22/2/19

Η πρωθυπουργός της Σερβίας, Άννα Μπάρναβιτς, έγινε πατέρας

Βελιγράδι.

Η Μίλιτσα Τζούρτζιτς (στη φωτό η ξανθιά δεξιά), συνεργάτης της πρωθυπουργού της Σερβίας, Άννα Μπάρναβιτς, γέννησε γιο και το Γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι το μωρό θα ονομασθεί Ιγκόρ, γράφει η εφημερίδα του Βελιγραδίου ‘Blic’.
«Η Μίλιτσα Τζούρτζιτς γέννησε φυσιολογικά», ενημέρωσε το γραφείο του «πατέρα» Άννα Μπάρναβιτς.
Η 43χρονη πρωθυπουργός συζεί εδώ και πολλά χρόνια με την νεότερη σύντροφό της, Δρ Μίλιτσα Τζούρτζιτς και ότι το γκέι ζευγάρι περιμένει παιδί έγινε γνωστό πριν από λίγες εβδομάδες.
Η Μίλιτσα απέκτησε παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση και για αυτό τους τελευταίους μήνες δεν έκανε δημόσιες εμφανίσεις με την πρωθυπουργό.
Για τη συνέχεια Echedoros

23 σχόλια:

  1. Ἐμμετικὲς καὶ γλοιώδεις!!!
    Μ΄ αὐτὲς θὰ πάει μπροστὰ ἡ Σερβία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Ελέησον. Ο Θεός να φυλάει το παιδί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σουηδία γίναμε τα Βαλκάνια.Να ήμασταν και οικονομικά και οχι μονο ερωτικά ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. https://www.pronews.gr/opinion-makers/753280_i-mana-de-tha-ginei-pote-goneas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η πρωθυπουργός εχει γούστο πάντως...Οχι σαν τους δικούς μας σ@βουρογ@μηδες !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πολυ αρσενικη κι αγρια η πρωθυπουργος.....το κανει καλα το ξανθο.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εἴδατε μέ τί κριτήρια ἐπιλέγουν προδότες γιά ἡγέτες τῶν χριστιανικῶν λαῶν τῶν Βαλκανίων, οἱ παρα-άφρονες ἀντιορθόδοξοι τῆς ἀντίχριστης παγκοσμιοποίησεως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επιλέγουν; Πώς επιλέγουν δηλαδή; Η Άννα Μπάρναβιτς δεν έχει ψηφισθεί από τον σερβικό λαό;

      Διαγραφή
  8. Συντομα θα συζουν και με ...κροκοδειλο ...
    Το....χαμπερι ...απογειωθηκε..
    " παν χαμπερι ..αριστον"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιος περίμενε να έχουν πέσει τόσο τα αντανακλαστικά των Σέρβων; Προφανώς για να κυβερνά ένα gay ζευγάρι, και να ανακοινώνεται δημόσια η «πατρότητα» της Μπάρναβιτς, θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα την επηρεάσει πολιτικά. Οι ειδήσεις αυτές αναφέρονται στα ελεγχόμενα κανάλια με ένα τρόπο είτε σοβαροφανή-φυσικό, είτε κατινίστικο-'σκανδαλοθηρικό', χωρίς σοβαρότητα ή υπευθυνότητα, χωρίς βάθος, χωρίς προβληματισμό για τα δικαιώματα των παιδιών που έρχονται στον κόσμο με αφύσικους τρόπους. Οποιοσδήποτε θελήσει σήμερα να αποκτήσει παιδί (για οποιαδήποτε χρήση, ακόμα και για αφαίρεση οργάνων), έχει πρόσβαση σε γενετικό υλικό και εξωσωματική γονιμοποίηση αρκεί να πληρώσει. Μιλάμε για την απόλυτη παρακμή του πολιτισμού μας στο όνομα ενός παράλογου και απρόσωπου δικαιωματισμού.
    Ακολουθούμε κι εμείς σαν χώρα αφού ανεχτήκαμε όσα ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ με τις 'έμφυλες ταυτότητες' την 'αλλαγή φύλου' και την αναδοχή παιδιών από gay ζευγάρια.
    Έπεται το μάθημα σεξουαλικής αγωγής [από το Νηπιαγωγείο(!)], που θα προωθεί την ομοφυλοφιλία. Σε μια χώρα που εκτός των υπολοίπων είναι διαλυμένη δημογραφικά, και αλλοιωμένη πληθυσμιακά, και χρειάζεται δυνατές υγιείς οικογένειες ως ζωντανά κύτταρα του σώματος της κοινωνίας, για να επιβιώσει.

