22/2/19

«Σπείρατε τη διχόνοια, είστε προδότες» φώναξαν στον Τζανακόπουλο στην Κατερίνη

«Η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε», «πέντε προδότες είσαστε...» φώναξαν στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ οι περίπου 200 συγκεντρωμένοι έξω από το χώρο που μιλούσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Ένταση επικράτησε και στην ομιλία του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, στην Κατερίνη, το απόγευμα της Πέμπτης, όταν μία νεαρή γυναίκα του επιτέθηκε φραστικά με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.
«Εσείς σπείρατε τη διχόνοια στην Ελλάδα. Είστε προδότες» είπε νεαρή προς τον κ. Τζανακόπουλο για να δεχθεί αποδοκιμασίες από τους υποστηρικτές του ΣΥΡΙΖΑ με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά «είναι τίτλος τιμής», όπως φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί. Οι παριστάμενοι, πάντως, ζήτησαν από τη νεαρή διαμαρτυρόμενη να αποχωρήσει.

Δείτε το σχετικό βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Facebook:



Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος έγινε δεκτός με αποδοκιμασίες και κατά την άφιξη του στην πόλη με περίπου 200 άτομα να πραγματοποιούν συγκέντρωση φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.
Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ηρώων και φώναξαν συνθήματα εναντίον της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών ενώ απευθυνόμενοι στα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ φώναζαν «η Μακεδονία είναι ελληνική, ρε» και «πέντε προδότες είσαστε...».

Τους διαδηλωτές περιόρισαν οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που βρέθηκαν εκεί, οι οποίες μάλιστα προσήγαγαν εννέα πολίτες για «προληπτικούς λόγους».
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο:

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.