26/2/19

Ένοχος για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων ο Νίκος Γεωργιάδης

Σε 28 μήνες με αναστολή για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων καταδικάστηκε κατά πλειοψηφία ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Γεωργιάδης.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, η ποινή αφορά κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία. Επιπλέον το Δικαστήριο αποφάσισε την επιβολή προστίμου 20.000 ευρώ.
«Την ενοχή του κατηγορουμένου για την κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής» πρότεινε ο εισαγγελέας για τον πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.
Όσον αφορά στην ποινή, για το πρώτο θύμα επιβλήθηκε φυλάκιση 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Επίσης του επεβλήθη χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: ant1news.gr

15 σχόλια:

  1. "ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ" αει στο δίαλο βρωμιάρηδες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω την υπόθεση, πρέπει όμως να αναφερθεί ότι είναι διεθνώς γνωστό ότι στην Μολδαβία υπάρχει, εδώ και δεκαετίες, 'βιομηχανία' εκβιασμών για βιασμούς/αποπλανήσεις. Στα στελέχη δε των διεθνών οργανισμών και των εταιρειών που αποστέλλονται εκεί δίδονται οδηγίες αποφυγής προσπαθειών 'παγίδευσης' τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ὅποιος πάει μὲ δεκαπεντάχρονους δὲν παγιδεύεται, ξέρει πολὺ καλῶς τί πράττει.

      Διαγραφή
  3. Ποση βρωμα εχει μαζευτει σ"αυτον τον τοπο πια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Φοβᾶμαι ὅτι ὁ Ντιμίτρι τό ἐννοεῖ, καί δέν εἰρωνεύεται. Εἰρωνεύεσαι;

      Διαγραφή
    2. Ισχυρισθηκε πως ειναι πολιτικη διωξη.Απο το 2010;;;;

      Διαγραφή
  5. Μέ τυχόν δικαστές χωρίς ἐμπειρία ζωῆς (ἐμπειρία ἀνθρώπου τοῦ μόχθου, βιοπαλαιστοῦ, οἰκογενειάρχου, ἤ ἐμπειρία γυναίκας ἐργαζομένης σκληρά, μητέρας πολλῶν παιδιῶν, ἀνθρώπου ἀγάπης μέχρι θυσίας γιά τούς ἄλλους) καί χωρίς αἴσθηση τῆς λειτουργίας τῶν σαρκικῶν παθῶν καί τῆς ὕπουλης λειτουργίας τοῦ ψεύδους μέσα στόν ἄνθρωπο, ἄς μήν βιαζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει λαμπρο μελλον στην πολιτικη. Τετοιους με κουσουρια ψαχνουν τα αφεντικά (the bosses-για να χργσιμοποιησω εναν ορο της μαφιας) για να ειναι εκβιασιμοι και πειθηνιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ξεχνάμε τι είχε πει(26/10/2005) αυτός ο κύριος για το Μακεδονικό:

      https://www.youtube.com/watch?v=t2dvzaqGytk

      Τέτοιου είδους τύπους για να είναι "ανοιχτόμυαλοι", εκβιάσιμοι αλλά χρειάζονται και τον αδιάφθορο με ένα καλό πακέτο δολάρια για να τον κάνουν δικό τους και να παγιδεύει κόσμο και πως το λένε να δεις... "να σώζει τον κόσμο". Για να βγάλει όμως το "κομπιούτερ" ότι ο υποψήφιος σε σχέση με τον μέσο όρο είναι "καθαρός σχεδόν σαν ερημίτης" πρέπει να περάσει από πολλά στάδια σαν ταινία του Τζέισον Μπορν ένα πράγμα σε πιο απλή έκδοση με "τυχαία" γνωριμία, πολύ φιλική κουβέντα από κοντά και "τυχαίες" δοκιμασίες σε βάθος χρόνου. Η υπονόμευση είναι ολόκληρη "επιστήμη". Είναι κάτι συναρπαστικό. Βέβαια για να λειτουργήσει μία μηχανή τόσο επαγγελματικά και αποτελεσματικά στην κάθε λεπτομέρεια και να ψάχνει παντού με ανθρώπους της τα κατάλληλα άτομα, χρειάζεται η κατάλληλη νοοτροπία Εθνικης ασφάλειας και κονδύλια. Οι "μικρομεσαίοι" προσπαθούν πάλι επαγγελματικά μεν όσο μπορούν αλλά σε μικρότερη κλίμακα μέχρι εκεί που φτάνει το "πάπλωμα"(κονδύλια) και ανάλογα και τι επιπέδου νοοτροπία Εθνικής ασφάλειας υπάρχει γενικά.