    Ακούστε παρακαλώ τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Παππά που υποστηρίζει την διδασκαλία της ομοφυλοφιλίας από το Νηπιαγωγείο στο εκπαιδευτικό σύστημα στο εξωτερικό (θέλει να την φέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και στην Ελλάδα):
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=hDZfp4U-sZc
    Λέει από το 0.10 λεπτό:
    «Μάθημα σε πρωτάκια, ΚΑΙ σε Νηπιαγωγείο, για το πόσες μορφές οικογένειας υπάρχουν.
    Μία μορφή οικογένειας, ο μπαμπάς η μαμά και το παιδί.
    Άλλη μορφή, η μαμά και το παιδί.
    Άλλη μορφή, ο μπαμπάς και το παιδί.
    Άλλη μορφή, η μαμά, η μαμά και το παιδί.
    Άλλη μορφή, ο μπαμπάς, ο μπαμπάς και το παιδί.
    Αυτά ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ στο σχολείο. Γιατί;Ένα πραγματικό φαινόμενο που υπάρχει, αυτό που πρέπει να κατορθώσεις είναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΕΙΣ τις επόμενες γενιές.
    Δηλαδή το παιδάκι να μην αισθάνεται ότι είναι ο αποδιοπομπαίος στο σχολείο του, επειδή ο τάδε έχει μια μορφή οικογένειας, ενώ ο άλλος έχει μια άλλη μορφή οικογένειας».

    Λοιπόν αυτός ο τρόπος συσκότισης των πραγμάτων, δηλ. να μιλάμε για ίδιου είδους διαφορετικότητα ανάμεσα στην κανονική οικογένεια και την μονογονεϊκή λόγω θανάτου ή εγκατάλειψης απ΄τον πατέρα ή την μητέρα, και την γκέι 'οικογένεια' (ανεξέλεγκτη από κάθε άποψη, ακόμα και για την ασφάλεια του παιδιού, και όχι μόνο την ψυχική), είναι ύπουλος, και επειδή δεν θέλω να καταλογίσω δόλο σε κανένα, καταλογίζω όμως την ισοπεδωτική ιδεοληψία, που είναι ακόμα χειρότερη και πιο επικίνδυνη. Γιατί όποιος γνωρίζει το σωστό και δεν το κάνει από δόλο, έχει τουλάχιστον κάποιες πιθανότητες να συναισθανθεί κάποια στιγμή τι κάνει και να σταματήσει. Όποιος όμως έχει χαλασμένα μυαλά, το λάθος που κάνει, δεν θα έρθει ποτέ αντιμέτωπο με τη συνείδησή του.
    Το ζητούμενο για τον Σ. Παππά είναι η ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ. Να δεχτούμε λοιπόν με βάση την 'λογική' του, οποιαδήποτε διαστροφική κατάσταση και να την διδάσκουμε στα σχολεία, επειδή κάποιοι άνθρωποι νιώθουν άσχημα και πρέπει να 'απενοχοποιηθούν'. Δεν καταλαβαίνει ο άνθρωπος ότι αν κάτι σώζει την ανθρωπότητα από οποιοδήποτε κακό είναι η ενόχληση της συνείδησης; Αν την σταματήσεις είναι σαν να καίγεσαι και να μην νιώθεις πόνο. Θα καθίσεις και θα καείς μέχρι να πεθάνεις.
    Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να απομακρυνθούν. Είναι επικίνδυνοι σε όλα τα επίπεδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ταϋγέτη.

      Δὲν πρέπει νὰ ἀπομακρυνθοῦν μόνο,πρέπει νὰ τιμωρηθοῦν σκληρὰ καὶ παραδειγματικά.

      Ἄν διαπιστώσω ὅτι τὰ ἐγγόνια μου διδάσκονται αὐτὰ ποὺ σχεδιάζει ὁ Παπᾶς ἤ ὁ κάθε Παπᾶς,θὰ μπῶ στὸ σχολεῖο σὰν ταῦρος σὲ ὑαλοπωλεῖο.Τὸ ἐννοῶ.
      Ἄν ὁ καθε γονιὸς κάνει κάτι τέτοιο καὶ δὲν λέει τὸ,ἔλα μωρέ!τότε θὰ σωθοῦν τὰ παιδιά μας,πού εἶναι τὸ μέλλον μας.

