15/2/19

Συρία: Πάντα σ΄εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ΗΠΑ-Daesh για να παραδώσουν οι τζιχαντιστές 40 τόνους χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών μ΄αντάλλαγμα την εκκένωσή τους…ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

40 τόνοι χρυσού αξίας 740 δις συριακών λιρών είναι στα χέρια της ISIS στο Al-Bagouz στη Deir Ezzor που πολιορκείται από τους συμμάχους των ΗΠΑ τους YPG/SDF με την βοήθεια των πρώτων. Διαπραγματεύσεις είναι πάντα σ΄εξέλιξη μεταξύ Αμερικανών και ISIS για να τους παραδώσουν οι τζιχαντιστές τα λάφυρα αυτά όλα τα χρήματα και τους κρατουμένους με αντάλλαγμα την εκκένωση των ηγετών της τρομοκρατικής οργάνωσης μαζί με τις οικογένειές τους.

Ο αμερικάνικος στρατός θέλει να ελέγξει αυτά τ΄αποθέματα χρυσού και να τα μεταφέρει στην Washington όπως έκανε με τα stocks χρυσού που κατάσχεσε παρανόμως από την Κεντρική Τράπεζα του Ιράκ κατά την αμερικάνικη εισβολή στη χώρα αυτή το 2003.

dimpenews.com


Update: Η διεθνής συμμαχία των ΗΠΑ με αερομεταφορά εκκένωσε την τελευταία ομάδα της ISIS από την ύπαιθρο της al-Βaghouz.

Aερομεταφορά τρομοκρατών της ISIS από τις δυνάμεις της Διεθνούς Συμμαχίας που διευθύνουν οι ΗΠΑ στη Βόρεια Συρία. Οι κατοχικές δυνάμεις της Διεθνούς Συμμαχίας μετέφεραν την τελευταία ομάδα τρομοκρατών από την ύπαιθρο της πόλης al-Βaghouz στη νοτιοανατολική επαρχία Deir Ezzor σε έναν άγνωστο προορισμό ώστε όλη η περιοχή ν΄απαλλαγεί από την ISIS.

dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. Τι λες? Ληστες και οι Αμερικανοι? Απιστευτο, αυτοι ειναι δημοκρατες και εχουν αρχες που θελουν εμπεδωσουν στην υπολοιπη υφηλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.