      Ένας ικανός που έχει όλο πακέτο από κάθε άποψη (να ναι και αδιάφθορος) κοστίζει στις σοβαρές χώρες περίπου 5.000/μήνα δόκιμος και 8.000 επιχειρησιακός κι όποιος στρατολογήσει ένα σπάνιο "διαμάντι" για την υπηρεσία του πρώτον κερδίζει εξτρά χρήματα για την επιτυχία του και δεύτερον γράφεται στον φάκελο του.

      Οι άνθρωποι λοιπόν χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες σε αυτό το θέμα:

      1) Οι εκβιάσιμοι συνεργάτες ιθαγενείς που θα μείνουν πάντα στην μπανανία. Θα νομίζουν ότι είναι κάτι ξεχωριστό ενώ στην ουσία θα είναι πιόνια σε μια μικρή μπανανία.

      2) Οι αδιάφθοροι, τα σπάνια "διαμάντια", 1 στους 500 από αυτούς που κάνουν νοητικά, που δεν έχει μόνο τη νοητική ικανότητα αλλά πολλά περισσότερα στο πακέτο. Τα έχουν όλα. Σπάνια κατηγορία. Αυτοί θα "βαπτιστούν" και θα φύγουν μακριά σε ξένα μέρη με υποτροφία φαινομενικά ίδια με άλλες υποτροφίες αλλά αυτοί θα μάθουν πολλά στις σπουδές τους και μετά θα οργώνουν τον κόσμο. Θα είναι πολυτάλαντοι άνθρωποι. Θα του έχουν βρει κι άλλο σπάνιο "διαμάντι" ίδιας νοοτροπίας που θα ταιριάζουν σε όλα. Αδιάφθορος σε όλα σημαίνει άνθρωπος για σπίτι άρα πρέπει να του βρούμε κάτι ανάλογο για να ναι σουπερ παραγωγικός στην υπηρεσία. Θα έχει γίνει λεπτομερέστατη προεργασία. Αυτός ο αδιάφθορος, ικανός που κατεβάζει "καντήλια" αλλά είναι και της εκκλησίας στην τάδε μπανανία ταιριάζει με αυτή την αδιάφθορη, ικανή και ήσυχη που είναι της εκκλησίας στην τάδε μπανανία ή στην τάδε πολιτεία. Και ταιριάζουν και γενετικά στους βασικούς δείκτες και τα ενδιαφέροντα τους. Θα φροντίσει η υπηρεσία λοιπόν κατά τη διάρκεια των σπουδών να γνωριστούν πολύ όμορφα, να παντρευτούν κιόλας, να γίνει η υπηρεσία "σπίτι" τους που θα φροντίζει για όλα και αυτοί δεν θα έχουν αγωνίες. Τα στελέχη πρέπει να ναι αφιερωμένα μόνο στη δουλειά τους, στην παραγωγή έργου για την χώρα.Δεν πρέπει να τους απασχολεί τίποτα άλλο(στεγαστικό,δάνειο, σχολείο παιδιών κ.α.) Δεν χρειάζονται συνδικαλιστές διότι η κυβέρνηση λύνει τα προβλήματα πριν καν δημιουργηθούν.Παίρνει την κατάλληλη απόφαση την κατάλληλη στιγμή και η μηχανή ολόκληρη δουλεύει ρολόι.

      3) Τους τρελούς (εντός ή εκτός εισαγωγικών) αδιάφθορους.Ίσως αυτή η κατηγορία δεν είναι τρελοί και αδιάφθοροι αλλά απλά επιλέγουν την πραγματική Ελευθερία. Χρειάζεται τόλμη ως άνθρωπος για να διαλέξεις να είσαι πραγματικά ελεύθερος. Διότι όλοι σχεδόν ζητάνε την Ελευθερία τους αλλά οι περισσότεροι είναι σκλαβωμένοι. Πραγματικά Ελεύθερος σημαίνει "μόνος στο λάκκο με τα φίδια" κι όπου βγει.

      Το συμπέρασμα:
      Μήπως όλοι μας ξεχνάμε το πραγματικό νόημα της ζωής? Ότι η ευτυχία κρύβεται στα πολύ απλά πράγματα κι ο άνθρωπος πρέπει να πειθαρχεί στα τυχόν πάθη του και να έχει γενικώς αίσθηση του μέτρου. Όχι για να είναι πιο ηθικός αλλά διότι έτσι θα είναι πραγματικά ευτυχισμένος και ελεύθερος.