      Διαγραφή
    2. Συγχαρητηρια για την ολοκληρωμενη απαντησή σου...

      Διαγραφή
    3. Μαρια σωστα ολα..Αλλα νομιζω για λογους ευθυνης ..επικεντρωνεις στα παιδια πολυ...κι οχι στην πραξη. Στο αποτελεσμα δηλ.
      Εδω εχουμε μια πραξη αφυσικη ! Μια παρεκλιση των φυσικων νομων της δημιουργιας του Θεου...του συμπαντος!!! Δηλ. μια " θεοποιηση".της ...ευχαριστησης...σαν σκοπου .κι οχι σαν μεσου ..για ανωτερο σκοπο !!! Κατι ...αυθαιρετο...δηλ.!!! Μια εγωιστικη παρεκλιση.καποιων οντων !! Τα Σοδομα παλι .σε καιρο ευμεριας !! Αυτος ο ...δηθεν σεβασμος μας...σε ασεβεις...απο που προκυπτει ...οταν αυτοι δεν σεβονται τιποτε ?? Δεν ειναι μονο ο δικαιωματισμος ....ειναι και ο ....ανοχισμος των αλλων !! Γιατι τοση ανοχη ??? Λαου λαου ...αυτοι προχωρουν....και λαου λσου οι πολλοι υποχωρουν !! Και μονο γιαυτο...μονο...δεν το δεχομαι ....Αγανακτω μονο γιαυτο !! Δεσποτεια εχουμε ?? Ποιου ?? Δεν το δεχομαι !!!

      Διαγραφή
    4. Αγαπητή Ταϋγέτη, δυστυχώς τα παιδιά μετά την προπαγάνδα της «ομοφοβίας» των τελευταίων ετών έχουν ξεκινήσει ήδη να διδάσκονται εδώ και 2 χρόνια στην λεγόμενη «θεματική εβδομάδα» και το αντικείμενο με την ονομασία «έμφυλες ταυτότητες» και «αποδόμηση έμφυλων στερεοτύπων», ότι «δεν ταυτίζεται το βιολογικό με το κοινωνικό φύλο ούτε με τον σεξουαλικό προσανατολισμό», ότι «όλα τα παιχνίδια είναι για όλα τα παιδιά», και κακώς υπάρχει ο διαχωρισμός, ότι τα αγόρια θα πρέπει να ενθαρρύνονται να παίζουν με κούκλες για να αποβάλουν την επιθετικότητα και να πειραματίζονται με τα ρούχα ή τα παπούτσια της μαμάς τους (τα έλεγε η ψυχολόγος Δήμητρα Κογκίδου σε εκδήλωση στην Καβάλα με ύφος 100 καρδιναλίων, που διδάσκει αυριανούς δασκάλους) και διάφορα άλλα, στην ίδια βάση. Υπήρξαν αντιδράσεις απ΄τους γονείς, και επιστολές διαμαρτυρίας ειδικά για το θέμα της ομοφυλοφιλίας που ζητούσαν να αποσυρθεί, παραθέτοντας ένα κατάλογο με στατιστικά στοιχεία κατάθλιψης και αυτοκτονιών που φυσικά παραβλέπονται απ΄το Υπουργείο και δεν αναφέρονται. Όμως τίποτα δεν άλλαξε και έχει προγραμματιστεί και για το 2019 «θεματική εβδομάδα» με τα ίδια διδακτικά αντικείμενα.
      Πρέπει να υπάρξουν πιο δραστικά μέτρα όπως γράφεις και στην απάντησή σου.

