20/2/19

Ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής Ευάγγελος Ντούλες μιλάει στο iefimerida και εξηγεί τι συμβαίνει στην Αλβανία

Την απόφαση όλων των βουλευτών της Αλβανικής αντιπολίτευσης να παραδώσουν τις έδρες τους και να ζητήσουν από τον πρόεδρο της χώρας Ιλίρ Μέτα πρόωρες εκλογές και εξεύρεση λύσης στα τεράστια προβλήματα που βιώνει η χώρα αναλύει στο iefimerida.gr ο ελληνικής καταγωγής παραιτηθείς βουλευτής Ευάγγελος Ντούλες. 

Όπως εξηγεί οι σχέσεις του κυβερνώντος κόμματος με το οργανωμένο έγκλημα αλλά και η οικονομική κατάσταση της Αλβανίας οδήγησε τους πολίτες στον δρόμο και τους βουλευτές στην απόφαση να παραιτηθούν.
 «Παραιτήθηκε σύσσωμη η αντιπολίτευση με μία εξαίρεση. Η απόφαση ελήφθη αρχικά ομόφωνα από την αξιωματική αντιπολίτευση. Δηλαδή από το δημοκρατικό κόμμα, στη συνέχεια από το δεύτερο μεγαλύτερο κόμμα της αντιπολίτευσης, που έχει 19 βουλευτές, με μία εξαίρεση και στη συνέχεια και από εμάς τους τέσσερις ανεξάρτητους βουλευτές, οι οποίοι είμαστε και πρόεδροι τεσσάρων μικρών κομμάτων. Αποφασίσαμε από κοινού να παραιτηθούμε από την ιδιότητα του βουλευτή έτσι ώστε να διευκολύνουμε με τον τρόπο αυτό την εξεύρεση λύσης. Γιατί είναι ήδη πολύ τεταμένη η πολιτική ζωή του τόπου. Γνωρίζετε πάρα πολύ καλά πως οι εκλογές του 2017 ήταν προβληματικές. Το είχαμε βιώσει. Οι αποκαλύψεις όμως της ‘Φωνής της Αμερικής’ για τα φαινόμενα εξαγοράς ψήφων από στελέχη του κόμματός του κυρίου Ράμα, υψηλόβαθμα στελέχη, συμπεριλαμβανομένων και υπουργών και οι συναλλαγές με εγκληματικά στοιχεία για ψηφοθηρικούς λόγους ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το προηγούμενο Σάββατο είχαμε μία πρωτοφανή για τα δεδομένα της Αλβανίας διαδήλωση. 

Για τη συνέχεια iefimerida

1 σχόλιο:

  1. Αν λέμε και εμείς ότι ο Τσιπρας είναι ανθελληνας και ο χειρότερος ηγέτης που πέρασε από την χώρα, φαντασθείτε στην Αλβανία ο Ραμα είναι τροις χειρότερος !!!! Δεν υπάρχει κάτι σωστό στην Αλβανία , Αλβανοί μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει πουθενά αξιοκρατία και γενικά κυριαρχεί η αλητεία και ο εκφοβισμός των πολιτών, τίποτα δεν είναι καλά και πάντα ο ισχυρότερος έχει δίκιο !!! Σίγουρα πρέπει να αλλάξουν εκεί για το καλό τους !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.