10/2/19

Αυτή η "ομορφιά" βρίσκεται κρεμασμένη και κοσμεί την κεντρική είσοδο της Β'Φοιτητικής Εστίας του ΑΠΘ.


Να το πάρουμε απ΄την αρχή.
Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η πολιτεία έκρινε πως δικαίωμα στη μόρφωση έχουν και τα παιδιά αδύναμων οικονομικά οικογενειών και έτσι έχτισε τις φοιτητικές εστίες και λέσχες για τη φιλοξενία τους.
Εκτός της δωρεάν φοίτησης στο πανεπιστήμιο, απολαμβάνουν δωρεάν διαμονή(οι δικαιούχοι βγαίνουν με κοινωνικά/οικονομικά κριτήρια οι "εγχώριοι" και άγνωστο πως, οι αλλοδαποί) σε ατομικά δωμάτια με τυπική αρχική επίπλωση (κρεβάτι-στρώμα-ντουλάπα- νιπτήρα) και κοινόχρηστα ντους-wc άφθονα σε κάθε όροφο που καθαρίζονται -όπως και όλοι οι κοινόχρηστοι χώροι-από προσωπικό καθαριότητας.
Έχουν δωρεάν πρόσβαση στο internet, απεριόριστη χρήση ηλεκτρικού ρεύματος και νερού, θέρμανση όλο το 24ωρο και στη λέσχη κάθε μέρα πρωινό-μεσημεριανό-βραδινό.
Οι "πλούσιες" οικογένειες με 20.000€ οικογενειακό εισόδημα δεν δικαιούνται Εστίας και σκάνε τουλάχιστον 500€-800€ το μήνα για τη φοίτηση του παιδιού τους.
Στο δια ταύτα.
Αυτά τα ΡΕΜΑΛΙΑ της αριστεροκουλτούρας που κινούν τα νήματα, καλούν σε συνέλευση τα παιδιά που απολαμβάνουν ήδη όλα τα παραπάνω ΔΩΡΕΑΝ, να διεκδικήσουν περισσότερο ΔΩΡΕΑΝ,δηλαδή,να σταματήσουν να δίνουν το συμβολικό ποσό στην Εστία που είναι το αστρονομικό ποσό των...5€ ( ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ) το μήνα για όλες τις παραπάνω παροχές!
Ναι,αυτή είναι η οικονομική συμβολή σε όλα. 60€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.




Αλκιβιάδης Γ. Σεμελίδης






4 σχόλια:

  1. the solution is simple.
    Those who receive the benefit will have to work for 5 years as public servants with 50% reduced pay after they graduate. If they don't graduate then whatever they received as benefit will become debt against them and will be collected from whoever work they will do.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα παρόμοιο πρόβλημα με του άρθρου είναι το παρακάτω.
    Τώρα γίνεται το μεγάλο σκάνδαλο της χρεοκοπημένης ΕΒΖ. Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Έβρου πίεσαν τις τράπεζες να δώσουν 30.000.000€ στην ΕΒΖ, η ΕΒΖ τα πήρε και χρεοκόπησε. Οι εργαζόμενοι, αυτοί που 11 μήνες τον χρόνο δεν έκαναν τίποτα και έπαιρναν 15 μηνιάτικα, τώρα θα προσληφθούν από τους δήμους!!!
    Τα θέματα είναι:
    1. Έπρεπε το κράτος να έχει βιομηχανία ζάχαρης; Δεν είναι καν ΔΕΚΟ.
    2. Γιατί να μην προσλαμβάνει ΑΜΕΣΑ το κράτος τους εργαζόμενους από οποιαδήποτε χρεοκοπημένη επιχείρηση;
    3. Τουλάχιστον οι μισές παρατάξεις των υποψήφιων δημάρχων θέλουν να προσλάβουν τους απολυμένους ή να επαναχρηματοδοτηθεί η αποδεδειγμένα άχρηστη βιομηχανία με τους ανίκανους υπαλλήλους και άχρηστη διοίκηση τουλάχιστον σε βάθος δεκαετίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θεε μου...τοσοι Γκουφη υπαρχουν ?? Δυο γαιδαρων αχυρα δεν μπορουν ?? Θεε μου ελεησε ...κριμα τοση παραγωγη...Γκουφη...Πως τους παιρνουν στα σοβαρα οι τοπικες κοινωνιες ?? Αξιογελαστα φαιδρα ατομα...γυριζουν σαν σπουδαιοι...

      Διαγραφή
  3. Goodbye Samsung
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ να σαι καλά γελάσαμε , ρε φίλε η Κορέα έχει 5 φορές πληθυσμό της χώρας μας , και είδε πακτωλό χρηματοδοτήσεων για την ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ της από τη λαίλαπα του κομμουνισμού.
    Εδώ οι οι μπαμπάδες και οι παππούδες μας (όπου μας - βάλε σας - των ιδεολογικών σου συντρόφων) δέκτες αντίστοιχων χρηματοδοτικών πακέτων τα φάγανε... και έστελναν τον κόσμο στα κάτεργα της Γερμανίας και του Βελγίου τις στοές.
    Με θές και ανάπτυξη ΤΡΟΜΆΡΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.