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Δημήτρη, γνωρίζεις ότι συμφωνώ με όσα λες, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που συζητάμε αυτό το θέμα εδώ. Γι αυτό και μίλησα για παράλογο «δικαιωματισμό», και ούτε καν για «δικαιώματα» έτσι όπως τα εννοούν κάποιοι (για τα οποία μάλιστα κάνουν τις gay παρελάσεις), γιατί όντως πρόκειται για μια αφύσικη κατάσταση, την οποία προφανώς ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ. Δεν υπάρχει από μέρους μου κανένας σεβασμός όπως λες(παρά μόνο λύπη για το πάθος τους), ούτε και είμαι οπαδός της πολιτικής ορθότητας, ώστε να πω ότι «καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στα πλαίσια της δημοκρατίας και της ελευθερίας» όταν υπάρχουν επιπτώσεις.
      Αλλά εδώ που έχουμε φτάσει, ο δημόσιος λόγος πρέπει να περιλαμβάνει και πιο «ισχυρά» πειστήρια γιατί κάποιοι θεωρούν την ομοφυλοφιλία ως ένα ανθρώπινο δικαίωμα, και γι αυτό επικεντρώνομαι στο θέμα αυτών των παιδιών που κανείς δεν ρώτησε αν θέλουν να μεγαλώσουν με ομοφυλόφιλους.Όσοι λοιπόν μας μιλούν για «δικαιώματα των ομοφυλόφιλων» ας μας απαντήσουν αν η έννοια των ανθρωπίνων δικαιωμάτων περιλαμβάνει ή όχι και τα παιδιά.
      Ειλικρινά αν κρίνω από τις χλιαρές αντιδράσεις στο περιβάλλον μου ως προς την ομοφυλοφιλία (εκτός από κάποιους μεγαλύτερης ηλικίας), μόνο με αυτό μπορεί λίγο να προβληματιστούν και γι΄αυτό το αναφέρω. Στην Αμερική σήμερα γίνονται μηνύσεις και δίκες ομοφυλόφιλων με κατήγορους τα παιδιά που τους δόθηκαν πριν από χρόνια για υιοθεσία, για όσα βίωσαν και για τα ψυχολογικά προβλήματα που έχουν.

      Διαγραφή
    6. Ο ..σεβασμος των πολλων ειπα...οχι ο δικος σου...Ακουσε να δεις η ανοχη των πολλων γινεται για εναν μονο λογο.Γιατι και οι ιδιοι...μεσα τους ...εχουν θεοποιησει την σεξουαλικη ευχαριστιση...!! Σαν το ιερο των ιερων .Βεβαια μιλω για την ευχαριστιση γενικα ...σαν υπερτατη αξια . θεοποιηση εχουμε κυριολεκτικα ...ενος μεσου για ανωτερους σκοπους. Αναγκαιου ασφαλως...ομορφου ασφαλως...κλπ.Αλλα ειναι το αλατι...οχι το φαι !! Η ανοχη απ εκει βγαινει.Λενε δηλ..." ενταξει ειναι οχι νορμαλ...αλλα διαβολε ας το αφησουμε...για ευχαριστιση τους το κανουν...οπως εμεις το αλλο....αρκει να μην κλπ κλπ " Προκυπτει η ανοχη ..απ την πρωτοκαθεδρια της ευχαριστισης σαν αξιας και στους ιδιους.Διαφερει μονο ..στα μεσα.Η κοινωνια εγινε ηδονικη κεντρομολα....στα παντα.Προκειται για θεοποιηση των ηδονων.Τα αλλα ειναι ...φουμαρα γαρνιτουρες.Βρηκαν τα ..δικαιωματα...Τις υποχρεωσεις δεν τις ...βρηκαν !!! Αλλα πως εχεις δικαιωμα χωρις .υποχρεωση ??? Ειναι εξωφρενικα αδυνατον !!! Σαν να διαιρεις το μηδεν με το απειρον !....Ας τρελαθουν οι ξενοι .Εμεις γιατι ??