      Διαγραφή
  7. Μπροστά στήν ὑποστήριξη τῆς γραμμῆς Σόρος, στό θέμα τῆς ΠΓΔΜ, δηλαδή ὅτι τάχα μπορεῖ νά ὀνομασθῆ "...Μακεδονία", ἡ ἀσἐλγεια εἶναι σχεδόν πτᾶισμα. Διότι ἡ ἐθνικἠ προδοσία, μέ προπαρασκευαστικές πράξεις ἐν προκειμένω, προξενεῖ μείωση ζωτικῆς γεωπολιτικῆς ἰσχύος τῆς Ἑλλάδος καί θυσίες πολλῶν χιλιάδων Ἑλλήνων, προκειμένου νά μήν ὁλοκληρωθῆ ἡ παραχώρηση τῆς Μακεδονίας.
    Οἱ Εἰσαγγελεῖς τί περιμένουν; Ἤ ἔχουμε πράγματι ποινικό δίκαιο στήν Ἑλλάδα, ἤ ἔχουμε κανόνες προστασίας τῆς ἐθνικῆς προδοσίας ὅταν αὐτή ξεκινᾶ ἀπό πάνω σἐ ἕνα κράτος Μπανανία-Ἑλλαδιστάν, μέ τίς εὐλογίες ξένου πρέσβη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Nομίζω,ότ η ασθένεια του κάθε ανδρός,έστω και πολιτικού δεν θα πρέπει να γίνεται δημόσιο θέμα,αλλά να αποδίδεται η δικαιοσύνη με τρόπο σχετικά σιωπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με συγχωρείτε αγαπητέ elias cavadas, αλλά ως προς το θέμα της παιδοφιλίας, εφόσον είναι εξακριβωμένη, θεωρώ ότι πρέπει να γίνεται ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ, και να υπάρχει η αυστηρότερη ποινή, δηλαδή ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ.
      Είναι το λιγότερο που μπορεί να κάνει μια οργανωμένη κοινωνία ώστε να προστατέψει τα πιο αδύναμα μέλη της, αν θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι.
      Και επιπλέον, για να το σκεφτούν δεύτερη φορά κάποιοι, και να μη νομίζουν ότι θα μείνουν στην ανωνυμία.
      Προφανώς είναι ασθενείς όπως λέτε, αλλά αυτό δεν τους δικαιολογεί. Ας φροντίσουν να θεραπευτούν.

      Διαγραφή
    2. @ elias cavadas,

      Ως «ασθένεια» η Επιστήμη ορίζει την ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΣΤΑΣΗΣ. Η ομοιόσταση, είναι η φυσιολογική κατάσταση των ζωτικών λειτουργιών ενός οργανισμού. Άρα, η «ασθένεια» είναι η «μη διατήρηση φυσιολογικής κατάστασης των ζωτικών λειτουργιών ενός οργανισμού». Μια «ασθένεια» μπορεί να προκληθεί από διάφορους παράγοντες πχ μόλυνση από παθογόνους μικροοργανισμούς, κληρονομικότητα, έκθεση σε επιβλαβείς τοξικές ουσίες, ψυχολογική πίεση (πχ stress, κατάθλιψη) κλπ.

      Η παιδεραστία, ΔΕΝ είναι «ασθένεια». Είναι ΒΙΤΣΙΟ και μάλιστα κατάπτυστο! Εφόσον η ομοιόσταση (φυσιολογική κατάσταση των ζωτικών λειτουργιών) του οργανισμού, δεν επηρεάζεται με το εάν οι παιδεραστές θα εξασκήσουν το βίτσιο τους ή όχι, δεν είναι «ασθενείς». Αν και συχνά αποκαλούμε τους κάθε λογής ανωμαλάρες παιδεραστές, πισωγλέντηδες, κωλομπαράδες, κτηνοβάτες κλπ ως «αρρωστάκια», η συμπεριφορά τους, ΔΕΝ είναι «ασθένεια» - είναι ΕΚΟΥΣΙΑ επιλογή. Άντε γιατί με κάθε περίεργο που ξεφυτρώνει, υπάρχουν άλλοι δέκα να δικαιολογήσουν την πράξη του. Σιγά σιγά, θα μας πουν πως η κλεψιά, η απάτη και η ατιμία είναι «ασθένειες» και όχι ποινικά αδικήματα...!

      Τέλος, εφόσον οι πολιτικοί ΕΚΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και ζητούν ψήφο από το εκλογικό σώμα για να καθοδηγήσουν το μέλλον του λαού, των επερχόμενων γενεών και του Έθνους, υποχρεούνται να έχουν ποινικό μητρώο ΔΗΜΟΣΙΑ προσβάσιμο, έτσι ώστε οι ψηφοφόροι που εναποθέτουν τις τύχες και τις ζωές τους στα χέρια των πολιτικών, να γνωρίζουν ποιος ακριβώς τους κυβερνά. Εάν η Δικαιοσύνη αποδιδόταν με τρόπο «…σχετικά σιωπηρό…» (όπως είπες), τότε για η είδηση της παραπομπής σε δίκη και έπειτα καταδίκης του Τσοχατζόπουλου, δεν θα είχε περάσει ούτε καν στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.