9/2/19

«Σας αρέσει ο Μαδούρο; Ε, στην Κολομβία δεν μπαίνετε!»


Η γειτόνισσα της Βενεζουέλας ακύρωσε τις κάρτες εισόδου 300 υποστηρικτών του Μαδούρο: «Οι άνθρωποι της δικτατορίας εισέρχονται στη χώρα μας για να ψωνίσουν τρόφιμα, αυτό παραπάει» λένε οι Κολομβιανοί 
Το Γραφείο Μετανάστευσης της Κολομβίας ανακοίνωσε την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου ότι ακύρωσε πάνω από 300 κάρτες ημερήσιας εισόδου στη χώρα για πολιτικούς από τη Βενεζουέλα που στηρίζουν και στηρίζονται από τον Μαδούρο, αλλά και για τις οικογένειες αυτών. Η Κολομβία, γειτόνισσα της Βενεζουέλας, έχει σηκώσει το κύριο βάρος της φυγής των Βενεζουελάνων που επιχειρούν να δραπετεύσουν από τον υποσιτισμό και από την πολιτική αναταραχή.
Μέχρι στιγμής έχουν περάσει τα σύνορα 800.000 άτομα. «Με αυτήν την κάρτα οι υποστηρικτές της δικτατορίας έχουν δικαίωμα εισόδου στη χώρα μας, να ψωνίζουν τρόφιμα όπως όλοι που μεταναστεύουν λόγω πείνας και ανέχειας – ε, αυτό παραπάει» λένε οι Κολομβιανοί.


Για τη συνέχεια Protagon

1 σχόλιο:

  1. Protagon στις 25 Αυγούστου 2018 και συγκεκριμένα στην ανάρτηση με τίτλο «Η Μεγάλη Φυγή από το καθεστώς Μαδούρο» μας έλεγες:

    --- « ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ Βενεζουελάνοι ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ πλέον ΠΕΡΝΑΝΕ τα σύνορα της χώρας τους με την Κολομβία σε αναζήτηση μιας καλύτερης τύχης μακριά από το καθεστώς του Νικολάς Μαδούρο»

    --- «Μόνο η Κολομβία, η οποία μοιράζεται ένα συνοριακό δίκτυο 2.200 χιλιομέτρων με τη Βενεζουέλα, έχει ήδη υποδεχτεί ένα 1.000.000 ανθρώπους εγκατέλειψαν τη χώρα.»

    --- «Άλλοι 547.000 μέσα στο 2018 έχουν περάσει τα σύνορα προς τον Ισημερινό, σύμφωνα με έκθεση του ΟΗΕ»

    (ΣΗΜ: Τα ίδια όμως μας έλεγες Protagon και πριν το 2018 για το καθεστώς....)

    Για την συνέχεια στην μεγάλη μαστούρα της 25 Αυγούστου 2018 «Η Μεγάλη Φυγή από το καθεστώς Μαδούρο» εδώ: https://www.protagon.gr/epikairotita/kosmos/i-megali-fygi-apo-to-kathestws-madouro-44341675460

    ... και σήμερα (8 Φεβρουαρίου 2019) έρχεσαι Protagon και μας λες: «Μέχρι στιγμής έχουν περάσει τα σύνορα 800.000 άτομα»;;;

    Τι έγινε ρε Protagon χάθηκες στην μετάφραση του εγγράφου της Πρεσβείας; γιατί δεν εξηγείται αλλιώς...

    Protagon δες το άδειο Καράκας όπου δεν υπάρχει ψυχή ανθρώπου στις 2 Φεβρουαρίου 2019

    Για την συνέχεια http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/02/blog-post_61.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.