      Διαγραφή
    7. Η ομοφυλοφιλία είναι ένα πολύ δύσκολο πάθος, κάτι σαν εμμονή, που κατακλύζει το νου (όπως λένε οι ίδιοι). Δεν πρόκειται για μια απλή προτίμηση όπως παρουσιάζεται, δεν είναι κάτι σωματικό αλλά είναι μια διαστροφή μέσα στο μυαλό, όπως και οι υπόλοιπες διαστροφές. Δεν τους δίνει ούτε πληρότητα ούτε χαρά. Απλά δεν μπορούν να ξεφύγουν. Θα προσπαθήσω να βρω μια διαδικτυακή «εξομολόγηση» ενός γκέι, που περιγράφει αυτό το πάθος σαν ένα πολυκέφαλο τέρας... σαν τη Λερναία Ύδρα, που κόβεις 1 κεφάλι, και φυτρώνουν 10. Είναι μια δαιμονική κατάσταση, απώλειας ελέγχου του εαυτού σου. Όπως τα ναρκωτικά, ο αλκοολισμός, ο τζόγος και άλλα αυτοκαταστροφικά. Οι άνθρωποι αυτοί χρειάζονται βοήθεια, και όχι ΑΠΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΗ που τους οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή.
      Ενώ όμως τα πραγματικά ποσοστά τους είναι πολύ μικρά (2-3%), το θέμα αυτό κυριαρχεί την τελευταία δεκαετία, οι γκέι είναι παντού μπροστά, προβάλλονται και υποστηρίζονται.
      Η ομοφυλοφιλία ήταν στον κατάλογο του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας ως «ψυχική διαταραχή», και τώρα χαρακτηρίστηκε ως «φυσική κατάσταση». Έτσι αντί να θεραπεύουν αυτούς, προσπαθούν να «θεραπεύσουν» εμάς τους «προβληματικούς» που «δεν το καταλαβαίνουμε».
      Ο «σεβασμός» προς αυτό το πάθος σήμερα, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ άνωθεν. Όταν τα ΜΜΕ έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα, και αυτό «κυριαρχεί», μπορεί η πλειοψηφία να διαφωνεί, αλλά ντρέπονται οι περισσότεροι να το εκδηλώσουν, και έτσι υπάρχει η εντύπωση ότι οι περισσότεροι συμφωνούν.
      Τα παιδιά όμως δυστυχώς, ήδη από το Δημοτικό, και φυσικά και τα μεγαλύτερα, δεν δέχονται ν΄ακούσουν τίποτα εναντίον. Έχουν καταφέρει να τα κάνουν σχεδόν κατά 100%, όχι μόνο ανεκτικά αλλά και δεκτικά, λέγοντάς τους ότι πρόκειται για «διαφορετικότητα» όπως και όλες οι άλλες δηλ. της φυλής, ή του έθνους ή της θρησκείας, η οποία απαιτεί τον πλήρη σεβασμό μας.
      Το θέμα αυτό χρησιμοποιείται με πολλούς τρόπους από τη ΝΤΠ, για τον έλεγχο του ανθρώπου. «Αμφισβήτηση φύλου» στα παιδιά, σημαίνει γκρέμισμα της μεγαλύτερης υπαρξιακής σταθεράς.
      Τις τελευταίες δεκαετίες, κυριαρχεί η αμφισβήτηση ιδεών ή αξιών και έχει απλωθεί παντού ο συγκρητισμός που προκαλεί την εξάλειψη της «αντικειμενικής αλήθειας». Μας λένε ότι τα πάντα είναι σχετικά και υποκειμενικά, και για τον καθένα υπάρχει η «ατομική αλήθεια» του. Στην Αμερική ωθούν τα παιδιά σε πρακτικές της Νέας Εποχής όπως ο διαλογισμός (μέθοδος απώλειας συνείδησης της πραγματικότητας), «για να την βρουν» (την «αλήθεια τους»). Ποια αλήθεια να βρεις με αλλοιωμένη συνείδηση; Χωρίς πνευματικές αντιστάσεις, χωρίς ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ως προς τον κόσμο, είσαι ένα εύκολο θύμα σε όσα σου υποβάλλουν, τα οποία δέχεσαι ΠΑΘΗΤΙΚΑ.Δεν πρόκειται λοιπόν για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ όπως επαγγέλονται αλλά για πλήρη ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ.
      Είναι ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ότι το υλικό που χρησιμοποιείται στην θεματική εβδομάδα στο αντικείμενο «έμφυλες ταυτότητες», προέρχεται από τη ΜΚΟ «Αντιγόνη» του Σόρος.
      Θα στείλω τα σχετικά άρθρα με τα στοιχεία.
      Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το τσιράκι του Σόρος και της ΝΤΠ, και υλοποιεί τα σχέδιά τους στην Παιδεία στο μεταναστευτικό και στα εθνικά μας θέματα!!!

