ΑΟΖ.
    Κυνηγάμε ότι τουρκικό μπαίνει στα Ελληνικά χωρικά ύδατα και παρουσιάζει δραστηριότητες στην Ελληνική ΑΟΖ. Καταρρίπτουμε οτιδήποτε τουρκικό παραβιάζει τον Εθνικό εναέριο χώρο.
    Δεν δίνουμε δεκάρα γιά τον πόλεμο που έχουν κηρύξει οι ΗΠΑ κατά της Ρωσίας,αφού αυτοί δεν δίνουν δεκάρα γιά τα ελληνοτουρκικά και τους αγνοούμενους του ΄74.

    Αλλά μετά βέβαια θα έπεφτε πολύ γέλιο,γιατί αυτά είναι αδιανόητα ακόμη και γιά τους "πατριώτες" οι οποίοι "ψηφίζουν" δαγκωτό USA και οι οποίες θέλουν "ένα Αιγαίο Ειρήνης και συνεργασίας μεταξύ των δύο λαώνε"...

    Ας διαβάσουμε λοιπόν τι λέει η Σαφάκ και...βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.