14/2/19

Αυτά είναι τα ΜΟΕ που συμφώνησαν Αποστολάκης- Ακάρ για τη συνδιαχείριση του Αιγαίου




Οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας κατά την χθεσινή συνάντηση τους συμφώνησαν στην ανάγκη δημιουργίας Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης, μέσω τεχνικών επιτροπών εργασίας που θα συσταθούν, ύστερα και από την συμφωνία Τσίπρα -Ερντογάν στην Άγκυρα.

Για την εξέλιξη αυτή είχε λεπτομερώς προϊδεάσει ο ΥΕΘΑ κ. Αποστολάκης πριν λίγες ημέρες στα Χανιά, δηλώνοντας ότι «πρέπει να ξανανοίξει ο δίαυλος επικοινωνίας με την Τουρκία για να μειωθεί η ένταση στο Αιγαίο και για να μην υπάρξει κάποιο ατύχημα με άγνωστες συνέπειες».

Δια του τρόπου αυτού η κυβέρνηση απέκλεισε εκ των προτέρων τον μοναδικό αποτελεσματικό τρόπο μείωσης της έντασης στο Αιγαίο που είναι η καταγγελία της Τουρκίας στους αρμόδιους διεθνείς οργανισμούς και στο ΝΑΤΟ, (η ευκαιρία στο ΝΑΤΟ χάθηκε πριν λίγες μέρες με την άνευ προϋποθέσεων ένταξη των Σκοπίων στη Συμμαχία).
Για τη συνέχεια Pronews

5 σχόλια:

  1. ε όχι ρε παιδιά pronews στο infognomon... έλεος δηλαδή... μου σηκώθηκε η τρίχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το υπογράφει η Κύρα Αδάμ πάντως, γιατί αν ήταν πόνημα του Pronews θα έφευγε άκλαυτο...

      Διαγραφή
    2. Ευριπίδης Μπίλλης
      Μάθετε πρώτα ποια είναι η κυρία της δημοσιογραφίας Κύρα Αδάμ η επί χρόνια μεγάλη γνώστης και αναλύτρια των θεμάτων του Αιγαίου και όχι μόνον.

      Διαγραφή
  2. Εγω βλεπω Ελληνικα νησια μεσα στο FIR των τουρκων η μηπως κανω λαθος ," Οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Τουρκίας κατά την χθεσινή συνάντηση τους συμφώνησαν " της Ελλαδας Υ/Α η μηπως κανουν λαθος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΕ....Χτιζουν χρονια..Σινικο τειχος θαχουν φτιαξει διαφανες ομως...δεν φαινεται ...σαν το ...καλτσον...σουρτα φερτα ...πληρωτεα....Καλη μπιζνα το...μηδεν.Φαγητα...ταξειδια ...οτελς...γυναικες...χαβαλες...Υπεροχα ολα....και διαφανη....μετρας αερα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.