      Διαγραφή
    8. Επιστημονικη τεκμηρίωση για όσα λές αγαπητη Μαρία Π.
      Προς ενισχυση της αληθειας που υποστηριζεις.
      http://koukfamily.blogspot.com/2017/01/1_12.html
      http://koukfamily.blogspot.com/2017/01/2_12.html

      Διαγραφή
    9. Δεν ειναι ο Σορος...ειναι ο κραχτης αυτος..Καταφανως υπακουει ολο σε ..κεντρικη πηγη ..ηγεσια...αφανη.Ειναι πλανητικης κλιμακας...συγκεκριμενο...επιμονο...ιδιο...ολοκληρωμενο...μεθοδικο...κλπ.Εχει αφανες κεντρο ελεγχου...Σε πλανητικη ομως κλιμακα...υποδηλωνει σχεδιο...γεωπλασιας.Και σχεδια αναπλασης πλανητη...στα παντα...θα πει κατι αλλο.Προφανως προκειται ...για κατι εξωφρενικο στο μεσο μυαλο....Δεν ειναι ας πουμε...ανθρωπινο.Τροποποιηση πλανητη και εμβιων οντων που ζουν εκει....κανει μια ...φυλη ξενη ...στον πλανητη....Δεν μπορω να χωνεψω δαιμονες....Αλλα αυτοι οι οποιοι...επισης θαχουν ...ανταγωνιστες..Αποκλειεται ναναι...μονοι.Κι εδω..το πραγμα θα φανει συντομα...Παντως εχουν διαβρωσει καθε χαζο...ηλιθιο...και ποταπο στον πλανητη...εχουν κανει δικτυα ...ηλιθιων....αμετρητα...αφανη...και ημιδιαφανη..εκμεταλευομενοι την απληστια ....

      Διαγραφή
    10. Το είπα ήδη κι εγώ: «ο Σόρος και η ΝΤΠ». Ο Σόρος είναι εκτελεστικό όργανο ενός πλέγματος ανθρώπων με τεράστια πολιτική και οικονομική δύναμη, που προωθούν τη ΝΤΠ.

      Διαγραφή
    11. Ναι το ειπες...Ομως εγω ειπα και.κατι αλλο...Εσυ ....κακως...αναιτια....το φοβασαι...σαν σκεψη.Ξερω γιατι...αλλα δεν ισχυει ο φοβος πουχεις..Βασικα φοβασαι δυο πραγματα..1) την πιστη...(λαθος ..δεν αλλαζει αυτο) 2) μην φανεις αφυσικη...( κι αυτο λαθος...διοτι φυσικη ειναι μονο η αληθεια...εστω κι αν την σντιλαμβανεται μονο ενας....οι πολλοι σαν αριθμος δεν ειναι το τεκμηριο της...).....
      Υποδηλωνει Γεωπλασια ναι η οχι ??? Την δυναμη ..τα λεφτα ολα...τα οπλα ολα....τον ελεγχο ολον....κλπ....τα εχουν ηδη...! Κι ομως....συνεχιζουν.!! Αρα....ο στοχος δεν ειναι τα ανωτερω....Κανουν τροποποιηση πλανητη...ακομη και στο ..κλιμα.....Γεωπλασια δηλ........Εως γεννετικη τροποποιηση...και ελεγχου του νου..των ψυχων....κλπ....Μεταλλαξη .....Ναι η οχι ?? Το επιχειρουν δηλ....φανατικα...επιμονα...προσηλωμενα.....Καμμια σχεση ..με μια ανθρωπινη φιλοδοξια....στα ορια της τρελας....Οτι βλεπεις στην ..Ρωσια...Κινα....τωρα....μπορει να υποθεσει κανεις ..οτι ειναι ...οι ανταγωνιστες που μπαινουν στο παιχνιδι.....ισως και μια δυσαναλογια πορων που δεν συμφωνει ..με την αναπαντεχη προοδο των οπλικων τους συστηματων..κρυφων..η φανερων.να δηλωνει το ιδιο...Λιγα λεφτα....πολυ μεγαλο κι απροσμενο αποτελεσμα..... Αμολαει πχ.η Ρωσια ...κατι τεχνολογιες κουφες...ξαφνικα....με ...αποσταση απ τους αλλους....με δεκαρες καμωμενες....
      Προς σκεψη τα λεω....ουδεν εταιρον......

      Διαγραφή
  10. Eυχαριστώ αγαπητέ κ. Θάνο για τα στοιχεία...

    Συμπληρώνω κι εγώ (ως προς τον Σόρος):
    https://www.triklopodia.gr/οι-έμφυλες-ταυτότητες-είναι-σχέδιο/
    http://oimos-athina.blogspot.com/2017/02/blog-post_62.html

    Δείτε και το Δ.Σ. της ΜΚΟ 'ΑΝΤΙΓΟΝΗ':
    Α. Γεωργόπουλος, Μ.Τρεμόπουλος, και Α.Θεοδωρίδης
    http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2017/05/blog-post_617.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.