12/2/19

Ζάεφ: Βγήκαμε στη λεωφόρο της Ευρώπης- Ζήτω η Βόρεια Μακεδονία

REUTERS/OGNEN TEOFILOVSK
Για μεγάλη πρόοδο της χώρας έκανε λόγο ο Ζόραν Ζάεφ, κατά την τελετή έπαρσης της σημασίας του ΝΑΤΟ στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της κυβέρνησης. 
«Από τον βαλκανικό δρόμο, όπου περιμέναμε για δεκαετίες βγήκαμε επιτέλους στην λεωφόρο της Ευρώπης» τόνισε ο πρωθυπουργός της γεινοτικής χώρας. «Σήμερα υψώνουμε την σημαία του ΝΑΤΟ, που μαζί με αυτή την πατρίδα μας και της Ευρώπης μας δείχνει το δρόμο για το μέλλον το δικό μας και των επόμενων γενεών»  είπε, προσθέτοντας πως «δεν πρόκειται απλώς για ένα σύμβολο, αλλά για μία νέα πραγματικότητα, μία νέα σελίδα στην ιστορία μας».
Όπως είπε στόχος του να είναι να αποδείξει ότι μέσω της συμμετοχής στο ΝΑΤΟ διασφαλίζεται η σταθερότητα της χώρας, ενώ υπογράμμισε πως θέλει φιλικές σχέσεις όχι μόνο με τους εταίρους στη βορειοατλαντική συμμαχία, αλλά με όλους τους γείτονες και τις μεγάλες δυνάμεις.
Αργότερα σε ανάρτησή του στο Twitter έγραψε: «Το μέλλον δεν είναι πλέον μοιραίο. Πετύχαμε η πατρίδα μας να βρίσκεται στον ορθό δρόμο. Γινόμαστε το 30ό πλήρες μέλος του ΝΑΤΟ. Γινόμαστε ασφαλής χώρα. Ζήτω η Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας»
Την ανάρτηση συνοδεύουν φωτογραφίες από την τελετή έπαρσης της σημαίας του ΝΑΤΟ. 
naftemporiki.gr με πληροφορίες από MIA 

9 σχόλια:

  1. Απ την ...λεωφορο παντως πας πιο γρηγορα στην καταστροφη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά λεωφόρο; Πρός ποιά Εὐρώπη;
    Ἀντίθετα, ἕνας δορυφόρος τῆς Γερμανίας παραπάνω, μέ σημαία ΗΠΑ καί μέ κατεύθυνση πρός Τουρκία....πέφτοντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ φίλοι μου Σκοπιανους θα τους λέω !!! Και δια της πλαγίας οδού όταν θα έλθουν εδώ, Σκοπιανους θα τους λέω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βόρεια Αχρίδα, Ἀχρίδα Σκοπίων, Ἀλβανοβούλγαροι Νότιας Σερβίας, Σερβοαλβανοί Δυτικῆς Βουλγαρίας, Σλαβοαλβανοί Κεντρικῶν Βαλκανίων, Κεντροβαλκάνιοι-Κεντροβαλκανία, Χώρα τοῦ Σόρος, Σοροσαλάτα, Νατοσλαβία, Νατοτουρκοσλαβία, 14η φυλή τοῦ Ἰσραήλ, ὅ,τι θέλουν, ἐκτός ἀπό Μακεδόνες ἤ "...Μακεδόνες".

      Διαγραφή
    2. Βαλε και το Γυφτοσκοπιανοι στη λιστα.

      Διαγραφή
    3. Θά ἀντιδράσουν οἱ Γύφτοι. Δικαιολογημένα, ἀφοῦ αὐτοί δέν οἰκειοποιοῦνται ξένο ὄνομα γιά νά φανοῦν διαφορετικοι ἀπό αὐτό πού πράγματι εἶναι.

      Διαγραφή
  4. Υπαρχουν τροποι να πανε σε ...εμφυλιο ? Υπαρχουν....Τοτε ολοι θα μας παρακαλανε για .. να μπουμε σαν εγγυητρια δυναμη...σταθεροτητος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακόμα δεν έχει πει τίποτα στο twitter έγραψε που φυσικά σημαίνει ότι μπορεί να μην το έχει γράψει ο ίδιος κατά πάσα πιθανότητα δηλαδή...οπότε πονηρός ο βλάχος κοροϊδεύει τα χαιβανια της ψωροκωσταινας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.